![]() |
BİR AYRILIĞIN İLK GÜNÜ
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Purple"][RIGHT][ATTACH]2984[/ATTACH][/RIGHT][/COLOR][/FONT][/I][/B][RIGHT]canım sevgilim bugün ayrılığımız ilk günü yürüyen kocaman bir açık yarayım şimdi rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım nasıl ölesim var anlatamam ama senden başka birşey ile öldüremiyorum kendimi bundan bir yıl önce taksimde o mühallebicide yine susarak başlamıştı bi tek kelime bile etmeden buyurmuştu hayatlarımızın içine herşey başladığı gibi bitiyordu tek kelime bile etmeden vedalaşıyorduk. bugün ayrılığımız ilk günü sevgilim sanırım artık bende bittim. bugün bir ayrılığın ilk günü sevgilim bugün ölmezsem bir daha ölmem eminim ayrılığın ilk günü ölmeyenler bir daha ölmezler bilirim bilirim. ayrılığımız ilk günü sevgilim sana mutluluk huzur saadet kendim için allahtan saat dinlerim. bugün ayrılığın ilk günü sevgilim bugün ölmeyenler hiç ölmezler bilirim. sanırım bir şey yok aramızda acırım aşksız yıllarımıza bundan böyle eksik heryanımızla yaşarız yaşarız yaşlanırız. başıma gelmesiimkansız diye düşündüğümüz şeyleri yaşamakla geçiyor hayat aşk önce damardan giriyor sonra burnundan getiriyor insana en yakışıklı çağlarında kanıyor her yanın filmin sonu hiç değişmiyor sarılmamış yaralarla doluyor her yanın bugün ayrılığın ilk günü sevgilim ölüyorum inan kendimde değilim sokaklarda yanlız yürüyemem sabahların kör karanlığında işide gidemem artık. .. yemek yiyemem televizyon izleyemem uyamamki sensiz sen olmadan sinemaya bile gitmedim ki ben çaresiz hareketsiz ölüme yakın bir uçurumun dibindeyim. bütün cümlelerimi senin için kurmuştum ben yeni bir cümle daha kuramam bütün sevmelerimi senin için kullanmıştım şimdi kime seveceğimi bilemem ne adın geliyor aklıma ne annem ne huzur diliyorum artık kendimi için artık seyrelim tükenen dokunuşlar uzayan kırılgan sessizlik aramızda duran tedirgin tuhaf yabancılık sanıyorum biz şimdi gerçekten gerçekten ayrıldık.[/RIGHT]
|
Cevap: BİR AYRILIĞIN İLK GÜNÜ
emeğine sağlık canann çok güzel olmuş ALLAH kimseyi sevenin den ve seven den ayırmasın
|
Amin güzel yael bir yazı canan elerine saglık gızzzzzzzzzzzz
|
ugur arslan sölüyosa dogrudur :D paylaşım için teşekkürler
|
CANANN ELİNE SAĞLIK PAYLAŞİM GÜZELDİ...
|
paylasim icin tesekkürler:) TV.den izlemistim.
