![]() |
ÖNEMLE DUYURULUR!
[B]2.HALISAHA ORGANİZASYONUMUZU [COLOR="Red"]26 EKİM PAZAR GÜNÜ SAAT 3-4[/COLOR] OLARAK BELİRLEDİK.BUGÜN SAHAYI KİRALADIM.PAZAR GÜNÜ SAAT [COLOR="Red"]1[/COLOR] GİBİ [COLOR="Red"]ATATÜRK HEYKELİ[/COLOR]NİN ÖNÜNDE BULUŞALIM.[COLOR="Red"]2:30 [/COLOR]DA HÜKÜMET MEYDANINDAN KALKACAK [COLOR="Red"]METROPOL HALISAHA [/COLOR]SERVİSİNE BİNİP GİDECEĞİZ.
HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER![/B] |
--->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[B][I]Ben Or4DaYım..................................[/I][/B]
|
-->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[B]inşallah herkese uygundur.çoğunluk öğrenci olduğu için bu kararı aldık.herkes uygunluğunu onaylarsa sevinirim...[/B]
|
--->: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=serrrkan;322061][B]inşallah herkese uygundur.çoğunluk öğrenci olduğu için bu kararı aldık.herkes uygunluğunu onaylarsa sevinirim...[/B][/QUOTE]
[CENTER][I][B][B][I]Çoq Iyı Dusunmussun Serkan Abi. Uylerımızı Bir Gorelım. (En Kucugunuz Benım HerALdE:)...[/I][/B][/B][/I][/CENTER] |
akşam olsa daha iyi olurmuş ama . neyse........................
|
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;322065]akşam olsa daha iyi olurmuş ama . neyse........................[/QUOTE][B][I][CENTER]ÖNeMlı OLan OrGaNıZeYı YapMaq...[/CENTER][/I][/B]
|
[B]tühh yaa dershanesi olanlar var :([/B]
|
[B]gardaş gözünüzü yiyim ben napm!öğrencileri düşünüyorum erken saate aldım!
çalışanları düşündüm pazar gününe aldım.bende öğrenciyim benimde pazar günü etüdüm var gitmeyecem gardaş ben dün bas bas bağırdım yarın halısahayı ayarlıyom mazeretiniz varsa ona göre ayarlayalım dedim kimseden çıt çıkmadı.birtek Abdullah duman dedi akşam olsa daha ii olur die buda bir mazeret değil gündüzde iyi maç olur gecede önemli olan bizim orda bir araya gelmemiz ve bu organizasyonu gerçekleştirmemiz.14 kişide mazeretini belirtirse bu maçı yapamayız!herkesin burda bi şekilde biraz fedakarlık yapması lazım arkadaşlar lütfen.bir gün dershaneye gitmemeyle hiç bişey olmaz!sabah git gir dersine 1 gibi çık gel 3 saatlik ders kaybıyla hiç bişey olmaz gardaş bizde öğrenciyiz biliyoruz akşam biraz daha fazla çalışırsın o 3 saati kapatırsın.[/B] |
[B]vaay bee samet hiç zorlanmadık bu organizede ha :)
geçenki organizasyon olsaydı listede hala 3 kişi vardı:serrrkan,arikarinkuchi, memo58:D[/B] |
[B]BEYLER HAKEMİMİZ YİNE GEÇEN MAÇTA OLDUĞU GİBİ KÜRŞAT OLSUN.İYİ YAPIYO BU İŞİ:)[/B]
|
[QUOTE=serrrkan;322330][B]BEYLER HAKEMİMİZ YİNE GEÇEN MAÇTA OLDUĞU GİBİ KÜRŞAT OLSUN.İYİ YAPIYO BU İŞİ:)[/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER]AlTı UsTu HaLısAHa MaCı HaKeMe Ne GeReK Var:D...[/CENTER][/I][/B] |
[B]yook hakem olmazsa olmazzzzzz!!!!!!!:)[/B]
|
ÖNEMLİ :
ARKADAŞLAR BEKİR ABİYİ KADROYA YAZMAYIN AYAK TIRNAKLARINDA PROBLEM OLDUĞU İÇİN HAKEMLİK VE FOTOĞRAFÇILIK YAPACAK BİLGİLERİNİZE |
[QUOTE=serrrkan;322239][B]gardaş gözünüzü yiyim ben napm!öğrencileri düşünüyorum erken saate aldım!
