Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İşte Yeni Kadromuz ! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=22415)

Sivaslilar.Net 19.11.2008 01:03

İşte Yeni Kadromuz !

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/duyuru.jpg[/IMG]

Bu güne kadar ilkeleri, güvenirliliği ve başarılı çalışmaları ile gerek hemşerilerimizin gerekse yurttaşlarımızın takdirini kazanan sitelerimizde yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Yönetim kadromuza katılan yeni isimler, görev ve yetki dağılımı ile geleceğe emin adımlarla yürüyoruz.

Statik yönetici anlayışı yerine sorumlulukların paylaşımı ve görevlerin dağılımı esasına göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sitemizin her geçen gün izlenirliliğinin artması, üyelerimizin istek ve önerilerinin dikkate alınarak değerlendirilebilmesi ve beklentilerin yüksek tutulmasına uygun olarak dinamik bir yapılanmaya geçiş yapacağız. Bu güne kadar amatör ruhla çalışmalarımızı sürdüğümüz sitemizde profesyonel yönetim anlayışına geçerek, amatör ruhumuzu kaybetmeden profesyonelliğe önem vereceğiz.

Yeni bir heyecan ve yeni bir solukla başarılı grafiğimizi yükseltmeye devam etmek, Sivas’a ve Sivaslılara daha kaliteli hizmet vermek için kadromuzu genişlettik, yönetim şemamızı geliştirdik, görev ve yetki dağılımını yaptık.

[B][U]İşte Yeni Kadromuz [/U][/B]

[B]Sivaslilar.Net Site Yönetim Şeması [/B]

[B]Grup Başkanı [/B]
Rüştü Elmas

[B]Grup Genel Koordinatörü [/B]
Ertuğrul Özdemir

[B]Site Koordinatörü[/B]
Serdar

[B]Yurt Dışı İlişkiler Koordinatörü[/B]
Ayhan Bayrak

[B]Yurt İçi İlişkiler Koordinatörü [/B]
Osman Günay

[B]Editörler[/B]
SivasLady
Furkan

[B]Genel Forum Yöneticileri [/B]
Sweetgirl
Arif Coşkun
Duman58
Altuntaş58

[B]Alt Forum Yöneticileri [/B]
Kronick (Yemek Bölümü)
Sonbahar-Seva (Din Bölümü)
Eyuphan Aydın (Spor Bölümü)
TracyMcGrady58 (Serbest Alan)
Sultan Şehir (Sivas Rehberi Bölümü)
Berat Demir (Sivas’a Yatırımlar Ve Şirketler )

GuNaY 19.11.2008 01:05

--->: İşte Yeni Kadromuz !

[B]Yeni kadromuz sitemize ve kadroda yer alan bizlere hayırlı uğurlu olsun.

Temelleri yıllar öncesine dayanan güzide sitemizde görev almak şahsım adına gurur verici. Tabiki bu göreve layık olmak bir o kadarda önemli.

Belirli zamanlarda yapılacak olan gerek görsel, gerekse yönetimsel değişiklikler herzaman kurum içerisinde olumlu etkilere sebep olacaktır.

Tarihi başarılarla dolu olan sitemizi daha ileri noktalara götürebilmek için artık profesyönel bir yönetime ihtiyacımız vardı. Yönetim Şemamızda ki değişiklik, görev ve yetki dağılımı ile profesyönelleşme yönünde ilk adımı atmış olduk. Hızlı ve dikkatli haraket ederek profesyonelleşme sürecini en kısa zamanda tamamlayacağız ve Sivasspor sevdalılarına daha kaliteli hizmet edeceğiz.

Tekrardan Yeni Yönetimimizin hayırlı olmasını diliyorum...[/B]

Rallim58 19.11.2008 01:09

[B]Yeni yönetim kadrosunda bulunan tüm arkadaşlarımıza can-ı gönülden başarılar diliyor, tebrik ediyorum....[/B]

Ertugrul 19.11.2008 01:10

[B][I]Uzun süredir planladığımız, üzerinde çokça düşündüğümüz yeni site kadromuzun hayırlı olmasını diliyorum. Bu bir bayrak yarışı, gönül işi ve bu yolda görev istenmez tevdi edilir.

Önemli olan Sivas'ın tanıtımına katkı sağlamak, Sivasspor'un başarısı için çalışmak ve Sivaslı kimliğine sahip çıkmaktır. Kurumsallaşma yolunda ki ilk adımımız olan site yönetim şemamız bizler için çok önemli, ortak paydamız olan Sivas'ın hayrı için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Tek bir hedefimiz var; Sivaslının her platformda başarılı olabileceği göstermek ve hemşerilerimize esin kaynağı olmak.

