Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü!! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28128)

LaEdri 25.03.2009 15:44

Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü!!

SEÇİM GEZİSİNDE HELİKOPTER KAZASI
YOZGAT - BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götüren helikopterin iniş sırasında kaza geçirdiği ve helikopterdeki 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

Allah başkanımızı memleketimize bağışlasın!

zaralı ülkücü 25.03.2009 15:47

Cevap: Flaş!Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü!!

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikopterin Kahramanmaraş'ta düştüğü öğrenildi.

BBP Kahramanmaraş İl Başkanı Nedat Türk Haber 7'ye yaptığı açıklamada, kaza ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Genel başkanımız Kahramanmaraş'taki mitingden sonra, Yozgat'a gitmek üzere helikopterle havalandı.

Bir süre sonra emniyet kaynaklarından bize helikopterin düştüğü haberi geldi. Helikopterde bulunan arkadaşlarımızdan birisyle telefonla irtibat kurduk. Kendisinin yaralı olduğunu öğrendik.

Görüşme sırasında telefon kapandı. Genel başkanımız hakkında herhangi bilgiye ulaşamadık.

Helikopterin Göksun Çağlayancerit arasında düştüğünü öğrenebildik"

Ajanslar, helikopterin Yozgat'a iniş sırasında düştüğü aralarında Muhsin Yazıcıoğlu olduğu beş kişinin yaralı olduğu öğrenildi.

Kardelencicegi 25.03.2009 15:47

[B][COLOR="DarkRed"]Rabbim esirgesin Ins Birsey olmaz.
Sok oldum duyunca......... :([/COLOR][/B]

zaralı ülkücü 25.03.2009 15:48

suanda bbp genel baskanı ve hemserım muhsın abı ıcın goz yaslarımı tutamıyorum allahım muhsın abıyı bıze bagısla

LaEdri 25.03.2009 15:48

Haber takibi için helikopterde bulunan muhabirimiz İsmail Güneş yaralandı.

Helikopkerin BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıdığı belirtiliyor.

İHA muhabiri İsmail Güneş helikopterde bulunan kendisi hariç herkesin öldüğünü bildirdi.

Güneş'le kurulan telefon bağlantısında kendisinin de ağır yaralı olduğu öğrenildi.

Telefon bağlantısı kurduğumuz İsmail Güneş yaşadığı dehşeti ağır yaralı olduğu halde anlattı.

iha.com.tr: İsmail neredesiniz?

İsmail Güneş: Maraş yakınlarındayız

iha.com.tr: Durumun nasıl?

İsmail Güneş: Ayağım kırık, kanamam var. Helikopterde benim haricimde 6 kişi vardı.

iha.com.tr: Kazada ölen var mı?

[B]İsmail Güneş: Ben hariç herkes öldü[/B]

Muhabirimiz İsmail Güneş ile irtibat kurduğumuz telefon aracılığıyla helikopterin yerini belirleme çalışmaları yapılıyor.

AYRINTILAR GELİYOR...

İnşallah doğru değildir..:(

[url]http://www.iha.com.tr/haber/Guncel/63192-H-11/Bbp-helikopteri-dustu-iha-muhabiri-yarali[/url]

sibelYILMAZ 25.03.2009 15:49

Rabbim yardımcıları olsun sağlık ve sıhhatlerine bir an önce kavuşturur inşallah.....Gerçekten çok üzüldüm....

Cley 25.03.2009 15:59

[B]Çelişkili bilgiler geliyor. Net bir bilgi yok şu an. Allah Onu vatanımıza milletimize Sivasımıza bağışlasın.[/B]

MeLody58 25.03.2009 16:00

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="black"][B] Allah yardımcısı olsun Dualarımız Hemşerimizle insallah kötü bir şey olmaz ... : ( [/B][/COLOR][/FONT]

barikat58 25.03.2009 16:09

[B]Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan ve seçim çalışmaları için Sivas'tan Maraş'a giden helikopter Yozgat'ta düştü... Yazıcıoğlu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

[/B]BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götüren helikopter kaza geçirdi. Kaza sonucu Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

[B]YAZICIOĞLU'NUN DURUMU AĞIR[/B]
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götüren helikopter Yerköy yakınlarında düştü. Kazada, Yazıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı. Yazıcıoğlu'nun durumunun ağır olduğu ve hastaneye kaldırıldığı belirtiliyor.

