![]() |
Erkekler icin: Bir Bayana Daha Önce Hiç El Kaldırdınız mı ?
[COLOR="Red"][B][I]Bir Bayana Daha Önce Hiç El Kaldırdınız mı ?[/I][/B]
[/COLOR] [B][COLOR="Black"]1. Kaldırmadım - Kaldırmamda 2. Kaldırdım - Gekekirse Gene Kaldırırım 3. Yorum yok[/COLOR][/B] |
Cevap: Erkekler icin: Bir Bayana Daha Önce Hiç El Kaldırdınız mı ?
Benim gibi efendi bir cocuk bir bayana hic el kaldirir mi :D kaldirmadim kaldirmamda
|
[QUOTE=TracyMcGrady58;358767]Benim gibi efendi bir cocuk bir bayana hic el kaldirir mi :D kaldirmadim kaldirmamda[/QUOTE]
helal kardeşim delikanlı erkek kaldırmaz helal.. |
bir bay olarak bayana el kaldımak bence kendime yakıştıramam el kardırma eski çağlarda kaldıı
|
BAYANA EL KALDIRACAK KADAR ALÇALMADIK..ÇOK ŞÜKÜR
|
kaldırdım tabi gerekirse gene kaldırırım :D
|
Ne biçim bir konu başlığı. Sanıyorum bu konuyu açan da bir bayan. Gerçek yaşamda var olsa da (kendini bilmez aciz insanlar) kadınlarımızı aşağılayan aciz ve düşkün gösteren böyle bir görüş üzerinde yorum yapılması bile üzüyor insanı. Bayan arkadaşlar okuyun bilginizi ve kültürünüzü artırın. Mali yeterliliğinizi kazanın. Bakın bakalım size kimse el sürebiliyor mu?
|
[QUOTE=berat.demir;359244]Bir bayanın sorumluluğu bendeyse eğer o nu mutlu etmek benim en büyük vazifemdir. O nu kimseye muhtaç etmeden ve kimseye imrendirmeden yaşatmak bir erkeğin görevidir diye düşünüyorum. Bayanlar ağır olmalı, ağırlığını bilmeli.
El kaldırma meselesine gelince bağırıp çağırdığım çok olmuştur ama el kaldırmadım. Çoğu zaman da bakışlarımın sertliğinden dert yanarlardı. :)[/QUOTE] Berat Demir kardeşim diyorsun ki "bir bayanın sorumluluğu bendeyse......" sanırım bu cümleniz kadına bakış açınızı gösteriyor.Sanırım kadınlarımız kendi sorumluluğunu taşıyabilecek onur ve güce sahiptir. Saygılarımla. |
[QUOTE=çılgın_türk;359162]kaldırdım tabi gerekirse gene kaldırırım :D[/QUOTE]
Bayağı öğünüyorsun kardeşim çok iyi yapmışsın. Gücün yetmiş . |
Burası Atatürk Türkiyesi bu memlekette Erkek neyse kadın da o ayni haklara sahipçAma kadınlarımızın bu haklarını bilmemesi onları baskılara dayağa boyun eğmek zorunda bırakıyor.
