![]() |
Kılıçdaroğlu'na PKK şoku!!!!!!
Cumhuriyet Savcılığı, CHP Milletvekili ve belediye başkan adayı Kılıçdaroğlu hakkında, “PKK ile işbirliği, bölücülük ve sivil darbe girişimciliği” suçlamasıyla fezleke hazırlayacak.
Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı, CHP milletvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dokunulmazlığın kaldırılması için fezleke hazırlayacak. Meclis'in Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldırması halinde dava açılabilecek. Bir dönem Alman Emniyeti'nde görev yapan araştırmacı-yazar Talip Doğan Karlıbel, Kılıçdaroğlu hakkında Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. CHP'nin Alman Ebert Vakfı'ndan para aldığı iddialarını gündeme taşıyan Karlıbel, Kılıçdaroğlu hakkında şu suçlamaları yaptı: HÜKÜMETİ DEVİRME PLANI [COLOR="red"]“Bölücü terör örgütü PKK ile Almanya'da işbirliğine gitme ve onlara yataklık yapma. Türkiye'nin üniter yapısını bozmak isteyen Alman siyasi vakfı Friedrich Ebert Vakfı ile proje çalışması adı altında (Yeni Türkiye Projesi) üzerinden Türkiye'yi bölmek. AK Parti hükümeti ve Başbakan'a komplo düzenlemek ve hükümeti bir sivil darbeyle devirmek."[/COLOR] Başvurudaki iddiaları yerinde gören Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı ise CHP'li Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlayacak. Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırlayacağı fezlekeyi Meclis Başkanlığı'na göndermesi bekleniyor. Meclis'in Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldırması halinde dava açılabilecek. [COLOR="Red"]ADALETE GÜVENİYORUM Talip Doğan Karlıbel, soruşturma başlatılmasının ardından CHP'lilerin kendisine olan tavırlarının değiştiğini belirtti. Karlıbel, "Basın yoluyla şahsıma yönelik asılsız iftira ve suçlamalar yapılıyor. Ama adalete güveniyorum" diye konuştu.[/COLOR] |
Cevap: Kılıçdaroğlu'na PKK şoku!!!!!!
yeni türkiye projesi hıı?vay bea apoyuda dış işleri bakanı yapardınız :) karayılan maliye bakanı olurdu :)
|
şakala karala gitsin
kılıçdaroğlu gelince 15 yılda harcanan yok olan 150 milyar dolar hesabını veremeyeceklerini anladığı için, ayrıca tayyibin büyükşehirde kurduğu kumpası diğerleri devam ettirdiği için bozulacak yapının altında kalacağından her yola başvuruyorlar eyyyy tayyyiiippp adayy sen misin toppbaşşmıı 35 saray muhallebisi nasıl girdi o lüks avmlere, mısır tezgahları nasıl girdi ruhsatlar delinerek avm lere, deniz yolları vapurlarına iskelelerine nasıl girdi yandaşlar davet usulu 7 teteden 7 delik projelerine bunların hesabını vermek zor hollandadan 3 kuruşluk metrobüsü nasıl 18 paraya aldığınız hesabını veremeyeceğiniz için tabiki pkklı olur kılıçdaroğlu yenimi aklınıza geldi, anketler yürüdükçe , istanbul altüst olmaya başladıkça siz akşam sabah israille hemhal oldukça sadet altınızı oydukça aklınız karıştı, kaç yıldır parlementerin pkk lı olduğunu yeni mi farkettiniz 411 cahil sürüsü |
[B][COLOR=#ff0000]“Bölücü terör örgütü PKK ile Almanya'da işbirliğine gitme ve onlara yataklık yapma. Türkiye'nin üniter yapısını bozmak isteyen Alman siyasi vakfı Friedrich Ebert Vakfı ile proje çalışması adı altında (Yeni Türkiye Projesi) üzerinden Türkiye'yi bölmek. AK Parti hükümeti ve Başbakan'a komplo düzenlemek ve hükümeti bir sivil darbeyle devirmek."[/COLOR] [/B]
[B]yazık gerçekten... akp yi çamura bulayanlar ne diyecek bakalım...[/B] |
[QUOTE=abircan;372913]şakala karala gitsin