|
Sen Ve Ben
herkes dört gözle tatili beklerdi bense okulların açılmasını çünkü seni görmek vardı koridorlarda ve bana güleceği günü beklemek. ben okul bahçesindeki ağaca, baş harflerimizi sen gönlüme sevdanın adını yazmıştın ben sırama isimlerimizi sen kalbime ilk aşkı yazmıştın. senden sonra sana yazdığım şiirlerden haberin bile yok ve yağmur yüzüme vuruyor ve soğuk. okuldan sonra her dolma kalem, her lacivert kravat her beyaz gömlek ve yakalık ve her 12 aralık sen gelirsin aklıma çocukluk işte, belki de ilk AŞK belki de ilk delilik. seversin demiştin ya hani bundan sonrada inan ki o kadar kimseyi sevemedim ve o iki kelimeyi senden sonra kimseye ama kimseye söyleyemedim. belki hiç olmadın benim için belki de azdın ama olsun ben hep sana şiirler yazdım. ceketimi ve kravatımı saklıyorum hâlâ birinin üzerinde tebeşir birinin üzerinde ayran lekesi ve SENİ SEVİYORUM HÂLÂ elmayı da, havayı da, suyu da ve bilmeni istemiyorum hâlâ sana şiirler yazdığımı ve bilmeni istemiyorum bütün bunları çünkü her şey böyleyken güzel en dokunulmamış,en yaşanmamış ve ne tadılmamış haliyle. bir sahilde el ele dolaşılmamış ve bir kafede çay içilmemiş haliyle her şey böyleyken güzel belki de ama sen gönlüme sevdanın adını yazmıştın ben aşkına tutulmuş bir deli candım sen gönlüme sevdanın adını yazdın ben aşkına tutulmuş seni ararım. SENİ SEVİYORUM |
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=green]Emeğine sağlık,cok guzel...[/COLOR][/FONT][/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Bu geceyarısında, o geceyarısında, her geceyarısında, kimbilir
hangi yapayalnız geceyarısında, ölüm yanı başındaymışçasına, birileri-ölüler, canına kıymışlar, anı hayaletleri-daima gözetliyorlarmışçasına; yazdıklarını, çiziktirdiklerini-kağııt parçalarını, not defterleri, bloknottan kopartılmış yapraklar, buruşturulup atılacak şeyler-okuyor ve anlamaya, kavramaya, çözmeye çalışıyordu. Anı iskeletleri. Bir kadın sana kitap sallıyordu, selam yerine. Havuza doğru yürüyorsun. Manolya ağacı çok ihtiyarlamış. Bana gülümsüyordun; sanki az önceydi..." [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img521.imageshack.us/img521/8568/83944062ga3x.gif[/img][/url] [/COLOR][/B] |
[COLOR="DarkOrchid"][B][I]Bu mektubu yazma amacım gitmeni istemem değil,seni istememdir.
Öyle bir duruma geldik ki seni kaybetmemek için ayrılığı kabullenmek zorundayım. Senin için ölüme razıyım demiştim.Bil ki ölüm,ayrılığın yanında vız gelir. Ayrılık,aşkınla yana yana...yüzüne hasretle,hep seninle.sensiz ama senle. En mutlu günlerimizdeydik.Bişi girdi aramıza. Girmekle kalmadı.Aramıza duvar örmeye başladı. Yıkmaya çalıştım.Engelledin beni. Belki farkına varmadan duvarın yükselmesine izin verdin. Şimdi o duvar boyumuzu geçti.O duvarı yıkmak hala senin elinde.Ben hep yardım için burdayım. Ama o duvar yıkılmadan sana aşkım diyemem.Sana kendimi veremem. Elini tutmak isteyince duvarın soğukluğu karşılıyor, Sesini duymak isteyince boşluğu. O duvar yıkılmadan biz,biz olamayız. Yıkmak senin elinde.Senin istemende. Ben hep bu duygularla burdayım. Unutma seni sevdim seviyorum seveceğim... Bu ayrılık sonumuzu getirmesin. O duvarın arkasında belli bi süre olmasam belki yıkarsın yıkabilirsin. yıkmak istersen yıkacaksan yıkmaya uğraşacaksan beni hep aşkınla iç içe burada bulacaksın. Ama o duvarın arkasında bekletme beni. Ben hep seni bekleyeceğim.[/I][/B][/COLOR] |
