![]() |
Yeni Belediye Başkanımız Ürgüp
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=3554[/IMG]
29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Sayın Doğan Ürgüp Resmi olmayan sonuçlara göre %50.78 Oy oranı ile Sivas Belediye Başkanı olmuştur. Hemşerimiz BBP Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu’nun talihsiz bir kaza sonucu Hakkın Rahmetine kavuşmasının ardından gerçekleşen seçimlerde BBP farklı sonuç ile Sivas merkezde seçimleri kazandı. Adaylığı sürecinde ilk Röportajını Sivaslilar.Net ile yapan Doğan Ürgüp bey 2009 Yerel Seçimlerinde Sivas’ta başarılı oldu. Sivaslilar.Net ailesi olarak yeni Belediye Başkanımız Sayın Doğan Ürgüp beyi ve BBP camiasını tebrik ediyoruz. Doğan Ürgüp ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyoruz. [B][I]Sivaslilar.Net Özel Haberi [/I][/B] |
Cevap: Yeni Belediye Başkanımız Ürgüp
Hayırlı uğurlu olsun..
Türkiye'nin omuzlarındaki en aır yükü olan başkanı artık Doğan bey'dir.. Bu yükü kaldıracağından şüphemiz yok.. |
[COLOR="Red"][B]Sayın Doğan Ürgüp beye Basarilar diliyorum , Allah utandirmasin ....[/B][/COLOR]
|
sayın değerli belediye başkanımıza başarılar dilerim umarız sivas için daha hayırlı işler yapar
|
İnşallah Sivas İçin Güzel şeyler Yapar yapılanın Üstüne Konmaz
Yeni Görevinde Başarılar Diliyorum |
[B][I]Sayın Doğan Ürgüp beyi ve BBP camiasını Sivas'ta gösterdikleri başarıdan dolayı kutluyorum. Doğan beyle seçim öncesi yaptığımız röportajda heycanını gözlemlemiştim. İnşaallah bu heycanı Belediye Başkanlığı dönemi boyunca sürer ve Sivas için güzel projelerin altına imza atar.
Hayırlı Olsun Doğan Ürgüp Hayırlı Olsun Sivas [/I][/B] |
Doğan ürgüp beye yeni görevinde başarılar dilerim
|
Yeni belediye başkanımız seçildi Sayın Doğan Ürgüp kendisine başarılar dilerim Sivaslılarında hayırlı olsun....
|
doğan ürgüp beye başkanlık görevinde başarılar dilerim hayırlı olsun.bu arada suşehri ilçesinide bbp kazandı hayırlı olsun.
|
[B]Doğan Ürgüp Beyi ve Sivas halkını tebrik ederim. Sivasımız ve kendisi için hayırlı olsun.[/B]
|
Allah rahmet eylesin Muhsin başkana. ama bu durumun sandıga yansımasına karşıyım. gercekten hak ettigi icinmi kazandi bbpnin adayi. sami aydının hizmetleri güzeldi. sivas köylükten cikmisti. umarim vefa borcu olarak verdigimiz oylar bizi pişman etmez. Gelen başkan umarım sivasa yakışır. sıradan bi başkan gibi sadece asvalt için çalışmak yerine gelişen bi sivas için çalışmasını diliyorum. sivasın pişman olmaması dileğiyle saygılarımla
|
rahmetli muhsin yazıcıoglunun bizlere emaneti dogan ürgüp sivasımıza hayırlı olsun.eminim merhumun bayragını hep şanla şerefle dalgalandıracak
|
[B]Sivas'ımıza ve Doğan Bey'e hayırlı uğurlu olsun.
Yaptığımız görüşmede üzerine basarak diyalog eksikliğinden bahsediyordu. Bizlerinde gözlemlediği bu eksikliği gidereceğinden şüphemiz yoktur. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim...[/B] |
[B]Doğan bey için belkide hayatının en zor dönemi şimdi başlıyor. Belediyecilik ve siyaset anlamında pek bilgili oldugu söylenemez ama adam gibi adamlığıyla, uzlaşmacı kişiliği ile bu zor dönemi başarı ile atlatacağına inanıyorum.
