Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Aşk şiirleri (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=357)
-   -   AŞK OLSUN (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=21627)

dark_yamtar58 12.10.2008 12:42

AŞK OLSUN

YANLIZCA BENİM İÇİN AŞK OLSUN

Hiç uğruna feda edebilecek bir çok şeyin olduğunu düşündüğün
bir sevdiğin oldu mu?...
Hayatında zevk aldığın ortamları sevdiğin için terk edip,
zevk alınabileceğin aslında o olduğunu hiç düşündün mü?...
Bunu hiç denedin mi?...
Aslında aşkın iki kişilik olduğunu
ve de ne yalnız,
nede ikiden fazla kişiyle yaşanamayacağını hissettin mi?...
Yanında olduğun anlarda kalbinin hızla çarptığını,
gövdenin kanatlanıp uçmaya çalıştığını,
içinin içine sığmakta zorluklar çektiğini fark ettin mi?
Üzdüğün veya üzüldüğün zaman
bir dağın dinamitlenerek üstüne yıkılmasını yaşadın mı?...
Gözlerinin içine baktığında
yaşanmış tüm gri şeylerin bir anda mavilere, yeşillere yerini bıraktığını
ve o gözlerin içinde kaybolabildiğini
ve en önemlisi kaybolmuşken kurtulmak istememeyi yaşadın mı?...
Ve onunla buluşmanın her defasında
sanki ilk yarışına çıkacak tay gibi
kıpır kıpır oldu mu yüreğin, bedenin ?
Her dokunuşunda
vücudundaki inanılmaz hislerin ve mutluluğun akıp bir nehir gibi
ona doğru gittiğini gördün mü?...
Yani yaşadın mı aşkı?...
Yaşadın mı sevdayı?...
Can cana, yürek yüreğe olabildin mi ?...
Eğer ki evetse tüm hepsine cevabın
şu anda bunları okurken bile vakit kaybediyorsun...
Aşkın için ben bunları boşa yazmış olayım ....
Varsın öle olsun...
Git ve yanında ol onun...
Bu hissettiklerin için
yıllarca kendini grilikler içine gömen nice insan olduğunu hatırla...
Üstüne toprak atıp bir daha silkelenemeyenleri düşün...
Aşk acısını değil
aşk mutluluğunu yaşa...
Yaşa ve yaşat...
İnsan ömründe belki sadece bir kez yaşanabilecek bu hisleri sakın erteleme...
Unutma...
Her şey ve herkes gelip geçicidir...
Hayatta herkes sendeler , düşer ve kalkar...
Ama hayatta yıkarsan vicdanın seni bırakmaz...
Ve hayatta yıkılırsan eğer
sürünmekten başka bir şey yapamazsın...
Yıkılmadan ve yıkmadan yaşa aşkını...
Sürüngen bir aşk olmasın seninkisi...
Başı dik ,
onur duyduğun
ve kendini bir değil iki hissettiğin bir aşk olsun...
Kimseden ve kimseciklerden korkmadan
sadece ve sadece mutluluk ve huzur için yaşadığın bir aşk olsun...
Eğer bunları ertelersen
sana AŞK OLSUN....

dark_yamtar58 24.10.2008 22:10

AŞK BAZAN GECELERİ KENDİ KENDİNE KONUŞMAKTIR

................................Ş a f a k............................................

"Çünkü sevmek sana göre çoğalmaydı, kasvetle kapanmış yüreklerin bu içten içe kaynayan, coşan, haksızlıklarla dolu süprizlerin ve sevinçlerin de hiç eksik olmadığı bu karmakarışık ve çelişkilerle parçalanmış dünyaya açılmasıydı"

Gece, yalnızlık, sensizlik, soğuk ve yağmur, göğsümü yırtıp çıkmak isteyen sıkıntılar. Uzun gecelerden biri daha başlayan. Hayalin karşımda oturmuş, meraklı gözler ile seyrediyor beni. Kendi kendime numaraları çevrilmemiş telefona konuşmamı izlerken aradığımın sen olduğunu yasak sözlerimden anlıyor. Sesimde çığlıklar boğulurken bağıramam, ağlayamam, saramam ki seni...

"Yudum yudum, yavaş yavaş yaşamak isityorum seni" sözlerin gecemde. Duvardan duvara yankılanan sesler, geçmişe ait gölgeler, kesişen yollar. Aşkın gibi, sevdan gibi beklenmedik anda ortaya çıkan gel-gitler. Hasretin eksilmeyen, içimde yalnızlık acısı, çenemden akan gizlice döktüğüm gözyaşları.

