![]() |
Başın sağolsun Ertuğrul (Cahar)
[IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/avefat.jpg[/IMG]
Sitemizin ve [url]www.sivasspor.com[/url] un değerli yöneticisi,İstanbul taraftar derneği başkan yardımcısı [B]Ertuğrul ÖZDEMİR[/B] ([B]Cahar[/B]) kardeşimizin babası dün gece vefat etmiştir. Kıymetli arkadaşımız,SİVAS aşığı Ertuğrul kardeşimize ve kederli ailesine sabır ahirete intikal etmiş amcamızada Yüce Allah’tan rahmet dileriz. Mekanı cennet olsun! Başın sağolsun Ertuğrul (Cahar) gardaş! |
--->: Başın sağolsun Ertuğrul (Cahar)
[B]İnnalillahi ve inna ileyhi raciun
Amcamıza yüce Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum yani ne diyeceğimi bilemiyorum Allah mekanını cennet eylesin İnşaAllah mübarek bir zamanda vefat etti Cuma akşamı Allah geride kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin! Kardeşim tekrar başın sağolsun![/B] |
ALLAH mekanını Cennet eylesin.
Başın sağolsun kardeşim... |
Cevap: Başın sağolsun Ertuğrul (Cahar)
Böylesi durumlarda tıkanıp kalıyorum ve düşündüklerimi ifade etmekte zorlanıyorum.
Canım arkadaşım sevgil Ertuğrul (Cahar) başın sağolsun. Değerli amcamıza babana Allah' tan rahmet, sana ve ailene Allah' tan sabır diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin. Tekrardan başın sağolun gardaş. |
-->: Başın sağolsun Ertuğrul (Cahar)
[B]Gardaşım haberi şimdi aldım ve amcayı da tanıyan biri olarak inan dondum kaldım...
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin.... Mekanı cennet olsun.... Allah sizlere sabır versin...[/B] |
[I][COLOR="Red"]başın sağolsun allah rahmet eylesin ve sabır ihsan eylesin allahım ailesine ve sevdiklerine.......[/COLOR][/I]
|
[B][COLOR=darkorange]ertuğrul başın sağolsun .Allah sabır versin sizlere allah amcanın günahlarını affetsin ,korktuğundan kurtarsın
[/COLOR][/B] |
ALLAH RAHMET ETSİN ÇOK ÜZÜLDÜM BİR SÜRE HASTANEDE YATTIKTAN SONRA EVİNE ÇIKMIŞLTI ALLAH ERTUĞRUL ABİME VE YAKINLARINA SABIRLAR VERSİN
|
Allah rahmet eylesin... mekanı cennet olsun..................
|
[B]Ertuğrul kardeşim başın sağolsun.[/B]
[B] Allah rahmet eylesin. [/B] [B]İnşallah mekanı cennet olsun.[/B] [B]Kalanlarada Allah sabırlar versin...[/B] |
[B]Canım kardeşim kısa süre önce tanışmış olmamıza rağmen samimiyetindeki netlik, 40 yıllık dostluğa taş çıkarır nitelikte olması, acınızı acımıza döndermeye yetti de arttı bile.
Acınızı yürekten paylaşıyorum. Kısa süre önce babasını henüz kaybetmiş birisi olarak, sizi çok iyi anlıyorum. Nasip olursa birazdan yanındayım. Rabbim mekanlarını cennet kılar inşaallah. Ne mutlu babanıza ki sizler gibi samimi ve kalitesi tartışılmaz insanlar yetiştirmiş. Şahsınızda Özdemir ailesine başsağlığı diliyorum. Rabbim sizlere sabr-ı cemil ihsan eder inşaallah. Sabah kalkıp işyerine gelirken telefonuma mesaj göndererek durumu bildiren Rüştü Elmas kardeşime de teşekkür ediyorum. İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN[/B] |
[B]Basin sagolsun ertugrul
Allah rahmetini bol versin mekani cennet olsun sizlerede sabir versin, rabbim baska acilar göstermesin [QUOTE] Bilinmeyen bir yolun yolcusuyuz hepimiz, Görünmeyen bir son, bizi bekliyor... Zaman dedikleri sey, aslinda bizim ebede olan yolculugumuzdaki adimlarimiz. Ebede ugurlanan her yolcunun ardinda... Gözler puslu, nemli kaliyor... Hüzün ebed yolcusunun ocagina düsüyor. Her dilde, her gönülde ayni hece tekrarlaniyor... Inna lillahi ve inna ileyhi raciun.... "Allah'tan geldik ve yine O'na dönecegiz!"[/QUOTE][/B] |
sevgili kardesim cahar
dün gece haberi aldigimda sok oldum, dondum kaldim :((( inanki kelimelerin kiyafetsiz kaldigi tek an budur, ne desek bos, hic bir kelime acini hafiftletmeye yetmeyecek, tek caremiz bol bol dua etmek, dilerim mekanlarin en güzeline olmustur son yolculugu, sana ve tüm ailene bas sagligi ve sabir diliyorum, basiniz sagolsun... |
[COLOR="Green"]Başınız sağolsun kardeşim.
