Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=21442)

Abdurrahman 58 05.10.2008 23:57

Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

Sayıları her geçen gün artan ve nerdeyse her günümüzü yasa bürüyen Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?pkk ya nasıl bir darbe vurulmalıki tamamen çökertilmeli?

seheresma 06.10.2008 00:55

Cevap: Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img158.imageshack.us/img158/4718/xxxxbayrakws4wd9.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img158/xxxxbayrakws4wd9.jpg/1/][IMG]http://img158.imageshack.us/img158/xxxxbayrakws4wd9.jpg/1/w600.png[/IMG][/URL] intikam icin apo asilsin

Çolaklı 06.10.2008 08:59

--->: Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

Artık yeter!... gencecik fidanlarımızı, PKK İTİNİN hedef noktalarına gönderip agıtlar dökmekten bıktık, usandık; birileri bu işin kalıcı çözümününü saglama işine el atsın,yoksa artık fidanlarımızı degil biz anaları alın askere.

Nikotin 06.10.2008 11:57

[B][FONT="Fixedsys"][COLOR="Red"]Hiç biri....Terör son bulmaz.Aramızdaki karddeşliğimiz sağlam olsun yeter.

Şunuda söylemeden geçemiycem.Bugün kardeşimiz şehit olur yarın unutulur. Günlerce yas tutalım demek istemiyorum yanlış anlaşılmayayım...Bizde ki bu zihniyet olduktan sonra arkamızdan iş çeviren çok olur.[/COLOR][/FONT][/B]

Karamellll58 06.10.2008 13:05

EVETTTTTTTTTT KESİNLİKLEEE APO ASILSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Abdurrahman 58 06.10.2008 13:31

-->: Cevap: Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

[QUOTE=Nikotin;317040][B][FONT="Fixedsys"][COLOR="Red"]Hiç biri....Terör son bulmaz.Aramızdaki karddeşliğimiz sağlam olsun yeter.

Şunuda söylemeden geçemiycem.Bugün kardeşimiz şehit olur yarın unutulur. Günlerce yas tutalım demek istemiyorum yanlış anlaşılmayayım...Bizde ki bu zihniyet olduktan sonra arkamızdan iş çeviren çok olur.[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

peki sence nasıl bir çözüm üretilmeli???
TSK nın her operasyonundan sonra bu ş....szler ırağa sığınmıyormu???

arikarinkuchi 06.10.2008 16:09

[B]her ikiside gerekli
ilk başta apo şrfszi asılmalı
adi herifi daha besliyip duruyorlar [/B]

Nikotin 06.10.2008 16:25

[B][FONT="Fixedsys"][COLOR="Red"]Öncelikle dost kim?düşman kim? bu sorular cevaplandırılmalı.Ardında özellikle Güney Doğu Anadolu Bölgemiz'e uygun kalkınma projeleri derhal hayata geçirilmeli.Bir örnek vereyim;Gidecek kaliteli ve tam teşekküllü bir hastaneniz, kaliteli bir okulunuz ve istekli bir öğretmeniniz olmadığında, genel olarak yaşam kaliteniz Türkiye ortalamasının çok altındaysa, bu şartlarda yaşasaydınız neler hissederdiniz? Bunun düzeltilmesi lazım...
Bu yetmez dini yönden çok iyi bir şekilde eğitim vermek lazım.Devletimizin Atatürk döneminde olduğu gibi, istihdam sağlayan teşvikler ve sanayiler kurması, ekonomik refahın bu bölgede artmasını temin edebilir.Cesaret ve çözüm, bu bölgeye asker olarak gitmeye talip olmakta değil, ailecek taşınacak gücü bulabilmekte.[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT="System"][COLOR="red"]Şimdi siz diyorsunuz ki;Şerefsz asılsın,Irak haritadan silinsin...
Diyelim ki apo asıldı;Apo nun cevaplaması gereken o kadar çok soru varki...Yıllardır bizi pkk ile oyaladılar.Bildiğiniz üzere ergenekon adında çete ortaya çıkarıldı.Apo ne diyor büyük rütbeli komutanlarla ben masaya oturup anlaşma yaptım diyor.Bu sadece bizim bildiğimiz bir zerre.Ya bilmediğimiz....