[COLOR=sienna]seversin demiştin ya hani bundan sonrada [/COLOR]
[COLOR=sienna]inan ki o kadar kimseyi sevemedim [/COLOR] [COLOR=sienna]ve o iki kelimeyi senden sonra kimseye [/COLOR] [COLOR=sienna]ama kimseye söyleyemedim EMEGİNE YÜREGİNE SAGLIK GÜZEL Bİ ŞİİR SEVGİLİER AYRILSADa SEVGİ HEP DEVAM EDİYOR [/COLOR] |
ÇOK GÜZEL SONSUZ TEŞEKKÜRLER
|
[IMG]http://www.antoloji.com/siir/media/16/www_antoloji_com_320916_387.JPG[/IMG]
|
o gül endam bir al şale bürünsün yürüsün
ucu gönlüm gibi ardınca sürünsün yürüsün güzel bir şiir teşekkürler ablacığım :) |
[COLOR="Indigo"][B][I]Bir kadın ve bir erkek evde oturmaktadır. Birden kapı çalar ve adam kadına seslenirken diyalog başlar:
-Kapı çalıyor açsana.! Ne kadar duygusuz bir ses tonu diye düşünerek kapıya doğru yönelir kadın, insan sesine biraz sevecenlik katar düşüncesiyle. Kapıyı açtığı andaki serzenişi birden şaşkınlığa dönüşür. Ne diyeceğini bilemez bir halde sevgilisine seslenir: -Kapıda ayrılık var..! Onu sen mi çağırdın..? Adam ne diyeceğini bilemez birden ve kekeler gibi çıkar kelimeler ağzından. -Şeyy, bir gün yolda karşılaşmıştık. Ben de bir ara uğra, konuşuruz demiştim. Bu kadar çabuk geleceğini bilmiyordum. Bana niye söylemedin? Bu evde ben de yaşıyorum, benim de bilmem gerekmez miydi..? -Nasıl olsa geleceğini sen de biliyordun. Ha bugün ha yarın, ne fark eder.. gelmesi yakındı.. -Hayır, bilmiyordum..Bilmek ayrı, konuşmak ve buna karar vermek ayrı. Şimdi onu nasıl içeri alırım? Her taraf darmadağınık, ortalığı toparlamadım. Üstelik şu an onu misafir edecek yerim yok..! -Şu an bunu tartışmamız doğru değil, kapıda bir misafirimiz var. -O senin misafirin, benim içinse davetsiz bir misafir. Neden bunu hiç konuşmadın benimle? Bir sorun vardı da neden paylaşmadın..? Kapıda bekleyen ayrılık iyice tedirgin olmuştur. Böyle sahnelere fazlasıyla alışkındır ama yine de kötü olmuştur işte. Onu çağıran adama döner ve son noktayı koyacak sözü söyler.. -Sen daha sevgilinle bile konuşamıyorsun, konuşmamışsın, kaldı ki benimle nasıl konuşacaksın? Beni etkilemez böyle duygusal sahneler, işimi yapar giderim. Ama bir daha beni çağırdığında bundan sevgilinin de haberi olsun. Bunları söyledikten sonra gider. Kadın ve erkek geri planda kalır ve aslında kadının ortalığı toparlayamadım dediği, yüreğinin dağınıklığıdır. Birdenbire gelen ayrılığı nerede yatıracağını bu yüzden bilemez. Bu gibi sahneler her zaman yaşanır. Roller değişir, sahne ve replikler değişir ama sonuç hep aynıdır...çünkü susmak hiçbir zaman bir cevap değildir. Ve ayrılık öyle yüzsüzdür ki; aklınızdan geçirseniz dahi, dudaklarına gülümseyişini yapıştırır ve hemen gelir. Ortalığı toparlamaya fırsat dahi bulamazsınız.[/I][/B][/COLOR] |
acısız mutluluk olduğunu sanmıyorumki nasıl söyleye bilirim gönül hanımefendi
|
ellerine sağlık kardeşim rabbim kimseyi sevdiğinden uzak eylemesin
