![]() |
(: ilginç şiirlerinizi bekliyoruz
[ATTACH]2972[/ATTACH][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Purple"]
[B]Protein gözlüm,alyuvarlarından ver bana Elektronlarını,protonlarını ayırayım birer birer Nötronlar anlasın dünyanın yuvarlak olduğunu Senin için keşfedeyim Afrika'yı Coca cola girmmemiş ormanlarıyla Sosyal olguların darağacında salla beni Bütün metafizik, mistik güçlerinle,soyutla beni Radikal glastrofobik tavırlarınla Transandantal psişik zaman aralarında Terliksi hayvanlarını takınıp ayağına Amipler arasından Sistemlerimin tuşlarına basaraktan Ve ekrana yansıtıp duygularını Ofsayta düşmeden gel. Reseptörlerim sana açık,vız gelir ozon bana Sarkıttım mı radyoaktif dalgalarımı mor ötesi Harcarım Allah'ıma Aldırma sen lazer ışınlım Üzmesin seni aramıza giren parazit sinyaller Bilemezsin ne fanatik ideallerim var daha Proleter,ferro kronik planlar Vanası bükülmemiş akademik teoriler Boş ver, melankolin dökülmesin. VHF bandından görün GAP kanallım Dokunmayın Amerikan patentli burjuvari hayatımıza AIDS amca sizi döver, düşürür feminist tuzaklarına Bakma öyle kronik akut masohisçe Fobilerim uyanır, dengelerim bozuzlur,katalizör yanaklım Enflasyonum yükselir,nükleer başlığım düşer Agresif manik depresyonum var. Hemde dominantından Yazık olur ay üssü ufolarımıza, gemilerimize Uzatma existansiyalist edalar. Tabular diyorum Soğuk fizyon çarpsın ki Seni çok seviyorum!... Glikozum benim.[/B] [/COLOR][/FONT][/I] |
Cevap: (: ilginç şiirlerinizi bekliyoruz
[B]Tebrikler okuduğum en güzel şiirlerden bir tanesi diyebilirim...[/B]
|
çok güzel eline sağlık canan tsk
|
Cevap: (: bu da teknolojik olsun :)
[B][I][CENTER][/CENTER][COLOR="DarkOrange"]Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip,
Kontrol-Z ile geri yaşıyorum Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum. En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim... Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni Kedinin mousela oynadığı gibi oyna, Manzaralı mouse pedinde gezdir beni Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şeyi Geri dönüşüm kutusuna gönderelim maziyi Kısa yol oluştur fazla bekletme bu seveni En çok Flash Animasyonlu halini özlüyorum PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır Kapanır kapılar, ağa oturum açılır Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır Disconnect olursam beni yine arar mısın? Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın? Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da Değişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın?[/COLOR][/I][/B] :D |
[COLOR="Red"][B][I]
Elham dürüsü ile Kızlar sürüsü ile Sabah birisi ile Akşam birisi ile Aminnnnnnnnnnn Allahım... Karımı her türlü tehlikeden koru Gerekirse ben tehlikeye atılayım Onu hiç yorma Gerekirse ben yorulayım O çalışmasın ben çalışayım O hasta olmasın ben olayım Allahım... O aldatmasın ben aldatayım benim güzel karım dul kalmasın Ben kalayım Aminnnnnnnnnnn Allahım...[/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=bahar5834;415666][COLOR="Red"][B][I]
Elham dürüsü ile Kızlar sürüsü ile Sabah birisi ile Akşam birisi ile Aminnnnnnnnnnn Allahım... Karımı her türlü tehlikeden koru Gerekirse ben tehlikeye atılayım Onu hiç yorma Gerekirse ben yorulayım O çalışmasın ben çalışayım O hasta olmasın ben olayım Allahım... O aldatmasın ben aldatayım benim güzel karım dul kalmasın Ben kalayım Aminnnnnnnnnnn Allahım...[/I][/B][/COLOR][/QUOTE] çok güldüm süpermiş:D |