Yeni süprizler için bizi izlemeye devam edin. [/I][/B]

Sweetgirl 19.11.2008 01:19

[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]Hayirli ugurlu olsun yeni kadromuz.
Insallah bu görevi basari ile tamamlariz.
Kadromuza yeni gelen arkadaslarida tebrik ederim. [/CENTER][/COLOR][/I][/B]

besyo_cu 19.11.2008 01:24

[B]Yeni Kadromuzu Can-ı Gönulden Kutlar Çalışmalarında Başarılar Dilerim...[/B]

albina58 19.11.2008 01:35

[B]Görev alan tüm arkadaşları tebrik ederim.
İnşallah ilerleyen süreçte,profosyonelleşme adına atılan adımlarda,her bir yönetici arkadaşın üstüne düşen görevi layıkı ile yerine getirir. Zira bu sitemizde bir bakıma her bir yönetici istim üstündedir,çünki SİVAS'ı ilgilendiren,her konunun tartışılıp fikir üretildiği,ayrıca apolitik olmak gibi üstün nitelikte bir misyona sahip oluması gereken bu konumda.
İnanıyorumki görev alan her bir yönetici arkadaşımız bu konuda en hassas düzeyde uğraş vererek, sitemizi zaten en üstte bulunduğu konumda dahada zirveye çıkarmak için var gücü ile çalışcaktır.
Kolay gelsin arkadaşlarıma.[/B]

ABDULLAH DUMAN 19.11.2008 07:22

-->: İşte Yeni Kadromuz !

[B]HAYIRLI OLSUN ELNİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞINIZA EMİNİM ALLAH UTANDIRMASIN[/B]

tatli-dilli 19.11.2008 07:49

[CENTER]hayirli ugurlu olsun hepimiz adina,
görev alan arkadaslara basarilar diliyorum.

güzel bir ekip olmus gercekten...[/CENTER]

Arif Coşkun 19.11.2008 09:43

Her zaman yenilenen bir ekip yeni bir kadro yeni bir arayış yeni bir heyecan demektir. Yeni kadronun her zaman daha iyiye daha güzele farklı yeniliklere imza atacaklarına tüm kalbimce inanıyorum.
Oluşturulan yeni kadrodaki arkadaşlarıma başarılar diler,bu görevi bana layık gören site yönetiminede çok teşekkür eder, her zaman herşeyin en güzeli için elimden gelen tüm gayreti, çabayı göstereceğimi belirtirim,
Saygı ve sevgilerimle.

HaZaN 19.11.2008 09:45

Cevap: İşte Yeni Kadromuz !

[B][I][COLOR="Indigo"] Yönetimdeki arkadaşları tebrik ediyorum başarılarını devamın dilerim hepimize hayırlı olsun Yüce Mevlam utandırmasın.

Sitedeki tüm üye arkadaşlarla el ele verip birlik ve beraberlik içerisinde en güzel yerlere gelmeyi temenni ederim.

Selam ve Dualarımla[/COLOR][/I][/B]

kronik 19.11.2008 09:50

[B][COLOR=darkorange]herkes için hayırlı uğurlu olsun umuyorum . Ertuğrul !süprizleride sabırsızlıkla bekliyorum :D[/COLOR][/B]

58_SEMİH_58 19.11.2008 11:41

[B][I]Yenı qOreVlErınde HéRKeZe BasARıLar....[/I][/B]

FALÇATA 58 19.11.2008 12:07

[B]sitemize hayırlı olsun
başarılar.....[/B]

Kadirhan 19.11.2008 12:33

[COLOR="Indigo"][B]HaYırlı olur inşAllah...bu sitede padişahlık yok galiba...demokratik bir seçim yapılmış olsa gerek... [/B][/COLOR]

gürün_güzeli 19.11.2008 12:40

herkesin yeni görevi hayırlı uğurlu olsun....darısı bizim başımıza :D

58_SEMİH_58 19.11.2008 12:43

[QUOTE=gürün_güzeli;335126]herkesin yeni görevi hayırlı uğurlu olsun....darısı bizim başımıza :D[/QUOTE]
[B][I][CENTER]Amİn Amin:D.............................[/CENTER][/I][/B]

Serd@r 19.11.2008 12:52

[B][COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]'ın tanıtımını kendisine görev adletmiş ve bu yoldada değerli hemşehrilerimizin katkılarıyla gücüne güç katan sitemiz [url]www.sivaslilar.net[/url]' teki bu değişim,Sultan şehrimiz [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]'ın gelişimi için daha bir önem arzediyor.

Yeni yönetim kadromuzda görev alan değerli yönetici arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
[COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]'ımız ve sitemiz için hayırlı olur İnşaAllah!
Saygılar![/B]

SONMEZ 19.11.2008 16:20

[B]Amatör[/B] ruhlarıyla, [B]profesyonel[/B] işler başaran arkadaşlarımızı tebrik ediyor,
güzelliklere güzellikler katacaklarına inanıyor ve başarılar diliyorum.

LaEdri 19.11.2008 16:36

[B]Tüm yönetici arkadaşlara başarılar diliyorum.Ve sabır tabi.:)[/B]

NESLİ 19.11.2008 17:08

hayırlı uğurlu olsun inşallah.: herkese görevinde başarılar diliyorum.... bizede nasip olur umarım:D

MeLody58 19.11.2008 17:34

[COLOR="YellowGreen"][B] HayırLı olsun Yeni görev alan arkadaşlara :) [/B][/COLOR]

arikarinkuchi 19.11.2008 18:08

[B]benide bir yere sıkıştırsaydınız yaa :D

sitedeki görevli arkdaşlara sitemize yapacakları katkılar için şimdiden teşekkür ederiz[/B]

kronik 19.11.2008 18:32

Cevap: --->: İşte Yeni Kadromuz !