|
[ATTACH]2989[/ATTACH]
[B][I][COLOR="Purple"] Beni Sana Yönlendir Telefon numaranı bana yönlendir bundan sonra Arayan benden duysun sesini Ben anlatayım her günün, bütün ömrünün efsanesini Bütün hilelerini benden bilsinler senin Bütün yalanlarını ben söyledim sevdaların Her ayrılığın fâiliyim bundan sonra Ben yalancı, ben zalim, ben kaçak Ben sözünde durmaz, ben kazandığı gün çekip giden... Benden bilsinler; Ben her hikayenin katili. Gamzelerine astığın suçluluğu, Gençliğimin firâri fikrine yönlendir Arayan benden sorsun tarihinin ağır günahlarını Bırak benden bilsinler bu ayaklanmayı Bütün ipuçlarını bende arasınlar bu eylemin Bende kurulsun adaletin mahkemesi Yakınların çeksinler ipimi Sen yine yalancı şahit, meçhul tanık Sen hep olduğun gibi kal yani. Sen yine bana ödet, Harcadığın bütün kıymetli değerlerin bedelini Benden bilsin herkes hayata taktığın borçları Ben bağladım masumiyeti haraca Ben kestim bütün sevmelerin yüklü hesabını Aşkın sesini duyduğumda kaçacağım ben Ben bütün uyruksuz oyunların öz vatanı Ben yalnızlığın acı sitemi Ben eylemci, ben firâri, ben yok! Silah kullanmam hiç. Aldatırım ben Sen dünyanın bütün denizlerini, kuraklığının terkisine yönlendir bundan sonra Özleyen bende baksın gözlerinin mavi demine Bırak benden bilsinler sulak yerleşim bölgelerine giden toplu göçleri Çağların bütün savaşlarında beni yensinler Bende arasınlar dünyanın aşka açlığının ekolojik nedenlerini Sen ölü kuşların kanatsız ruhlarına takılıp cennete git. Sen yine yalan söyle. Sen ihanet et her sevgiye yine Sen kavgalarımın ilk tokadını atıp kaçıver kalleşçe Sen sancı ol, deliliğimin koğuşu ol. Yokluk ol sen yine Benden bilsinler bu evin viraneliğini Ben yıktım duvarlarını bütün binaların Ben korktum yüreğimi açık etmekten Kaçtım iste bir aşkın esaretine düşmekten Kaçtım iste Bütün gidişlerin sebebiyim aslında Ben korkak, ben deli, ben tokatçı. Ne kadar asil bir eylem de olsa Boyun eğilmez aşka! İçimde esaretin kütlesini duyumsadığım an geçerim verdiğin her güzellikten. Ben asırlık sevdaların kelepçesine tüneyen hain kusun ta kendisiyim. Sen en iyisi hiçbir şeyini yönlendirme bana Sen en iyisi beni sırtımdan vurmakla kal Yalnızca benden götürdüklerinden ibaret dur orada Yalnızlığımın bas ağrıları gibi kal aklımda Sen bana hiçbir şeyini yönlendirme sakın Sen aslında kendini benden sakın Hiçliğine alışmak mümkün gibi Sigarayı bırakmak gibi yani alışkanlığını üzerimden silkelemek Yani ilk gün çıkmıyorsun aklımdan İkinci gün daha çok özlediğim de doğru Diğer günlerin halini hatırlamıyorum bile Bildiğim bir şey var lakin; hala ara sıra sigara gibi sabrımı yokladığım. Dumanımda bir görünüp kaybolduğum Sen en iyisi hiçbir şeyini yönlendirme bana Batak sularımda devir dur Ara sıra ufkumda görünüp, kır dümenini sonra İnsanlığımın tarihine çektiğin bıçağı taşıyamıyor gururum Yokluğuna alışmayı sanki daha hassasiyetli buluyorum Sen en iyisi benden uzak dur Ben yalnızlığın acı sitemi Ben eylemci, ben firâri, ben yok! Silah kullanmam hiç aldatırım ben! [/COLOR][/I][/B] |
Bedirhan gökçe,İbrahim sadri ve Uğur Arslan dinleyenlerdenim...
