![]() |
KAN BAĞIŞI YAPIYORUZ
[B]
SAYIN [url]www.sivaslilar.net[/url] ÜYELERİ [url]www.sivaslilar.net[/url] ve [url]www.sivastuning.com[/url] ÜYELERİNDEN OLUŞAN BİR GURUBLA SİVASTA KIZILAYA KAN BAĞIŞI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ GÜN VE YERİ KATILIMA GÖRE İLERİKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAKTIR sivastuning SİVAS SORUMLUSU BEKİR BAYRAK ABİMİZİN TEKLİFİ İLE BU KONUYU BURAYA AÇMAK İSTEDİM KATILMAK İSTEYENLER BURAYA İSİMLERİNİ YAZSINLAR TUNİNGDEKİ KATILIM AŞAĞIDAKİ LİNK TE DİR [url]http://www.sivastuning.com/showthread.php?p=165449#post165449[/url] [/B] |
--->: KAN BAĞIŞI YAPIYORUZ
[B]Apocum Ilk Kan Benden En Özen Gösterdiğim bir konudur yarın birgün hepımıze lazım olucaktır..yardım etmek lazım canlar kurtalarım haydı tüm islam alemi dıyorum
1.[COLOR="Red"]Ahmetturan90[/COLOR] 2.[COLOR="Indigo"]Abdullah Duman[/COLOR] 3. 4. 5. 6. 7.[/B] |
-->: KAN BAĞIŞI YAPIYORUZ
UZUN ZAMANDIR YAPMAK İSTEDİĞİM BİRŞEYDİ İNŞALLAH YAKINDA YAPACAĞIZ
UNUTMAYIN BU HEM BAŞKALARININ HEMDE BİZİM SAĞLIĞIMIZ İÇİN OLUMLU YÖNDE BİR ORGANİZASYON HER SAĞLIKLI İNSANIN 4 AYDA BİR KAN VERMESİ GEREKİR TABİ KAN DEĞERLERİ DÜŞÜK OLANLAR İÇİN GEÇERLİ DEĞİL |
ZAMAN VE SAATİ UYARSA KESİN KATILIRIM
|
[B]hadi beyler sadece bu kadar kişimi
1-)ABDULLAH DUMAN 2-)AHMETTURAN90 3-)[COLOR="Red"]BEKİR BAYRAK[/COLOR][/B] |
[I][COLOR="Red"]kardeşim konu için ve duyarlılığın için teşekkürler ben sivasta değil ama Allah izin verirse istanbulda vereceğim inşallah........[/COLOR][/I]
|
Cevap: KAN BAĞIŞI YAPIYORUZ
[B]Cok geri kaldigimiz bir konudur kan bagisi ve de organ bagisi....
Bir cok ulkede bunun yayginlasmasi icin kampanyalar duzenlenirken bizim uilkede gerici kafalar is basina duserek gunahtir gibi kelimelerle halkimizi kandirma yolundadirlar.... Bilincli bir toplum olusturarak bir cok hayat kurtarabiliriz... Gecmiste gecirdigim rahatsizlik olmasa seve seve kan bagisinda bulunurdum... Ama organ bagisina katilacagim....[/B] |
BİRAZ DAHA DUYARLI OLALIM LÜTFEN
1-)ABDULLAH DUMAN 2-)AHMETTURAN90 3-)BEKİR BAYRAK |
[B][COLOR="Green"]
Güzel düşünülmüş, Allah razı olsun. Ancak ben katılamıyorum, zaten kansızlık problemim var. Az bana da yollayın deeermişim. :D (B Rh + , unutmayın.)[/COLOR][/B] |
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;327598]UZUN ZAMANDIR YAPMAK İSTEDİĞİM BİRŞEYDİ İNŞALLAH YAKINDA YAPACAĞIZ
UNUTMAYIN BU HEM BAŞKALARININ HEMDE BİZİM SAĞLIĞIMIZ İÇİN OLUMLU YÖNDE BİR ORGANİZASYON HER SAĞLIKLI İNSANIN 4 AYDA BİR KAN VERMESİ GEREKİR TABİ KAN DEĞERLERİ DÜŞÜK OLANLAR İÇİN GEÇERLİ DEĞİL[/QUOTE] KAN DEĞERLERİ DÜŞÜK OLANLAR HARİÇ DEDİK ZATEN |
[B]Kan bağışını ben belli zamanlarda hep yaparım tıp kan bağışlayanların vücutları daha sağlıklı olduğunu her zaman her fırsatta söyler bizlerde kan vermekten kacınmayalım kan vermek hem insanlık görevi hemde sağlığımız acısından kacınılmaz bir olay bu güzel konuyu acan ABDULLAH kardeşimi tebrik ederim[/B]
|
GÜNCEL DİYORUM HADİ KATILIMA DESTEK
|
[B]Güzel bir düşünce katılan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...[/B]
|
[QUOTE=altuntas58;328378][B]Kan bağışını ben belli zamanlarda hep yaparım tıp kan bağışlayanların vücutları daha sağlıklı olduğunu her zaman her fırsatta söyler bizlerde kan vermekten kacınmayalım kan vermek hem insanlık görevi hemde sağlığımız acısından kacınılmaz bir olay bu güzel konuyu acan ABDULLAH kardeşimi tebrik ederim[/B][/QUOTE]
KATILIM AZ OLSADA YAPACAĞIZ ABİ MECBUREN DAHA FAZLA KİŞİ OLMASI DİLEĞİ İLE |
[B]İNŞALLAH KATILACAĞIM YİNE DE SÖZ VERMİYORUM TARİH VE SAATE GÖRE[/B]
|
[QUOTE=FALÇATA 58;327647]ZAMAN VE SAATİ UYARSA KESİN KATILIRIM[/QUOTE]
[B]aynı şeyi tekrarlayıp duruyorum ama ne yapayım bizim iş biraz müsade tanımıyo :)[/B] |
[B]Allah'tan bir mani keder olmazsa kan bağışı organizasyonuna katılacağım.