kılıçdaroğlu gelince 15 yılda harcanan yok olan 150 milyar dolar hesabını veremeyeceklerini anladığı için, ayrıca tayyibin büyükşehirde kurduğu kumpası diğerleri devam ettirdiği için bozulacak yapının altında kalacağından her yola başvuruyorlar eyyyy tayyyiiippp adayy sen misin toppbaşşmıı 35 saray muhallebisi nasıl girdi o lüks avmlere, mısır tezgahları nasıl girdi ruhsatlar delinerek avm lere, deniz yolları vapurlarına iskelelerine nasıl girdi yandaşlar davet usulu 7 teteden 7 delik projelerine bunların hesabını vermek zor hollandadan 3 kuruşluk metrobüsü nasıl 18 paraya aldığınız hesabını veremeyeceğiniz için tabiki pkklı olur kılıçdaroğlu yenimi aklınıza geldi, anketler yürüdükçe , istanbul altüst olmaya başladıkça siz akşam sabah israille hemhal oldukça sadet altınızı oydukça aklınız karıştı, kaç yıldır parlementerin pkk lı olduğunu yeni mi farkettiniz 411 cahil sürüsü[/QUOTE] ben akp ye hiç oy vermedim şimdiye kadar.chp yede oy vermedim.sadece siz chp yi destekleyen abilerime hürriyet gazetesinde bulamayacagınız şeyleri paylaşıyorum.akp yi bende eleştiriyorum yeri gelince. |
[COLOR="Red"]ayrıca bu davayı devletin savcısı açmış akp değil[/COLOR]
|
[quote=barikat58;372917][COLOR=red]ayrıca bu davayı devletin savcısı açmış akp değil[/COLOR][/quote]
olurmu öyle şey akp açtırmıştır... :D:D:D |
bilmeyesinde yanda yandaş olasında hem yolunup hemde soyulup hem gırtlağa kadar borca batırılıp ne varsa ikiye bölüp, yılların kurumlarını alt üst edip yerinede doğru düzgün bişey koyamayınca, kaç yıllık müşteşar , milletvekili ssk genel müdürü, şimdi oldu pkk'lı
asıl pkk lı kendileri doğuda oy kapmak için atmadıkları takla kalmadı, vermedikleri söz kalmadı, ilk kürtçe tv yi açtılar yakında okullara da ders olarak sokacaklar , ondan sonrada kılıçdaroğlu pkk lı öylemi bende yerim boşversene sen de git işine beeaaaa |
chp de oy kapmak için sözler veriyor.kurslar açıyor.hafızlar yetiştirip belediyeye alıyor.bunlar kocaelide oluyor.açın kocaeli ajanslarına bakın
|
İddialar üzerine nasılda çabuk gidiyorlar, oysa Deniz Feneri'nden yine Almanya'da hüküm giymiş insanlara Türkiye'de dava açılmıyor, Zahit Akman hakkında tutuklama kararı var Almanya'da, Türkiye'de en üst düzey devlet memuru görevinde, buradaki Deniz Fenerinin mal varlığına el konmuyor... Kendi adamlarını nasıl koruyorlar...
Barikat gardaşım, lütfen savcılık fezleke hazırladığında da haberi yazar mısın? Dava açılıp sonuçlandığında da... |
[quote=abircan;372920]bilmeyesinde yanda yandaş olasında hem yolunup hemde soyulup hem gırtlağa kadar borca batırılıp ne varsa ikiye bölüp, yılların kurumlarını alt üst edip yerinede doğru düzgün bişey koyamayınca, kaç yıllık müşteşar , milletvekili ssk genel müdürü, şimdi oldu pkk'lı
asıl pkk lı kendileri doğuda oy kapmak için atmadıkları takla kalmadı, vermedikleri söz kalmadı, ilk kürtçe tv yi açtılar yakında okullara da ders olarak sokacaklar , ondan sonrada kılıçdaroğlu pkk lı öylemi bende yerim boşversene sen de git işine beeaaaa[/quote] abi şimdi bu demek istediğin ne demek anlayamadım. yani doğu bizim değil öylemi, işte bu zihniyetle pkk istediğini yapar. sen şimdi diyorsunki kürtçe tv açılmamalıydı. açmayıncada diyorlarki niye açmıyorsun. ben ülkemi çok seven bir insanım, milliyetçiyimde, ama ne olursa olsun hoşgörülüyüz. kürtlerde bizim insanımız onlarda bu ülkenin evladı, onlarda çanakkalede şehit verdiler... ama ne oldu kimse sahip çıkmayınca sahip çıkana yanşi pkk ya bel bağladı bir çoğu, ama yanlış işte böyle düşünmekle oldu... ama akpye helal olsun gözünü kırpmadan doğu illerine gittikleri için, korkmadan bunu savundukları için... deniz baykal gitseydi ya neden gidemedi oralara gidemez, çünkü ona göre onlar insan değil, işte bu mantıkla bu iş olmaz... |
[QUOTE=Kibrisli;372931]İddialar üzerine nasılda çabuk gidiyorlar, oysa Deniz Feneri'nden yine Almanya'da hüküm giymiş insanlara Türkiye'de dava açılmıyor, Zahit Akman hakkında tutuklama kararı var Almanya'da, Türkiye'de en üst düzey devlet memuru görevinde, buradaki Deniz Fenerinin mal varlığına el konmuyor... Kendi adamlarını nasıl koruyorlar...