Sami Bey dönemınde hasret kaldıgımız değerleri bizlere tekrar göstereceğine inancım tamdır. Partizanlık yapmaması dileği ile ; Sivas'a ve Doğan ÜRGÜP Beye Hayırlı olsun. Allah utandırmasın.[/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]BBp adayini hic tanimiyorum, Zaten Sivas´i sadece senede 4 hafta görüyorum, Sami Aydin bence bugüne kadar Sivas a gelmis gecmis en iyi Baskandi...hizmetleri ortada....
Lokman agbi ye katiliyorum, bu secimler sivas icin siradisi oldu. Insaallah hayirli olur,yeni baskan muvaffak olur.[/COLOR][/FONT][/B] |
[B]Hayırlı uğurlu olsun Başkanım[/B]
|
[B][I]Hayırlı uğurlu olsun yeni görevinde başarılar diliyorum Sayın belediye başkanımız Doğan Ürgüp [/I][/B]
|
[COLOR="black"][B][I] Dogan Beyi Tebrik eder ve Yeni Görevinde Basarılar Dilerimm . [/I][/B][/COLOR]
|
inşallah doğan ürgüp beyefendi niçin oyların %50 sini aldığının bilincinde olur. ne sivası utandırsın ne Merhum Muhsin Yazıcıoğlunu...sivas Muhsin Yazığlunun emanetine sahip çıktı inşallah Doğan Bey de Sivaslının emanetine sahip çıkar...
mevlam görelim neyler.. hayırlı olsun.... |
[B]Sivas`imiza ve Dogan Ürgüp beye hayirli olsun, kendisine görevinde basarilar dilerim
Sami beye simdiye kadar yaptigi hizmetlerinden dolayi tesekkür ederim Bu sonuc cümlemize hayirli olur insaAllah[/B] |
Çalışan taktir edilen başaran her zaman kazanır, bunuda en iyi seçmen belirler, yeni belediye başkanına başarılar dilerim.
|
Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Doğan kardeşimiz bize Muhsin başkanın emanetiydi biz ona sahip çıktık.O da bu bilinçle inşaallah almış olduğu hizmet bayrağını çok yükseklere ulaştırır. Allah yar ve yardımcısı olsun.
|
[B]inş. sivas için en hayırlısı olur
yeni görevinde sayın ÜRGÜP'e başarılar dilerim ALLAH utandırmasın[/B] |
Gerçekten Bbpnin almasını çok istiyordum aldı ve çok sevindim sade ben değil duyan herkes sevindi siyasi görüşü ne olursa olsun.
Doğan beye bundan sonra başarılar dilerim inşallah Sivasımız için hayırlısı olur.Sivasımızı layık oldugu yerlere getirir. |
[B]Sivas'a ve Doğan Ürgüp Bey'e hayırlı uğurlu olsun. Doğan Bey girişimci ve uzlaşmacı birisi bununda bu 5 yıllık süreçte Sivas'a çok iyi yansıyacağını düşünüyorum.
O başkanlık Ona Muhsin Başkan'ın emanetidir. Bu düşünce ile hareket eder inşaallah. Yeni dönemde başarılar. Allah utandırmasın...[/B] |
Yeni Belediye başkanımız Doğan Ürgüp'e kolaylıklar ve iyi bir çalışma dönemi diliyorum... Umarım verdiği Yeni Üniversite, 4 Eylül Stadının yıkılmaması, Kaplıcaların geliştirilmesi ve ozanlar festivallerini unutmaz....
Saygılar, iyi çalışmalar... |
[quote=Kibrisli;393294]Yeni Belediye başkanımız Doğan Ürgüp'e kolaylıklar ve iyi bir çalışma dönemi diliyorum... Umarım verdiği Yeni Üniversite, 4 Eylül Stadının yıkılmaması, Kaplıcaların geliştirilmesi ve ozanlar festivallerini unutmaz....