"Bir gün güzel olacak" saatlerce üzerinde konuştuğumuz gibi olacak değil mi? Kusursuz yaşanacak bu aşk Melekler ağlayacak mutluluğumuza değil mi? Sensizlikte, gecemin karanlığında üstümü örtecek sözlerin sevgili.
Işıkları yaksam da birer birer yokluğunun karanlığını kim yakacak? Garip halimi, içi burkularak kim seyredecek sevgili? Gözyaşlarım anlatacak oysa her şeyi... Yoksun sevgilim yoksun. Sensizlik hayallerimi çaldı çoktan. Geceler, günler boyu sabrettiğim anlar sabırtaşını aşkın gözyaşları ile deldi geçti. Satırlarım titriyor sevgilim. Hayalin gözlerimin önünde
hala bize ağlıyorum.

"Aşk kendi kendine konuşmaktır" ya yapayalnızım şimdi. Sen vaktinden çok sonra gelen sevda, ben geceler boyu seni bekleyen mavi melek bu şehirde.

Dön gel bana, gecemi gündüze çevir yıldızsız gökyüzünde. Yalnızlığımı sen olmaya sürükle de sensizlik geceler boyu biz olsun artık. Sevişsin bedenlerimiz gelmez olduğun soğuk yağmurlu gecelerde. Bitsin bu sıkıntılar, sen gel ve ben seni beklerken seni ne kadar sevdiğimi haykırayım suskunluğunda ask ile, hayal ile, özlem ve imkansızlık ile

dark_yamtar58 25.10.2008 11:00

--->: AŞK BAZAN GECELERİ KENDİ KENDİNE KONUŞMAKTIR

"Aşk kendi kendine konuşmaktır" ya yapayalnızım şimdi. Sen vaktinden çok sonra gelen sevda, ben geceler boyu seni bekleyen mavi melek bu şehirde.

dark_yamtar58 25.10.2008 19:12

Cevap: AŞK BAZAN GECELERİ KENDİ KENDİNE KONUŞMAKTIR

Sana ben hayaller düşler büyüttüm
Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm
Sana ben hummalı aşklar büyüttüm
Söyleyemedim...

Gözlerimden gitmiyor bakışın. Gülüşüne bakarken gülüşünü özlüyorum. Bana gülmeni istiyorum sadece. Benim için gülmeni. Gülümserken küçülen gözlerine aşık oluyorum durup durup. Durup durup seni seviyorum.

Sen bilmesen de ben biliyorum.
Sen sevmeden de ben seviyorum.

dark_yamtar58 25.10.2008 19:16

Düşlerde sevdim seni söyleyemedim
Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim...

İnsanın içini en çok yakan şey söylenemeyen sözlermiş meğer. Sana söyleyemediğim her söz acı bir yumruk gibi boğazımda. Sana her baktığımda kalbimi avucuna alıyorsun, sesini her duyduğumda biraz daha sıkıyorsun avucunu, yüreğim sıkışıyor sesini duyduğumda. Kaçmak istiyorum senden, senin sesinden, senin gözlerinden kaçmak istiyorum, bırakmıyorsun. Bilmeden tutuyorsun beni. Bilmeden sevdiriyorsun. Bilmeden acılar veriyorsun yüreğime. Bilmeden… öldürüyorsun

dark_yamtar58 25.10.2008 19:27

dark_yamtar58 Nickli Üyeden Alıntı
Söyleyemedim...

Gözlerimden gitmiyor bakışın. Gülüşüne bakarken gülüşünü özlüyorum. Bana gülmeni istiyorum sadece. Benim için gülmeni. Gülümserken küçülen gözlerine aşık oluyorum durup durup. Durup durup seni seviyorum.

Sen sevmeden de ben seviyorum.

ofgurleyuk78 25.10.2008 22:01

-->: AŞK BAZAN GECELERİ KENDİ KENDİNE KONUŞMAKTIR

Aşk niye geceleri konuştursun ki. Gündüzleri ne yapıyor onu merak ettim doğrusu.

dark_yamtar58 25.10.2008 22:07

--->: -->: AŞK BAZAN GECELERİ KENDİ KENDİNE KONUŞMAKTIR

[QUOTE=ofgurleyuk78;323614]Aşk niye geceleri konuştursun ki. Gündüzleri ne yapıyor onu merak ettim doğrusu.[/QUOTE]

Sevgili arkadaşım lütfen emeğe saygı göster ekleyebileceğin güzel bir şiir,güzel bir söz varsa ekle,Senin aşkında geceleri değil gündüzleri konuşsun buda insanların tercihi.Ziyaret ettiğin için teşekkür ederim.

gezgin_58 25.10.2008 22:15

dark_yamtar gercekten guzel seyler paylasmisin ellerine saglik bir sey soracak ASIK alamayan bir kisi veya kiseler varmidir inan merak bunu merak ediyorum

dark_yamtar58 25.10.2008 22:23

--->: Cevap: AŞK BAZAN GECELERİ KENDİ KENDİNE KONUŞMAKTIR

[QUOTE=gezgin_58;323624]dark_yamtar gercekten guzel seyler paylasmisin ellerine saglik bir sey soracak ASIK alamayan bir kisi veya kiseler varmidir inan merak bunu merak ediyorum[/QUOTE]