Barikat gardaşım, lütfen savcılık fezleke hazırladığında da haberi yazar mısın? Dava açılıp sonuçlandığında da...[/QUOTE] yazarım kıbrıslı.neden yazmayım.deniz feneri hakkında bildiğim kadarıyla türkiyedeki deniz fenerinden özgürmüş.ha bu denizfeneri destekliyorum sanmayın şimdi.milletin duygularını sömürüp parasını yiyolarsa assınlar hepsini!!! |
Ayrıca çok ciddiye almıyorum bu haberi zira Friedrich Ebert Vakfı'nın Türkiye'dede bir sürü şubesi var Türkiye'nin bölünmesi için çalışsa heralde hükümetimiz kapatırdı demi, çalışmalarını durdururdu... Büyük Orta Doğu projesinin ne olduğunu herkes biliyor, Başbakan da eş başkanı olduğunu kendi ağzı ile söylüyor o zaman o damı Türkiye'yi bölmeye çalışıyor... Bırakın arkadaşlar bu işleri, siyasetteki en temiz insan şu anda Kılıçdaroğlu ne yapsanızda kirletemezsiniz....
|
[QUOTE=Kibrisli;372936]Ayrıca çok ciddiye almıyorum bu haberi zira Friedrich Ebert Vakfı'nın Türkiye'dede bir sürü şubesi var Türkiye'nin bölünmesi için çalışsa heralde hükümetimiz kapatırdı demi, çalışmalarını durdururdu... Büyük Orta Doğu projesinin ne olduğunu herkes biliyor, Başbakan da eş başkanı olduğunu kendi ağzı ile söylüyor o zaman o damı Türkiye'yi bölmeye çalışıyor... Bırakın arkadaşlar bu işleri, siyasetteki en temiz insan şu anda Kılıçdaroğlu ne yapsanızda kirletemezsiniz....[/QUOTE]
kirletmeye çalışmıyoruz!yapmışsa eger elbet ispatlanır ozaman belli olur pismi temizmi |
[QUOTE=barikat58;372934]yazarım kıbrıslı.neden yazmayım.deniz feneri hakkında bildiğim kadarıyla türkiyedeki deniz fenerinden özgürmüş.ha bu denizfeneri destekliyorum sanmayın şimdi.milletin duygularını sömürüp parasını yiyolarsa assınlar hepsini!!![/QUOTE]
Ama bu olmaz, Ordaki ile burdakinin logosu aynı adı aynı şunu bunu aynı bağımsız öyle mi??? Bakın aynı şeyi ADD yapsaydı, Almanya'daki ADD oradaki halkımızın parasını alıp Türkiye'de kanal açsa, kendi özel harcamalarına kullansa çoktan dava açılmıştı... Türkiye'nin kanunları gereği zaten mecburen ayrı oluyor. Türkiye'de dernekler başka ülkelere şube açamıyor (KKTC dahil) oranın kanunları farklı olduğundan oranın içişleri bakanlığına başvururuluyor, o yüzden ayrı gözüküyor ama herkes çok iyi biliyorki aynı dernek bunlar... |
[quote=Kibrisli;372936]Ayrıca çok ciddiye almıyorum bu haberi zira Friedrich Ebert Vakfı'nın Türkiye'dede bir sürü şubesi var Türkiye'nin bölünmesi için çalışsa heralde hükümetimiz kapatırdı demi, çalışmalarını durdururdu... Büyük Orta Doğu projesinin ne olduğunu herkes biliyor, Başbakan da eş başkanı olduğunu kendi ağzı ile söylüyor o zaman o damı Türkiye'yi bölmeye çalışıyor... Bırakın arkadaşlar bu işleri, siyasetteki en temiz insan şu anda Kılıçdaroğlu ne yapsanızda kirletemezsiniz....[/quote]
[B]nerden biliyorsun temiz olduğunu...[/B] |
Buda şunu gösteriyorki İstanbul'da seçim kaybetme telaşları başlamış bile. Ve karalama kampanyası göreve başlamış. Şimdiye kadar savcılar neredeymişte dava açmamış belediye başkanı adayı olunca dava açılmış.
Zaten belediye başkanı seçilirse dokunulmazlığı kalkacaktı. Buna ne gerek vardıki, burada amaç belki birşey çıkar adaylığını engelleriz mantığı. Fakat Kılıçdaroğlu genç bakışta tüm suçlamalara delilleriyle açıklık getirdi. Buarada maksat kafalarda soru işareti şüphe oluşturmak olduğu anlaşılıyor. . |
[QUOTE=Kibrisli;372941]Ama bu olmaz, Ordaki ile burdakinin logosu aynı adı aynı şunu bunu aynı bağımsız öyle mi???