Ulaştırma Bakanlığına bağlı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, saat 13.30'da Kahramanmaraş'tan hareket eden Yazıcıoğlu ile 5 kişinin bulunduğu özel helikopter ile Yozgat'ın Yerköy ilçesi yakınlarında temas kesildi.

Bunun üzerine teknik ekiplerin yaptığı araştırmada helikopterin Yerköy yakınlarında bir dağın eteğine düştüğü anlaşıldı

[B]iha nın haberine göre durumu agırmıs Allah yardımcısı olsun inşallah tekrar döner hayata Allahtan acil şifalar diliyorum çok üzücü bir durum gerçekten çok üzücü[/B]

[URL="http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=21426&p=2&rid=2"][IMG]http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/Yazıcıoğlu'nun%20helikopteri%20düştü/A25171212.jpg[/IMG][/URL]

[CENTER][B]İŞTE UÇAĞIN DÜŞTÜĞÜ YER[/B][/CENTER]
[IMG]http://www.hurriyet.com.tr/_np/6006/7626006.jpg[/IMG]

[CENTER][B]İŞTE UÇAĞIN DÜŞTÜĞÜ YER[/B][/CENTER]
[IMG]http://www.hurriyet.com.tr/_np/6006/7626006.jpg[/IMG]

Sivaslilar.Net 25.03.2009 16:35

Muhsin Yazıcıoğlu'nun Helikopteri Düştü

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikopterin Kahramanmaraş'ta düştü. Helikopterde 5 kişi var.

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikopterin Kahramanmaraş'ta düştüğü öğrenildi.

BBP Kahramanmaraş İl Başkanı Nedat Türk Haber 7'ye yaptığı açıklamada, kaza ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Genel başkanımız Kahramanmaraş'taki mitingden sonra, Yozgat'a gitmek üzere helikopterle havalandı.

Bir süre sonra emniyet kaynaklarından bize helikopterin düştüğü haberi geldi. Helikopterde bulunan arkadaşlarımızdan birisyle telefonla irtibat kurduk. Kendisinin yaralı olduğunu öğrendik.

Görüşme sırasında telefon kapandı. Genel başkanımız hakkında herhangi bilgiye ulaşamadık.

Helikopterin Göksun Çağlayancerit arasında düştüğünü öğrenebildik"

Ajanslar, helikopterin Yozgat'a iniş sırasında düştüğü aralarında Muhsin Yazıcıoğlu olduğu beş kişinin yaralı olduğu öğrenildi.

barikat58 25.03.2009 16:46

Cevap: Muhsin Yazıcıoğlu'nun Helikopteri Düştü

bbp genel sekreteri yalçın topçu söylüyor yaralıymış ama ölmemeiş.kayseri valisinin verdiği bilgiye göre yaralıymış ve şuuru açıkmış genel başkan kayserideki bi hastaneye götürülüyormuş.durumları iyimiş kısaca hepside yaralıymış ölü yok Allaha şükür

[B]ve içişleri bakanlıgından çelişkili bi haber onlarda kazazedelere ulaşılmadı diyor.[/B]

Kibrisli 25.03.2009 17:13

Muhsin Yazıcıoğlu'nun durumunun ciddi olduğunu Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi söyledi... Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesine getiriliyorlarmış NTV'ye göre....

FatihCan 25.03.2009 17:16

[B]Allah yar ve yardımcı olsun umarım ciddi bir durum yoktur... :([/B]

barikat58 25.03.2009 17:28

herkes bişey sölüyor gerçek olan şu cumhurbaşkanı az önce ulaşılmadı dedi canlı yayında bende kösu devlet hastanesini aradım onlarda ulaşılmadı diyor ve kahramanmaras valisi canlı yayına baglandı ben dahil olmak üzere yoldayız karayolundan gidiyoruz ulaşamadık dei.ambulans helikopter kalkamadıgı için hava şartlasrından dolayı karayoluyla gidiliyormus

titizyiğido 25.03.2009 17:28

inşallah önemli bişey yoktur..........allah yardımcıları olsun...............

besyo_cu 25.03.2009 17:46

İnşallah önemli bir durum söz konusu değildir. En kısa sürede net bir haber almak dileği ile geçmiş olsun sayın başkanım.