Sevgili gezgin kardeşim çok teşekkür ederim aramıza yeni girdin ama senin koçgibi bir yiğido olduğunu hemen anladım.
Kardeşim gurbeti bilirsin bazan efkarlanırız kah,bulutların üstünde uzun eşek oynamak isteriz,kah sağnakyağmurun altında iliklerimizekadar ıslanmak isteriz,kah sevmek isteriz olmayan hayali sevgiliyi dalargideriz sivasın bozkır tepelerine bazan çocuklğumuzu yaşarız hayallerimizde,bazan azar işitiriz rahmetli büyüklerimizden.Bazanda kendini bilmez biri basar ayağımıza uyandırır bizi ne yapalım,insanlar bizim insanlarımız hasedide olacak,çekemeyenide,yapanda olacak,birleştirende.
Böyle durumlarda hep.............

Şeyh Edabalının Osmangaziye nasihati geliyor aklıma biliyormusun.

Sivaslı senin dediğin gibi ASIK olmamalı Yiğido olmalı saygılarımla kardeşim.:):):)

gezgin_58 25.10.2008 22:29

yaw canim abim son 4 yildan beri yurtdisinda farkli yerlerde calisiyorum tamam turkiyede bulamadim 6 farkli ulkeden karsima cikmaz bu lanet olasi ASK kimle tanissan ikinci gunu hersey maddiyata donuyo benim istedigim beni sevsin ben ona her istedigini yerine getiriyim benmi tuafim karsilastiklarimmi tuaf yoksa ASKMI anlamadim

dark_yamtar58 25.10.2008 22:40

[QUOTE=gezgin_58;323634]yaw canim abim son 4 yildan beri yurtdisinda farkli yerlerde calisiyorum tamam turkiyede bulamadim 6 farkli ulkeden karsima cikmaz bu lanet olasi ASK kimle tanissan ikinci gunu hersey maddiyata donuyo benim istedigim beni sevsin ben ona her istedigini yerine getiriyim benmi tuafim karsilastiklarimmi tuaf yoksa ASKMI anlamadim[/QUOTE]

Gezgin kardeşim çok güzel şeyler söylüyorsun aşkı herzaman karşı cinste aramakta yanlış aşk gönüle sevginin acısını veren herşey bence.
Tabiki Karşı cinste aşk arayacağız ama gönül gözüyle baktığımız zaman yaşayacamız çok aşklar olduğunu anlarız bu kocca kahinatta bunu anlamak içi Yunusla sohbet etmek yeterli Yunus emreyi tanı kardeşim gurbette inan sana feyz verir.
Evet kadınlar hayat ne onlarla oluyor ne onlarsız onlar herşeyleriyle hoşlar.Kimi paraya tav olur Kimi güzel iki cümle güzel söze kimide güzel kaşa göze tav olur ama doğru kişi bulduklarında can olurlar can yoldaşı olurlar.

dark_yamtar58 25.10.2008 22:50

Zaman, hayata adadığım fiilleri hep geçmişle çekimliyor
Gelmişti… Gitmişti… Bitmişti… Oluyor hep.
Okunaklı hayatlard an okunulası bir hayat dizmek istiyorum kendime. Bildik geçmişimden dem vuruyorum ilkin.
Ve ömrümün asıl satırı geliyor… Susuyorum…
Bol üç noktayla satırlar atlıyorum.
Okunulası olması gereken hayatım, susulası satırlarda can buluyor
Vazgeçiyorum beni bana yazmaktan . İki satırdan fazlam yok çünkü…

Ya$adığımı unutuyoru m...

dark_yamtar58 25.10.2008 22:54

.. ....ŞAFAK........
TUT Kİ ÇILDIRDIM
.....................................................................
HAYALLER YETMIYOR BU GECE BANA
GECELER VARMIYOR SENSIZ SABAHA

KALBINE GIRMENIN BIR YOLU YOKMU
ASIGIM VURGUNUM MECBURUM SANA
KALBINE GIRMENIN BIR YOLU YOKMU
ASIGIM VURGUNUM MECBURUM SANA

TUTKI CILDIRDIM TUTKI ÖLÜYORUM
SON NEFESIMDE BILE SENI SEVIYORUM

GÖZLERIM GÖRMÜYOR KULAGIM SAGIR
YOKLUGUN AH ICIMDE TAS GIBI AGIR

BU DELI HASRETIN BIR SONU YOKMU
YALNIZIM MUTSUZUM MECBURUM SANA
BU DELI HASRETIN BIR SONU YOKMU
YALNIZIM MUTSUZUM MECBURUM SANA

dark_yamtar58 25.10.2008 22:58

AĞLAMA...........ŞAFAK

AKSAM OLUR CÖKER HÜZÜN BIR HAYALE DÖNER YÜZÜN
SENSIZLIGIM VURUR BENI SENSIZ OLMAZ MAHUR GÖZLÜM

EY BENIM BAHAR YAZIM EY BENIM ALIN YAZIM

AGLAMA SEBEBIM OLMA GAYRI AGLAMA OLAMAM SENDEN AYRI
AGLAMA SIL GÖZÜNÜN YASINI EY MAHUR GÖZLÜM

KOKUN SINMIS YATAGIMA GÖLGEN DÜSER DUVARLARA
BU ILK DEFA BENI ANLA SENSIZ OLMAZ MAHUR GÖZLÜM

yerliturkuaz 25.10.2008 23:02

[B]Aşk bunu anlatmak için karşındakine anltaman için bu duyguyu yaşaman gerekir...