Bakın aynı şeyi ADD yapsaydı, Almanya'daki ADD oradaki halkımızın parasını alıp Türkiye'de kanal açsa, kendi özel harcamalarına kullansa çoktan dava açılmıştı... Türkiye'nin kanunları gereği zaten mecburen ayrı oluyor. Türkiye'de dernekler başka ülkelere şube açamıyor (KKTC dahil) oranın kanunları farklı olduğundan oranın içişleri bakanlığına başvururuluyor, o yüzden ayrı gözüküyor ama herkes çok iyi biliyorki aynı dernek bunlar...[/QUOTE] dediğim gibi aynıysa kessinler parmaklarını!zira milletin parasını çalanı destekleyecek kadar ahmak değiliz.ama bu filistin olayında yine rekorlar kırıldı denizfeneri tarafından.neden bu millet kandı verdi parasını orasıda ayrı? |
[QUOTE=arifcoskun;372944]Buda şunu gösteriyorki İstanbul'da seçim kaybetme telaşları başlamış bile. Ve karalama kampanyası göreve başlamış. Şimdiye kadar savcılar neredeymişte dava açmamış belediye başkanı adayı olunca dava açılmış.
Zaten belediye başkanı seçilirse dokunulmazlığı kalkacaktı. Buna ne gerek vardıki, burada amaç belki birşey çıkar adaylığını engelleriz mantığı. Fakat Kılıçdaroğlu genç bakışta tüm suçlamalara delilleriyle açıklık getirdi. Buarada maksat kafalarda soru işareti şüphe oluşturmak olduğu anlaşılıyor. .[/QUOTE] millet zamanında kimleri gömdü sandıklara ve kimleri çıkardı yıldızlara!!eger dürüstse dogruysa secer halk ozaman görürüz!ben belediye secimlerini iktidar harici partilerin kazanmasını isterim ozaman başka bir rekabet oluşuyor.çünkü partisini temsilen bulundugu noktada o partinin göze girmesini saglamak için daha çok çaba sarfediliyor bölesi durumlarda |
[QUOTE=arifcoskun;372944]Buda şunu gösteriyorki İstanbul'da seçim kaybetme telaşları başlamış bile. Ve karalama kampanyası göreve başlamış. Şimdiye kadar savcılar neredeymişte dava açmamış belediye başkanı adayı olunca dava açılmış.
Zaten belediye başkanı seçilirse dokunulmazlığı kalkacaktı. Buna ne gerek vardıki, burada amaç belki birşey çıkar adaylığını engelleriz mantığı. Fakat Kılıçdaroğlu genç bakışta tüm suçlamalara delilleriyle açıklık getirdi. Buarada maksat kafalarda soru işareti şüphe oluşturmak olduğu anlaşılıyor. .[/QUOTE] kimin kazanacagi belli akp kazanacak herzamanki gibi |
[quote=barikat58;372945]dediğim gibi aynıysa kessinler parmaklarını!zira milletin parasını çalanı destekleyecek kadar ahmak değiliz.ama bu filistin olayında yine rekorlar kırıldı denizfeneri tarafından.neden bu millet kandı verdi parasını orasıda ayrı?[/quote]
[B]çünkü millet bazı şeyleri biliyor. artık her şeye inanmıyor.[/B] |
[QUOTE=ErdalGüler;372950][B]çünkü millet bazı şeyleri biliyor. artık her şeye inanmıyor.[/B][/QUOTE]
Adamlar ceza almış,kendileri itiraf ediyor, paraları yedik diyor, ev aldık diyor, çantalarla para taşıdık Türkiye'ye diyor. Bundan 2 sene önce Deniz Feneri derneğinin başında olan kişiler bunlar, hepimizin güvendiği kişiler... Bırakın Allah aşkına ihtimaller üzerinden konuşmuyoruz beyfendi, adamlar kendileri itiraf ediyor... Daha ötesi yok. Millet herşeye inanmıyormuş, milleti uyutuyorlar da ondan. Siz eğer Deniz Feneri Derneği davasında adı geçen kanalı ve klanlarını izlerseniz sadece tabiiki başka bir dünya görüşünüz olmaz. Kolay gelsin Türkiye'm soyulmaya devam... İşte korkum Filistin için toplanan o paraların içerisindende kendilerine evler arabalar alsınlar... |
[quote=Kibrisli;372964]Adamlar ceza almış,kendileri itiraf ediyor, paraları yedik diyor, ev aldık diyor, çantalarla para taşıdık Türkiye'ye diyor. Bundan 2 sene önce Deniz Feneri derneğinin başında olan kişiler bunlar, hepimizin güvendiği kişiler...