çalışanları düşündüm pazar gününe aldım.bende öğrenciyim benimde pazar günü etüdüm var gitmeyecem gardaş ben dün bas bas bağırdım yarın halısahayı ayarlıyom mazeretiniz varsa ona göre ayarlayalım dedim kimseden çıt çıkmadı.birtek Abdullah duman dedi akşam olsa daha ii olur die buda bir mazeret değil gündüzde iyi maç olur gecede önemli olan bizim orda bir araya gelmemiz ve bu organizasyonu gerçekleştirmemiz.14 kişide mazeretini belirtirse bu maçı yapamayız!herkesin burda bi şekilde biraz fedakarlık yapması lazım arkadaşlar lütfen.bir gün dershaneye gitmemeyle hiç bişey olmaz!sabah git gir dersine 1 gibi çık gel 3 saatlik ders kaybıyla hiç bişey olmaz gardaş bizde öğrenciyiz biliyoruz akşam biraz daha fazla çalışırsın o 3 saati kapatırsın.[/B][/QUOTE] [B]abi arkdaş 2 haftadır dershaneye gitmiyor :D bu hafta aklına esti gidecekti nese artık girmez bazı derslere[/B] |
-->: --->: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=arikarinkuchi;322427][B]abi arkdaş 2 haftadır dershaneye gitmiyor :D
bu hafta aklına esti gidecekti nese artık girmez bazı derslere[/B][/QUOTE] la hiç bişey olmaz otursun evinde çalışsın dersini :) |
Cevap: ÖNEMLE DUYURULUR!
[B][I]:)))))))))))))))))))))YOLUNUZ ACIK OLSUN SERKAN:)))))))))))))))))))))))))))))))))))[/I][/B]
|
-->: Cevap: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=seheresma;322599][B][I]:)))))))))))))))))))))YOLUNUZ ACIK OLSUN SERKAN:)))))))))))))))))))))))))))))))))))[/I][/B][/QUOTE]
[B]çok çok çok teşekkür ediyoruz abla! inanırmısın kaç gündür halısahayı organize etmeye çalışıyoruz ama halısaha maçına katılacakların haricinde bir Allahın kuluda girip şuraya kolay gelsin,iyi fikir etmişsiniz teşekkür ederiz gibisinden bir söz söylemedi.bir tek sen girip yorum yaptın tekrar tekrar teşekkür ediyoruz! valla tüm arkadaşlarımda aynısını düşünüyor.darıldık...![/B] |
R31s AKŞAM olsaydı ii olurdu ama olsun :D
dersaneden cıkar gelrım :d UĞUR DERSANLERİ 1968 DEN BERİ xD UĞURA İNANANLAR KAZANIYOR xD |
--->: -->: --->: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=serrrkan;322582]la hiç bişey olmaz otursun evinde çalışsın dersini :)[/QUOTE]
[B]:D tamam abi gelcek 2 side [/B] |
organizasyona son 4 gün!!!!!!
sametin takımı yenmek için sabırsızlanıyorum :) |
[B]halısaha maçına katılacak gardaşlarım biraz ilgi gösterelim şu konuya anasayfada kalsın devamlı.son 1 kişiyide bulacaz inş. hadi bakem :)[/B]
|
[QUOTE=serrrkan;322718]organizasyona son 4 gün!!!!!!
sametin takımı yenmek için sabırsızlanıyorum :)[/QUOTE] [B]korkmuyom abdurrahman abi :D geçen maçta kesin yenildik dedim senin takımına ama gel gör 16 tane attık naparsın :D[/B] |
[B]la git olm ayhan abiye ayıp olmasın diye fazla oynamamıştım!
hem biz sizi önemsememiştik.maça iyi konsantre olamadık o yüzden.ama bu maçta rahat 10 tane atacam atmazsam siteye bir daha giriş yapmam!!!:D[/B] |
[QUOTE=serrrkan;322844][B]la git olm ayhan abiye ayıp olmasın diye fazla oynamamıştım!
