![]() |
mantarlı pilav
[B][COLOR=darkorange]10 tane kültür mantarı
2 bardak bulgur 4 bardak su 3-4 kaşık tereyağ margarini eritip doğranmış mantarları (mantarları yıkamayın temiz ıslak bir bez ile silin yıkarsanız sulanır ve özelliğini kaybeder)2-3 dakika kavurun bulguru ekleyip 2-3 dakika da onu kavurduktan sonra tuzunu ve suyunu ekleyip pilav suyunu çekene kadar pişirin bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/COLOR][/B] [IMG]http://www.hizliresim.com/2008/10/17/2166.jpg[/IMG] |
--->: mantarlı pilav
[B]ALLAH razi olsun tevafuk :) bende bugun mantarli pilav yapacaktim ve nasil yapsam diye dusunmekteydim[/B]
|
Cevap: mantarlı pilav
[B][COLOR=darkorange]allah cümlemizden razı olsun canım nasıl da isabet olmuş dimi?[/COLOR][/B]
|
--->: Cevap: mantarlı pilav
[QUOTE=kronick;320567][B][COLOR=darkorange]allah cümlemizden razı olsun canım nasıl da isabet olmuş dimi?[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]Amin Evet tam isabet................[/B] |
şimdi gördüm açıtım :D abla bi tas bana gönder :D
|
boyle guzel seyler yapısun tamam bıde resmını gorunce tamamen yoldan cıkıyorum yapmayın bana bu ıskenceyı
|
sen bu mantarlı pılavı pısırdın tabaga koydun resmını cektın sıteye ekledın sonrada yedın demı sana tek dıyebılıcegım sey afıyet olsun bu aksam bende ruyamda yerım ısallah
|
[quote=gezgin_58;320588]sen bu mantarlı pılavı pısırdın tabaga koydun resmını cektın sıteye ekledın sonrada yedın demı sana tek dıyebılıcegım sey afıyet olsun bu aksam bende ruyamda yerım ısallah[/quote]
[B][COLOR=darkorange]yok ya yemiyoruz biz resmini çektikten sonra isteyenlere kargo ile gönderiyoruz :D :D :D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;320563][B][COLOR=darkorange]10 tane kültür mantarı
2 bardak bulgur 4 bardak su 3-4 kaşık tereyağ margarini eritip doğranmış mantarları (mantarları yıkamayın temiz ıslak bir bez ile silin yıkarsanız sulanır ve özelliğini kaybeder)2-3 dakika kavurun bulguru ekleyip 2-3 dakika da onu kavurduktan sonra tuzunu ve suyunu ekleyip pilav suyunu çekene kadar pişirin bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/COLOR][/B] [IMG]http://www.hizliresim.com/2008/10/17/2166.jpg[/IMG][/QUOTE] Vallahi bu yemekleri gördükçe sizinle iyi geçinmem gerektiğini düşünmeye başladım... Vallahi billahi bende mutfakta harikalar yaratıyorum ama çeşit az...:D:D:D |
[B][I][COLOR=black]MERHABA KRONICK, CIM GÜZEL VE BEGENDIGIM TADININDA COK HARIKA OLDUGUNU BILDIGIM BIR YEMEK KOYMUSSUN TSK............................gonca:)[/COLOR][/I][/B]
|
kronıck ıste adresı cıty al wafa nureddıte recıdance maılpost 8 morocco marekes ısterse 1 sonrq gelsın yıcem
|
ellerine saglik ablam
yine döktürmüssün : )) mantarla cok asiri aram yoktur, ama taze olunca of diyorum sadece, ben de mantarlari yikamam öyle özel bi fircam var üzerini temizlemek icin yani sanki üst tabakasinin bir kabugucunu hafifce soyuyor gibi zedelemeden. |
[quote=gezgin_58;320600]kronıck ıste adresı cıty al wafa nureddıte recıdance maılpost 8 morocco marekes ısterse 1 sonrq gelsın yıcem[/quote]
[B][COLOR=darkorange]Borcu olanlara kargo+kdv+mutfak masrafları+fotoğraf makinesini şarj etmek için kullanılan elektrik parası +yine kdv+ellerimin yıpranmaması için el kremleri masrafı +daha da çoğaltılabilinir [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]şimdi yine de istiyormusun teslimatı?[/COLOR][/B] |
tamam bende sana burdan KAHVE gonderıyım odeselış xaten bır aylık yeşegı yedıkden sonra kac yasarım tartısılır
|
[B]Kronick eline saglik mantarli pilav cok guzeldi ben biraz farkli yaptim ama buda cok guzel oldu.. resimlerini sizler icin cektim belki musait zamanda eklerim buraya[/B]
|
[B][COLOR="Green"]Ellerine sağlık, harika olduğundan eminim.
Çünkü mantara bayılırım. Neyin içinde olursa olsun, yerim. :)[/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]bu saatte yemek yorumu acıktınız galiba hazırlimmi masayı arkadaşlar ?[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="Green"]Zahmet olacak ama bizim mutfağa hazırla. [IMG]http://www.hayirsizlarboard.net/images/smilies/haha.gif[/IMG][/COLOR][/B]
|
--->: Cevap: mantarlı pilav
[QUOTE=kronick;320843][B][COLOR=darkorange]bu saatte yemek yorumu acıktınız galiba hazırlimmi masayı arkadaşlar ?[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]Öyle bir saatte yemek tarifinin sayfası güncelleniyorki sorma gitsin... Yani bu saatte de ancak bu sayfalar güncellenir galiba....:)[/B] |
Cevap: --->: Cevap: mantarlı pilav
[quote=rallim58;320848][B]Öyle bir saatte yemek tarifinin sayfası güncelleniyorki sorma gitsin... Yani bu saatte de ancak bu sayfalar güncellenir galiba....:)[/B][/quote]
[B][COLOR="DarkOrange"]iyi hatırlattınız ana yemek olarak da ciğer sote vardı durun ben onu güncelliyeyim de ondan da tadın [/COLOR][/B] |
--->: Cevap: --->: Cevap: mantarlı pilav
[QUOTE=kronick;320849][B][COLOR="DarkOrange"]iyi hatırlattınız ana yemek olarak da ciğer sote vardı durun ben onu güncelliyeyim de ondan da tadın [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]................... ................... :mad::mad::mad::mad::mad:[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:23. |