Kadını dövmek tokat atmak bunlar artık benim ülkemde tartışılmamalı. Bu saydığım şeyler Şeriatın kendi çemberi içinde çember sakallı fanilerin kanunları hep kendinden yana işleyerek kadınlara her türlü mezalimi yapma hakkına kavuşmuşlardır. Gecelik Nikahlar 4.5.6 ya varan evlilikler sübyan yaştaki kızların hali vakti yerinde olanlarla evlendirilmesi bunlar yine islam da yeri var diye yapılan şeylerdir.İslamda böyleşeylerin kesinlikle yeri yok İslamiyet cahiliye devrinde kadına ve canlı canlı gömülen kız çocuklarına bile merhametli olmuştur. Bizim memleketimizi de bu anlayışlarla yönetilen ülkeler konumuna getirmek istiyorlar ama akıllı Türk anaları bu tuzağa düşmeyecektir.Kadına anama verdiğim değeri veremem belki ama ana olduğu için ana olabileceği için saygımı sevgimi onlardan hiç eksik etmem. |
bayanda olsun erkekte olsun sabırlı olmalarını tavsiye ederim her iki tarafta anlayışlı olmalııı nezaket kuralları içinde eğer kırıcı sözler olursa zaten o hayatın tadı tuzu kalmaz neşeside kalmazz
|
arkadaş baya dayağı seviyor acaba kendisine bi dayak atsalar fikri ne olurdu acaba bunu merak ediyorummmmmmmmmmçılgın_türk Nickli Üyeden Alıntı
kaldırdım tabi gerekirse gene kaldırırım |
[QUOTE=berat.demir;359257]Kardeşim karı kocadan bahsediyorum. Eğer evliysem o bayanın sorumluluğu elbette ben de olacaktır. Hem de herşeyiyle. Kimselere muhtaç etmeden yaşatmak benim en büyük vazifem olur. Bir insan ailesini mutlu etmek için gecesini gündüzüne katarak çalışmalı, elinden geleni ardına koymamalı. Eğer evli olduğum insanı başkalarına özentili yaşatırsam bu benim için kabul edilemez bir durum olur. Ben bu mana da söyledim. Kadınlara sorumsuz asla demem, diyemem de. Haddime değil.
Lafı çarpıtmanın bi anlamı yok. Benim hayata bakış açım budur. Ve bence de çok doğru bir bakış açısı .[/QUOTE] Kardeşim ben seni anladım. Kadınlarımız (eşimiz) bizim onurumuzu, gururumuzu her şeyden önce Namusumuzu taşıyor ve koruyorlar. Benim söylemek istediğim bu kadar önemli şeyleri taşıyan kişiler sanırım ki kendi sorumluluğunu da taşıyacaktır. Amacım seni incitmek değildi. Saygılarımla.. |
[QUOTE=dark_yamtar58;359261]Burası Atatürk Türkiyesi bu memlekette Erkek neyse kadın da o ayni haklara sahipçAma kadınlarımızın bu haklarını bilmemesi onları baskılara dayağa boyun eğmek zorunda bırakıyor.
Kadını dövmek tokat atmak bunlar artık benim ülkemde tartışılmamalı. Bu saydığım şeyler Şeriatın kendi çemberi içinde çember sakallı fanilerin kanunları hep kendinden yana işleyerek kadınlara her türlü mezalimi yapma hakkına kavuşmuşlardır. Gecelik Nikahlar 4.5.6 ya varan evlilikler sübyan yaştaki kızların hali vakti yerinde olanlarla evlendirilmesi bunlar yine islam da yeri var diye yapılan şeylerdir.İslamda böyleşeylerin kesinlikle yeri yok İslamiyet cahiliye devrinde kadına ve canlı canlı gömülen kız çocuklarına bile merhametli olmuştur. Bizim memleketimizi de bu anlayışlarla yönetilen ülkeler konumuna getirmek istiyorlar ama akıllı Türk anaları bu tuzağa düşmeyecektir.Kadına anama verdiğim değeri veremem belki ama ana olduğu için ana olabileceği için saygımı sevgimi onlardan hiç eksik etmem.[/QUOTE] Teşekkürler Arkadaşım.. Yazılarınla çoğumuzun yazmaya bile cesaret edemediği duygularını yansıtmışsın. On kere, yüz kere, bin kere TEŞEKKÜRLER. |