hem biz sizi önemsememiştik.maça iyi konsantre olamadık o yüzden.ama bu maçta rahat 10 tane atacam atmazsam siteye bir daha giriş yapmam!!!:D[/B][/QUOTE] [B]abi aldığın top kesin dışarıya gidiyor :D tamam iyi oynadn ama sonuç önemli top sana geldiği zaman hep bıkaktım zaten hep dışarıya gidiyor diye :D(şakaydı kızma :D)[/B] |
[B][I]samet cevabı sahada vereceğim susuyorum şimdi :)
___________________________[/I][/B] |
[QUOTE=serrrkan;322854][B][I]samet cevabı sahada vereceğim susuyorum şimdi :)
___________________________[/I][/B][/QUOTE] [B]görüşürüz abi :)[/B] |
[B][I][U]TAMAM BUGUN RESUL KARDESIMI GORDUM ODA SOLEDI HALI SAHA MACINI PAZAR GUNU ORADAYIZ TANISMAK FIRSAT OLUCAKTIR HEMDE SivasLıLar.NeTTe İlk Organızasyonumuz.:!![/U][/I][/B]
|
-->: --->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;322864][B][I][U]TAMAM BUGUN RESUL KARDESIMI GORDUM ODA SOLEDI HALI SAHA MACINI PAZAR GUNU ORADAYIZ TANISMAK FIRSAT OLUCAKTIR HEMDE SivasLıLar.NeTTe İlk Organızasyonumuz.:!![/U][/I][/B][/QUOTE]
[B]2. organizasyonumuz gardaş:) keşke geçenki organizasyona denk gelseydin tecrübe olurdu biraz :)[/B] |
Cevap: --->: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=arikarinkuchi;322849][B]abi aldığın top kesin dışarıya gidiyor :D
tamam iyi oynadn ama sonuç önemli top sana geldiği zaman hep bıkaktım zaten hep dışarıya gidiyor diye :D(şakaydı kızma :D)[/B][/QUOTE] ayy msnde deli etti şans dile die Samet hariç herkese bol şansss:D |
--->: Cevap: --->: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=SivasLı_MeleK;323224]ayy msnde deli etti şans dile die Samet hariç herkese bol şansss:D[/QUOTE]
[B]hadilenn ordan pis kışkançç çekemion dimi benii daha doğrusu bizi anladın ne demek istedğimi [/B] |
Cevap: --->: Cevap: --->: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=arikarinkuchi;323229][B]hadilenn ordan pis kışkançç
çekemion dimi benii anladın ne demek istedğimi [/B][/QUOTE] Senin neyini çekemicem yaa deliye bakk hem bana msn de ne diodunn solerm vallaaaaa:D |
--->: Cevap: --->: Cevap: --->: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=SivasLı_MeleK;323230]Senin neyini çekemicem yaa deliye bakk hem bana msn de ne diodunn solerm vallaaaaa:D[/QUOTE]
[B] söle istersenn şuana kdar sana ben bişe demedim ama senin neler dediklerini hep yazarımm daha önce haylaza da dedklerini kayıt da da var :D [/B] |
[B]ppşşşştt sakin olun bakimmm
_____________________-____-[/B] |
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=arikarinkuchi;323232][B]
söle istersenn şuana kdar sana ben bişe demedim ama senin neler dediklerini hep yazarımm daha önce haylaza da dedklerini kayıt da da var :D [/B][/QUOTE] Cokta Umrumdaydıı:mad::mad: ama bunun sonunda Msn ye qelıcnnn goruscez Canm bnmmm |
--->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=SivasLı_MeleK;323236]Cokta Umrumdaydıı:mad::mad:
ama bunun sonunda Msn ye qelıcnnn goruscez Canm bnmmm[/QUOTE] [B]engellisin canım :)[/B] |
[B][I]OoOoOoOo söyle melek söyle ne dedi msn de:D[/I][/B]
|
Cevap: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=serrrkan;323238][B][I]OoOoOoOo söyle melek söyle ne dedi msn de:D[/I][/B][/QUOTE]
Soylicemde Acıorum sımdı ona butun sıte onunde rezıl olcakk:D bakk samet valla konu acar rezıl ederımm senii:D gerekirse sivasa qelirimm:D |
[QUOTE=serrrkan;323238][B][I]OoOoOoOo söyle melek söyle ne dedi msn de:D[/I][/B][/QUOTE]
[B]valla bişe demedim sadece şans dile dedim baksana kimse yazmıyor kendi aramızda yazışıyoz :) bana ayrı yetten dile dedim :D o [/B] |
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=arikarinkuchi;323237][B]engellisin canım :)[/B][/QUOTE]
Ne tesaduf snde bnde engellisinnn ne qüzel bi rastlantı dımeee |
--->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=SivasLı_MeleK;323242]Ne tesaduf snde bnde engellisinnn ne qüzel bi rastlantı dımeee[/QUOTE]
[B]hehey önce ben bastım engeli :D [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:27. |