Saygılar, iyi çalışmalar...[/quote] kıbrıslı köfte desem |
[QUOTE=barikat58;393297]kıbrıslı köfte desem[/QUOTE]
Oğlum yazdık ya tamam diye:) İstediğin zaman hazır... İster sen İzmir'e gel Tire köftesi ısmarlayayım ister İstanbul'da Sivas köftesi, ister Sivas'ta İzzet'e istersen Ankara'da Karayalçın'la öğle yemeği:) Ya da ortada olsun diyorsan Bursa'da buluşalım İnegöl köftesi... :) |
[quote=Kibrisli;393299]Oğlum yazdık ya tamam diye:) İstediğin zaman hazır... İster sen İzmir'e gel Tire köftesi ısmarlayayım ister İstanbul'da Sivas köftesi, ister Sivas'ta İzzet'e istersen Ankara'da Karayalçın'la öğle yemeği:) Ya da ortada olsun diyorsan Bursa'da buluşalım İnegöl köftesi... :)[/quote]
ankara karayalçınlı köfte en güzeli |
Biz Avrupada ki gurbetciler. Memleketimize bir agac dikildigini duysak cok seviniyoruz. InshAllah sayin Ürgüp Sivas'ta güzel icraatlarda bulunur. Ve Sivasi hak ettigi konuma getirir.
Ve tabiki Sami Aydin'a yaptiklarindan dolayi tesekkürler, Sivas icin hayirlisi InshAllah . |
Öncelikle Dogan Ürgüp'ü Tebrik ediyorum.Dogan su bizim stadyum isine bir el at ilk isin stadi yaptirmak olsun :d
|
Sayin Ürgüp bey'e yeni görevinde basarilar dilerim,
memleketimiz icin hayirli islere imza atmasi tek temenim... |
[B]keşke muhsin başkan da görseydi bu günleri [/B]
|
Sayın Doğan Ürgüp beye yeni görevinde başarılar dilerim.
Saygılarımla... |
[QUOTE=Kibrisli;393294]Yeni Belediye başkanımız Doğan Ürgüp'e kolaylıklar ve iyi bir çalışma dönemi diliyorum... Umarım verdiği Yeni Üniversite, ...[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DimGray"]2.Universite sözümü vardi ? umarim tutmaz:) [/COLOR][/B][/FONT] |
Aramızda partizanlık yaparak bu güzel memleketin belediye başkanının başarısız olmasını temenni eden insanları Sivaslılıkla alakadar göremiyorum!!
|
[QUOTE=Yiğiter;393514]Aramızda partizanlık yaparak bu güzel memleketin belediye başkanının başarısız olmasını temenni eden insanları Sivaslılıkla alakadar göremiyorum!![/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Galiba yanlis anlasildim, Basarili olmasini kim istemez ki ? Universiteye takildim, cünkü Sivasda zaten 1 universite var oda acaib bozulmus durumda...herkes ilim tahsile gelmiyor malesef !.:rolleyes: [/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=GurbetsokakLari;393396][FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DimGray"]2.Universite sözümü vardi ?
umarim tutmaz:) [/COLOR][/B][/FONT][/QUOTE] [B]Şaka yapıyorsun herhalde ?[/B] |
[B]Hayırlı uğurlu olsun...
Muhsin başkanın emaneti...[/B] |
[QUOTE=GurbetsokakLari;393523][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Galiba yanlis anlasildim, Basarili olmasini kim istemez ki ?
Universiteye takildim, cünkü Sivasda zaten 1 universite var oda acaib bozulmus durumda...herkes ilim tahsile gelmiyor malesef !.:rolleyes: [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Niye geldiği beni ilgilendirmez.. Sivas'a maddi anlamda ne katacağı mühimdir.. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:06. |