Şimdi siz diyorsunuz ki;Irak'ı haritadan silelim.Bu çok zor.Yaptık diyelim.O zamn da ermeni sınırında yada suriye tarafından çıkacak şimdi bu çözüm mü?[/COLOR][/FONT][/B]

seheresma 06.10.2008 16:27

ASLINDA SAVASA DEVAM EDERKEN DEVAMLI ASKER KAYBEDIYORUZ ::::::::::KESKE BU IC SAVASA DUR DIYEBILSEK APO NUN ASILMASIYLA CÖZÜM OLMAYACAGINI DÜSÜNÜYORUM OLAN EVLATLARIMIZA OLUYOR NASIL YAPARSA YAPSINLAR BARIS SAGLANSIN ;NE ISTIYORSA VERSINLER DAHA FAZLA CANIMIZ YANMADAN CÜNKI ICIMIZDE O KADAR COK PKK DESTEKCISI VARKI SASARIZ::::::::BUNLAR TÜKENMEZZ ANALARIMIZIN YÜREGI YANIYOR VATAN ASKERI NE KADAR DÜSÜNÜYOR :::::::

SAWAS 06.10.2008 17:05

Ozan Arif inde dediği gibi...
Asılsın asılsın köpek asılsın...

Abdurrahman 58 06.10.2008 17:51

-->: Cevap: Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

[QUOTE=Nikotin;317136][B][FONT="Fixedsys"][COLOR="Red"]Öncelikle dost kim?düşman kim? bu sorular cevaplandırılmalı.Ardında özellikle Güney Doğu Anadolu Bölgemiz'e uygun kalkınma projeleri derhal hayata geçirilmeli.Bir örnek vereyim;Gidecek kaliteli ve tam teşekküllü bir hastaneniz, kaliteli bir okulunuz ve istekli bir öğretmeniniz olmadığında, genel olarak yaşam kaliteniz Türkiye ortalamasının çok altındaysa, bu şartlarda yaşasaydınız neler hissederdiniz? Bunun düzeltilmesi lazım...
Bu yetmez dini yönden çok iyi bir şekilde eğitim vermek lazım.Devletimizin Atatürk döneminde olduğu gibi, istihdam sağlayan teşvikler ve sanayiler kurması, ekonomik refahın bu bölgede artmasını temin edebilir.Cesaret ve çözüm, bu bölgeye asker olarak gitmeye talip olmakta değil, ailecek taşınacak gücü bulabilmekte.[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT="System"][COLOR="red"Şimdi siz diyorsunuz ki;Şerefsz asılsın,Irak haritadan silinsin...
Diyelim ki apo asıldı;Apo nun cevaplaması gereken o kadar çok soru varki...Yıllardır bizi pkk ile oyaladılar.Bildiğiniz üzere ergenekon adında çete ortaya çıkarıldı.Apo ne diyor büyük rütbeli komutanlarla ben masaya oturup anlaşma yaptım diyor.Bu sadece bizim bildiğimiz bir zerre.Ya bilmediğimiz....

Şimdi siz diyorsunuz ki;Irak'ı haritadan silelim.Bu çok zor.Yaptık diyelim.O zamn da ermeni sınırında yada suriye tarafından çıkacak şimdi bu çözüm mü?[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[B][COLOR="Red"]bende şöyle bir örnek vereyim:bir köy düşünün etrafı dağlarla İN lerle çevrili ve yüzlerce yabani hayvan düşünün bu inlerde saklanan.bu hayvanlar her gün köye inerek köylüye zarar veriyor diyelim.köylüde hayvanları kovalayınca in'lerine giriyorlar!o hayvanları bu bölgeden uzaklaştırmak için yapılacak en mantıklı hareket in'lerinin yok edilmesi değilmi?bu inleri yok edersen içindekilerle beraber yok olacaklardır ve tehlike uzaklaşacaktır![/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]İşte bu örnekteki bahsettiğimiz köy:Türkiye,yabani hayvanlar: pkklılar ve in'de: kuzey ırak!tüm üst düzey pkk yöneticileri ırakta gizleniyor diye bas bas bağırmıyormu televizyonlar?BU İN'İ YOK ETMEDİĞİMİZ SÜRECE PKKYI ÇÖKERTEMEYİZ MALESEF[/COLOR][/B]

Nikotin 06.10.2008 18:04

Cevap: -->: Cevap: Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

[QUOTE=serrrkan;317147][B][COLOR="Red"]bende şöyle bir örnek vereyim:bir köy düşünün etrafı dağlarla İN lerle çevrili ve yüzlerce yabani hayvan düşünün bu inlerde saklanan.bu hayvanlar her gün köye inerek köylüye zarar veriyor diyelim.köylüde hayvanları kovalayınca in'lerine giriyorlar!o hayvanları bu bölgeden uzaklaştırmak için yapılacak en mantıklı hareket in'lerinin yok edilmesi değilmi?bu inleri yok edersen içindekilerle beraber yok olacaklardır ve tehlike uzaklaşacaktır![/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]İşte bu örnekteki bahsettiğimiz köy:Türkiye,yabani hayvanlar: pkklılar ve in'de: kuzey ırak!tüm üst düzey pkk yöneticileri ırakta gizleniyor diye bas bas bağırmıyormu televizyonlar?BU İN'İ YOK ETMEDİĞİMİZ SÜRECE PKKYI ÇÖKERTEMEYİZ MALESEF[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][FONT="Lucida Console"][COLOR="Red"]
Sen sadece gördüğün ini yok edersin.Gördüklerin de piyon olur.Şah ve vezirler senden benden daha zeki adamlar.Ne Türkiye köy nede onlar hayvan....[/COLOR][/FONT][/B]