Cley 25.03.2009 17:53

[B]Türk siyasi tarihinde sevdiğim liderlerden biri Muhsin Yazıcıoğlu. Muhsin başkan için dua edelim :[/B](

besyo_cu 25.03.2009 17:55

SEVİNDİREN HABER GELDİ

İlk bilgiler kazada ölen hiç kimsenin olmadığı yönünde. Bu arada Ulaştırma Bakanlığı, helikopterle bağlantının tamamen kesildiği ve enkaza cep telefon sinyalleriyle bulunduğu açıklandı.

AYAĞI KIRILDIĞI İDDİASI: Yazıcıoğlu'nun ilk bilgilere göre ayağının kırıldığı öğrenildi... Emniyet kaynaklarından gelen bilgiler bu yönde oldu...

VALİ'DEN GELEN SICAK AÇIKLAMA

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici de, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na ulaşıldığını bildirdi.

Bilici, ''Bana gelen bilgilere göre, kurtarma ekipleri olay yerine ulaştı. Muhsin Yazıcıoğlu yaralı, şuuru açık"dedi.

Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin, Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken Kayseri Erkilet Havaalanı'nda yakıt ikmali yapacağı öğrenildi.

[url]http://www.internethaber.com/secim2009/yazicioglundan-son-dakika--news185396.html[/url]

SEVİNDİREN HABER GELDİ

İlk bilgiler kazada ölen hiç kimsenin olmadığı yönünde. Bu arada Ulaştırma Bakanlığı, helikopterle bağlantının tamamen kesildiği ve enkaza cep telefon sinyalleriyle bulunduğu açıklandı.

AYAĞI KIRILDIĞI İDDİASI: Yazıcıoğlu'nun ilk bilgilere göre ayağının kırıldığı öğrenildi... Emniyet kaynaklarından gelen bilgiler bu yönde oldu...

VALİ'DEN GELEN SICAK AÇIKLAMA

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici de, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na ulaşıldığını bildirdi.

Bilici, ''Bana gelen bilgilere göre, kurtarma ekipleri olay yerine ulaştı. Muhsin Yazıcıoğlu yaralı, şuuru açık"dedi.

Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin, Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken Kayseri Erkilet Havaalanı'nda yakıt ikmali yapacağı öğrenildi.

[url]http://www.internethaber.com/secim2009/yazicioglundan-son-dakika--news185396.html[/url]

akifeker2 25.03.2009 18:03

ARKADASLAR BENIM AMCAN SİVAS BBP İL TESKLIATINDA GONLUNUZA RAHAT TUTUN BASKANIN DURUMU İYİYMİS SADECE BI YERINDE KIRIK VARMIS AMA BILMIYORUM TAM OLARAK BENIM DUYDUKLARIM BU KADAR

BASKANIM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN !

barikat58 25.03.2009 18:03

kayseri valisinin bu açıklamaları yalanlandı bizzat başbakanlık tarafından.şuanda arama çalışmaları devam ediyomuş helikopterlerde kalkmış yoldaymış ve kötü olan havanın kararması ve fırtınalı bi hava olması

SAWAS 25.03.2009 18:11

Haberler çelişkili ve net değil.İnşallah Muhsin başkanım ve digerlerinden kaybımız yoktur.

akifeker2 25.03.2009 18:15

BASKANIMSIN DURUMU İYİ COK SUKUR !
SUAN KAYSERIDE HASTENEDE ALLAH YARDIMSIN OLSUN BASKANIM SONUNA KDR YANINDAYIZ!

Cley 25.03.2009 18:18

[B]250 kişilik tim olay yerine gidiyormuş. Hastanede oldugu haberi doğrulanmadı.henüz enkaza ulaşılamamış. [/B]

barikat58 25.03.2009 18:19

18 tane ayrı jandarma timi bölgede arama yapıyomus toplam 250 kişilk jandarma ekibi arama yapıyomuş ama henüz ulaşılmamış.kayseride oldugu haberini nerden aldınız.cnntürkte parti genel merkezinden canlı yayın var şuanda.parti yetkilisi konuşuyo.oda bulunamadı diyor

omercoskun 25.03.2009 18:20

HAVA KARARIYOR HALA ULAŞILAMADI!

19:00 Başbakanlık, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin enkazının koordinatlarının tespit edildiğini açıkladı.
son haberler şuan böyle

akifeker2 25.03.2009 18:20

KARDES ENKAZA ULASILMIS BASKANIMIZNDA DURUMU IYI SU ANDA KAYSERIDE HASTENEDE!

