![]() |
Günün Özeti
Hergün siteden son çıkışınızda, günü buraya özetleyin. Bu yolla, ileride bir günlük sahibi olabilirsiniz.
|
Cevap: Günün Özeti
[B]Çok güzel bir konu acmışsınız teşekkürler[/B]
|
Hayatımın en güzel aylarını geçirmiş bulunmaktayım.Okul takımı ile başarıdan başarıya koşuyoruz Gazetelere çıkmamıza az kaldı:-)
|
Hastayım,yoğunum.....Püfff.:(
|
Eeee madem açtık konuyu, günü özetlemenin vaktidir.
Bugünden aklımda kalan msn de biriyle yaptığım konuşma. Biraz kaba davrandım galiba. Ozanlarınsa hali bir garip geldi bana. Suskundular, arada bana laf atanı oldu ama takılmadım fazla. Kısaca günüm iyi geçti diyebilirim. |
Bir gün daha bitirdik,
15 dk. sonra yeni bir gün başlayacak. Hızla geçen zaman bizleri sürekleyerek alıp götürüyor varacağı yere, kalp kırmak insan üzmek haddime değil Tüm insanların dostluk, kardeşlik duyguları içinde yaşaması hoşgörü,sevgi saygı ortamından uzaklaşmamasını temenni ediyor, Herkese iyi geceler diliyorum. . |
Yardım bekleyen birine el uzatmanın mutluluğu vardı bugün içimde. İçimde olan başka bir konu ise .... boşverin neyse. Ozan dostlarımı çok seviyorum. İyi geceler herkese.
|
Günün özetini yazmadan gitmek olmaz dı sanırım.
Bugün bitirdik yarına merhaba dedik bile. Saat:24.15 olmuş. Bir günü daha geriye iterken beni radyoda yalnız bırakmayan değerli dostalrıma ve siztemizin ozanları'daki değerli ozan kardeşlerime de çok teşekkür ediyor. Birbirinden değerli dostlarımı çok seviyorum. Herkese İyi geceler ve mutlu yarınlar diliyorum. . |
Bugün aslinda fena gecmedi, iste yasadigim kisa bir gerginlik disinda fazla önemli bir durum olusmadi. Sitemizin ozanlari bana hep nese ve güven veriyor. Onlar gercek gönül dostlari.
|
trt de tuncay güneyi 4 saat izledim kafam bi milyon oldu valla :D :D :D
|
bugun burda lapalapa kar yagdi cok güzel di...........
|
bugün oldukca büyük bir hayal kirikligi yasadim, ama hersey gibi bu da geciyor...
|
ne çekiyorsa bu ülke brokrasiden çekiyor bunu daha iyi anladım bugun ..... başka da bişey demem yani yazık oluyor gecen zamana .....
|
bugün matematik ten fena caktim,ona moralim bozuldu!bide simdi uykum geldi,bugünden aklimda kalan bunlar
|
Güzel insan, dürüst insan; bunun önemini bugün daha iyi anladim.
|
Nedense akılıma Orhan Gencebay'ın bir şarkısı geldi,dilime takıldı ve mırıldanıp duruyorum ."Hatasız Kul Olmazzzzzzzzzz., hatamla sev beniiiiiiiii"
Sevgi ve saygılar... . |
Günün değil de, daha çok üç ayın özeti gibi olacak yazacaklarım.Bir türkü vardır sözlerini bilirsiniz, hani bir yerinde "yolun sonu görünüyor" cümlesi geçen. Bu aralar dilime çok sık geliyor bu türkü acaba neden?
Beklentileri boşa çıkardığım için üzgünüm. Ancak bana, yirmi yaşına kadar çocuğuna babası olmadığını söylememiş insan muamelesi yapılması, yani konunun bu kadar abartılması hakikaten hoş olmadı. Evet dostlar, galiba bana da yolun sonu göründü. Pılımı pırtımı toplayıp, onuncu köye doğru yol almanın zamanı geldi sanırım. Ozan diliyle hoşçakalın; Sözlerim gitmiştir anladım boşa Her laf arasında gerek yok taşa Sıkıldım gelmeyen kalmadı başa Artık bu ellerden giderim dostum |
[B]Bu aralar günlerim son derece heyecanlı geciyor hayattan tad alıyorum mutlu bir yuvam huzur dolu bir yaşantım var allah herkese nasip etsin[/B]
|
Günün özeti bugün özetsiz kalsın.