Aşk öyle birşedir ki yeri gelir insanı aç bıraktırır yeri gelir insanı ağaç gibi beklettirir yeri gelir yağmurun altında sırılsıklam olursun....

Aşk acıda verir insana ama o bir tutkudur insanın hayatına bir kere girer bir daha çıkartamazsın onu öyle birşedir aşk ne alışkanlık ne de başka birşey...

Yaşamak gerekir bu dediklerimi anlamak için ben çünkü yaşadım fakat bunları en kötüsüde herhalde acı çekmek ve ayrılmaktır....

Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın....[/B]

dark_yamtar58 25.10.2008 23:20

[QUOTE=yerliturkuaz;323647][B]Aşk bunu anlatmak için karşındakine anltaman için bu duyguyu yaşaman gerekir...

Aşk öyle birşedir ki yeri gelir insanı aç bıraktırır yeri gelir insanı ağaç gibi beklettirir yeri gelir yağmurun altında sırılsıklam olursun....

Aşk acıda verir insana ama o bir tutkudur insanın hayatına bir kere girer bir daha çıkartamazsın onu öyle birşedir aşk ne alışkanlık ne de başka birşey...

Yaşamak gerekir bu dediklerimi anlamak için ben çünkü yaşadım fakat bunları en kötüsüde herhalde acı çekmek ve ayrılmaktır....

Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın....[/B][/QUOTE]

Teşekkürler arkadaşım güzel bir paylaşım emeğine sağlık............................

Sivasprensi 26.10.2008 01:47

[QUOTE=gezgin_58;323634]yaw canim abim son 4 yildan beri yurtdisinda farkli yerlerde calisiyorum tamam turkiyede bulamadim 6 farkli ulkeden karsima cikmaz bu lanet olasi ASK kimle tanissan ikinci gunu hersey maddiyata donuyo benim istedigim beni sevsin ben ona her istedigini yerine getiriyim benmi tuafim karsilastiklarimmi tuaf yoksa ASKMI anlamadim[/QUOTE]

ask aramakla bulunmaz herseyı zamana bırak derım

dark_yamtar58 26.10.2008 11:40

Bir papatya tarlası düşün.İlkbahar ayı.
Ve sen onun yanından geçen yolda yürüyorsun.
Ve o papatya tarlasında bir papatya dikkatini çeker.
Binlercesinden birisidir, ama sen onun yanına gidersin.
Onda seni çeken bişeyler vardır.O papatyayaı olduğu yerden
koparırsın. Sadece senin olsun istersin.Sadece senin öleceğini
düşünmeden ve gidersin o tarladan
içindeki şiddetin durduramadığı bir benciliktir ama bir o kadar güzel ve hapsedici.
TUTKU bu olsa gerek...

Yine o tarlanın kenarındaki yolda
yürüyorsundur. Yine milyonlarcası arasından bir tanesi seni çeker. Yaklaşırsın yanına.Gözlerin başkasını görmez olur o an.Onun için herşeyi yapmak istersin.Dokunmak istersin, dokunamazsın..Orda onunla ölmek istersin.Ama birden hafif bir rüzgar eser ve bir başka güzel çiçek kokusu gelir burnuna.Dayanamazsın onun kokusuna unutturur herşeyi bir anda ve o kokunun geldiği yöne gidersin. Diğer papatya orda kalmıştır.Yüreğinin bir kenarında...Paylaşılmamış birçok şey vardır.Unutamaz belki ama geri de dönemezsin ona.
AŞK bu olsa gerek...

Yine o yoldasın.Papatya tarlasının yanından geçen.
V eyine bir papatya milyonlarcasının içinden seni çeker, gidersin yanına.Orda kalakalırsın.O hiç ölmesin diye herşeyi yaparsın.
Tüm gücünle onla olmak istersin. Ondan seni koparacak hiçbir güç olmadığına inanırsın ve orda onunla ölene dek birlikte kalırsın.
SEVGİ bu olsa gerek...

dark_yamtar58 26.10.2008 11:42

.Ben şimdi varım ve seni sevmek hakkımı kullanıyorum. Sen bile buna karşı koyamazsın..."

