![]() |
Eğitime 1 Gün Ara Verildi
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/asicakhaber.jpg[/IMG]
Sivas il genelinde, kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, ilde yaşanan ağır kış şartları ve meteorolojik veriler doğrultusunda herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için Sivas genelinde tüm ilköğretim okulları ile liselerde eğitime yarın ara verildiği kaydedildi |
Cevap: Eğitime 1 Gün Ara Verildi
[B][I]YarInda YazILıLar VarDı.
qÜZéL oLdu....!!!!!!!:D[/I][/B] |
[COLOR="DarkOrchid"][B] ohhh Süper oldu be valla hehe :D kursa gitmem yarın :D [/B][/COLOR]
|
[B]Ağır kış şartları yine Sivsımızda kendini gösterdi okulların kapatılması çok iyi olmuş bu cetin kara kışta büyükler kendini koruyamazken çocuklarımız nasıl korunsunlar yerinde bir uygulama yetkililere teşekkürler allah yardımcımız olsun[/B]
|
[B]çok üzüldüm yaa okul yok :D [/B]
|
[COLOR="DarkOrchid"][B] bende çok üzüldüm bilemezssin :D [/B][/COLOR]
|
[B]Keşke bu ara tatil Sivas'ta değilde İstanbulda olsa :)[/B]
|
[QUOTE=EyüphanAydın;357409][B]Keşke bu ara tatil Sivas'ta değilde İstanbulda olsa :)[/B][/QUOTE]
eyuphan zaten istanbulda yağmur yağsa tatil oluyor ama biz burda kaç gündür sürünüyoruz bırakta birazda biz tatil yapalım |
[B]Daha cok tatil olur belediye belediye değil ki yollarda yürünmuyor bile anlamadım bu belediyenın hiç dozeri , greyderi yada temizlik işicisi yokmu... ![/B]
|
[B][QUOTE=sinan-58;357443]eyuphan zaten istanbulda yağmur yağsa tatil oluyor ama biz burda kaç gündür sürünüyoruz bırakta birazda biz tatil yapalım[/QUOTE]
Eeee? Olucak o kadar :) Gerçektende öyle burada hafif bir kar yağsa hemen tatil oluyor. Arkadaşım birde şu yönden bakarsan iyi olur.Sivas'ın nüfüsü 1 Milyon'a yakın kent nüfüsü, İstanbul 15 Milyon.[/B] |
ay çok üzüldüm yaa yazılı kaldı tüh tüh tüh :D
|
çokk üzüldüm yarında yazılım vardı..keske olmasaydı.......
|
Sivaslilar öğrencilere sevindirici haber sanırım :D
|
[B][I]KaR YaqSaDA YaRında TaTİL oLsa :D:D[/I][/B]
|
moskovaya gıdınde kar ve soguk gorun
|
Şu an Sivas'ta yağmur yağıyor.ne tuhaf bir memleket yahu burası.:)
[url]http://dmi.gov.tr/sondurum/turkiye.aspx[/url] |
[QUOTE=Yiğiter;358223]Şu an Sivas'ta yağmur yağıyor.ne tuhaf bir memleket yahu burası.:)
[url]http://dmi.gov.tr/sondurum/turkiye.aspx[/url][/QUOTE] abi ben bir günde hem kar hem yağmur hemde güneş açtığını gordum burası sivas her an herşey olabilir |
[B][COLOR="Green"]
Öğrenciyken hiç anlamamışımdır bu 1 günlük tatilleri. Ertesi gün aynı şartlarda kar yağışı devam eder, yollar yine buzdur ama tatil olmaz. :)[/COLOR][/B] |
yollar hep su yahu yürünemiyor nerde bu devlet nerde bu millett ...... uşakların üstübaşı batacak valla ... :D
|
[B]Bu kadar zor kış şartları altında eğitim mücadelesi veren öğrencisi öğretmeni herkesi yürekten kutluyorum....[/B]
|
[QUOTE=çılgın_türk;358438]yollar hep su yahu yürünemiyor nerde bu devlet nerde bu millett ...... uşakların üstübaşı batacak valla ... :D[/QUOTE]
De de Onu de aga yaav.Rezalet resmen heryer su birikintisi ile dolu.İşin kötüsü suyun altıda buz bi anlık dalgınlıkta sırımsıklam oluyor insan valla.Çok şükür başıma gelmedi ama.Dikkatli olmalı herkes |
Sivas'ta yollar berbat durumda şu an.
Şu vakitte yağmur yağıyor ve bu yağmur önceden birikmiş olan 25cm karla Bütünleşti.ortaya çıkan manzarayı anlatmaya lüzum yok. Yağmur hattı,alt yapı,ya da adı her neyse ..İşte onu merak ediyorum.. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:38. |