yer ve tarih belli olduğu zaman gfb34(onur)'a özel mesaj atarsanız o bana bildirir.[/B] |
[B]SON DURUM
1- ABDULLAH DUMAN 2-BEKİR BAYRAK 3-AHMETTURAN90 4-FALÇATA 58 5-ABDURRAHMAN 58[/B] |
kızılay harıc her yere kan bagası yapabılırım
|
-->: Cevap: KAN BAĞIŞI YAPIYORUZ
[QUOTE=gezgin_58;329233]kızılay harıc her yere kan bagası yapabılırım[/QUOTE]
valla herkesin kendi tercihi ................... |
[B]Abdullah epey bir ilerleme var!
Valal boşuna uğraşıyorsun kardeşim baksana takan yok![/B] |
[B]olsun abi ben elimden geleni yapayımda
zaten 2 site yapacağımız için tuningden bi 7-8 kişide var zaten[/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]Allah sizlerden razi olsun...
hem böyle büzel bir faaliyeti düsündügünüz icin ve uyguladiginiz icin Bende Sivas'da olsam yapardim diyemiyecegim nedendir bilmiyorum ama kan verme korkusu var bende :rolleyes: daha dogrusu normal kücük kan almalar cok oldu ama böyle kolumda bir hortum takili oldugunu görmek beni ürkütecegini düsünüyorum.... Her yigit yapamaz KAN VERMEYI sizleri tebrik ve takdir ediyorum ..... [/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
[B]ŞAHSEN BENDE BU KONUDA BEKİR BAYRAK ABİYİ TEBRİK EDECEĞİM
KENDİSİ HASTAHANEYE NUMARASINI BIRAKMIŞ GEÇENLERDE AMELİYATA GİRECEK BİR HASTAYA KAN VERMİŞ ONUN KANI 1000 DE 1 BULUNAN BİR KAN ABrh- [/B] |
AZ KİŞİDE OLSA GİDECEĞİZ MECBUREN .............
|
[B]
[url]www.sivaslilar.net[/url] + [url]www.sivastuning.com[/url] [COLOR="Red"]1-Bekir Bayrak 2-Abdullah Duman 3.Ahmetturan90 4.FALÇATA 58 5.Abdurrahman 58[/COLOR] 6.Ömer ARSLAN ( FaTaLeRRoR) 7.Erdinç ŞAHİN [MdXShN] 8.Cücü Baba 9.Selçuk Gündoğan 10.tempra_tuning58 [/B] |
[B]Umarim kan bagisiniz hayirlara vesile olur tekrardan tebrik ederim seni kardesim....[/B]
|
henüz gün ve saati belirlenmedi ama bu hafta yapabiliriz
|
[B]KONUNUN ANA SAYFAYA TAŞINMASI İYİ OLMUŞ HADİ SİTE AİLESİ TAM DESTEK KAN BAĞIŞINA[/B]
|
--->: Cevap: KAN BAĞIŞI YAPIYORUZ
[QUOTE=Sweetgirl;330002][B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]Allah sizlerden razi olsun...
