![]() |
ARANIZDAN AYRILIYORUM:(:(
ARKADAŞLAR ARANIZDAN AYRILIORUM BAZI SORUNLAR NEDENİYLE İŞİ BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM.BUGÜN AYRILIYORUM AMA FIRSAT BULDUĞUM AN SİTEYİ ZİYARET EDECM ÇOK ÜZÜLÜORUM AMA ELİMDEN BİŞEY GELMİYOR İNANIN İŞİMİ KAYBETTİĞİME DEĞİL SİZDEN AYRILACAK OLMAMA ÜZÜLÜYORUM.EVİMDE PC OLSA SORUN DEĞİL AMA YOK:(HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ SİZLERİ TANIMIŞIM:(:((((
|
Cevap: ARANIZDAN AYRILIYORUM:(:(
Allaha emanet ol gardaş.İhmal etme buraları :)
işini kaybettiğinede üzülme Rabbim bir kapı daha açar inş.en kısa zamanda. |
[COLOR="DarkRed"][B]Degerli kardesim Srilanka. Bende sizi tanidigima cok mutluyum.
Isinizi Kaybetmenize inan cok üzüldüm. Hakkinizda hayirlisi olsun. Hersey gönlünce olsun. ins imkan bulup gelirsin...... Selam & Dua ile..........[/B][/COLOR] |
HER FIRSATTA GELECEM WALLAHİ İŞİMİ KAYBETTİĞİME DEĞİL BURDAN AYRILACAĞIMA ÜZÜLÜYRM İNŞ ENKISA ZAMANDA İŞ BULURUMDA DAİMA SİZLERLE OLURUM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
|
Canım Allah yar ve yardımcın olsun üzüldüm şimdi işten ayrıldığına hayırlısı......Bizleri ihmal etme tabi ama 2 gün görmedik diyede unutacağız sanma biz her daim burdayız ne zaman gelirsen..... Allaha emanet ol .....
|
offfffffffff ya nerden çıktı bianda böle bişey anlamadım ama inşallah enkısa zamanda gelecem tekrr ben sizleri unutmayacam sizlerinde unutmayacağına inanıyorum.çok zoruma gidiyor her sabah gelipte siteye giriyordum bundan sonra evde oturucam artık çok sıkıcı bi durum offfff offfffffff
|
[QUOTE=srilanka;382570]ARKADAŞLAR ARANIZDAN AYRILIORUM BAZI SORUNLAR NEDENİYLE İŞİ BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM.BUGÜN AYRILIYORUM AMA FIRSAT BULDUĞUM AN SİTEYİ ZİYARET EDECM ÇOK ÜZÜLÜORUM AMA ELİMDEN BİŞEY GELMİYOR İNANIN İŞİMİ KAYBETTİĞİME DEĞİL SİZDEN AYRILACAK OLMAMA ÜZÜLÜYORUM.EVİMDE PC OLSA SORUN DEĞİL AMA YOK:(HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ SİZLERİ TANIMIŞIM:(:(((([/QUOTE]
[B]İnşallah en kısa zamanda yeni bir iş bulabilirsin yolun ve bahtın açık olsun[/B] |
hepiniz hakkınızı helal edin kimin kalbini kırdıysam üzdüysem özür diliyorum.hoşçakalın hayırlı günler.....byyyyyyyyyyyyyyy:(:(((((((
|
[COLOR="black"][B][I] Allaha Emanet OL DegerLi Bacım Üzme Kendini MevLa Bir Kapıyı Kapatır Bi Sürü Kapı açar.. Mevla Görelim NeyLer NeyLerse GüzeL EyLer Sabır Et İnsallah Hersey istedigin gibi olacak ... [/I][/B][/COLOR]
|
amaaan boşver srilanka dünyada daha büyük dertler var...hepsi gelir geçer ....kalıcı olan sensin...