bu bahar Sana Aşk duyguları costurdu sanırım =) |
yürüyen kocaman bir açık yarayım şimdi rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım nasıl ölesim var anlatamam ama senden başka birşey ile öldüremiyorum kendimi
:( |
[CENTER][url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img256.imageshack.us/img256/4828/ugurarslan.jpg[/img][/url][/CENTER]
[B][I][CENTER][COLOR="Blue"] BİZ BARIŞMAYIZ ARTIK Kapı ağzı boş bavul yığınlarıyız Sarı fotoğraflar yolculuğundayız şimdi Ayrılıklara acemi aşıklarmışız Ne barıştan anlarız Ne mütareke biliriz şimdi Daha çok sevmek isterdik belki Daha çok tanımak Bu yabancı iki sevgiliyi Biz seninle susmayı başaramadık Yalancıyız Biz barışmayız artık Ağlarım, ağlar açılır denizlere Her şeyi bıraktım gidiyorum bende Yağmurun derman değil kurak gönlüme Biz bu şehirde karşılaşmayız bile Kırık parça olmuş hatırın bende Sustuğun sözler kanar içimde Ne güven kalmış, ne sevda bizde Biz bu şehirde bir daha Karşılaşmayız bile Ağlarım, ağlar açılır denizlere Her mevsim biraz daha ayrıldık Acemi aşıklarmışız, çabuk dağıldık Yazık sevdiğim Biz barışmayız artık Acemi aşıklarmışız, ne çok kırıldık Ne çok üzüldük, ne çok darıldık Yazık sevdiğim Biz barışmayız artık Hiç bitmeyecek gibi gelmişti önce Her şeye tüketmek için başlamışız oysa Bu sevda için doğru isimler değilmişiz meğer Ne çok yandık böyle, ne çok yanıldık Yeteneksiziz sevdiğim Biz barışmayız artık Aynı yatağın iki uzak ucunda uyuduk Her gece biraz daha ayrıldık Daha çok sevmek isterdik belki birbirimizi Daha çok tanımak Bu iki yabancı sevgiliyi Sevmek biraz da bağışlamakmış Biz seninle susmayı başaramadık Dokunuşsuz sevişler gömdük yastıklara Hiç konuşmadan kaçak yaşadık odalarda Aynı çatı altında iki yabancı İki dilsiz aynı yatağın iki ucunda Ağlarım ağlar açılır denizlere Her şeyi bıraktım, gidiyorum bende Hiç olmazsa son kez mutluluk dile Bir yatağın iki uzak ucunda Her geçen gün Biraz daha darıldık Dokunuşsuz sevişler gömdük yastıklara Dönüşü yok Biz barışmayız artık Günler artık günlere kanmaz Sanma bensiz güneşler doğmaz Hep unuttun sevmeyi beni Bende artık sabahlar olmaz Kırk parça olmuş hatırın bende Sustuğun sözler kanar içimde Ne güven kalmış, ne sevda içimizde Biz bu şehirde karşılaşmayız bile Ağlarım, ağlar açılır denizlere Her geçen mevsim nasıl biraz daha ayrıldık Acemi aşıklarmışız, çabuk dağıldık Korkma sevgilim inan Biz bu şehirde karşılaşmayız Biz barışmayız artık[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
paylaşım için teşekkürler.........
|
[CENTER][URL=http://www.upload.gen.tr/resim.php/s12/avgsqkgq/seni-seviyorum__l.jpg.html][IMG]http://s12.upload.gen.tr/uploads/avgsqkgq/thumb_seni-seviyorum__l.jpg[/IMG][/URL]
[COLOR="DimGray"][SIZE="2"] Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Yangınlarıma sular yagdırdın Damla damla söndüm serinledim 10′ar 10′ar saydıgım kayıp yıllarımı onardın Saat saat bulunduğum mechulden gün yüzüne çıktım Günler gördüm yüzünde Gönlümün kapılarını sana açtım Çalmadan gir içeri diye Adıyorum sana Onca kırık aşktan sonra arta kalanımı Temize çekiyorum sende bütün yalanlarımı Senin aşktaki kandirini bilmek için Önce kadersiz aşklardan geçmeli insan Eksiltip yoran bütün ayrılıklar Kavuşmalara giden yollara çıkar Vefai mozada gülmeyi gülhanede unuttuğum Garip bi zamanda çıka geldin Hoşgeldin yitirilmiş sevgililer köyü cografyama Hoşgeldin bir daha seversem namerdim sokağına Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Bitti dediğim yerden başlıyorsun Dindi artık dediğim yerden oluk oluk kanıyorsun Beni en iyi sen tanıyor Sen anlıyorsun Ne hoş geliyor ne hoş gülüyorsun En güzel renkleri komşu kızların Gözlerinde gördüğüm Solgun sarı bir zamanda çıka geldin Hangi yollardan uğradın durağıma Hoşgeldin yitirilmiş sevgililer cografyama Hoşgeldin bir daha seversem namerdim sokağıma Ağlamak yalan su gibi bahtın olsun Ağlamak yalan su gibi bahtın olsun Ben sensiz yapamam dünyaya ahtım olsun Ben sensiz yapamam dünyaya ahtım olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun[/SIZE][/COLOR][/CENTER] |
eline yüreğine sağlık güzel bir paylaşım gerçektende teşekkürler canancım.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:26. |