Bazı duygular vardır anlatılamaz, anlaşılır sadece. Sevenin sevdiğini bilmesi kadar; sevilen de anlar sevildiğini. Sevgi her zaman belirli kelimelerle söylenmez. Çoğu defa bir bakış yeter de artar bile..
Yeryüzünde hiçbir kuvvet insanoğlunu sevme hakkından alıkoymaz.
Sevmek çoğu zaman var olmaktır. Sonunda bizi yok olmaya götürse bile. Ben şimdi varım ve seni sevmek hakkımı kullanıyorum. Sen bile karşı koyamazsın. Sana gelinceye kadar sonu gelmez bir arayıştı sevgilerim. Bir zaman başkalarında aradım seni, başka yüzlerde, başka ellerde aradım. Aldandım, fakat birgün seni bulmak ümidini kaybetmedim. Nasıl olsa gelecektin birgün. Ve işte geldin de! Bana tatmadığım hüzünleri tattırmaya, bilmediğim kederleri öğretmeye geldin. Acıdan yana ne kalmışsa yaşamadığım hepsini bir bir sen yaşatacaksın bana. Birgün yaşamanın gereksizliğini desenden öğreneceğim. Bu selin akışını hiçbirşey durduramaz artık. Ummadığım ve ummadığın bir anda çıktın karşıma. Coşkun ırmaklar gibi, amansız seller gibi geldin, mutlaka yıkarak ve benden birçok şeyleri beraberinde sürükleyerek gideceksin. İşte o zaman yoklukların en dayanılmazı ile karşı karşıya kalacağım. Ergeç gideceksin; beni anlayamadan, beni sevemeden gideceksin. Yalnız bir iç kırıklığı kalacak senden, tesellisiz bir hüzün kalacak. Yıllardır aradığım sendin, ama sen gittikten sonra başkasını aramayacağım. Gelmeyecek bile olsan ömrümün sonuna kadar arardım seni. Ama geldin bir kere; ister bilerek gelmiş ol, ister bilmeden...

Geldin ya! Şimdi herşey güzel seninle. Yürümenin, konuşmanın, nefes almanın bir başka anlamı var artık. Sen varsın ya herşey bambaşka gözlerimde...

dark_yamtar58 26.10.2008 12:02

BENİ AZAD ET
Beni azad et, senin sevdam dediğin sevgisizlikten
Çöz yüreğimi, kır zincirlerimi, gideyim sevdandan,
Kahrolacağım yoksa her gün, acıtacağım yüreğimi
Gün gelecek'ki utanacağım yüreksizlikten.

Beni azad et, gönül köşküm dediğin zindanlardan
O zindanlar'ki karanlık ve sevda ışığı yoksunu,
Alışamadım, alışamam bu yoksunluğa,karanlığa
Koparma yüreğimi özlediğim sevdalardan.
Beni azad et, elimde değil sevdasız yaşamak
O sevdasızlık'ki kahrediyor, bitiriyor yüreğimi,
Alev alev yakıyor içimi, bu sahte sevda oyunu
Bitirde perde insin, sahne'de gömülsün karanlığa..

dark_yamtar58 27.10.2008 09:07

Gece, yalnızlık, sensizlik, soğuk ve yağmur, göğsümü yırtıp çıkmak isteyen sıkıntılar. Uzun gecelerden biri daha başlayan. Hayalin karşımda oturmuş, meraklı gözler ile seyrediyor beni. Kendi kendime numaraları çevrilmemiş telefona konuşmamı izlerken aradığımın sen olduğunu yasak sözlerimden anlıyor. Sesimde çığlıklar boğulurken bağıramam, ağlayamam, saramam ki seni...

dark_yamtar58 27.10.2008 18:36

ERKEK ADAM ADAM GİBİ SEVERSE

--------------------------------------------------------------------------------

ADAM GİBİ SEVECEKSİN AMAAAAAAAAAAA................. .............................. ........

GİDENE KAL DEMİYECEKSİN!
GİDENE KAL DEMEK ZAVALLILARA.
KALANA GİT DEMEK TERBİYESİZLERE, DÖNMEYENE DÖN DEMEK ACİZLERE,
HAK EDENE GİT DEMEK ASİLLERE YAKIŞIR.

KİMSEYE HAK ETTİĞİNDEN FAZLA DEĞER VERME,
YOKSA DEĞERSİZ OLAN HEP SEN OLURSUN! DÜŞÜN....
KİM ÜZEBİLİR SENİ SENDEN BAŞKA
KİM MUTLU EDEBİLİR SENİ SEN HAZIR DEĞİLSEN? KİM YIKAR KİM YIPRATIR SENİ İZİN VERMEZSEN
KİM SEVER SENİ, SEN KENDİNİ SEVMEZSEN?
HER ŞEY SENDE BAŞLAR SENDE BİTER....