Bırakın Allah aşkına ihtimaller üzerinden konuşmuyoruz beyfendi, adamlar kendileri itiraf ediyor... Daha ötesi yok. Millet herşeye inanmıyormuş, milleti uyutuyorlar da ondan. Siz eğer Deniz Feneri Derneği davasında adı geçen kanalı ve klanlarını izlerseniz sadece tabiiki başka bir dünya görüşünüz olmaz. Kolay gelsin Türkiye'm soyulmaya devam... İşte korkum Filistin için toplanan o paraların içerisindende kendilerine evler arabalar alsınlar...[/quote] güzel kardeşim, milletin hakkını yiyen zaten iflah olmaz. Zaten böyle bir yardım parasıyla iş çeviren insanlarla benimde işim olmaz. Ama bazı şeylerin üzerinden bazı medya kurumları toplumu ve özellikle müslümanları hedef alıyor. Bazı asılsız gerçek dışı söylemlerde bulunuluyor. Sonuçta yaşanan olay yurt dışında ve resmi olarak buradaki dernekle bir ilişkisi yok. Zaten halkta bunun farkında. kara leke her yerde kara lekedir. insanlar şahıslar hatalar yapar, fikirleri yanlış olabilir, ama o yanlışlığı kuruma mal edemezsin. ki buradaki durum çok farklı. mesela kılıçdaroğlu hakkındaki ferzlekeye istisnaden sen bütün chpyi suçlayabilirmisin tabiki hayır. veya akpdeki bir kişinin yanlışı yüzünden bütün akpyi elbette hayır. Ama sen Filistin için toplanan yardım hakkında böyle birşey idda ederken bir dayanağın varmı, belgen varmı, yok. o zaman bu şekilde konuşmayada hakkın yok... |
Bak saygıdeğer gardaşım... Milletin hakkını yiyen bu derneğin Türkiye'deki dernekle yasal olarak bir bağı olmamasının nedenini ben açıkladım.... Ve bir soru sordum aynı şeyi ADD Berlin şubesi yaptı diyelim orası ne kadar ağlı ise Türkiye'deki ADD'ye bu deniz feneride Türkiye'dekine o kadar bağlı... "bazı şeylerin üzerinden bazı medya kurumları toplumu ve özellikle müslümanları hedef alıyor." Bazı şeylerin üzerinden dediğiniz Kombasan, Jet Fadıl, Yimpaş gibi halkın parasını çalan insanlar basın bunların üzerine gitmek zorunda ama bazı basın kuruluşlarıda bu hırsızları koruyor.. .Neden???? Çünkü çalınan o paralarla kuruldu bu televizyonlar, gazeteler... Ayrıca özellikle Müslümanları hedef alıyor diyorsun... Vallahi Vakit gibi gazetelerde Müslümanları hedef alıyor, ADD'de çalışanları ya da derneği Müslüman olarak saymıyorsanız o ayrı onu bilemem.
Filistin için toplanan paralar hakkında herhangi bir iddiada bulunmadım, korkum o paralarla da kendilerine ev araba almaları dedim... Bakın Camii'ler elektrik faturası ödemez değil mi? Deniz Feneri'nin Sivas'a gelen Tırı Ulu Camii'nin yanına gelir park eder hep, elektriği de Ulu Camii'den çeker, ben girdim Tıra baktım, kablo direk bağlı arada bir elektrik sayacı felan yok, bu da hırsızlıktır örneğin, benim Vergilerimle o Camii'nin elektiriği ödeniyor, ben o parayı camiimiz elektiriksiz kalamasın diye veriyorum bu yüzyılın hırsızlık hareketi kullansın diye değil.... Saygılar... |
Ben Kılıçdaroğlunu desteklemiyor ve de sevmiyorum..
Ancak bu fezlekenin seçimden hemen öncesi açılması ile Tunceli'de beyaz eşya dağıtımı arasında fark göremiyorum!! Bu adam PKK ise daha önceden de PKKlı idi.Daha önce neredeydin? Tunceliler daha önce fakirse daha önce de fakirdi.Daha önce neredeydin? |
her gerçek günü gününe çıksaydı ergenekon bu kadar dallanmazdı.herşey zamanla anlaşılıyor işte.er yada gec suclu cezasını fakir gıdasınıda alır kömürünüde.kılıçdaroglunun yeni çıktı dur bakalım ne dalgalar çıkacak daha.yada ergenekon basın sözcüsü baykalın ergenekonla ilişkileri çıkınca daha iyi anlarsın.umarım ozaman demessin bu baykal öncedende ergenekoncuydu şimdi niye tuttunuz diye
|
[QUOTE=ErdalGüler;372932]abi şimdi bu demek istediğin ne demek anlayamadım. yani doğu bizim değil öylemi, işte bu zihniyetle pkk istediğini yapar. sen şimdi diyorsunki kürtçe tv açılmamalıydı. açmayıncada diyorlarki niye açmıyorsun. ben ülkemi çok seven bir insanım, milliyetçiyimde, ama ne olursa olsun hoşgörülüyüz. kürtlerde bizim insanımız onlarda bu ülkenin evladı, onlarda çanakkalede şehit verdiler... ama ne oldu kimse sahip çıkmayınca sahip çıkana yanşi pkk ya bel bağladı bir çoğu, ama yanlış işte böyle düşünmekle oldu... ama akpye helal olsun gözünü kırpmadan doğu illerine gittikleri için, korkmadan bunu savundukları için... deniz baykal gitseydi ya neden gidemedi oralara gidemez, çünkü ona göre onlar insan değil, işte bu mantıkla bu iş olmaz...[/QUOTE]
