![]() |
GALATASARAY-SİVASSPOR
Süperlig de 2008-2009 sezonunun son haftasında Sivasspor Ali Sami Yen Stadın da Galatasaray*la karşılaşacak umarım sivasspor bu maçtan üç puanla ayrılır ve BJK*da Denizli*de kaybeder ...
aksi taktirde şampiyonlarligide hayal olabilir ... bu hafta ilk defa Fenerbahçe*nin kazanmasını istiyecem FB inşallah Trabzon*da kazanır yada yenilmez... |
Cevap: GALATASARAY-SİVASSPOR
aynı dileklerine katılıyorum 2/1 alırız inşallah
|
yeneceğiz inşallah zorlu bir maç olacak bence 1/0 alırız bu maçı
|
[B]En azından ikinciliği garantilemek için bu maçı almamız lazım denizli bjkyi yenersede ekmeğimize yağ sürülmüş olur Şampiyon oluruz benim tahminim 0-2 biz alırız maçı[/B]
|
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;415749][B]En azından ikinciliği garantilemek için bu maçı almamız lazım denizli bjkyi yenersede ekmeğimize yağ sürülmüş olur Şampiyon oluruz benim tahminim 0-2 biz alırız maçı[/B][/QUOTE]
[B][I]Ben çok korkuyorum inşALLAH kazanırız , Geçen hafta GS nin kazanmasını ne çok istemiştik ama olmadı .[/I][/B] |
Ben bir sayısal loto oynayayım, nasıl olsa çıkma olasılığı var :D
Galatasaray- Sivasspor 1-2 Denizlispor- Beşiktaş 2-1 Trabzonspor- Fenerbahçe 1-2 Olurmu olur, top yuvarlak demişler, üsteki tabloyu büyük bir heyecanla ve umutla bekler olacağız. Ahhhhhh Sivas'ım ahhhhhh, antep yada İBB maçarından birini alsaydın ne olurdu, şimdi ne hayal kurar nede ona buna ümit ederdik, neyse yinede canınız sağolsun, bu ortamı bu anları yaşamakta büyük bir onurr. Sen zaten gönüllerin şampiyonusun ve ilan ettin. Başarılar, umarım herşey gönlümüzce olur inşallah. |
[QUOTE=arifcoskun;415808]Ben bir sayısal loto oynayayım, nasıl olsa çıkma olasılığı var :D
Galatasaray- Sivasspor 1-2 Denizlispor- Beşiktaş 2-1 Trabzonspor- Fenerbahçe 1-2 Olurmu olur, top yuvarlak demişler, üsteki tabloyu büyük bir heyecanla ve umutla bekler olacağız. Ahhhhhh Sivas'ım ahhhhhh, antep yada İBB maçarından birini alsaydın ne olurdu, şimdi ne hayal kurar nede ona buna ümit ederdik, neyse yinede canınız sağolsun, bu ortamı bu anları yaşamakta büyük bir onurr. Sen zaten gönüllerin şampiyonusun ve ilan ettin. Başarılar, umarım herşey gönlümüzce olur inşallah.[/QUOTE] güzel sayısal oynamışsın abi aynı dileklerine gönülden katılıyorum |
[QUOTE=arifcoskun;415808]Ben bir sayısal loto oynayayım, nasıl olsa çıkma olasılığı var :D
Galatasaray- Sivasspor 1-2 Denizlispor- Beşiktaş 2-1 Trabzonspor- Fenerbahçe 1-2 Olurmu olur, top yuvarlak demişler, üsteki tabloyu büyük bir heyecanla ve umutla bekler olacağız. Ahhhhhh Sivas'ım ahhhhhh, antep yada İBB maçarından birini alsaydın ne olurdu, şimdi ne hayal kurar nede ona buna ümit ederdik, neyse yinede canınız sağolsun, bu ortamı bu anları yaşamakta büyük bir onurr. Sen zaten gönüllerin şampiyonusun ve ilan ettin. Başarılar, umarım herşey gönlümüzce olur inşallah.[/QUOTE] [B][I]Ahhhh abim çok istedik ANTEP yada İBB yi yenmesini ama olmadı inşALLAH ümüdimiz GS yi yenmek bütün dualarımız gönüller şampiyonu Sivas'ımıza.[/I][/B] |
Ben susuyorum o gün görcez :D
|
[B]Galatasaray- Sivasspor : 3-5
Denizlispor-Beşiktaş: 0-0[/B] |
[QUOTE=Cley;416117][B]Galatasaray- Sivasspor : 3-5
Denizlispor-Beşiktaş: 0-0[/B][/QUOTE] sen çok bonkersin kardeşim okadar olurmu sence |
en az 2-1 alırız.................................
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;416119]sen çok bonkersin kardeşim okadar olurmu sence[/QUOTE]
[B]Abi maçlar dediğim gibi biterse çok süper olur.Beşiktaşla herşeyimiz eşit oluyor.Play-off maçı oynuyoruz :)[/B] |
[B]Gs ile berabere kalırız. Ts ise Feneri asla yenemez Bjk de kümede kalması gatantileşen Denizliyi cok rahat yener.