SONMEZ 06.10.2008 18:04

İT İTLİĞİNİ YAPAR,
İTE NİYE ÜRDÜN DENMEZ...!
DÜŞMAN DÜŞMANLIĞINI YAPAR,
DÜŞMANA BANA NEDEN KURŞUN SIKTIN DİYE SORULMAZ...!

ASIL SORU SORULMASI VE SORGULANMASI GEREKEN NEDİR ?
BİZ NE YAPIYORUZ ?

DAHA DA ASIL SORULMASI VE SORGULANMASI GEREKEN DE :
BU EVLATLARIMIZI HEDEF TAHTASI GİBİ MENZİLE DİKENLERE OLMALIDIR...!

EN ASIL HESAP SORULMASI GEREKENLER DE,
DAĞDAKİ EŞKİYAYA DEĞİL;
- ŞEHİRDEKİ EŞKİYALARA,
- MECLİSTEKİ EŞKİYALARA,
- AVRUPA' DAKİ EŞKİYALARA,
- SÜPER EŞKİYALARA...
- VEEEE... BALOLARDA, KOKTEYLLERDE, GAZİNOLARDA BOY GÖSTERİP,
BOŞ DAĞLARI TAŞLARI BOMBALAYIP GÖZ BOYAYAN
VE ''BELİNİ KIRDIK'' NAKARATLARINI PAPAĞAN GİBİ EZBERLEMİŞ ZATLARA OLMALIDIR.

DOĞUDA ASKERLİK YAPMIŞ 100 KİŞİYE SORUN,
99' U DİYECEKTİR Kİ :
- 30-40 KİŞİYİ TAM KISTIRDIK, MENZİLİMİZDELER,
- AMA EMİR GELİYOR :
- DÖNÜÜÜÜÜNNN...!

YETER ULAAANNNNN...!
YAZIKTIR ULAAANNN...!
ARTIK YETEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...!!!

Abdurrahman 58 06.10.2008 18:23

-->: Cevap: -->: Cevap: Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

[QUOTE=Nikotin;317151][B][FONT="Lucida Console"][COLOR="Red"]
Sen sadece gördüğün ini yok edersin.Gördüklerin de piyon olur.Şah ve vezirler senden benden daha zeki adamlar.Ne Türkiye köy nede onlar hayvan....[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

bunların piyonunuda...
şahınıda....
vezirinide...!!

Arif Coşkun 06.10.2008 18:50

15 Askerimizin şehit edildiği alçakca saldırıyı dünya laneteldi ama,
bu ülkenin ekmeğini yiyen DTP lanetlemedi.
Terörle yıllardır mücadele eden emekli generalleri hapse atan Türkiye, hainlere kol kanat geren bölücü partiyi Mecliste besliyor ve DTP milletvekillerine, teröristlere hamilik etmeleri için kıyak milletvekli maaşları veriyor.
Mecliste, katil sürüsünün temsilcileri olan DTP milletvekilleri var. Hepside şaibeli insanlar.Eğer aksini iddia ediyorlarsa dürüstçe ortaya çıkıp kalleş saldırıyı kınamalıdırlar.Bu mertliği yapabilirlermi sanmıyoyuz.
DTP Genel Başkanı Ahmet Türk pkk'yı savunan bu adam soyadını neden"Türk" diye almış bilemiyoruz.Terör çetesini kınamaya yanaşmadı ve sadece "Olaydan derin üzüntü duyuyoruz" diye açıklama yaptı.
Üzüntün yerin dibine batsın! Senin şehit olan askerlere değil, çatışmada ölen 23 hain pkk'lıya üzldüğünü çok iyi biliyoruz.
Seni ve Meclis'teki diğer DTP'lileri derin üzüntüye sevk eden pkk'lı teröristlerin leşleridir.
Yarın TBMM'de "Türk Silahlı Kuvetleri'ne verilecek Sınır Ötesi Operasyon Yetkisi " oylaması var.DTP'liler hariç tüm milletvekilleri "Kabul Oyu" verecek.
Başta Ahmet Türk olmak üzere bütün DTP milletvekileri sınır ötesi haraketla pkk yuvalarının vurulmasına karşı çıkacak."Ret oyu" verecek. Pkk'nın kuklası olan böyle bir parti neden hala kapatılmıyor anlamak zor.
Bu arada gencecik askerlerimiz patır patır şehit edilip duruyor.Ateş düştüğü yeri yakıyor!Terör can almaya devam ederken, ülkenin başında şehitlere "kelle" diyen en önemli mesele olarak türbanı düşünen,Ramazan Bayramı'mı Şeker Bayramı'mı diye gereksiz tartışma ortamları yaratan "harika" bir başbakan olduktan sonra bu terör biraz zor biter.

