![]() |
AzraiL oLsaydın iLk ÖLdürmek İstediğiniz Kişi
[B]AzraiL oLsaydın iLk ÖLdürmek İstediğiniz Kişi kim? meseLa ßizim Yeni Müdür Cok qıcık:D[/B]
|
Cevap: AzraiL oLsaydın iLk ÖLdürmek İstediğiniz Kişi
[COLOR="Purple"][B][I] Baskasının Canını almaya kıyamazdım eger illa birinin canı alınacaksa kendi canımı alırdım :) [/I][/B][/COLOR]
|
[B]Sen kendı canını alma Bnm canımı aL;)[/B]
|
böyle bir vicdan yükünün altına girmek istemezdim ille de birini öldürmem gerekiyorsa sırası geleni öldürürdüm
|
ben illa biri ölecekse abdullah öcalanı ve ona yardım ve yataklık yapan herkesi öldürürdüm..............
|
[B][I]ALLAH'ın verdiği canı yine ALLAH alacağı için böyle bir şeyi asla denemezdim, ne benim ne de bir başkasının.[/I][/B]
|
Bende Abdullah Öcalan'dan başlar sırayla ne kadar militan varsa temizlerdim... Sonra da Bush'a dönerdim yüzümü:)
|
kardeş sen kıbrıstamısın
|
[QUOTE=erdoğan orhan;399649]kardeş sen kıbrıstamısın[/QUOTE]
Yok 7 sene yaşadıktan sonra 3 sene oldu döneli Türkiye'ye... Sen?? |
[B][I]ilk once dagdakılerın canlarını alırdım [/I][/B]
|
Ben ilk olarak Sayın baykalı öldürmek boynumun borcu :D:D:D:D:D
|
[COLOR="Purple"][B][I] terörüstlerin Pkk lıların canını alırdım benim için bir zevk olurdu.......[/I][/B][/COLOR]
|
[QUOTE=MeLody58;399705][COLOR="Purple"][B][I] terörüstlerin Pkk lıların canını alırdım benim için bir zevk olurdu.......[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
onları zaten almak ayrı bi zevktir |
a.öcalan ve dtp genel başkanı ahmet TÜRK ü öldürürdüm ...
bu ara da ahmet türk bu soyadı taşıyamıyor kendisinden acilen soyadını değiştirmesini istiyorum... |
kendi canımı alırdım tüm kötüluklerden uzak durmak için yer yuzunde kötülerin sonu asla gelmez....
|
sayın üyeler bu oyun çok ilginç :D ama siz de bir okadar ilginçsiniz :D ben kimsenin canını alamam falan noluyor :) zaten azrail olacaksınız göreviniz o yani azrail olsaydınız diyor yha o bakımdan yani.işte benim liste.biraz kabarık ama napım azrailim işim bu :)
1-Ahmet TÜRK 2-Leyla ZANA 3-Osman BAYDEMİR 4-George w Bush 5-Barack Obama 6-Şimon Peres 7-Tzipi Livni 8-Abdullah Öcalan 9-Kenan Evren 10-İbrahim Tatlıses 11-Yılmaz Erdogan 12-M.Ali Erbil 13-Nicolas Sarkozy 14-Aysel Tugluk 15-Emine Ayna 16-Pervin Buldan 17-Sabahat Tuncel 18-Önder Sav 19-Abdurrahman Yalçınkaya 20-Dogu Perinçek |
[B][COLOR="DarkRed"]Barikat kardesim Allah onlari öbür dünyaya ddiri yollamiyacak ki.
Seytanindan bulsun SOYSUZLAR:[/COLOR][/B] |
[B]Allah (C.C) Emrettiklerini tabiki ...[/B]
|
[QUOTE=barikat58;405962]sayın üyeler bu oyun çok ilginç :D ama siz de bir okadar ilginçsiniz :D ben kimsenin canını alamam falan noluyor :) zaten azrail olacaksınız göreviniz o yani azrail olsaydınız diyor yha o bakımdan yani.işte benim liste.biraz kabarık ama napım azrailim işim bu :)
1-Ahmet TÜRK 2-Leyla ZANA 3-Osman BAYDEMİR 4-George w Bush 5-OBAMA*yı öldürürsek yerine başka bir amerikan geçer diğerlerine göre bu biraz daha iyi... 6-Şimon Peres 7-Tzipi Livni 8-Abdullah Öcalan 9-Kenan Evren 10-İbrahim Tatlıses 11-Yılmaz Erdogan 12-.M.Ali BİRAND 13-Nicolas Sarkozy 14-Aysel Tugluk 15-Emine Ayna 16-Pervin Buldan 17-Sabahat Tuncel 18-Önder Sav 19-Abdurrahman Yalçınkaya 20-Dogu Perinçek[/QUOTE] .................................... BARİKAT arkadaşım ben senin listen de bazı değişiklikler yapdım |
[QUOTE=Kibrisli;399646]Bende Abdullah Öcalan'dan başlar sırayla ne kadar militan varsa temizlerdim... [B]Sonra da Bush'a dönerdim yüzümü:)[/B][/QUOTE]
Zaten yüzünü Batı'ya dönmüş birisisin sayın abim.:D |
kimsenin canini almasdim süründürmek varken neden can alayim ki ..........??
|
Azrail olduğuma göre zaten ALLAH emretmiştir ve hiç acımadan öldürürüm. Buda benim liste:[LIST=1]
abdullah öcalan köpeği ve itleri Ahmet KÜRT şey yani TÜRK Yaşar Nuri Öztürk Zekeriya Beyaz Deniz Baykal Ajdar eski patronum ve ismi lazım olmayan birsürü kişi :mad: :mad: :mad: |
[B]İsmi Kemal olanların birçoğunun canını alırdım.[/B]
|
vala gençler liste guzel ne diyeğim kolay gelsin. işiniz bitince haberim olsun bır listede
ben verim size:D |
arkadaslar aklima bir fikra geldi bu azraille ilgili;temelinde icinde bulundugu ucak irtifa kaybetmeye baslamis bizim temel;ne olur Allahim simdi alma canimi inince al"demis Azrail ise pesin cevap;hadi ordan ben sizi bir araya getirene kadar ne hal cektim "demis:D
ben de AZRAIL olsam topunu bir araya getiririm olur biter:D |
aklima bir isim geliyor ama öldürüp ben niye günaha gireyim
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:23. |