YETER Kİ YÜREKLİ OL TÜKETME, TÜKETTİRME İÇİNDEKİ YAŞAMA SEVGİSİNİ
YA ÇARE SİZSİNİZ YADA ÇARESİZSİNİZ.
ÖYLE BİR HAYAT YAŞADIM Kİ,CENNETİ DE GÖRDÜM CEHENNEMİ DE.
ÖYLE BİR AŞK YAŞADIM Kİ TUTKUYUDA GÖRDÜM PES ETMEYİ DE.
BAZILARI SEYREDERKEN HAYATI EN ÖNDE KENDİMİ BİR SAHNEDE BULDUM.
OYNADIM, OYNADIM.
ÖYLE BİR ROL VERMİŞLERDİ Kİ OKUDUM, OKUDUM ANLAMADIM.
KENDİ KENDİME KONUŞTUM BAZEN EVİMDE.
HEM KIZDIM, HEM GÜLDÜM HALİME;
SONRA DEDİM Kİ SÖZ VER KENDİNE;
DENİZLERİ SEVİYORSAN, DALGALARIDA
SEVECEKSİN.
SEVİLMEK İSTİYORSAN ÖNECE SEVMEYİ BİLECEKSİN.
UÇMAYI BİLİYORSAN DÜŞMESİNİ DE BİLECEKSİN. KORKMA;
YAŞIYORSAN YANLIZCA HAYATI SEYREDECEKSİN................. ........Arkadaşlar bu yazıyı iyi okuyun arkadaşlar bu yazıyı sevdiklerinize okutun adamgi bir sevda yaşamanın reçetesi bu yazıda.Dark_yamtar58

dark_yamtar58 28.10.2008 19:21

Söyleyemedim...

Sen sevmeden de ben seviyorum......................ŞAFAAAAAAAAAAAAAAAAK.

gezgin_58 28.10.2008 21:07

aksam aksam gene dokturmussun dark_yamtar ellerine saglik guzel olmus

sandalli 28.10.2008 21:15

-->: AŞK BAZAN GECELERİ KENDİ KENDİNE KONUŞMAKTIR

KİMSEYE HAK ETTİĞİNDEN FAZLA DEĞER VERME,
YOKSA DEĞERSİZ OLAN HEP SEN OLURSUN! DÜŞÜN.

O kadar cok haklisiniz ki, bunu hatirlattiginiz icin cok tesekkür ederim. Yüreginize saglik.

dark_yamtar58 29.10.2008 09:09

Delikanlı Gibi Sevde Göreyim

--------------------------------------------------------------------------------

Her yiğidin harcı, değil ki sevmek,
Bir çiçek de kalıp, ömür geçirmek,
Saklanbaç oynuyor,gibisin aşkla,
Delikanlı gibi, sev de göreyim.

Çiçek,çiçek uçup, bal topluyorsun,
Sevgiyi oyunla bir tutuyorsun,
Bilmem ki sen aşkı, ne sanıyorsun,

İşte hodri meydan, sev de göreyim,
Gülü dikeniyle,derde göreyim,
O kadar kolay mı, sandın sevmeği,

dark_yamtar58 29.10.2008 09:11

bilemedim...

bilemedim sevmenin bu kadar acı olduğunu,
gözdamlalarıyla yeşeren bir fidan olduğunu,
ufak bir esintide tarumar olduğunu,
bilemedim sevmenin herşeyden farklı olduğunu...

bilemedim canımı yakacak bir ateşi;
devaymış gibi yudum yudum içtiğimi,
bilemedim onu içince;
ne kadar büyük bir acı çekeceğimi.
bilemedim mutlu günlerimin ardında;
acımasız bir hüznün beni beklediğini.
bilemedim ben;
bilemedim birgün çaresizlikten öleceğimi...

bir zalim için ağlamanın ne kadar faydasız,
ne kadar saçma sapan birşey olduğunu bilemedim.
seviyormuş gibi görünen o arsız,
aslında hiç sevmemiş bilemedim.
amacı sadece yıkılmışlığını,yıkarak telafi etmekmiş,
bilemedim...
bilemedim bu kadar acımasız olacağını,
gülen gözlerinin ardında ki insafsızlığını göremedim.
bilemedim gözlerime "boncuk" derken beni kandırdığını,
her sözünün,her kifayesinin yalan olduğunu bilemedim...

delikanlı gibi geçinen bu yaratığın,
birgün beni mahvedeceğini bilemedim,
simsiyah saçlarımı ağartıp,
beni yokedip gideceğini bilemedim.
bilemedim bu kadar acımasız olduğunu,
bilseydim SEVER MİYDİM?

dark_yamtar58 31.10.2008 21:24

Bir gün güzel olacak" saatlerce üzerinde konuştuğumuz gibi olacak değil mi? Kusursuz yaşanacak bu aşk Melekler ağlayacak mutluluğumuza değil mi? Sensizlikte, gecemin karanlığında üstümü örtecek sözlerin sevgili.

dark_yamtar58 31.10.2008 21:27

ÖYLE BİR ROL VERMİŞLERDİ Kİ OKUDUM, OKUDUM ANLAMADIM.
KENDİ KENDİME KONUŞTUM BAZEN EVİMDE.
HEM KIZDIM, HEM GÜLDÜM HALİME;
SONRA DEDİM Kİ SÖZ VER KENDİNE;
DENİZLERİ SEVİYORSAN, DALGALARIDA
SEVECEKSİN.