hem böyle büzel bir faaliyeti düsündügünüz icin ve uyguladiginiz icin Bende Sivas'da olsam yapardim diyemiyecegim nedendir bilmiyorum ama kan verme korkusu var bende :rolleyes: daha dogrusu normal kücük kan almalar cok oldu ama böyle kolumda bir hortum takili oldugunu görmek beni ürkütecegini düsünüyorum.... Her yigit yapamaz KAN VERMEYI sizleri tebrik ve takdir ediyorum ..... [/CENTER][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] BENDE BİRAZ TIRSIYORUM AMA ABDULLAHIN ZORU İLE GİDİYORUZ BAKALIM |
-->: --->: Cevap: KAN BAĞIŞI YAPIYORUZ
[QUOTE=FALÇATA 58;330746]BENDE BİRAZ TIRSIYORUM AMA ABDULLAHIN ZORU İLE GİDİYORUZ BAKALIM[/QUOTE]
O KADAR İĞNE YEDİN KAN VERMEKTEN ÇEKİNİYORSUN OLMADI [RIGHT][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img386.imageshack.us/img386/4961/bannerfv4.gif[/IMG][/URL] [/RIGHT] |
Cevap: -->: --->: Cevap: KAN BAĞIŞI YAPIYORUZ
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;330762]O KADAR İĞNE YEDİN KAN VERMEKTEN ÇEKİNİYORSUN OLMADI
[RIGHT][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img386.imageshack.us/img386/4961/bannerfv4.gif[/IMG][/URL] [/RIGHT][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Igne vurulmakla kan vermeyi bir tutma lütfen :) ona bakarsan bende cok igne vurundum hatta serum verildi ameliyat oldum Ameliyat olurken narkozdan uyandim (hemsireler panige girdi :D ) Ama söyle düsünüyorum uzun bir hortumu koluma baglamislar ve benden kan aliyorlar... ben yapamam :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]Böyle bir organizasyona destek verdiğiniz için teşekkür etmeyi borç bilirim.Böyle bir hayat kurtarma operasyonunu İstanbul'da gerçekleştirirsek çok iyi olur.
Halen toplumumuzun bilinlenmemesi kan vermemenin en büyük sebebidir.Eğerki İstanbul'da toplu olarak kan verilecekse bende varım. Yanlış hatırlamıyorsam 18 yaşından küçükler kan veremiyor,Eğerki yanlış biliyorsam öyle birşey yoksa bende her zaman bir başkasına kan vermeye hazırım.[/B] |
Cevap: --->: KAN BAĞIŞI YAPIYORUZ
[QUOTE=EyüphanAydın;330824][B]Böyle bir organizasyona destek verdiğiniz için teşekkür etmeyi borç bilirim.Böyle bir hayat kurtarma operasyonunu İstanbul'da gerçekleştirirsek çok iyi olur.
Halen toplumumuzun bilinlenmemesi kan vermemenin en büyük sebebidir.Eğerki İstanbul'da toplu olarak kan verilecekse bende varım. Yanlış hatırlamıyorsam 18 yaşından küçükler kan veremiyor,Eğerki yanlış biliyorsam öyle birşey yoksa bende her zaman bir başkasına kan vermeye hazırım.[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hadiii hadiiii 18 yasindan kücükler veremiyor diye bahane bulma :rolleyes: sende benim gibi korkuyon demi ;)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: Cevap: --->: KAN BAĞIŞI YAPIYORUZ
[B][QUOTE=Sweetgirl;330837][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hadiii hadiiii 18 yasindan kücükler veremiyor diye bahane bulma :rolleyes:
sende benim gibi korkuyon demi ;)[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Yok be abla Vallahi yok :rolleyes: Ben sadece birisinden duyduğumu ilettim.Yoksa niye vermeyeyim. Vereceğim 2 damla kan bende olsada yaşıyacağım olmasada.Yarının garantisi yok ama yinede veririm. Eğer İstanbul'da böyle bir organizasyon olucaksa seve seve ;) Ha birde :D Demirden korksaydık trene binmezdik..!:rolleyes:[/B] |
ne çok ihtiyacı olan insanlar var ama veren el az inşallah bu sayı artar......
|
[B]Kan bağışlamak bir insanlık görevidir bu görevden kacmamız söz konusu bile olamaz kaldıki kan veren her insan daha sağlıklı oluyor[/B]
|
ben kan bagası yaparım ama tanıgım kısılere kızalay gıbı benım kanımı baskalarına parayla satıyor bunu herkes bılıyo ama radyada duydugum an gıder verırım
|
bende bagislamak isterdim ama malesef türkiyede degilim. Ben sürekli bagisliyorum en azindan sende iki defa. ARKADASLAR LÜTFEN KORKMAYAIN BAGISLAYIN !!!
FARKINDA OLMADAN HAYAT KURTALIN !!! |
-->: Cevap: -->: --->: Cevap: KAN BAĞIŞI YAPIYORUZ
[QUOTE=Sweetgirl;330820][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Igne vurulmakla kan vermeyi bir tutma lütfen :)
ona bakarsan bende cok igne vurundum hatta serum verildi ameliyat oldum Ameliyat olurken narkozdan uyandim (hemsireler panige girdi :D ) Ama söyle düsünüyorum uzun bir hortumu koluma baglamislar ve benden kan aliyorlar... ben yapamam :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] O DEDİKLERİNİN HEPSİ NARKOZDAN UYANMAK DIŞINDA AMELİYAT VS.VS. BEN EN SON 9 AY ÖNCE EHLİYET ALIRKEN VERMİŞTİM HEMŞİRE SENİN DAMARLAR BAYAĞI KALIN SENDEN KAN KOLAYCA ALINIR DEMİŞTİ BENDE ABLA İĞNE YAPILMAM AMA İSTEDİĞİN KADAR KAN VERİRİM DEMİŞTİM :D HEMŞİRE GÜLMEKTEN İĞNEYİ Bİ TARAFIMA BATIRIYORDU AZ DAHA :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:20. |