Temiz bir sayfa bırakıyorum yarına, herkes mutlu ve sağlıklı yaşasın... . |
Ben bazen sasiriyorum, neden insanlar herseyi zamana birakmaz anlamiyorum. Ben cok cabuk isinamam ama cok cabuk sogurum, sogudugum insana tekrar isinmam da zaman alir. Bu köy hepimizin kimsenin 10. bir köy aramasina gerek yok bence.
Bende ozan diliyle bitereyim bari. Herkes duydu artik söylenen sözü, Bosa bakar sanman yigido gözü, Asla ters düsmedi sözüyle özü, Gelene kapimiz aciktir bizim. |
Evet bugünde böyle gecti, daha önceleri siir yazardim, bir ara ara verdim, uzun yillar yazmadim, birgün sivaslillar.net te tesadüfen gördügüm sitemizin ozanlari bölümüne yazmaya basladim ve o günden beri sacma seylerin yaninda güzel seylerde cikmaya basladi. Sevdigim insanlara Mektuplar yaziyorum son günlerde, yazdigim mektuplar tabii ki ozan diliyle, bugün sevgili dost, yüregi temiz can abim Arif Coskun icin yazdim mektubumu, kendisi okudu, begendigini söyledi, bu beri belkide beni en mutlu eden sey oldu bugün.
Birde bize veda eden bir dostun yaptigi sitem beni cok üzdü, O`nun gitmesinden ziyade gidis sekli ve giderken birilerini suclayarak gitmesine cok üzüldüm. Kendisiyle alakasi olmayan bir siirden aldigi bir kelimeyle bana sitemkar davranmasina hem cok üzüldüm hemde icerledim. Pardon dalmisim bu özeti biraz gecti. |
[B]Bu günde günüm çok iyi gecti allahıma şükürler olsun[/B]
|
[B][COLOR=darkorange]aslında hergünkü gibi birgündü başım çok ağrıyor haffiten nezle belirtileri gösteriyordum ,Şu saat itibariylede nezleyim diyebilecek duruma geldim halen başım ağrıyor ve ben uyumuyorum sabah 6 da kalkıyorum ve 4 saatten az bir zamanım kaldı uyuyup uyanmama yarın aşure yapacam ön hazırlıklar tamam umarım toparlarım kendimi [/COLOR][/B]
|
sabah erken kalkcam okulum ama maalesef ancak yataga gitcem,bugün benim icin stess li bi gündü,beklemeyle gecen sinir bir gün oldu,allahtan gecti gitti.
|
[B]
sabah burda bahar havasi vardi cok güzeldi bir kac saat günes gördük günüm cok güzel sakin ve huzurlu gecti :) cok sükür rabbim sana [/B] |
Buraya yazmayi aliskanlik haline getiriyorum galiba, aslinda hosuma da gitmiyor degil hani. Bugün iyi gecti galiba, daha dogrusu düne göre daha iyi. Bugün fazla üretken degildim. Cok fazla yazamadim ozanlara, bir eksiklik var ama ne oldugunu bulamiyorum. Yazabilmek icin ya cok mutlu yada mutsuz olmak lazim yoksa yazilmiyor. Atismak icinde kimse gelmiyor zaten. Buradan hasta olan hemsehrilerime gecmis olsun dileklerimi iletiyorum. Insaallah biran önce sagliklarina kavusurlar. Amin.
|
[B]Ömür kredisinden 1 günü daha kullandık.
ÖSS hazırlık öğrencisinin günü nasıl geçebilirki ? :) her gün aynı fasıl.sabah 09 : 00 ders başı 13:30 çıkış..30 dakika istasyon turu ve yemek. 14:00-16:00 etüt.. sosyal aktivite 0 :) yine kendimi ders çalışmaya programlanmış bir robot gibi hissettiğim bir gün geçirdim.Bunada şükür.[/B] |
[B]İstanbul'da kış günü yaz havası yaşadık umarım bunun acısını yazın çıkartmaz doğa bizden...