kronik 06.10.2008 23:13

[quote=seheresma;317137]ASLINDA SAVASA DEVAM EDERKEN DEVAMLI ASKER KAYBEDIYORUZ ::::::::::KESKE BU IC SAVASA DUR DIYEBILSEK APO NUN ASILMASIYLA CÖZÜM OLMAYACAGINI DÜSÜNÜYORUM OLAN EVLATLARIMIZA OLUYOR NASIL YAPARSA YAPSINLAR BARIS SAGLANSIN ;NE ISTIYORSA VERSINLER DAHA FAZLA CANIMIZ YANMADAN CÜNKI ICIMIZDE O KADAR COK PKK DESTEKCISI VARKI SASARIZ::::::::BUNLAR TÜKENMEZZ ANALARIMIZIN YÜREGI YANIYOR VATAN ASKERI NE KADAR DÜSÜNÜYOR :::::::[/quote]
[B][COLOR=darkorange]nasıl yani ya ne demek ne istiyorlarsa versinler ? çok özür dilerim affınıza sığınarak tan diyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
[IMG]http://img362.imageshack.us/img362/1562/nahveririzrh3fh8.png[/IMG][/COLOR][/B]

Abdurrahman 58 06.10.2008 23:25

o adilere kümes toprağı bile vermeyeceğiz!!!!!!

senaege 06.10.2008 23:42

5yıldır güneydoğuda yaşıyorum.B

*AHISKALI* 06.10.2008 23:45

[QUOTE=senaege;317258]5yıldır güneydoğuda yaşıyorum.B[/QUOTE]

[B]birşey anlayamadım? evet yaşıyorsunuz peki gerisi?[/B]

senaege 06.10.2008 23:50

5 yıldır güneydoğudayım.buradakiler hiçte mağdur değil.devletin her türlü imkanından faydalanıyorlar.işlerine geldimi devlet baba ama askere polise taşyağdırmaktanda geri kalmıyorlar.hainlik maalesef birçoğunun kanında var.ALLAH vatanımızı korusun

*AHISKALI* 06.10.2008 23:56

[B][COLOR="Navy"]güzel tespitler ben de 3 yıldır oralardaydım(şırnakta)
adamlar hazıra alışmış oraya boşa akan paranın haddi hesabı yok!elektrik kaçak su bedava vergi zaten vermezler üstüne üstlük bir de olmayan tarlalarının paralarını doğurdukları çocuk başına paraları alırlar!

af edersiniz ...t sürüsü gibi çoğalıyorlar ve buna devlet para veriyor hangi Anadolu kasabasında şehrinde bir kuruş para alıyor bunun için insanımız? üstüne üstlük büyütüp besleyip genç yaşa getirdği fidanlarını bir bir toprağa veriyor!
bu zihniyet değişmeli ben orada şunu gördüm:
kesinlikle sert ,acımasız ve tavizsiz olacaksın otoritenin gücünü sonuna kadar hissettireceksin![/COLOR][/B]

kronik 07.10.2008 00:09

[B][COLOR=darkorange]kardeş kavgası demesinler[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]bu vatan hainleri nerden bizim kardeşimiz oluyormuş,onların anaları da ağlıyormuş muş muş [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ağlar tabi oğlu vatan hainliğinden cenabet giden her ana ağlar[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]allah kimseye böyle utanç vermesin ...[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkorange]iki taraf için üzülenler bizim için üzülmesinler,BİZ CAN VERİRİZ TOPRAK VERMEYİZ ![/COLOR][/B]

seheresma 07.10.2008 01:35

[quote=kronick;317244][B][COLOR=darkorange]nasıl yani ya ne demek ne istiyorlarsa versinler ? çok özür dilerim affınıza sığınarak tan diyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][IMG]http://img362.imageshack.us/img362/1562/nahveririzrh3fh8.png[/IMG][/COLOR][/B][/quote]
KESINLIKLE YANLIS ANLADIN CANIM ;TOPRAK VERILMESINI ASLA BENDE ISTEMEM FAKAT YÜRÜ ASKER ILERI KENDILERI RAHAT RAHAT OTURUP SEYREDIYOLAR AGLAYAN TABIKI ASKER ANASI YA TOP YÜKÜN SALDIRSINLAR YADA KENDILERI MAKAM KOLTUGUNDAN KALKIP HALLETSINLER::::::::BAKSANA AKTUTUN KARA KOLUNUN TASINMASINA PARA BULUNAMAMIS::NE DEMEK YA !!!!!!!!!!!!!umariz o kahpe caniler cezasini allahtan bulurlar bizde tek tek bitiririz