OHHHH BEEE ERDAL SENDE BUNU SÖYLER HALE GELDİNYA İLK BULUŞMAMIZDA GÖZLERİNDEN ÖPECEĞİM KARDEŞİM ÇOK ŞÜKÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRR |
[QUOTE=barikat58;373068]her gerçek günü gününe çıksaydı ergenekon bu kadar dallanmazdı.[B]herşey zamanla anlaşılıyor işte[/B].er yada gec suclu cezasını fakir gıdasınıda alır kömürünüde.kılıçdaroglunun yeni çıktı dur bakalım ne dalgalar çıkacak daha.yada ergenekon basın sözcüsü baykalın ergenekonla ilişkileri çıkınca daha iyi anlarsın.umarım ozaman demessin bu baykal öncedende ergenekoncuydu şimdi niye tuttunuz diye[/QUOTE]
İSaril'in terörist olduğu da o zaman yeni anlaşıldı desene.. Tepki yeni verildiğine göre,ve senin dediğine göre bu sonuç çıkıyor..:) |
israil terörist oldugu hep aşiyan.kılışdaroglu yeni çıktı.israile yeri geldi söyledi katil oldugunu şimdi sıra kılıçdaroglunda yeri geldi ve söylüyor
|
türkiyeyi çatışmaya sürekleyen karanlık devirler bitti!!!gözünüz aydın temizeller geliyor
|
[QUOTE=barikat58;373072]israil terörist oldugu hep aşiyan.kılışdaroglu yeni çıktı.israile yeri geldi söyledi katil oldugunu şimdi sıra kılıçdaroglunda yeri geldi ve söylüyor[/QUOTE]
İSrail GZze'ye girmeden az bir süre önce İSrail başbakanı Türkiye'ye geldii ve el ele sıkışıp görüntü verdiler..O gün İSrail terörist değil miydi de el sıktın? |
[QUOTE=Yiğiter;373076]İSrail GZze'ye girmeden az bir süre önce İSrail başbakanı Türkiye'ye geldii ve el ele sıkışıp görüntü verdiler..O gün İSrail terörist değil miydi de el sıktın?[/QUOTE]
başbakan ne dedi.buraya geldiğinde savaşmayacaz dedi sonra gittiniz ertesi hafta başladınız bomba tmaya diye söledi.bunlarıda söledi perese sen bidaha izle alırsın cevabını!!! |
Efenim az biraz IQ sahibi insan olarak şunu söylemek istiyorum.Öncelikle sağı solu farketmez körü körüne takılıp kalmak olmaz.Şimdi birçok arkadaş bekliyor ki cumaya giden oruç tutan her insan olacak dört dörtlük bu insan yaratılışına(evrime inanlar için evrimine) ters bir durumdur.Her insan hata yapacak yanlış yapcak lakin bunu topluluklara mal etmek çok yanlış bir davranıştır.Biraz araştırmak farkında olmak anlamak gerektiği kanısındayım herşeyi.Duyarak dinleyerek verilenleri alarak bir arpa boyu yol alamayız.O-KU-MAK gerek efenim O-KU-MAK.Yıl 2000 Derviş geliyor havalimanı hınca hınç??????? E tabi ulu önder derviş geliyor.Derviş kimdir? Kaç kişi biliyor? E tabi kanald anahaberi yemek yer gibi alır sindirir akşamada gazını çıkarırsan sabaha havalimanında bulursun kendini.Arkadaşlar yapmayın etmeyin kılıçdaroğlu ssk yazın google biraz okuyun gözünüzü seveyim.Basit bir araştırma yaptım Kılıçdaroğlu vurgun yazdım çıkan rakam şu 64.600 birde gökçek vurgun yazdım çıkan sonuç şu 40.200.Biri yıllardır göz önünde bir insan biri ssk vurgunları ile unutulmuş(!) bir şahsiyet olmasına rağmen sonuçlar şaşırtıcı.Kardeşler bu ülkenin bir yere gittiği yok.Yok öle sattık bittik öldük yandık.Bırakın efenim bırakın bu ülkeyi satanı tek kurşunla halledecek polat alemdarlar ve kılıçtarlarla dolu ülkemiz.Görmeden, bilmeden herşeye inanmayın hatta görseniz bile araştırıp soruşturmadan inanmayın.Bu herkes için geçerli kılıçdaroğlu pkk inanmak istemiyorum umarım doğru değildir.Araştırıcam bakalım neler çıkıcak.Şimdiden kılıçdaroğlu fanatiklerine bol şans ssk dan sonra birde pkk çıkmasın inşallah.
|
[quote=Kibrisli;373019]Bak saygıdeğer gardaşım... Milletin hakkını yiyen bu derneğin Türkiye'deki dernekle yasal olarak bir bağı olmamasının nedenini ben açıkladım.... Ve bir soru sordum aynı şeyi ADD Berlin şubesi yaptı diyelim orası ne kadar ağlı ise Türkiye'deki ADD'ye bu deniz feneride Türkiye'dekine o kadar bağlı... "bazı şeylerin üzerinden bazı medya kurumları toplumu ve özellikle müslümanları hedef alıyor." Bazı şeylerin üzerinden dediğiniz Kombasan, Jet Fadıl, Yimpaş gibi halkın parasını çalan insanlar basın bunların üzerine gitmek zorunda ama bazı basın kuruluşlarıda bu hırsızları koruyor.. .Neden???? Çünkü çalınan o paralarla kuruldu bu televizyonlar, gazeteler... Ayrıca özellikle Müslümanları hedef alıyor diyorsun... Vallahi Vakit gibi gazetelerde Müslümanları hedef alıyor, ADD'de çalışanları ya da derneği Müslüman olarak saymıyorsanız o ayrı onu bilemem.