dark_yamtar58 31.10.2008 21:32

Şarkılar yazdım sana okuyamadım
Hep yanımdaydın oysa dokunamadım......ŞAFAKKKK

Bir gün sen de bileceksin, biliyorum. Bir gün söyleyemediğim bütün sözler yol bulacak yüreğimden gözlerine. Yüreğim yol bulacak yüreğine. Biliyorum, bir gün uzattığım ellerim buluşacak ellerinle. Bilmekle yetiniyorum. Sensizlikte seni sevmek yüreğime yetmese de, gözlerinde yabancı olmak gözlerime yetmese de, uzandığım boşlukta seni hissetmek ellerime yetmese de yetiriyorum. Seni sevmekten vazgeçmemek için kendimi bitiriyorum. Yokluğunda seni var etmeye çalışırken, varlığımda yok oluyorum. Bitiriyorum kendimi bizi başlatmak için. Seni çok seversem duyarsın sanıyorum. Yüreğimin çığlıklarından kendimi duyamıyorum.
Sana yüreğimi duyuramıyorum.
Sen bilmesen de ben biliyorum...

dark_yamtar58 16.11.2008 15:26

Adımız Yunus idi Yannis yaptılar,
Biz hep doğru yaptık onlar yanlış yaptılar,
Önce evlerimizi yaktılar,
Sonra bizi ata yadigarı balkanlardan attılar,
Evimden ıraklaştırıp mübadile kattılar.
Öz vatanımdayım şimdi,
Adım yine yakup benim.
Türkiyem ey mübarek vatan,
Gözümde yakut benim

dark_yamtar58 16.11.2008 16:21

Kızıl Elma

Bir ses gelir buharadan kazandan,
kızıl elma bu sevdanın adıdır.
Yankılanır horasandan fizandan,
Kızıl elma bu sevdanın adıdır.

Tuvalarda tutsak yaşar balalar,
İstiyoruz orda özgür kalalar,
Yurtlarında hep bahtiyar olalar,

Kosovalı dağıstanlı çileli,
Balkanlarda hiç durmuyor kan seli,
Düşünürüm can kerkük'ü erbili,

Baş kurdistan tatarları unutma,
Ateşimi bu sinemden soğutma,
Demet demet güllerimi dağıtma,

Kırımlıyı,uygurları ararım,
Yakutları çavuşları sorarım,
Haber gelmez dertlerime yanarım,

Altaylarda aşkabat'ta manası,
Türkistandır Türk'tür bunun anası,
Orta asya tüm Türklüğün aynası,

Kırımcaklar,kumandılar,şorları,
Arayalım oymak oymak boyları,
Yaşatalım töreleri toyları,

Nogay,çulım,karaçaylar yamandır,
Esaretler ufku saran dumandır,
Her titreyiş geleceğe gümandır,

Azerbeycan,kazakistan dahası,
Türkiyemdir mutluluklar yuvası,
Tükenmesin sevdamızın pahası,

Agahım ben Türklüğüme akışım,
Hep aynıdır bu davaya bakışım,
Sevdasını yüreğimde yakışım,

dark_yamtar58 19.11.2008 00:56

Adam gibi adamım ben?

Bir imza? Bir evet?
Hayat bu kadar yavan ve yalan.
Sol yanım çakır mavi sularında,
Aklım vurgunlarda.
Bir mermilik işim var, ama olmaz,
Benim tutunacak bir tuanam var.

Hiç dönmedim ki ben verdiğim sözden.
Adam gibi adamım ben?

Sabahın kızıllığı doğduğunda mabedime,
Alışkanlıklarım ve alışamadıklarımsın.
Her sabah gözüme, tenime ilk değen,
Kapıyı her çekip çıktığımda,
Geri dönmek için saatlerce bahane aradığımsın.

Hiç dönmedim ki ben verdiğim sözden.
Adam gibi adamım ben?

dark_yamtar58 25.11.2008 09:55

SEN BİLİRMİSİN...???