sibelYILMAZ 07.10.2008 07:43

[I][COLOR="Red"]Kanım dondu tüylerim diken diken oldu allahım cümlesini ıslah etsin Müslümana küfür hainlik yakışmaz Türkede böyle alcakları beslemek koruyup gözetmek yakışmaz!!!!!!!Allahtan temennim bunları biran önce içimizden söküp atmamız....[/COLOR][/I]

Kaptan-58 07.10.2008 07:59

[B]- apo asılsın

- dtp kapatılsın

- pkk yı besleyen sanatçılar cezalandırılsın (bunları artık bilmeyen yok)

belki o zaman bi nebzede olsa içimiz rahat eder...[/B]

ABDULLAH DUMAN 07.10.2008 08:07

-->: Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

[B]1 ŞIK DAHA EKLEYELİM

APO ASILMALI
IRAK HARİTADAN SİLİNMELİ
HER İKİSİDE

BENCE HER İKİSİDE[/B]

Arif Coşkun 07.10.2008 08:50

[quote=seheresma;317275]KESINLIKLE YANLIS ANLADIN CANIM ;TOPRAK VERILMESINI ASLA BENDE ISTEMEM FAKAT YÜRÜ ASKER ILERI KENDILERI RAHAT RAHAT OTURUP SEYREDIYOLAR AGLAYAN TABIKI ASKER ANASI YA TOP YÜKÜN SALDIRSINLAR YADA KENDILERI MAKAM KOLTUGUNDAN KALKIP HALLETSINLER::::::::BAKSANA AKTUTUN KARA KOLUNUN TASINMASINA PARA BULUNAMAMIS::NE DEMEK YA !!!!!!!!!!!!!umariz o kahpe caniler cezasini allahtan bulurlar bizde tek tek bitiririz[/quote]
[B]Bu kardeşime tamemen katılıyorum.[/B]
Bugün cepheye sürülen, şehit düşen askerlerimize bakıldığında, her şey çok iyi anlaşılıyor.
[B][COLOR=red]Bu vatan hepimizin.[/COLOR][/B] [B]Vatan borcu namus borcu biliriz.[/B] Bir karışta vermeyiz, kolaymı kazanıldı bu vatan?
Bugün askere gitmemesi için oğluna çürük raporu alan yöneticiler var.
Çeşitli torpillerle tehlikeli bölgeye gönderilmeyenler var.
Öyle bir kanun varda bizmi bilmiyoruz.
Başbakan'ın Cumhurbaşkanı'nın da oğlu da, Şırnak'ta Hakkari'de askerliğini yapsın, ben o zaman onlara kul köle olmasını da çok iyi bilirim. Onlarınki canda diğerlerininki ne? Tek farkları zengin olmak ileri gelen olmakmı?

[COLOR=red][B]Bu terör böyle bitmez![/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]Ben şuna benzetiyorum bu durumu:[/B][/COLOR]
Biri gelip sataşıyor size, vuruyor kaçıyor.
Siz onu belli bir yere kadar kovalıyorsunuz, arada bir vuruyorsunuz sonra geri geliyorsunuz.Aradan bir kaç gün geçiyor yine aynı şeyi yapıyor, siz yine vurarak belli bir yere kadar kovalıyıp tekrar geri geliyorsunuz.Bu yıllarca böyle devam ediyor.
Eğer siz onu nereye kaçarsa kaçsın yakalyıp gerekli cezasını vermezseniz, aynı tutumunu herzaman davam ettirecektir.

[B]10-15 km kovalamak işe yaramaz,[/B] nereye kaçarsa kaçsın kaçabildiği yere kadar kovala ve işini bitir ki geriye bir daha gelemesin.
Bu neden yapılmaz anlamak zor tabiki, kimler mani oluyor kimler engelliyor iyi düşünmek gerek.Kimler bizi yarı yoldan geri çevriyor, tam bitti derken geri çağırıyor bunu iyi tespit etmek lazım.

mery 07.10.2008 09:01

birsürü sehidimiz oldu..15 miş 20 miş..sivastan olan şehidimizi neden söylemiyolar televizyonlar da sayıyı az söylüyolar bizi kandırıyolar.Ben artık inanmıyorum bu teröristlerin türkiyeden vatanımızdan silinecegine bunları destekleyenler var oldukça asla silinmez...Olan bizim şehitlerimize olan bizim şehit analarımıza oluyo bence tek çüzüm tererüstleri destekleyen sanatçılar ve terörist başı asılsın allah belalarını versin...kimsenin hakkı yok annelerimizin göz yaşlarını dökmeye kimsenin yok..