Filistin için toplanan paralar hakkında herhangi bir iddiada bulunmadım, korkum o paralarla da kendilerine ev araba almaları dedim... Bakın Camii'ler elektrik faturası ödemez değil mi? Deniz Feneri'nin Sivas'a gelen Tırı Ulu Camii'nin yanına gelir park eder hep, elektriği de Ulu Camii'den çeker, ben girdim Tıra baktım, kablo direk bağlı arada bir elektrik sayacı felan yok, bu da hırsızlıktır örneğin, benim Vergilerimle o Camii'nin elektiriği ödeniyor, ben o parayı camiimiz elektiriksiz kalamasın diye veriyorum bu yüzyılın hırsızlık hareketi kullansın diye değil.... Saygılar...[/quote] [B]Öncelikle camiler elektrik faturası ödüyor. Bunu bilmenizi isterim, sadece diyanet küçük bir ödenek veriyor. kalan kısmı camiye gelen yardımlarla karşılanıyor. nitekim dediğiniz gibi bir durum mevcutsa mutlaka camiye bu konuda ödeme yapılmıştır. Öyle dediğiniz gibi değildir. bence bilip bilmeden çamur atmayın diyorum. [/B] [B]bağımsız ise kimseyi suçlayamazsın.[/B][B]Şimdi almanyada bir dernek yolsuzluk yaptı diye türkiye'deki bir dernekte yolsuzluk yaptı diyemezsin. zaten bunu hiç kimse diyemez. add içinde geçerlidir bu çünkü orada faaliyet gösteren kişiler farklıdır. Ama daha öncede dediğim gibi özellikle böyle hayırlı bir işte net deliller olmadan insanları kurumları zan altında bırakmak doğru değildir. Elinde belgen varsa sunarsın ve gereken hukuki yoldan yapılır. varsayımlarla bui işler olmaz. zaten böyle yardımlardan menfaat sağlayan insanlar varsa onlarında Allah er geç belasını verir. Benim ahirette iki elim yakalarında olacaktır. Ama şu anda bunlar sadece bir iddadan öteye geçemez...[/B] [B]Benim kimseyi müslüman veya değil diye ne yargılama nede ayırmaya ait bir düşüncem olmaz. Çünkü müslümanlık bunu emretmez. Ancak özellikle bazı kanallar tarafından şahısların yaptığı yanlışlar yüzünden müslümanlığın yıpratıldığını düşünüyorum. Bugün a kişi kullanılır yarın b kişi, ama o medya kurumları peygamberimize hakaret eden siyasiye sesini çıkaramaz. hatta onu destekler bile. bu tvlerin gerçek sahiplerinin soyunu merak ediyorum, eminim bi karışıklık vardı...[/B] [B]Neyse konuyu dağıtmayalım konumuz kılıçdaroğluydu sanırım...[/B] |
[QUOTE=fatihada58;373100]Efenim az biraz IQ sahibi insan olarak şunu söylemek istiyorum.Öncelikle sağı solu farketmez körü körüne takılıp kalmak olmaz.Şimdi birçok arkadaş bekliyor ki cumaya giden oruç tutan her insan olacak dört dörtlük bu insan yaratılışına(evrime inanlar için evrimine) ters bir durumdur.Her insan hata yapacak yanlış yapcak lakin bunu topluluklara mal etmek çok yanlış bir davranıştır.Biraz araştırmak farkında olmak anlamak gerektiği kanısındayım herşeyi.Duyarak dinleyerek verilenleri alarak bir arpa boyu yol alamayız.O-KU-MAK gerek efenim O-KU-MAK.Yıl 2000 Derviş geliyor havalimanı hınca hınç??????? E tabi ulu önder derviş geliyor.Derviş kimdir? Kaç kişi biliyor? E tabi kanald anahaberi yemek yer gibi alır sindirir akşamada gazını çıkarırsan sabaha havalimanında bulursun kendini.Arkadaşlar yapmayın etmeyin kılıçdaroğlu ssk yazın google biraz okuyun gözünüzü seveyim.Basit bir araştırma yaptım Kılıçdaroğlu vurgun yazdım çıkan rakam şu 64.600 birde gökçek vurgun yazdım çıkan sonuç şu 40.200.Biri yıllardır göz önünde bir insan biri ssk vurgunları ile unutulmuş(!) bir şahsiyet olmasına rağmen sonuçlar şaşırtıcı.Kardeşler bu ülkenin bir yere gittiği yok.Yok öle sattık bittik öldük yandık.Bırakın efenim bırakın bu ülkeyi satanı tek kurşunla halledecek polat alemdarlar ve kılıçtarlarla dolu ülkemiz.Görmeden, bilmeden herşeye inanmayın hatta görseniz bile araştırıp soruşturmadan inanmayın.Bu herkes için geçerli kılıçdaroğlu pkk inanmak istemiyorum umarım doğru değildir.Araştırıcam bakalım neler çıkıcak.Şimdiden kılıçdaroğlu fanatiklerine bol şans ssk dan sonra birde pkk çıkmasın inşallah.[/QUOTE]