[B][COLOR="Blue"]Sizin en hayırlınız kadınlarına karşı huyu en iyi olanlarınızdır. Ben de aileme karşı en hayırlı olanınızım" (Ahmed b. Hanbel, Müsned, II, 472).[/COLOR][/B] |
[QUOTE=albina58;359159][B]AAAa benim yazdığım şık,en çok oy almış:D
Gerçek yaşantımda böyle birşeyi kabul edemem, etmemde mümkün değil. Ancak bazı zaman-şart ve koşullarda,yeri geldiğindede birebir tartışarak(fikir alışverişi anlamında) bu konuyu detaylarım.:D[/B][/QUOTE] Abicim senin secenek "Kaldirdim - gerekirse öldürürüm" malesef yoktur :D |
sen heralde bayan dayağı yemedin :):) |
affiniza siginarak yaziyorum;
bir erkek bir bayana namusuna laf getirmedigi sürece el kaldiramaz, kaldiriyorsa da bu onun acizligidir... |
[QUOTE=ramazan_d;359264]arkadaş baya dayağı seviyor acaba kendisine bi dayak atsalar fikri ne olurdu acaba bunu merak ediyorummmmmmmmmmçılgın_türk Nickli Üyeden Alıntı
kaldırdım tabi gerekirse gene kaldırırım[/QUOTE] evet günde üç öğün dayak yemeden duramam gelde atsana :D [QUOTE=ofgurleyuk78;359251]Bayağı öğünüyorsun kardeşim çok iyi yapmışsın. Gücün yetmiş .[/QUOTE] bazen olması gereken şeyler vardır güç yetmesiyle alaksı yok benım sanada gücüm yeter ama konu o değil .. atılması gerekiyorsa atılır bi tokat ... eğer banada atılması gerekiyorsa atılır bi tokat ... dünyaya uzaydan bakmanın bi anlamı yok ... :D [QUOTE=altuntas58;359313][B][COLOR="Blue"]Sizin en hayırlınız kadınlarına karşı huyu en iyi olanlarınızdır. Ben de aileme karşı en hayırlı olanınızım" (Ahmed b. Hanbel, Müsned, II, 472).[/COLOR][/B][/QUOTE] çok güzel alıntı yapmışsın kardeşim saol.. ama şöyle bişeyde vardı sanırım eğer çocuğunuz namaz kılmıyorsa ve direniyorsa onu uyarmak ve kılması için dövebilirsiniz gibi bi hadis sanırım ... benim çocuğum yok ama bunuda unutmamak lazım diye yazdım... hem bi sözde var atalarımızdan kalma kızını dövmeyen dizini döver diye ... [QUOTE=seva;359566]sen heralde bayan dayağı yemedin :):)[/QUOTE] yok baya yedim anam beni iyi döverdi küçükken... ve bunun bazı konularda faydasını gördüm inkar edemem :D |
Benim yasim tutmuyor kadina el kalkmaz [B][COLOR="Red"]<<<<< KADIN ANADIR >>>>>[/COLOR][/B]
|
Kaldırdım ama vurmadım, tabii ki bir daha öyle bir durumda kalmak istemem...
|
[B]Bir bayana asla el kaldırmadım kaldırmamda Türk erkeğine yakışmaz el kaldırmak....[/B]
|
kimine göre bi bayana hak ettiği sürece dayak atılabilir peki öylemi bu kişinin hak hakkındaki düşüncesine göre değişir güç oranları esit olmadığı bir dünyada asla kendinden daha zayıf birine el kaldırmak bence acizlik ben sahsen kıyamam bu esin bile olsa eğerki anlaşmazlık itikarsızlık varsa sözle düzeltmeli eğer devam ederse ayrılık en mantıklısıdır
|
sakalasmak disinda hicbir bayana el kaldirmadim neden bayan lar sitdete maruz kalir onuda anlamis deilim
|
BENCEDE ÇOK İLKEL BİR YAKLAŞIM .
|
büyütmeye gerek yok arasıra el kalkabilir tabi abartmamak kaydıyla
|
Hiç kaldırmadım kaldırıcagımıda sanmıyorum.BAyana el kaldıracak kadar düşmedik canım:)
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:40. |