ağustosta ekilen darıdan
hersene oğul veren arıdan kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmez... |
[COLOR="Red"][B][I]SEN GİTTİN YA BEN SANA KÜSTÜM
Güneş ısıtıyordu içimizi birlikte yapıyorduk çişimizi Yoğun kamaştırıyordu dişimizi Sen gittin ya ben sana küstüm gül dökerdim yollarına Epilasyon yapardım kollarına Selam söyle amca oğullarına Sen gittin ya ben sana küstüm Senden vazgeçemem dedim anlamadın Sen benim için evde donla gezmek gibi birşeydin gulüm Son dakika gulüm Nolur biraz volum volum Beni ancak ölüm ayırır gulüm Hadi gel gene yap kaprisini Sana bağışlasın babam kurban etini Google de arasan bulamassın benim gibisini Birdaha senle konuşmam Cinstrine eteğine karışmam 500 kontör harcasnda barışmam Sen gittin ya ben sana küstüm hani burnunla oynardın ya gecelerde Sümüğünü çıkarırda çaktırmadan koltuğun altına sürerdin Sonra o ellerinle beni okşardın İşte ben o anları düşünerek sünkürüyorum yorganın altında Sünkürdüğün selpakları atmadım Hepsini sakladım kokladım kokladım Atmak istedim ama atamadım Yalvarıyorum rabime beni birkere çaldır diye Ama sen kapsama alanımın dışındasın kefasız Kontörün var biliyorum Elleri çaldırıyon ulan ******** Sen gireceğim yare suyunu Kameralı hafif ceptelefonuna satan sen Sen kredi kartları yetersiz diye beni 12 taksite bölen sen sen gittin ya ben sana küstüm [/I][/B][/COLOR] |
Artik seninle yazisamam
Bu aksam akar giderim hesabin kalsin windos`da listemden siler giderim sen zahmet etme yerinden gürültü yapmam derinden iletilerin üzerinden wink gibi akar giderim artik sürersin bir sefa ne nick`im kaldi ne gürültülü arama msn.e girmem bir daha icq yükler giderim bozarmi sandin nudge`ler durumumu mesgül`e ceviririm emotion gibi göz kirpmasi gibi arka plani yirtar giderim kaybetsem bile ileti gecmisini listemi siler giderim insivible olmaz gidisim oturumu kapar giderim sana attigim sarkiyi alinan dosyalarindan silerim ben aglayamam bilirsin yüzümü döker giderim kisilerimden cam.imdan space`imden kayar giderim senden aldigim ne varsa dosyama koyar giderim engelletmem sana kendimi msn.ini hackler giderim sifremide degistirmem üzülme oturumu kapar giderim |
bahçelerde maydonoz
gel bize bazı bazı anne seni çok özlediim yaşasın 23 nisan :D :D :D |
Hepside Süper ya emeğinize sağlık devamını beklıyoruz:D
|
[B][COLOR="Olive"]ben daha çok amatörüm :D ama devamı gelir :D[/COLOR][/B]
|
dizi dizi inciyim
güzellikte birinciyim aslımı sorarsanız sivaslılar netin üyesiyim :D:D |
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]ehehe :D seninkide güzel olmuş :D :P[/COLOR][/B]
|
[COLOR="Purple"][B][I] DUALAR VE BEDDUALAR
Allah ağrilaruni kafdağinun arkasina aşursun Allah bedeni sihetuni versun Anan olsun sağa Beyaz sakal tariyasun Boş çeseye salmayasun Dunyanun adini alasun Nere var bi guneş oreya olasun Nur aksun mezarluğuna O bitanem, oalyım sağa Herduttuğun altun olsun O verenine kurban olayim Oğul veresun da dunyayi doldurasun Sakallarini tariyasun Sular gibi artasun Topraklari kadar yaşiyasun Uşaklarun da sağa ole etsun allah sacımın teli katar ömür versun sağa Olsun gecmişlerinin canu içun Allah'um senden razi olsun Aferum uşağum Allah bi z******* göstermesun [/I][/B][/COLOR] |