kılıçdar oglu hata yapmaz kafiye uyumuna dikkat eder bence [COLOR="Red"]hallettim yedim seni ssk aç bana kollarını pkk[/COLOR] |
[COLOR="Red"]hellettim yedim seni ssk
aç bana kollarını pkk başkan olacam ite kaka hiç uymayacagım hukuka[/COLOR] söz-müzik kılıç :) |
Baykal'ı dinliyorum gözlerim kapalı;
Tükrükler savruluyor ağzından Beni aday gösteriyor İstanbul'a Gurur duyuyor, heyecanlanıyorum Kalbimin vuruşundan anlıyorum; Kendimi, Baykal'ın varisini dinliyorum. *** İstanbul'a iniyorum, gözlerim baygın; Ortadaki büyük nehirden serin bir rüzgar esiyor; Karşılıyor beni partililerim; Uzaklarda, çok uzaklarda AKP'lilerin bağrış çağrışları; İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı. *** İstanbul'u geziyorum gözlerim kapalı; İri beyaz kuşlar geçiyor Yükseklerden, sürü sürü, çığlık çığlık; Meğer martıymış isimleri Bazıları simitle doyuruyor onları İstanbul'u geziyorum gözlerim kapalı. *** İstanbul'u geziyorum gönül gözüm kapalı; Elimde şehir rehberi, yanımda gerçek rehber Serin serin Kapalıçarşı, Cıvıl cıvıl Mahmutpaşa Sultanahmet'te köfte yediriyorlar bana Oh köfte-piyaz very good, very harika İstanbul'u geziyorum, gönül gözüm kapalı. *** [COLOR="Red"]İstanbul'u geziyorum basiretim bağlı; Halkımla kucaklaşıyorum Arada bir dilim sürçüyor Kağıthane'ye Kağıttepe diyorum Olsun varsın ne çıkar Başkan olacağım şehri geziyorum basiretim bağlı.[/COLOR] *** İstanbul'u geziyorum, gözlerim kapalı; Beyoğlu'nda bir yosma geçiyor kaldırımdan. Bir gül düşürüyor elinden yere Bana uzaktan işmar ediyor kerata Almanya maceramı biliyor olmalı İstanbul'u geziyorum gözlerim kapalı. bide bu var yine kılıç'a ait.son zamanlarda kılıçlar kol gezmeye başladı :) |
[IMG]http://fotogaleri.haber7.com/inner//965120081125122252836.jpg[/IMG]
[B]CHP Grup Başkanvekili Kılıçdaroğlu’nun Almanya’da 2 pkk’lı ile genelev tarzı bir yerden çıktıktan sonra polis kontrolüne takıldığı belge...[/B] [B]ve haberi...[/B] [URL]http://video.haber7.com/play.video.php?id=2090[/URL] |
haber linki yanlış olmuş...
[URL]http://www.vidomodo.com/vidomodo/video.php?id=2090[/URL] |
[quote=ErdalGüler;373237][IMG]http://fotogaleri.haber7.com/inner//965120081125122252836.jpg[/IMG]
[B]CHP Grup Başkanvekili Kılıçdaroğlu’nun Almanya’da 2 pkk’lı ile genelev tarzı bir yerden çıktıktan sonra polis kontrolüne takıldığı belge...[/B] [B]ve haberi...[/B] [URL]http://video.haber7.com/play.video.php?id=2090[/URL][/quote] Bakın bu belge yalan çünkü bu konularla ilgili açıklamasını yaptı Kemal Kılıçdaroğlu ve belgelerini de gösterdi... 1- Bu belge gibi Kemal Beyin Almanya'ya 3 PKK'lı ile giriş yaptığına dair bir bilet ortaya atıldı AKP tarafından 2- Bu belge... İki belgenin düzenlendiği tarihlerde Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'de ve Mecliste yoklamalarda adı görünüyor hatta Almanya'ya PKK'lılarla giriş yaptığı tarihte soru önergesi var Meclis başkanlığına verdiği... Bu iddialarda bulunan kanallar yalancıdır, şahs.........r, ad......... Günah be kardeşim ya bilerek bu haberleri yapmak günahtır... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:03. |