LaEdri 07.10.2008 10:22

-->: Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

[B].tunceline gidin 5 yaşındaki çocuk asker polis gördüm mü taşlamaya başlıyor..aynı durum diğer doğu ilerinde de farklı değil..elektirik beleş,su beleş,kömüre oduna para vermezler elektirikle ısınırlar..
devletin tüm imkanlarından sonuna kadar faydalanırlar.

ben vergimi çatır çatır veririm onlar verginni v sini bilmez..

daha düne kadar dtp ye hemen hepsi oy veriyordu..

diyarbakırda bilmem ne köyün ağası mehmet ile bilmem ne köyün ağası mahmut ağa çocuk yapma yarışına giriyor..biri yapıyor 30 tane diğeri yapıyor 40 tane..sonra onlara okul gidecekmiş hastahanen gidecekmiş benden vergiyi çatır çatır alıyor..yemişim hukuğunu da adil devletini de..[/B]

Serd@r 07.10.2008 11:13

[B]Apo asılsın,Barzaninin kellesi vurulsun,Kuzey Irakta 100 km lik tampon bölge oluşturulsun,Kerkükteki Türkmenler tamamen silahlandırılsın,karakolların yerini mobil birlikler alsın,anti terör timi oluşturulsun,şehirlerde hırsız kovalayan Polis özel harekata dağ izni verilsin,ve terör suçlularına İDAM cezası getirilsin...
[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/4282/msakimllhartasigb01gy7kyg4.jpg[/IMG] [/B]

fertelliyim 07.10.2008 11:39

Bence her ikiside olmalı

Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Ailelerine Sabır ve başsağlığı diliyorum

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img72.imageshack.us/img72/3695/ulakkurtj90middleeastpodt0.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img525.imageshack.us/img525/5304/haber20070710004246at2.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img401.imageshack.us/img401/7729/yeniturkiyeharitaij6.jpg[/IMG][/URL]

[COLOR="Blue"]Her üçüde uyar Dış güçler Senin olanı senden olmaya çalışıyor Onlar senden almadan sen onlardan alacaksınki birdaha cesaret etmesinler TEK TÜRKİYE CUMHURİYETİ VAR ODA TÜRKLERİNDİR İÇLERİNDE BENDE VARIM kimsenin gücü yetmez yetmeyecekte[/COLOR]

Abdurrahman 58 11.10.2008 10:41

-->: --->: Sizce Şehitlerimizin intikamı nasıl alınmalı?

[QUOTE=Serd@r;317322][B]Apo asılsın,Barzaninin kellesi vurulsun,Kuzey Irakta 100 km lik tampon bölge oluşturulsun,Kerkükteki Türkmenler tamamen silahlandırılsın,karakolların yerini mobil birlikler alsın,anti terör timi oluşturulsun,şehirlerde hırsız kovalayan Polis özel harekata dağ izni verilsin,ve terör suçlularına İDAM cezası getirilsin...
[/B][/QUOTE]

bunların yapılması için neyi bekliyor bunlar!bir 17 vatan evladının daha gitmesinimi?!!!
polislere yetki verilmeli artık!
[IMG]http://img65.imageshack.us/img65/1489/polisok9.jpg[/IMG]

umit_koc 11.10.2008 11:51

her ikisinide destekliyorum ama asıl onlara destek veren ülkeleri ortadan kaldırmak gerekir.
bizim ordumuz bir avuç teröristin işini bitirir ama deçtekçileri aradan çıkartmak gerekir. desteklerini kesmedikçe bir yandan türeyip duruyorlar. hepsinin başını ezelim

gurunlumezun58 11.10.2008 13:49

ilk it soyu bebe katili köpek ğibi asılmalı sonra ekmeğimizi yeyipde köpek soylarını bağrında saklayan türkiyeye kedi bile vermem diyen soysuz talabaniden hesap sormak sarayını başına ğeçirip kimseye yaltakçılık yapmasını önnemek

sonbahar5803 11.10.2008 19:01

[COLOR="Green"][B]Bu işler o kadar kolay değil. Terör illeti yıllardır başımızda.
Biz Doğu'yu dümdüz etsek, terör başımızdan yine gitmeyecek. Çünkü hepimiz biliyoruzki, dış kuvvetlerin bir oyunudur bu.

Bir arkadaşımız demişki, kalkınma projeleri derhal hayata geçirilmeli.