[I][COLOR="Navy"]BOŞADI
Çürük Ahmet otuz iki avradı, Kandırıp üst üste aldı boşadı, Daha ilk celsede işi kavradı, Hepsine bir sebep buldu boşadı. Kırk kapıya dünür gitti nenesi, Otuzunda avrat gördü sinesi, Düşük çıktı Döne Kızı'n çenesi, Dırdırdan usandı, yıldı boşadı. Neriman kör idi, Ayşe sağırdı, Necmiye'nin eli biraz ağırdı, Kezban geldiği gün ikiz doğurdu, Bak şu işe dedi, güldü boşadı. Televizyon, radyo kendine kaldı, Yatağı, yorganı Fadime aldı, Sıra yerde duran halıya geldi, Onu da ikiye böldü boşadı. Saymakla biter mi kâfir’in suçu, İmam nikâhlıydı avradın üçü, Sarılıp giderken Ayten'in göçü, Ardından teneke çaldı boşadı. Hacıdan getirdi güzel Serap'ı Veresiye aldı gidip şarabı, Canından bezdirmek için arabı, İçip içip eve geldi boşadı. Türlü derdi çeker iken Nezahat, Üzerine kuma geldi Sebahat, Üzülmedi öldü diye Nebahat, İki rekât namaz kıldı boşadı. Bir şarkıcı kadın almıştı bardan, Bütün köylü bıktı cazdan, gitardan, Şikâyet gelince Koca Muhtar'dan, Babasına haber saldı boşadı. Avrupa'da geçti sekiz, on ayı, Bir Alman kocadan aldı Helga'yı, Ondan da kaçırdı Süleyman Dayı, Elleri böğründe kaldı boşadı. Böyle evlat olmaz ben gibi erden, Diyerek fırladı olduğu yerden, Kopyalamış dedi komşu Ömer'den, Hacer'in suçunu bildi boşadı. Nikah memurunun canına yetti, İlçede evlenme cüzdanı bitti, Beşini nikahsız idare etti, Hepsini gönlünden sildi boşadı. Dokuz avrat daha aldı sırayı, Rasim der ki, O da buldu belayı, Boşayamaz denen Cadı Nuray'ı, İnat için kendi öldü boşadı.[/COLOR][/I] |
PAPATYA FALI
Kirda papatya kalmadi Yoldun bir bir saclarini, Seviyor,sevmiyor,seviyor.... Sevmiyorla bitenlere.. Ceza verdin atip yere Oysa papatyalarin sucu ne? Altin sarisi gözlerinden Iki damla yas süzüldü O yemyesil cimenlere. Sanma´ki göz yaslari can derdinden; Karsiliksiz asklardi onlari üzen, Hep papatyalara sorulur neden? Sen hala ögrenemediysen, Ne bilsin papatya, "Sevilende seviyormu seni özünden"? Naime özener |
Gelin:
Sabun koydum legene Bak başıma gelene Ben kadar taş düşe Kaynana senin tepene Kaynana: Gelin seni oyarım Sen hizmetçi ben hanım Seni evden kovarım Gelin: Balon gibi Kaynana Çıkmış spor yapmaya Koymayın sakın helvaya Şişmanlıktan patlıya Kaynana: Kartal sinek avlamaz Köpek kuşa havlamaz Aklı olan gelin Kaynanaya hırlamaz Gelin: Ey varvara varvara Ayva doldur şalvara Azmış dişlek kaynana Tırmanıyor düz duvara Kaynana: Ben yaylada kışlarım Türlü nakış işlerim Pis gelini görünce Dayanamam dişlerim Gelin: Kaynanamın kelini Gelin verir yemini Dırdır etme kaynana Akrep soksun dilini Kaynana: Gelini sevmeli Ayda bir görmeli Gördün mü sövmeli Azınca dövmeli :D:D |
[B][COLOR="darkred"][B][COLOR="DarkRed"]
Bedirhan GÖKÇE Dohtor Bey Verdigin perhize budur gayratım, Bundan başka uyamayong dohtor bey, Üç sepet yımırta sabah kahvaltım, Teker teker sayamayong dohtor bey! İki leğen pilav bir yayıg ayran, İster yağlı olsun ister yavan, Yanına keseyong beş kilo sovan, Yeyong yeyong doyamayong dohtor bey! Üç tencere bamya yirim bişince, Yirmi tas su içip biraz koşunca, Her yanı sökülür garnım şişince, Sağlam göynek geyemeyong dohtor bey! Sinciye acımdan çogtan ölürdüm, Sağolsun gomşular ediyo yardım, Bi guzudan fazla yimem söz virdim, Ayıp olur