LUTFEN HERKES BILDIKLERINI YAZMASIN OZELLIKLEDE
SU HABER7.COM UN HABERLERINI YAZMAYIN ********LER MUHSIN BASKAN OLDU DIYE HABER YAPMIS ADILER!

COK SUKR SAĞLIK DURUMU IYI BASKANIMSN

omercoskun 25.03.2009 18:21

büyük geçmiş olsun inşallah kötü bir durum yoktur.

akifeker2 25.03.2009 18:22

[QUOTE=barikat58;391837]18 tane ayrı jandarma timi bölgede arama yapıyomus toplam 250 kişilk jandarma ekibi arama yapıyomuş ama henüz ulaşılmamış.kayseride oldugu haberini nerden aldınız.cnntürkte parti genel merkezinden canlı yayın var şuanda.parti yetkilisi konuşuyo.oda bulunamadı diyor[/QUOTE]

KARDESIM AMCAM BBP İL TESKILATINDA BASKANIMZN DURUMU IYI

HABER7.COM UN HABERLERI RESMEN YALAN HABER!

BASKANIMZ SU ANDA KAYSERIDE HASTANEDE!

Cley 25.03.2009 18:22

[QUOTE=akifeker2;391840]KARDES ENKAZA ULASILMIS BASKANIMIZNDA DURUMU IYI SU ANDA KAYSERIDE HASTENEDE!

SU HABER7.COM UN HABERLERINI YAZMAYIN ********LER MUHSIN BASKAN OLDU DIYE HABER YAPMIS ADILER!

COK SUKR SAĞLIK DURUMU IYI BASKANIMSN[/QUOTE]

[B]Kardeş öldü haberini yapan ve medyaya yayan İhlas Haber Ajansıdır. Sen bilmediğin haberleri yazma istersen[/B] [B]Ayrıca koordinatlar belirlenmiş ama kaza yerine ulaşılamamış. Takip ettiğin haberleri güncelle istersen[/B]

MeLody58 25.03.2009 18:23

[COLOR="black"][B][I] herkes kendine göre bişeyler söylüyor kime inanacagız insallah kötü birşey olmasında .. [/I][/B][/COLOR]

barikat58 25.03.2009 18:23

[quote=akifeker2;391840]KARDES ENKAZA ULASILMIS BASKANIMIZNDA DURUMU IYI SU ANDA KAYSERIDE HASTENEDE!

COK SUKR SAĞLIK DURUMU IYI BASKANIMSN[/quote]

haber7.com dan yazmıyorum ben cnntürkten ntv den ve habertürkten an ve an takip ediyorum.cnntürkte yalçın topçu konuştu bbp genel sekreteri ulaşılmadı diyor.gönül isterki hastanede olsun durumu iyi olsun ama ulaşılamamış henüz

ekingölü 25.03.2009 18:26

Allah yardımcıları olsun.İnşallah tez zamanda sağ olarak bulunur.Rabbim onları koru.

akifeker2 25.03.2009 18:26

[QUOTE=barikat58;391845]haber7.com dan yazmıyorum ben cnntürkten ntv den ve habertürkten an ve an takip ediyorum.cnntürkte yalçın topçu konuştu bbp genel sekreteri ulaşılmadı diyor.gönül isterki hastanede olsun durumu iyi olsun ama ulaşılamamış henüz[/QUOTE]

KARDES BENIM BILDIKLERIM BOYLE AMA INS DOĞRUDUR SOYLEDIKLERIM KOTU DEIL DOĞRU OLDUĞUNU BIRAZDAN ANLARSIN !

SU ANDA YAPACAĞIMIZ TEK SEY DUA ETMEK

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BASKANIM !

barikat58 25.03.2009 18:27

şuanda iha muhabirinin konuştugu iha yöneticisi diyoki nereye düştüklerini tarif etmeye çalıştı ama daglık bölge oldugu için tarif edememiş.çok acı çekiyorum ayagım kırık demiş.benim dışımdakiler ölmüş galiba falan demiş

akifeker2 25.03.2009 18:29

[QUOTE=Cley;391843][B]Kardeş öldü haberini yapan ve medyaya yayan İhlas Haber Ajansıdır. Sen bilmediğin haberleri yazma istersen[/B] [B]Ayrıca koordinatlar belirlenmiş ama kaza yerine ulaşılamamış. Takip ettiğin haberleri güncelle istersen[/B][/QUOTE]

KARDESIM O HABERI BASKANIMIN YANINDA OLAN IHA HABER AJANSI MUHARI SOYLEDI DIYE DUYDUM BEN AMA BEN O HABERI HABER7.COM DA OKUDUM ..KIMIN HABERLERI GUNCEL KIMINDEIL BIRAZDAN GORURSUN KARDES !