Mekanı cennet olsun, Rabbim Ahiret'te incitmesin.[/COLOR] |
Başın sağolsun arkadaşım Allah mekanını Cennet eylesin bende salı günü dedemi kaybettim :(:(:(
|
[QUOTE=candy_58;318246]Başın sağolsun arkadaşım Allah mekanını Cennet eylesin bende salı günü dedemi kaybettim :(:(:([/QUOTE]
seninde basin sagolsun sevgili candy : ((( |
İNNEL İLEYH VE İNNEL İLEYHİ RECULUN(ALLAH'TAN GELDİK YİNE ALLAH'A DÖNECEĞİZ)
BAŞINIZ SAĞ OLSUN RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN VE KALANLARA RABBİM SABIR VERSİN İNŞEALLAH... |
Cevap: --->: Başın sağolsun Ertuğrul (Cahar)
[QUOTE=candy_58;318246]Başın sağolsun arkadaşım Allah mekanını Cennet eylesin bende salı günü dedemi kaybettim :(:(:([/QUOTE]
SENİNDE BAŞIN SAĞOLSUN ŞEKERCİM :( |
[CENTER][B][COLOR="Blue"]Amcamıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Cahar kardeşime Allah'tan sabır diliyorum...
Rabbim mekanını cennet eylesin... Başın sağolsun gardaşım...[/COLOR][/B][/CENTER] |
Allah sizlerden razı olsun Müslüman kardeşlerimizi korusun Rabbim
|
[B]Allah rahmet eylesin basin saolsun cahar gardas ...
Allah mekanini cennet eylesin size ailenize sabir versin Acini yuregimizde hissediyoruz Allah baska aci gostermesin gardas Rabbim mekanını cennet eylesin[/B] |
[B]Ertugrul kardeşim başın sag olsun şimdi gördum allahtan rahmet dilerim allah mekanını cetnet etsin gardasim geride kalanlara uzun ömurler versin tekrardan baın sag olsun gardasim[/B]
|
[B][COLOR=blue]BASIN SAGOLSUN SEVGILI KARDESIM ,ALLAH MEKANINI CENNET EYLER INSALLAH AMINN[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img510.imageshack.us/img510/7540/kuran10jauc2.gif[/IMG][/URL]
[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Sivaslilar.Net;318211][IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/avefat.jpg[/IMG]
Sitemizin ve [url]www.sivasspor.com[/url] un değerli yöneticisi,İstanbul taraftar derneği başkan yardımcısı [B]Ertuğrul ÖZDEMİR[/B] ([B]Cahar[/B]) kardeşimizin babası dün gece vefat etmiştir. Kıymetli arkadaşımız,SİVAS aşığı Ertuğrul kardeşimize ve kederli ailesine sabır ahirete intikal etmiş amcamızada Yüce Allah’tan rahmet dileriz. Mekanı cennet olsun! Başın sağolsun Ertuğrul (Cahar) gardaş![/QUOTE] [B]Basiniz sagolsun babanizin kabri nur mekani cennet olur insALLAH[/B] |
[B]Ertuğrul kardeşim,
Bayram akabinde, Çerkezin Kahvesindeki buluşmamızda, etrafına neşe saçan o tombiş yanaklarından şimdi gözyaşı ve hüzün aktığını biliyorum. Acını paylaşıyorum ve senin kale gibi sağlam imanınla Takdir-i İlahi tecellisine göstereceğin sabır ve metaneti de biliyorum. Allah (cc) merhumun mekanını cennet eylesin inşallah.[/B] |
ABIM BENIM BASIN SAOLSUN...:(
RABBIM GERIDE KALANLARA UZUN OMURLER VERSIN............ |
[B]Rabbim rahim,ve rahman sıfatını baban üzerinde bolca kullansın inşallah güzel abim.mekanı cennet olsun..[/B][B]Allah bolca sabır ihsan eylesin.![/B]
|
[B][B]'Biz Allah içiniz, dönüşümüz O'nadır'[/B]
Ne desek boş olur.İnşallah bu sözlerimiz size iyi bir teselli olur.Baın Sağ Olsun Ertugrul abi.[/B] |
[B]Allah rahmet eylesin.
Allah mekanini cennet eylesin. Ertugrul abime ve ailesine Allah sabir versin. Basiniz sagolsun[/B] |
allah rahmet eylesin, sana ve tüm kalanlarına sabır diliyorum,
mekanı cennet olsun |
Kardeşim Allah rahmet eylesin, senin ve tüm sivaslilar net ailesinin başı saolsun.Sana ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.Babamızın Allah mekanını cennet eylesin.Amin...
|
[I][B]Başın sağolsun kardeşim
ALLAH tan rahmet sana ve tüm ailene baş sağlığı dilerim....[/B][/I] |
[B]ALLAH rahmet eylesin
ertuğrul abi sen ve geride kalanlarınında başı sağolsun[/B] |
Allah mekanını cennet eylesin.