Gün her zaman ki gibi yorucu geçti lakin hastalık illetinden kurtuldum sayılır...[/B] |
[quote=sandalli;367578]Buraya yazmayi aliskanlik haline getiriyorum galiba, aslinda hosuma da gitmiyor degil hani. Bugün iyi gecti galiba, daha dogrusu düne göre daha iyi. Bugün fazla üretken degildim. Cok fazla yazamadim ozanlara, bir eksiklik var ama ne oldugunu bulamiyorum. Yazabilmek icin ya cok mutlu yada mutsuz olmak lazim yoksa yazilmiyor. Atismak icinde kimse gelmiyor zaten. Buradan hasta olan hemsehrilerime gecmis olsun dileklerimi iletiyorum. Insaallah biran önce sagliklarina kavusurlar. Amin.[/quote]
[B][COLOR=darkorange]Eksikliğin ne olduğunu bulamadın mı aşk olsun abi sana tabi ki ben eksiktim ondan olsa gerek [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00] ben bugün iyi hissetmesemde kendimi aşure yaptım dağıttım ,misafir kabul edip yedirdim Allah kabul eder inşallah haa akşama tabi halim kalmdı ozanlara gidemedim bir güzel terledim ,galiba terlemek iyi geldi iyi gibiyim umarım yarın a hiç bişeyim kalmaz çünkü yarın sanki benim için önemli bir gün olacakmış gibi bir his var içimde of çok yazmışım yine iyi geceler günlük [/COLOR][/B] |
boş beleş bir gün daha devirdim sonumuz hayrola bakalım ...............
|
zamanlar öyle çabuk geçiyorkiiiii farkında bile değilimmmmm
|
günün özetini sabahdan yazayim!bugün sinavim vardi okulu astim,kendime yapacak is ariyorum.
|
Arkadaşımız gitti günlüğü anı kaldı bizlere,
Her zaman herşey malesef istedeiğimiz gibi gitmeyebiliyor. Gah neşeli gaha hüzünlü bazen buruk bazen acı bunlar insanoğlunun hayatında, tabiatında olan şeyler yaşanan şeyler, ve hepte yaşanacak.[B]"Kötüler olmasa[/B] [B]iyilerin değeri anlaşılmaz"[/B] mantığıyla bakarsak bunlar hayatımızın yaşantımızın içinde oması gereken şeyler, yoksa ne sevgi olurdu nede aşk. Bir arkadaşımdan aldığım bir haberle adeta şok oldum, bu beni çok derinden üzsede, acı versede belkide olması gereken buydu, çünkü onunda haklılık payları vardı. Bilerek yada bilmeyerek kalp kırmak, yada kırılmak çok kötü birşey,insanı üzüntüye sevk edecek davranışlarda bulunmak çok kötü birşey. Dost sevdiği kişiye değer verdiği insana kırılır yada üzülür. Ne bir kimse üzülsün nede kalbi kırılsın, nede ben kırılıp yada üzüleyim bütün çabam bu ve hepte böyle olacak, Güya kısa ve öz yazacaktım yine bir sürü yazı olmuş, herkese sağlıklı neşeli mutlu bir gün olmasını temenni ediyorum. . |
Gitmedim abi buradayım. Ben de amma gidip geliyorum değil mi? İşin aslı biraz sitemliydim ama sağolsun dostlarım gönlümü aldı. E bana da geriye dönmek kaldı. Günün özeti: Mutluyum.
|
cok sevindim sevgili sivaBURs abimin de yeniden aramiza döndügüne, iste simdi mutluyum...
|
[QUOTE=sivaBURs;368421]Gitmedim abi buradayım. Ben de amma gidip geliyorum değil mi? İşin aslı biraz sitemliydim ama sağolsun dostlarım gönlümü aldı. E bana da geriye dönmek kaldı. Günün özeti: Mutluyum.[/QUOTE]
merhabalar değerli arkadaşım tanışmaktan gurur duyarız sana hayırlı günler tanışmak üzere:D:D:D |
Dostun varlığını bilmek; imkan yetmese de, gözler görmese de huzur veriyor insana. Herkese sonsuz teşekkürler. Bugün vaktimin çoğunu dışarıda geçirdim. Yarın da görevim var yine. Ama insan mutlu olunca iş zor gelmiyor. Hele sevdiğin bir işi yapıyorsan. Sitedekilere iyi geceler diliyorum.
|
Elbette insanin böyle candan dostlari olmasi cok güzel. Cok uzaklarda da olsalar insan o heyecani, o coskuyu hissediyor, belkide PC`den PC`ye giden bir yol var görünmeyen, tipki kalpten kalbe giden yol gibi. günümün özeti bu olsun.
|
[B][COLOR=darkorange]yine yağmur yağıyor ve ben yağmurlu havalardan nefret ediyorum ama yinede yağmurun ve yağmurun yüreğime verdiği acının dinmesini bekliyorum [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=kronick;368850][B][COLOR=darkorange]yine yağmur yağıyor ve ben yağmurlu havalardan nefret ediyorum ama yinede yağmurun ve yağmurun yüreğime verdiği acının dinmesini bekliyorum [/COLOR][/B][/QUOTE]
Insaallah dualarin kabul olur. Amin demeden gitmek din kardese yakismaz. AMIN |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:15. |