Cley 25.03.2009 18:29

[B]Eğer ulaşılsaydı ve hastanede olsaydı hastaneden canlı yayın yapılırdı.Hepimiz ümit ediyoruz inşallah hastanededir. Ama bölgeye 250 kişilik tim 15 kişilik sivil savunma ekibi gönderildi. başbakanlıkta kriz masası oluşturuldu. Bunlar boşuna mı yapılıyor.[/B]

barikat58 25.03.2009 18:29

[quote=akifeker2;391847]KARDES BENIM BILDIKLERIM BOYLE AMA INS DOĞRUDUR SOYLEDIKLERIM KOTU DEIL DOĞRU OLDUĞUNU BIRAZDAN ANLARSIN !

SU ANDA YAPACAĞIMIZ TEK SEY DUA ETMEK

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BASKANIM ![/quote]

ya inşallah inşallah öle dir inşallah ben yanılıyorumdur inşallah haber kanalları yanılıyordur inşallah sen dogrusunmdur.kötü bi durum olmasını kim ister.muhsin yazıcıoglu adamlıgıyla halkın takdirini almış bi isimdir.tek korkum degeri öldüğü zaman anlaşılacak.inşallah hayırlısı neyse onu versin Allah

akifeker2 25.03.2009 18:32

[QUOTE=Cley;391850][B]Eğer ulaşılsaydı ve hastanede olsaydı hastaneden canlı yayın yapılırdı.Hepimiz ümit ediyoruz inşallah hastanededir. Ama bölgeye 250 kişilik tim 15 kişilik sivil savunma ekibi gönderildi. başbakanlıkta kriz masası oluşturuldu. Bunlar boşuna mı yapılıyor.[/B][/QUOTE]

YAW ABI SANKI BEN BASKANIMZ HAKKINDA KOTU SEYLER SOYLUYORUM SU AN ÇOK MORALIM BOZUK ! BIRAZDAN HER SEY ORTAYA CIKAR GORURSUN O ZMAN GERCEKLERI !

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na Ulaşıldığını Bildirdi.

[url]http://www.haberler.com/yazicioglu-yarali-suuru-acik-haberi/?utm_source=Ana_Sayfa_Manset_Yan[/url]

Cley 25.03.2009 18:33

[B]BBP lideri Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikopter kazasında yaralanan İHA muhabirine telefonla ulaşıldı. Muhabir kendisi hariç herkesin öldüğünü söyledi.

ha.com.tr: İsmail neredesiniz?

İsmail Güneş: Ayağım kırık, kanamam var. Helikopterde benim haricimde 6 kişi vardı.

İsmail Güneş: Ben hariç herkes öldü

Bu haberi yapan haber7 değil İHA dır. Haber7 alıntı yapmıştır.[/B]

[B]BBP lideri Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu helikopter kazasında yaralanan İHA muhabirine telefonla ulaşıldı. Muhabir kendisi hariç herkesin öldüğünü söyledi.

ha.com.tr: İsmail neredesiniz?

İsmail Güneş: Ben hariç herkes öldü

Bu haberi yapan haber7 değil İHA dır. Haber7 alıntı yapmıştır.[/B]

barikat58 25.03.2009 18:35

[quote=akifeker2;391854]YAW ABI SANKI BEN BASKANIMZ HAKKINDA KOTU SEYLER SOYLUYORUM SU AN ÇOK MORALIM BOZUK ! BIRAZDAN HER SEY ORTAYA CIKAR GORURSUN O ZMAN GERCEKLERI !

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na Ulaşıldığını Bildirdi.

[URL]http://www.haberler.com/yazicioglu-yarali-suuru-acik-haberi/?utm_source=Ana_Sayfa_Manset_Yan[/URL][/quote]

başbakanlık valinin bu açıklamasını yalanladı ve bizim dışımızdaki haberlere itibar etmeyin dedi

WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:56.