Geride kalanlara sabır verisn. Başınız sağolsun. |
ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN ERTUGURUL ABIME VE AILESINE ALLAHTAN SABIR DILIYORUM
|
Cahar kardeş başın sağolsun. Allah rahmet etsin, nur içinde yatırsın.
|
[B]GARDASIM BENIM BASIN SAGOLSUN ALLLAH SABIR VERSIN
ALLAH MEKANINI CENNET EYLESIN[/B] [IMG]http://www.gencislam.net/dualar/155_1.gif[/IMG] [COLOR="Red"]"Biz Allah'a aidiz ve tekrar O'na dönücüleriz. Ey Rabbimiz! Onu sâlihlere ilhak et, ve zürriyetine geride kalanlarla beraber halef ol, yani muîn ol, onu ve bizi dîn gününde mağfiret et! Ey Rabbimiz onun ecrinden bizi mahrum etme, onun arkasından bizi fitneye duçar etme!" (32)[/COLOR] [B]Kaynak: el-Ezkâr, 132 (İbn es-Seniy'den)[/B] |
[B]Eveeet...
Siteden, taziyede bulunan tüm dostlara selam getirdik. Sevgili kardeşim Bekir Bayrak ile Yıldızeline bağlı Kayalıpınar (Bedirli-Direkli bölgesi) köyüne gittik. Cahar kardeşimizin babası Mehmet Özdemir amcamızı, Cuma namazı akabinde kılınan cenaze namazı sonrası ebedi istirahatgahına dualarla uğurladık. Rabbim mekanını cennet kılsın (Amin) Sevgili kardeşimiz, sitemizin hoşsohbeti sempatik abidesi Cahar'ı yalnız bırakmadık. Acısını paylaşmaya çalıştık. Metanetini korumaya özen gösteren Ertuğrul kardeşimizin siz dostlara selamları var. Yanında devamlı taşıdığı telefon görüşülemiyor diğer hattı ise aciliyetten unuttuğunu belirtti. [QUOTE=candy_58;318246]Başın sağolsun arkadaşım Allah mekanını Cennet eylesin bende salı günü dedemi kaybettim :(:(:([/QUOTE] Kardeşim sizlerin de başı sağolsun. Rabbim sabır versin. Her kayıp bizlere hüzün veriyor. Allah mekanlarını cennet kılar inşaallah.[/B] |
Cevap: --->: Başın sağolsun Ertuğrul (Cahar)
[QUOTE=rallim58;318576][B]Eveeet...
Siteden, taziyede bulunan tüm dostlara selam getirdik. Sevgili kardeşim Bekir Bayrak ile Yıldızeline bağlı Kayalıpınar (Bedirli-Direkli bölgesi) köyüne gittik. Cahar kardeşimizin babası Mehmet Özdemir amcamızı, Cuma namazı akabinde kılınan cenaze namazı sonrası ebedi istirahatgahına dualarla uğurladık. Rabbim mekanını cennet kılsın (Amin) Sevgili kardeşimiz, sitemizin hoşsohbeti sempatik abidesi Cahar'ı yalnız bırakmadık. Acısını paylaşmaya çalıştık. Metanetini korumaya özen gösteren Ertuğrul kardeşimizin siz dostlara selamları var. Yanında devamlı taşıdığı telefon görüşülemiyor diğer hattı ise aciliyetten unuttuğunu belirtti. [/B][/QUOTE] [CENTER][B][COLOR="Blue"]Recep Abi ve Bekir Abi, Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Acı gününde kardeşimizi bizlerinde adına yalnız bırakmadınız. Acısını paylaştınız. Kardeşlik, dostluk örneği sergilediniz... Bizede haberler getirerek bilgilendirdiniz... Allah sizlerden razı olsun...[/COLOR][/B][/CENTER] |
-->: --->: Başın sağolsun Ertuğrul (Cahar)
[QUOTE=rallim58;318576][B]Eveeet...
Siteden, taziyede bulunan tüm dostlara selam getirdik. Sevgili kardeşim Bekir Bayrak ile Yıldızeline bağlı Kayalıpınar (Bedirli-Direkli bölgesi) köyüne gittik. Cahar kardeşimizin babası Mehmet Özdemir amcamızı, Cuma namazı akabinde kılınan cenaze namazı sonrası ebedi istirahatgahına dualarla uğurladık. Rabbim mekanını cennet kılsın (Amin) Sevgili kardeşimiz, sitemizin hoşsohbeti sempatik abidesi Cahar'ı yalnız bırakmadık. Acısını paylaşmaya çalıştık. Metanetini korumaya özen gösteren Ertuğrul kardeşimizin siz dostlara selamları var. Yanında devamlı taşıdığı telefon görüşülemiyor diğer hattı ise aciliyetten unuttuğunu belirtti. Kardeşim sizlerin de başı sağolsun. Rabbim sabır versin. Her kayıp bizlere hüzün veriyor. Allah mekanlarını cennet kılar inşaallah.[/B][/QUOTE] ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN RECEP ABİ VE BEKİR ABİ ERTUĞRUL ABİYİ YANLIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜRLER |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:06. |