|
[COLOR="Indigo"][B]görelim mevla neyler neylerse güzel eyler[/B][/COLOR]
|
[COLOR="Black"][B]boşver be kanki sıkma canını dediklerimi de untma haa aeo benden yana hakkım sana helaldir sende helal et[/B][/COLOR]
|
[COLOR="Red"][B][I] Allahü teâlâ sıkıntılı halde yapılan duâyı kabûl eder. Hastalık sıkıntı olduğu için, hastanın duası red olmaz. Her sıkıntı aynı şekildedir.. [/I][/B][/COLOR] --------------------------------------------------------------------------------
"""Cezallahü Anna Muhammeden Sallallahü Aleyhi ve Selleme ma Hüve Ehlüh""" (Allahü Teala,Muhammed(aleyhisselamı)biz ümmetlerine olan merhametinden sebeb layık olduğu bir mükafatla en yüksek dereceye erdirsin.) |
[B]Hakkında hayırlısı olsun.Yolun ve bahtın açık olsun.[/B]
|
[B]Hoşça kalınız.
,[/B] |
[COLOR="black"][B][I] Zamanı Gelince Gidecek Olanlar var Buna Bende Dahil Herşey Gönlünce OLsun Hayatından mutluluk Gülücüklerin eksik olmasın.Unutulmamak dilegiyle [/I][/B][/COLOR]
|
[B]Selametle en kısa sürede güzel bir iş bulman dileği ile....[/B]
|
hepinize çok ama çook tşk edyorm hayatta unutmam sizleri aklımdasınız sürekli her fırsatta girecem eminimki en kısa sürede iş bulacam herkese hayırlı günler canlarım benm
|
arkadasim valla cok üzüldüm ........... insallah yakinda hersey düselir ve seni aramizda görürüz............. cok mutlu olurum allaha ement ol kendine iyi bak zakin üzülme ..........
|
srilanka arkadaşım bana söyleyecek söz bırakmamışlar yazını görmeyi çok geç gördüm kusura bakma girebilirsen çok sevinirim aramızda kızgınlıklar olduysa hakkını helal et arkadaşım umarım sorun seni yıkmaz güçlü ol güçlü olmanı sivaslilar.net yöneticisi olarak istiyorum bütün dualarım seninle olacak emin ol seni tüm yüreğimle Allah,a emanet ol...
Tekrar bekliyoruz her zaman.. |
gidişiyle üzüldüklerimiz olur gidişine sevindiklerimiz olur üzüldüm sana srilanka.umarım cafeden girdiğin zamanlarda denk geliriz.kendine iyi bak hakkında hayırlısı olsun inşallah işte bulursun en kısa zamanda
|
sirilanka ben geldim sen gidiyon nere gardas... bak bu olmadi heeee ben geldim diye gidiyorsan kulahlari degisirik :)
bah en kisa zamanda bekliyok buruya heeeeee ozletme kendini |
tşkler arkadaşlar walla gittiğim heryerde pc varsa giriyorum siteye:)hepinize çok ama çok tşk ediyorum inşallah enkısa zamanda gelecem.walla uğraşıyorum eski patronum kendi işini kuracakmış oyüzden benide yanına çağıracağını söledi muhasebede çalışıyordum arkdaşlar inş tekrar eski patronumla aynı yerde çalışırımda muhasebeyi tam anlamıyla öğrenirim
|
Degerli Kardeşim Seni aramızda gormek bizleri daima mutlu etti daimada bizlerle olacagından hiç şüphem yok kopamazssın sen bu aileden:) bu arada bugun bende işten ayrıldım ALLAH tez zamanda guzel işler nasip eylesin bizlere ve tum işsizlere...
|
[QUOTE=HaKaaN;383123]Degerli Kardeşim Seni aramızda gormek bizleri daima mutlu etti daimada bizlerle olacagından hiç şüphem yok kopamazssın sen bu aileden:) bu arada bugun bende işten ayrıldım ALLAH tez zamanda guzel işler nasip eylesin bizlere ve tum işsizlere...[/QUOTE]
saol kardeşim bu güzel düşüncelerin için.inşallah sende bian önce bi iş bulursun.çok üzüldüm işten ayrılmana ALLAH tüm işsizlere yardım etsin.... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:32. |