![]() |
Kac yildir evlisiniz?
[B][I][COLOR="Red"]Kac yillik evliler varmis aramizda, ne kadar bekarlar varmis, bir bakalim.
Seceneklerimiz: 1. 1 - 5 sene 2. 6 - 10 sene 3. 11 - 15 4. ufffff cok oldu 5. Nisanliyim 6. Bekarim[/COLOR][/I][/B] |
Cevap: Kac yildir evlisiniz?
burda bı secek daha olması gerekıyo du ama neyse:D
|
[COLOR="DarkOrchid"][B] 6. Bekarim Bekarlık sultanlık kardeşim :D [/B][/COLOR]
|
[QUOTE=bulutum58;359843]burda bı secek daha olması gerekıyo du ama neyse:D[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]Afedersiniz hangi secenek o?[/COLOR][/I] [/B] |
BENDE 6 DİYORUM .......FAKAT BU KADAR SULTANLIK YETER ...ZAMANI GELDİ ARTIK
|
DUL OLMASI GEREKIYORDU HERHALDE:)
|
[QUOTE=HaKaaN;359848]DUL OLMASI GEREKIYORDU HERHALDE:)[/QUOTE]
[B][COLOR="Red"][I]Ama dullarda artik bekar kategorisine giriyor. :rolleyes: Nüfus cüzdanina bile artik dul yerine bekar yaziliyor.;)[/I][/COLOR][/B] |
[QUOTE=HaKaaN;359848]DUL OLMASI GEREKIYORDU HERHALDE:)[/QUOTE]
yok haremim var olacak:D |
[QUOTE=Nazligül;359846][B][I][COLOR="Red"]Afedersiniz hangi secenek o?[/COLOR][/I] [/B][/QUOTE]
dusun bul anketı yapan sensın kardeşimmm:D ECUK DUSUN SONRA BEN SOYLERIM EDİSON LAMBAYI BULDU SEN BI SECENEGI BULAMIYCAKMISIN |
[B][COLOR=blue]BIZ ALLAHA COK SÜKÜR TAM TAMIN ;A[/COLOR][COLOR=red] (((( 10 ))))[/COLOR][COLOR=blue] SENELIK EVLIYIZ.......:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff] [/COLOR][COLOR=red]MUTLUYUZ :) MUTLUYUZ:) MUTLUYUZ[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B] |
[QUOTE=Nazligül;359852][B][COLOR="Red"][I]Ama dullarda artik bekar kategorisine giriyor. :rolleyes:
Nüfus cüzdanina bile artik dul yerine bekar yaziliyor.;)[/I][/COLOR][/B][/QUOTE] BEN BUNU BILMIYORDUM SAOL SAYENDE ÖGRENMIS OLDUK BEN HALA KIMLIGE DUL YAZIYORLAR SANIYORDUL NEFRET EDIYORUM DUL KELIMESINDEN :D |
allah mutlugunu bozmasın bayanlara bir tüyo eger erkegi elde tutmak istiyo iseniz onu delirtmeyin yeterli:D
|
[QUOTE=bulutum58;359864]allah mutlugunu bozmasın bayanlara bir tüyo eger erkegi elde tutmak istiyo iseniz onu delirtmeyin yeterli:D[/QUOTE]
[FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkOrchid"][B] onlarda mümkünse sinirlerine hakim olsunlar .. bir erkegi kücüken annesi ilgilenir evlendigindede eşi yani o kadar fedakar bayanlarımız varki erkeklerle anlayışlı olmak zorundalar bence hayat müşterektir ... [/B][/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=Peri-58;359867][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkOrchid"][B] onlarda mümkünse sinirlerine hakim olsunlar .. bir erkegi kücüken annesi ilgilenir evlendigindede eşi yani o kadar fedakar bayanlarımız varki erkeklerle anlayışlı olmak zorundalar bence hayat müşterektir ... [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
hayat musterek ama bazan delirtiyorlar yapma dedigini yapiyorlar mesela yapmasa lar yapma dediklerini yoksa hayatin müşterek olması hususunda hem fıkırım KIMILERI KILIBIKLIK OLARAK ALGILIYOR AAM ALAKASI YOK ONU ELBECERISI OLMAYAN ERKEKLER DAHA COK KULLANIYO YEMEK YAPMAYI BILMEYEN BIR ERKEK YEMEK YAPMAYI BILEN VE ESINE YEMEK HAZIRLAYAN BIRINI CEKEMEDIGI ICIN O KELIMEYI YAKISTIRIYO:) BU ARADA COK GUZEL YEMEK YAPARIM:)) |
[QUOTE=bulutum58;359872]hayat musterek ama bazan delirtiyorlar yapma dedigini yapiyorlar mesela yapmasa lar yapma dediklerini yoksa hayatin müşterek olması hususunda hem fıkırım KIMILERI KILIBIKLIK OLARAK ALGILIYOR AAM ALAKASI YOK ONU ELBECERISI OLMAYAN ERKEKLER DAHA COK KULLANIYO YEMEK YAPMAYI BILMEYEN BIR ERKEK YEMEK YAPMAYI BILEN VE ESINE YEMEK HAZIRLAYAN BIRINI CEKEMEDIGI ICIN O KELIMEYI YAKISTIRIYO:) BU ARADA COK GUZEL YEMEK YAPARIM:))[/QUOTE]
[FONT="Century Gothic"][COLOR="Plum"][B] yapma dedikleriniz nelermiş onlar ne yapmsı gerektigini bilmiyormu bide bir bayan esinin her dedigin yapmak zorundamı bence o kadına haksızlıktır her dedigini yaptırmaktır [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR="Red"][B] bir karar alınacaksa her iki tarafın alması daha iyi ve daha mantıklıdır [/B][/COLOR] |