Ancak oradaki halkın teröre katılma nedeni yoksulluk mu sizce?

Anadolu'da hiç mi yoksullukla pençeleşen köyler yok?
Onlar neden bu tür eylemlerde bulunmayı tercih etmiyorlar?

Geçelim bunları. Doğu'yu dünyanın en kalkınmış bölgesi de yapsak, terör yine terörliğine devam edecek.
Öldürülenler arasında sayısız Iraklı, Suriyeli var.

Hatta Alman'ı, İngiliz'i, Rus'u bu örgüte katılmış bize kafa tutuyor.

Ortada hem siyasi hem de askeri eksiklikler var.

Birisi utanmadan çıkıp, parasızlık yüzünden karakollar taşınamadı diyor. (Kaçacaktık ama kaçmaya meteliğimiz yetmedi diyor kısaca. PKK bile gülmüştür bu duruma) Sanki karakol taşınınca olay çözülecek.

Sen şunu yaptın, ben bunu yaptım.
Yok şu lider olsa şöyle yapardı...

Bizim konuştuklarımız boş, icraatı tepedekiler yapacak.

Ama tek bir şey söyleyebilirim;

6 aylık yeni yetme askerlerle bu işler olmaz.
Özel yetiştirilmiş birlikler olmalı.
Asker elinde silah tir tir titrerken, nasıl bir başarı beklersin.
Savaş hali olduğunda eli silah tutan herkes cepheye koşar, elinden geleni yapar. Ama biz şuan savaşta değiliz.
Kendini bilmez bir iki çapulcuyla uğraşıyoruz.

Neden deneyimsiz gençlerimizi göz göre göre harcatıyoruz.

Astım-kestimlerle olmuyor. Deneyim gerek deneyim!

Yoksa benim Mehmetçiklerime, Türk erkeğine güvenim sonsuz. Vatan için gözlerini kırpmadan ateşe atarlar kendilerini.[/B][/COLOR]

EyüphanAydın 11.10.2008 23:08

[B]Apo sadece bu şehitlerimiz gitti diye imtikamı alınmamalı.Apo önceden asılmalıydı.Apo şimdiye kalması bile hata.

[/B]

SONMEZ 12.10.2008 01:09

[quote=sonbahar5803;318728][COLOR=green][B]Bu işler o kadar kolay değil. Terör illeti yıllardır başımızda.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]Biz Doğu'yu dümdüz etsek, terör başımızdan yine gitmeyecek. Çünkü hepimiz biliyoruzki, dış kuvvetlerin bir oyunudur bu.[/COLOR][/B]

[B][COLOR=green]Bir arkadaşımız demişki, kalkınma projeleri derhal hayata geçirilmeli.[/COLOR][/B]

[B][COLOR=green]Ancak oradaki halkın teröre katılma nedeni yoksulluk mu sizce?[/COLOR][/B]

[B][COLOR=green]Anadolu'da hiç mi yoksullukla pençeleşen köyler yok?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Onlar neden bu tür eylemlerde bulunmayı tercih etmiyorlar?[/COLOR][/B]

[B][COLOR=green]Geçelim bunları. Doğu'yu dünyanın en kalkınmış bölgesi de yapsak, terör yine terörliğine devam edecek.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Öldürülenler arasında sayısız Iraklı, Suriyeli var.[/COLOR][/B]

[B][COLOR=green]Hatta Alman'ı, İngiliz'i, Rus'u bu örgüte katılmış bize kafa tutuyor.[/COLOR][/B]

[B][COLOR=green]Ortada hem siyasi hem de askeri eksiklikler var.[/COLOR][/B]

[B][COLOR=green]Birisi utanmadan çıkıp, parasızlık yüzünden karakollar taşınamadı diyor. (Kaçacaktık ama kaçmaya meteliğimiz yetmedi diyor kısaca. PKK bile gülmüştür bu duruma) Sanki karakol taşınınca olay çözülecek.[/COLOR][/B]

[B][COLOR=green]Sen şunu yaptın, ben bunu yaptım.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Yok şu lider olsa şöyle yapardı...[/COLOR][/B]

[B][COLOR=green]Bizim konuştuklarımız boş, icraatı tepedekiler yapacak.[/COLOR][/B]

[B][COLOR=green]Ama tek bir şey söyleyebilirim;[/COLOR][/B]

[B][COLOR=green]6 aylık yeni yetme askerlerle bu işler olmaz.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Özel yetiştirilmiş birlikler olmalı.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Asker elinde silah tir tir titrerken, nasıl bir başarı beklersin.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Savaş hali olduğunda eli silah tutan herkes cepheye koşar, elinden geleni yapar. Ama biz şuan savaşta değiliz.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Kendini bilmez bir iki çapulcuyla uğraşıyoruz.[/COLOR][/B]

