![]() |
RAKİP ARANIYOR...
ER PETROL BUNYESİNDE CALIŞAN ELEMANLARA KARŞI..HALI SAHADA FUTBOL OYNAMAK İÇİN .SİVASLİLAR NET AİLESİNDEN 7 TANE BABAYİGİT ARANIYOR.
HoDRi MeYDaN:) |
Cevap: RAKİP ARANIYOR...
[B][COLOR=darkorange]konu açılalı yarım saat olmuş , daha 7 yiğit çıkmadı mı meydana ayıp size ayıp arkadaşlar aaa :D[/COLOR][/B]
|
valla biraz zor cıkacak galiba......
|
[B][COLOR=darkorange]aslında belli aralıklarla halı saha organizasyonları düzenliyorlardı ama bilemiyorum ki neden ?[/COLOR][/B]
|
kimse çekinmesin fazla gol atmayız...
|
RAKİP ARANIYOR...
[QUOTE=kronick;354561][B][COLOR=darkorange]aslında belli aralıklarla halı saha organizasyonları düzenliyorlardı ama bilemiyorum ki neden ?[/COLOR][/B][/QUOTE]
aralarında tartısıyolardır herhalde oynasak mı oynamasakmı diye:) uyelerimizden cıkmayacak herhalde..belki misafir arkadaslardan çıkabılır ama uye olmak şartıyla:) |
[B]yaş sınırı var mı :D [/B]
|
GUZEL OYNASIN YETER..BİRAZDA DAYANIKLI OLACAK TABIKI
|
[B]geleceğini tahmin ettiklerim
ben :D abdurahman abi mehmet abi(hayhuyt) subaro(yasin) akifeker zalim abi :) sadece tahmin duysunlar yeter hemen gelirler :D tabi müsaitlerse [/B] |
MAÇI AKŞAM SAATLERİNDE OYNAYACAGIZ .... BIZDE IYI OYNAYAMIYORUZ FAKAT ARAMIZDA 23 YAŞINDAN KUCUK YOK ONA GORE BİR EKİP İSTİYORUZ
|
[B]saydıklarımın hepsi 23 ün altı
hepsi de övünmek gibi olmasın muhteşemler :) klup oyuncuları da var ayrı yetten neyse size kolay gelsin[/B] |
dedigim gibi guzel oynasın yeter ...aradaki yaş farkıda kapanmış olur bizim yaşımız buyuk sizinde futbolunuz:)
|
[B]agaaa. k.bakma yeni gördm konuyu.elbette katılırız.
Bizim takım zaten Profesyonel futbolculardan kurulmuş gibi.acaip yetenekli. İdda ediyorum sivasspor paf takımını getir başa baş gider!demek istediğim biz hazırız...[/B] [B][COLOR="Navy"]Abdurrahman 58(bjk paf takımında 2 ay oynadım) GFB34(sivasspor paf takımında oynadı..) haythuyt(Keşfedilmemiş cevher :) ) Kürşat(kendisi beşiktaş paf takımı kaleciliği yapmıştr) Akif Eker(Geleceğin ALPAY ÖZALAN ı Arikarinkuchi (Cristiano Ronaldo nun sivas versiyonu :D ) Subaro58 (Oyun stili Bana KAKA LEİTE yi hatırlatıyor)[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]BİLMEM ANLATABİLDİMMİ [/COLOR][/B] ;) [B]YETERKİ SAAT EN GEÇ 7-8 ARASI OLSUN...BİZE HER YOL ASFALT.[/B] |
E hakan abi nerdesin.Yok öyle hodri meydan diyip kaybolmak :)
|
8/9 oynayabılırz biz çunki 7 işten cıkıyoruz ....metropolden alalım macı cumartesi ve pazar hariç hangı gun derseniz tamam....
|
Ben gelirdim ama biraz uzak düsüyor, size basarilar dileirm.
|
[B]cumartesi olsunnnnnnnnnnnn[/B]
|
ben gelirim maça ama saat 7 den sora olsun halısaha farketmez hafta sonu olursaa kesin gelirimm ama 7 den soraa
|
herhangi bir cuma olabilir o zaman abi.
|
[QUOTE=Abdurrahman 58;355044]herhangi bir cuma olabilir o zaman abi.[/QUOTE]
TAMAM CUMA GUNUNE KADAR TAKIMINIZI AYARLAYIN BU CUMAYA ALIYORUM MACI UYGUNMUDUR SİZLERE CUMA 8/9 |
[B]bana uyarr
muhteşem olurr :) 2 ocak cuma mı ?[/B] |
EVET 2 OCAK CUMA...............
|
istanbula gelirseniz önce misafir eder sonrada yener yollarız toprağım :)
|
[B]hakan abi sahayı ayarlamayı unutma
metropol olsun haa :)[/B] |
[B]oooo 2 ocak dediniz ayarlamaya giden yok
benim okul var yoksa giderdim :)[/B] |
samet kimsenin oynamaya niyeti yok herhalde...guvenipte macı alamadım inan....
|
[QUOTE=kangallim58;355180]istanbula gelirseniz önce misafir eder sonrada yener yollarız toprağım :)[/QUOTE]
sizi sivasa bekleriz .......istanbulda bizim taraftarımız cok olur sizi yenmek istemeyiz |
[QUOTE=HaKaaN;355396]samet kimsenin oynamaya niyeti yok herhalde...guvenipte macı alamadım inan....[/QUOTE]
[B]hakan abi bizm tayfa tamam dı yaff ama senin tarafta sorun varsa bilemem [/B] |
ama kımseden ses cıkmadıki....
|
[QUOTE=HaKaaN;355397]sizi sivasa bekleriz .......istanbulda bizim taraftarımız cok olur sizi yenmek istemeyiz[/QUOTE]
bizde istanbulda oturanlarla maç yapabilsek iyi olur inş bi toplanırda oynarsınız hadi bakalım.hayırlı günler sizlere |
[QUOTE=HaKaaN;355418]ama kımseden ses cıkmadıki....[/QUOTE]
[B]abii bii akif le hayhuyt un haberi yoktu onlarıda abdurahman abi halledecekti yani bunlar banko adamlardı :)[/B] |
ARTIK YARIN GECTİİ.... PAZARTESİNE ALIYORUM MACI ANLAŞTIKMI?
|
ben gelemem pazartesine çalışıyom sametin de yazılısı warmış salıya calışması lazım mış haftaya cuma olsun o zaman
|
[B]9 ocak cuma ????[/B]
|
[B]9 ocak cuma süper olur..[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:26. |