[QUOTE=Peri-58;359874][FONT="Century Gothic"][COLOR="Plum"][B] yapma dedikleriniz nelermiş onlar ne yapmsı gerektigini bilmiyormu bide bir bayan esinin her dedigin yapmak zorundamı bence o kadına haksızlıktır her dedigini yaptırmaktır [/B][/COLOR][/FONT] [COLOR="Red"][B] bir karar alınacaksa her iki tarafın alması daha iyi ve daha mantıklıdır [/B][/COLOR][/QUOTE]
tabıkı karsılıklı konusulup karar alıncak bu konuyu sonra yazarım gorusuruz cıktım ben:) |
[QUOTE=Nazligül;359852][B][COLOR="Red"][I]Ama dullarda artik bekar kategorisine giriyor. :rolleyes:
Nüfus cüzdanina bile artik dul yerine bekar yaziliyor.;)[/I][/COLOR][/B][/QUOTE] bencede 7. madde olması lazım(dul). hanım çok fazla dayanamadı 4,5 senede pes etti. futbolcu röpartajı gibi olucak ama ilk maçı kaybettik artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :D:D |
B E K A R I M : )))
evli olanlarlara da ömür boyu mutluluk diliyorum, bekar olanlara hayirli bir evlilik diliyorum, digerlerine de bol sans diliyorum... |
[B]Bekarimm :D
ama evlenirsem söyle bi 60 senelik evli olmak isterim :D sonsuza kadar yani :D[/B] |
[QUOTE=sivassporlukiz;360053][B]Bekarimm :D
ama evlenirsem söyle bi 60 senelik evli olmak isterim :D sonsuza kadar yani :D[/B][/QUOTE] delüsün giz sen ama insalllah ömür boyu süren bir yuva kurmayi nasip eder rabbim sana |
[QUOTE=harbikiz58;360054]delüsün giz sen ama insalllah ömür boyu süren bir yuva kurmayi nasip eder rabbim sana[/QUOTE]
niye abla iyi yazmamismiyim :D sonsuza kadar süren bi evliligi herkeze nasip etsin ALLAHIM... ;) |
BEKARLIKTA 26. yıldayım evlenmeye zamanım yok bırde basıma dert almak ıstemıyorum
|
5 aylik nisanliyim ve cok mutluyum allah herkezin karsisina hayirli kismetler cikarsin ....
|
[QUOTE=Sandalli58;360112]5 aylik nisanliyim ve cok mutluyum allah herkezin karsisina hayirli kismetler cikarsin ....[/QUOTE]
amin acelen neydı de hemen nısanlandın sen yaw:) |
Ben 40. evlilik yilimi yasiyorum Allah daha nice mutlu senelere diyorum.
Evlenmek sunnettir,sorumluluktur,paylasmaktir. evli olanlara mutluluklar Bekar olanlara hayirli kismetler dilerim. Rabbim herkesin gonlune gore verir insallah. |
[QUOTE=sivassporlukiz;360057]niye abla iyi yazmamismiyim :D
sonsuza kadar süren bi evliligi herkeze nasip etsin ALLAHIM... ;)[/QUOTE] GÜZEL YAZMISIN DATLIMM INSALLAH |
6 ay evliydim 2 yıldır ayrıyım :)
|
dilerim iyi bir insan çıkarsa niye evlenmeyimkiii ,bekarlık sultanlıkmış bunu söyleyen boşuna söylemiş hayatın tadıııı sevdiği kişiyle mutlu olur tek insan boş insandırrrrrr bence
|
[B][COLOR="Magenta"]Ben tamı tamına 28 yıllık evliyim allah herkesin yuvasın daim etsin[/COLOR][/B]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/9571/hargl3se2.gif[/IMG][/URL] |
yorum yok ........................herkez insallah mutlu olur istedigi gibi yasar ..........
|
10. Seneye doğru gidiyoruz çok şükür RABBİM Kimselerin huzurunu asla kaçırmasın herkese güller misali bir ömür bir yuva nasip etsin inşallah hiç ağlatmasın hep güldürsün ağlatırsada mutluluk gözyaşları olsun inşallah..
|
[QUOTE=HaSiVasLıM58;360485]10. Seneye doğru gidiyoruz çok şükür RABBİM Kimselerin huzurunu asla kaçırmasın herkese güller misali bir ömür bir yuva nasip etsin inşallah hiç ağlatmasın hep güldürsün ağlatırsada mutluluk gözyaşları olsun inşallah..[/QUOTE]
amin kardeşim... ben de 4 yıllık evliyim... |
[B][COLOR=blue]Ben tam tamına 21 yıllık evliyim Allah herkesin yuvasını daim etsin Hayırlı helal süt emmişlerle karşılaştırsın[/COLOR][/B]
|
bende tam tamına 15 yıldır evliyim.
|
[COLOR="DarkRed"][B]22 yildir evliyim. iyiki varsin canim. kimseye degismem seni.
iyki varsin ve benimlesin.[/B][/COLOR] |
[B]ALLAH"ıma çok şükürler olsun tam 28 senelik evliyim ve çok mutluyum .....[/B]
|
daha bekarih , bekarlih gibisi yoh :)
|
Bekarlar çoğunlukta yada evlilerin ankete katılmaya zamanı yok hangisi acaba
ben 3 aylık evliyim |
bende tam 26 yıldan berı bekarım
|
ysşım 30 ve 12 yıllık evliyim........................................
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:41. |