[quote=arikarinkuchi;335220][B]benide bir yere sıkıştırsaydınız yaa :D[/B]

[B]sitedeki görevli arkdaşlara sitemize yapacakları katkılar için şimdiden teşekkür ederiz[/B][/quote]
[B][COLOR="DarkOrange"]gel seni yanıma yamak alayım görevin küçüğü büyüğü olmaz dimi ama ?
:D[/COLOR][/B]

FurkaN 19.11.2008 20:49

[B]Yeni bir düzen, yeni bir dönem...

Belki bazı isimler eski de olsa yeni dönemde her şey sil baştan. Profosyonel olma yolunda emin adımlarla ilerleyen sitelerimiz gün geçtikçe yeni açılımlar gerçekleştiriyor. Yeni yönetici arkadaşlar katıldı aramıza onlarla birlikte bu bayrak yarışında gönül işinde her birlikte daha ilerilere gideceğiz. Bugün bu listede biz varız yarın bir başkası önemli olan bu gök kubbede hoş bir sada bırakabilmek. Bizde Sivas için Sivaslı için bir hoş sada bırakmanın derdindeyiz bize omuz veren destek olan herkese teşekkürler.

Allah yar ve yardımcımız olsun...[/B]

EyüphanAydın 19.11.2008 20:58

[B]Böylesi güzel bir sitede,
Böylesi güzel bir kadro ile başlamak gerçekten çok güzel oldu.
Yeni genç ve dinamik arkadaşlarımızın sitede görev alması beni gururlandırdı.

Başarılar dilerim yeni görevlerinizde.[/B]

yerliturkuaz 19.11.2008 22:16

[B]Profosyenel olma yolunda hızla ilerleyen sitemizde görev alan arkadaşlara sonsuz başarılar herşey Sivas'ımız için.....[/B]

mesut_sivasliyiz_58 19.11.2008 23:59

hayirili uguru olsun dilerim hepinize yeni kadronuzla arkadaslar

Sivasprensi 20.11.2008 01:03

valla yenı haberım oldu hayırlı ugurlu olsun herkese

Fatih Bayrak 20.11.2008 01:05

[COLOR="Black"][B]Ya arkadaslar ilk aklima gelen oturayim ve bu
birbirinden degerli arkadaslari tek tek mesaj atayim
ve tebrik edeyim dedim ama daha sonra hepsine ayri ayri yazmayi gözüm kesmedi. :D
Bu kadro bir cok profesyonel ise imza atacak.
Simdiye kadar oldugu gibi ilerdede daha
basarili olacaklarina eminim.
Allahim utandirmasin.[/B][/COLOR]

Engin58 20.11.2008 07:25

[COLOR="Sienna"]Yeni kadromuz hayirli ugurlu olsun basarilar dilerim...[/COLOR]

özdemir 20.11.2008 10:26

yeni kadromuz sitemize hayırlı olsun.
inşallah çok başarılı olurlar.

seva 20.11.2008 11:42

Yeni kadromuz hayirli ugurlu olsun basarilar dilerim...

Güzel şeyler olacak inş..

kasparix 20.11.2008 12:26

Kadromuz hayırlı olsun bakalım...biz siz gayret edersek bu Kanal bu Sivas coşar....haydin selametle...

haythuyt 20.11.2008 13:58

[B]yenı kadromuz sıtemıze hayırlı ugurlu olması dılegıle :)[/B]

SEMİH-58 22.11.2008 03:36

Cevap: --->: İşte Yeni Kadromuz !

[QUOTE=albina58;335047][B]Görev alan tüm arkadaşları tebrik ederim.
İnşallah ilerleyen süreçte,profosyonelleşme adına atılan adımlarda,her bir yönetici arkadaşın üstüne düşen görevi layıkı ile yerine getirir. Zira bu sitemizde bir bakıma her bir yönetici istim üstündedir,çünki SİVAS'ı ilgilendiren,her konunun tartışılıp fikir üretildiği,ayrıca apolitik olmak gibi üstün nitelikte bir misyona sahip oluması gereken bu konumda.
İnanıyorumki görev alan her bir yönetici arkadaşımız bu konuda en hassas düzeyde uğraş vererek, sitemizi zaten en üstte bulunduğu konumda dahada zirveye çıkarmak için var gücü ile çalışcaktır.
Kolay gelsin arkadaşlarıma.[/B][/QUOTE]

evet haklısın tüm yöneticiler onlara verilen görevi yetkiyi kullanmalı ben yetkimi kullanmak istemiyorum dememeli degil mi?

hamitgüneyli 22.11.2008 07:26

hayırlı olsun yenilikler daima iyi gelir bizlerde desdeklerimizle devam edeceğiz

MysteriE 22.11.2008 10:57

yeni kadromuza basarilar dileririmm.. sivas icin hep el eleee diyorum..

WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:47.