Sen Bilirmisin?
sen bilirmisin insan nasıl kendini unutur.nasıl haykırmak isterde sesi bogazında düğüm olur.konusmak istersin konusamazsın,kaçmak istersin kaçamazsın,hatta gözlerindeki yaslar bitmiştir,ağlayamazsın...
sen bilirmisin benzine su bulanmıs bir insan titrek,cılız bir kibritin aleviyle nasıl tutusur nasıl sokaklara,evlere,hatta kendine bile sıgmaz olur.düşünmek istersin düşünemezsin,unutmak istersin unutamazsın...
sen bilirmisin,nasıl bir örümcek kemirir durur beynini.Ey sevdiğim,bende bilmezdim bir zamanlar hatta düşünmezdim bile bu kadar acımasız değildir derdim insanlar.Ama oluyormus,ama öğretiliyormus insana.Yudum yudum ömründen çalıp,hayallerini,umutlarını,daha da ötesi kendini bile unutabiliyormus insan.
Haykırıyor,isyan ediyorum bazen kendime ama elden ne gelir bütün dertler,acılar yine benimle.olsun diyorum varsın buda olsun alışırım diyorum,işte bu arada bir mermi daha vuruluyor beynime.olmuyormus güzelim,alışılmıyormus bu acıya.
Acınında acısı vardır bende biliyorum.Ama kalbim kaldırmıyor artık,öylesine yorgun,öylesine gecmişim ki kendimden,artık insanlar bile vazgecer olmus benim bu halimden.zaman diyorum,ilaç diyorum,buda gecer diyorum.Ama itiraf edeyim mi sana

buna artık bende İNANMIYORUM......

dark_yamtar58 25.11.2008 09:56

Cevap: SEN BİLİRMİSİN...???

Düş! Düşsüzlüğüme
“Bir yenilgi sonrasında
Gece; 04.26
Bir fincan kahve,
Bir karalama kağıdı,
Bir kalem,
Küllükte yanan bir sigara
Ve tüm hücrelerimde sen”

Dışarıda köpek sesleri
Sevdadan mı, efekt için mi?
Yoksa isyan mı haykırdıkları?
Beni ayakta kılan, sevdan!

İçindeyim gece karanlığının
Karanlık ve kararsızlık değil midir hayat?
Bir ışık gerekiyordu geceye ve hayata
İkisini de aydınlatan, sevdan!

Düşten güzeldir gece
Kapkaradır ve sonrası aydınlık
Düşsüzlüğüme düş! Yarat kendini
Geceye ve düşe renk veren, sevdan!

En güzeli düşlerini düşlemek
Düşlerine su gibi sızıp dolaşmak
Düşlerim, düşlerin bir olduğu an,
Anı anlamlandıran, sevdan!

Mutlu olmakmış yaşama amaç,
O halde düşlerde yaşamak gerek.
Arıt kendini düş düşsüzlüğüm(d)e;
Düşsüzlüğüme düş olan, sevdan!

dark_yamtar58 25.11.2008 09:59

Maziye dair...yaşlı gözlere...

Seni tanıdığım yağmurlu bir yaz akşamından bu yana bana ne haller oldu bilirmisin...aslında ben bu hallere düşmeyeli yıllar olmuştu belki de böylesi ilk defa oluyordu...Bu hallere düşmemeliydim ne yapayım kader bana bunu da yaşattı, yaşatmakta duygulara,düşüncelere pranga vuramadım ki....bilmem elimden ne gelirdi ki...bu karşı konulamayan duygulara düşüncelere,tutulmalara, öylece kalakalışlara

dark_yamtar58 25.11.2008 10:01

gün gelir
gün gelirde anlarsın
umarım çok geç olmaz
gün gelirde seversin
umarım bu kalp seni unutmaz
gün gelirde ölüm haberimi alırsın
umarım güzel gözlerin gözyaşı dökmez
çünkü sevmediğin biri için gözyaşı
dökmete değmez

Arif Coşkun 25.11.2008 10:05

[B][FONT=Arial][COLOR=black]Kadınlar[/COLOR][/FONT][/B]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adamı adam eder [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adama dünyayı haram eder [/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adama bildirmez tasa [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adama göstermez ne [B]para[/B] ne kasa [/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adama yedirir kelek [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adama giydirir kazak birde üstüne yelek [/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adama çene kapattırır [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adamın yolunu sapıtırır [/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adamın ömrünü bitirir [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adamın gönlünü götürür [/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adamın ömrüne ömür katar [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adamı diyardan diyara atar [/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adamı pazarda satar [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adamı gönderir akşama kadar yatar [/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adamı gömer bana bakan varmı diye bakar [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adamın yasına yas katar [/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adamı kuzu gibi dinler [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adama dertli gibi inler [/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adamsız yapamaz [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adamla yapamaz [/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adami suya götürür susuz getirir [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adamı su yolunda yitirir [/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adamı yılan gibi sokar [/COLOR]
[COLOR=black]Kadın var adama mis gibi kokar [/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black]Velhasıl kadınlar çesit çesit bu dünyada [/COLOR]

[COLOR=black]Erkekler kadınlar için hala rüyada..... [/COLOR][B][LEFT][COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Ozan Hayali[/COLOR][/LEFT]
[/B]

dark_yamtar58 25.11.2008 10:10

yalanmis nasilda kandim...
Yalanmis nasilda kandim ,
delice sevmistim bak nasilda yandim,
okadar acimasiz okadar mi insafsizdin,
ayrilin acisini kalbime kazdim,
yalanmis yalan etigin o yeminler,
yalanmis yalan O sahte sevmelerin,
Kalbimde acan cicek solduya birak solsun,