İşin özeti şampiyonlar ligimiz hayırlı olsun.[/B] |
Sivasspor zorda olsa kazanir,, ama Besktas Denizliyi yenecek buyuk ihtimalle,, insaAllah sampiyon oluruz tabi ama zor bence,, Fenerde maci ts'ye vermez,, 2. oluruz buyuk ihtimalle :(
|
[QUOTE=Cley;416166][B]Abi maçlar dediğim gibi biterse çok süper olur.Beşiktaşla herşeyimiz eşit oluyor.Play-off maçı oynuyoruz :)[/B][/QUOTE]
ikili averajda kim üstün...? |
Yarabbim sana geliyorum bu körpe yürek bu heycanı daha fazla taşıyamıyor.
|
ya yenecez,yada yenecez başka yolu yok....
|
GS.2-SİVAS 3
DENİZLİ 3-BJK -1 TS.1FB-2 |
[QUOTE=SİVASLIM-58;416257]GS.2-SİVAS 3
DENİZLİ 3-BJK -1 TS.1FB-2[/QUOTE] zor ama imkansız değil.... |
[URL="[URL=http://img33.imageshack.us/my.php?image=b158097sivasspor.jpg][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/3295/b158097sivasspor.jpg[/IMG][/URL]"][URL=http://img33.imageshack.us/my.php?image=b158097sivasspor.jpg][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/3295/b158097sivasspor.jpg[/IMG][/URL][/URL]
[COLOR="Black"][B][I] FAZLA HAYAL KURMAMAK LAZİM SONRA ÜZÜLMEYEYİM İNŞ SİVAS KAZANİR[/I][/B][/COLOR] |
Yılmadan , Usanmadan
Vazgeçermi bu kalpler Bu armadan Aşığız Renklere Gençliğimin Katilisin Sivas |
bir hayalim var lig kupasını sivas*ta görmek bir hayalim var 4 eylül stadında şampiyonlar ligi maçı izlemek....
|
[QUOTE=metin 0758;417236]bir hayalim var lig kupasını sivas*ta görmek bir hayalim var 4 eylül stadında şampiyonlar ligi maçı izlemek....[/QUOTE]
aynı hayaller bizdede var kardeşim inşallah görürüz |
[QUOTE=metin 0758;417236]bir hayalim var lig kupasını sivas*ta görmek bir hayalim var 4 eylül stadında şampiyonlar ligi maçı izlemek....[/QUOTE]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=6854&token=35562][img]http://resimzade.com/Show.html?i=6854&token=35562[/img][/url] [B]Benimde bir haylim var [COLOR="Red"]SİVASSPORUM[/COLOR] şampiyon olsun Yine bir hayalim var [COLOR="red"]SİVASSPORUM [/COLOR]gercek tarftarlarlara sahip olsun Dışında sivasspor içinde istanbul yalakalarınını tutan taraftar bozuntuları olmasın istiyorum [/B] |
[B][I]Hepimizin hayali SİVASSPOR'umuzu şampiyon olarak görmek inşALLAH kazanırız, bu hayallerimiz gerçeklişir .[/I][/B] |
bir skor tahminde ben atayım bari
gs-sivas = 0-1 denizli-bjk = 2-1 trb-fb = 1-3 |
[QUOTE=barikat58;417327]bir skor tahminde ben atayım bari
gs-sivas = 0-1 denizli-bjk = 2-1 trb-fb = 1-3[/QUOTE] senin tahminlerin genelde tutuyor zaten |
tabi ki sivasspor .......
|
SİVASSPOR BU KEZ İNŞAALLAH KAZANIR BAŞARILARI DİLEKLERİMİZ VE DUALARIMIZ HERZAMAN ONLARLA...
|
bu gün dananın kuyruğu kopuyor...
ya hüzün ya sevinç....... |
evet yüzdük yüzdük sonuna geldik sonuç ne olursa olsun ben sivassporla gurur duyuyorum
|
Gözümüz Alli Sami Yen'de
Kulağımız Denizli'de İnşallah şu Denizli, Denizli'ye bir iş ede, Sivassporum GS'yi yene, Şampiyon kimmiş herkes göre :D |
sessiz çığlığımız haykırışa dönüşecek inşallah ...sabah haberlere bakıyorum galatasaray bursa maçını bekleyecek diyor...trabzonun şampiyon olması hayal gibi.. düşünün bir kere şampiyonluktan konuşuyoruz biz...BU BİLE ÇOK GÜZEL..
|
1-1 ikinci yarıya iyi başladık iyi bitirelim...
|
İYİ ŞALLAH 2___1 İSTİYORUZ AMA
|
allahım inş maç 2 1 biter bjk da yenilir ama durum pek bunu göstermiyor.haydi yiğidom benim tek yürek olduk seninleyiz (bir kızın maç yorumu bu kadar olurdu herhalde :))
|
cok uzuldum kotu oldu yaw
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkSlateGray"]Ne dakikalardi ama...
3. olsaydik cook üzülürdüm, cok sükür ... [B]Sivas Sampiyonlar liginde Insaallah[/B]... gercek degil gibi .. :) Maasallah...[/COLOR][/FONT] |
Sivasspor'umuza Şampiyonlar Liginde başarılar dilerim.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:29. |