cayamayong dohtor bey! Bazı az geliyo beş kasa hurma, Yedi lahanadan yapıyoz sarma, Onuda mı yeding deye hiç sorma, Utaneyong deyemeyong dohtor bey! Günde iki çuval unum gideyo, Avradım her sabah ekmek edeyo, Bir gazan fasille gönül ye deyo, Artırmaya gıyamayong dohtor bey! Senede gırk dönüm bostan ekering, Benden başka kimse yimesing dirim, Gavını, garpızı gabıglı yirim, Acelemdeng soyameyong dohtor bey! Bilmem gara Memmed nereye gider, Buyumuş gısmatım, buyumuş gader, Bi günde yediğim işte bu gadar, Daha fazla yeyemeyong dohtor bey![/COLOR][/B][/COLOR][/B] |
çok teşekkürler çok güldüm bütün şiirlere
|
SİGORTACININ AŞKI
Ey sevgili; Bu yıl da hasarsız yaptım yüreğimdeki tecditini Reasürans bile yapmadan tuttum bu yıl da tüm riskini Ne kotpar ne eksedan ne de excess… Seni hiç kimseyle paylaşamam ki Ey sevgili; Hatırlar mısın söz vermiştik vade başında birbirimize Genel şartlarımızı biz yazacağız diye Al bütün şartlar, klozlar senin olsun Yeter ki yeni muallaklar eklenmesin hasar primimize Ey sevgili; Gel bir zeyil yapalım tüm hayatımıza Özel şartlar ekleyelim, kimse bilmesin Şimdiden kuvertüre alalım tüm geleceği Kimse mebdeinden iptal edemesin... |
[B][I]<<<Benden gelsin bu şiir;)[/I][/B]
[IMG]http://img130.imageshack.us/img130/3236/ayrilik0078dd.jpg[/IMG] |
yüreğim nedense hep sevdayla doludur
umut bu dünyada sevdanın bir koludur sakın yanlış yapma bu Ümit ,in yoludur sonra ayağına diken batar güzelim |
[QUOTE=deliktaşlısalim;421309]yüreğim nedense hep sevdayla doludur
umut bu dünyada sevdanın bir koludur sakın yanlış yapma bu Ümit ,in yoludur sonra ayağına diken batar güzelim[/QUOTE] güzeldi salim abi devamını bekliyorum... |
hadi artık bitsene çok uzadın be şiir
uykusu geldi sevda öpecek şair bir o yana bir bu yana dönecek yatağında sen sevdayı yatağında hiç öptün mü güzelim |
[B]Seni ele sevirem ki ...
Diyirsen ki, niye? Ne bilim işte ele! Seni görende bir hoş olir, ölür ölür ölirem... Ahşam olir davar , nahır, mal gelir. Komlar, ahırlar dolir Sayiram sayiram biri eskig Bi daha sayiram Bi de bahiram ki, tamam. Ama üzülirem; Çünki sen gelmirsen. Diyacahsan niye? Bennam, işte ele! Yassi olir; Sekide ekmek yiyeceğam Civil lavaşi dürüm edir , tamkıtliram, Sen ahlıma gelirsen, yiyemirem. Sen ahlıma gelirsen, boğazımda dügümlenir. Gene diyirsen ki, niye?İşde ele... Anam örtüleri sarir... Gendi gendimi yiyirem. O da gidir , kalli biçare galiram. Gözlerim süzülir, yuyicağam, uyiyamiram. Gafam garişir, yüreğim sığışir, yatamiram. Gene diyirsen niye?İş de ele! Guşluğa doğri daliram Hayal, hülya görirem, sanki yanıbdasan Sevinir, sevinir bir hoş oliram, Bir de ayıliram ki, yasdığa sarılmışam Diyacaksın ki , niye? Amaan , iş de ele. Sabah olir, horozlar ötir, gün doğir... Gahiram tavuhlara, culuhlara yem verirem... Culuhlari dutir dutir öpirem; Onlari bile sene benzedirem. Saggın deme niye ? Ne bilim , iş de ele ! Gün gibi gelir ,ay gibi gidirsen. Beni yiye yiye bitirirsen. Hep ömrümden götirirsen. Seni sevdigimi de çoh ey bilirsen. Diyirsen ki, niye ? Bilirsen , iş de ele! Babam beni gapiya goymir diyirsen. Ey helt yiyirsen. Gomşulara, emin, bibin, ezen gile gidirsen... Madem ele çıh cama, tırhıca gel! Yüzün görim, bu da bene yeter Saggın deme niye!İş de ele...:D:D[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:33. |