[B][COLOR=green]Neden deneyimsiz gençlerimizi göz göre göre harcatıyoruz.[/COLOR][/B]

[B][COLOR=green]Astım-kestimlerle olmuyor. Deneyim gerek deneyim![/COLOR][/B]

[B][COLOR=green]Yoksa benim Mehmetçiklerime, Türk erkeğine güvenim sonsuz. Vatan için gözlerini kırpmadan ateşe atarlar kendilerini.[/COLOR][/B][/quote]

Böylesine gerçekçi tesbitleriniz ve rasyonel yaklaşımlarınız için
sizi tebrik ediyorum.

Küçük bir anekdot da ben ekleyeyim :
[B]Terörle Mücadelede[/B] yıllarca çalışmış emekli bir polisin yazdığı hatıratlarda okumuştum;
Terör örgütünün [B]Bitlis[/B] bölgesinin sözde sorumlusunu sorguya aldıklarında,
[B]Ermeni kökenli[/B] olduğu açığa çıkarılıyor ve sorguda,
yine sözde [B]17[/B] üst yönetici kadrosunun [B]17[/B] sinin de [B]Ermeni kökenli[/B] olduğu belirleniyor.
[B]''Neden örgütün üst yöneticileri hep Ermeni kökenlidir''[/B]
şeklindeki soruya verdiği cevap ilginçtir ve çarpıcı bir gerçektir :
[B]- ''Bizler Kürtlere güvenmiyoruz, sadece onları kullanıyoruz''[/B]
olmuştur....!

Arif Coşkun 12.10.2008 09:11

Elbetteki bu işlerin dış güçler tarafından organize edildiğini sokaktaki 5 yaşındaki çocuk bile biliyor artık.
Başta ABD,
Bölgeye hakim olma adına,"Tavşana kaç, tazıya tut" misali bir tavır sergilemktedir.Bu konularla ilgili çok şeyler yazıldı çizildi.
İngiltere, Almanya, Ermenistan,İsrail gizli desteklerini sürdürmekeler.
En başta terörü durduracaksak, örgütün gelir kaynağını kesmek kurutmak zorundayız. Bu kadar lojistik desteği geliri nereden elde ediyor.? Bunu bilmek, gereken hamleyi yapmalıyız.Daha yeni açıklandı Hollanda hükümeti terör örgütünden ele geçirilen 40 milyon euro parayı tekrar örgüte verme kararı aldı. Bu ne demek oluyor açık açık, ülkemize karşı terör örgütüne silah anlamına gelmiyormu? Bu silahlar buraya nasıl geliyor nasıl taşınıyor,
bunları bilmek görmek gerekmiyormu?
Buda şunu gösteriyor, ülkemizde aslan kesilenler, dışarıya karşı gerekli hamleyi yapamıyor, kendini ifade edemiyor. Bence bu bir yönetim arızasıdır.Bugün çoğu ülke terör örgütü diye gördüğü bir örgüte bu parayı verdirmek engel olamamak yönetim arızası değilde nedir?
Sonbahar arkadaşımızında dediği gibi,2-3 aylık acemi eğitimi biten askeri bölgeye sevk etmek cepheye sürmek, intihardan başka bir şey değildir.O bölgenin iklim doğa koşulunu bilmeyen askerlerimiz, o bölgeyi çok iyi bilen yılalrdır orada doğa koşuluna karşı bağışıklık kazanmış çapulçu sürüsüne elbetteki gerekli başarıyı göstermekte zorlanıyor.
Terörle mücadele eğitimi almış, her türlü doğa şartlarına karşı koyan savaş timleri oluşturmak.
Bir söz vardır, "Düşmanı kendi silahıyla vurmak" çapulcu sürüsünede kendi taktiğiyle vurmak gerekir. Bu terör belasından kurtulmak kolay değil.Bu bir kaç çapulcunun işi değil, çok büyük güçler var bunun arkasında. Biz Türk halkı hiç bir tahriklere aldırmadan, birlik beraberlik içinde "ulusal birlik" örneğini göstererek bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum.
Vatanımız için ölümü göze alan şehit düşen tüm askerlerimize Allahtan rahmet, vatanı için dağlarda çarpışan mehmetçiklerimize güç kuvvet ve başarılar diliyorum.

yerliturkuaz 14.10.2008 15:52

[B]Irak`a girip tas ustunde tas birawkmayacak sekilde o hainlerin canlarini alarak sehitlerimizin kanlarini yerde birakmamis oluruz...

Pkk ile masaya oturmak buyuk aptallik olur...[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:05.