![]() |
LİMONLU PELTE
[B][COLOR="DarkOrange"]LİMONLU PELTE
Malzemeleri: *2 adet limon *10 çorba kaşığı toz şeker *4 çorba kaşığı nişasta *3 su bardağı su 1 paket kakaolu pedibör büsküvi -Limonları iyice yıkayıp kabuğunu rendeleyin -Pelteyi pişireceğiniz tencereye limon sularını sıkın .Üzerine toz şeker,nişasta,3 bardak su ekleyip sürekli karıştırarak muhallebi kıvamında pişirin .limon kabuklarını ilave ettikten sonra dikdörtgen borcama yada tepsiye bir kat büsküvi bir kat muhallebiden sıra sıra dizin son olarak üzerine ufalanmış büsküviler ile süsleyerek 1-2 saat buzdolabında beklettikten sonra dilimleyerek servis yapın [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=7775&token=53646[/IMG][/COLOR][/B] |
Cevap: LİMONLU PELTE
Limonlu pelteyi hic duymadim ama yinede paylasim icin tesekkürler.
|
görüntü güzel tadını henüz tatmadık paylaşım için teşekkürler
|
[B][COLOR=darkorange]limonata ya da limonlu dondurma tadında hafif bir yaz tatlısı [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=kronik;427506][B][COLOR=darkorange]limonata ya da limonlu dondurma tadında hafif bir yaz tatlısı [/COLOR][/B][/QUOTE]
bilgileriniz için teşekkürler |
eline sağlık kronik kardeş benim oğlumda güzel yapar limon,portakal babası pasta tatlı ustasıydı öğrenmiş bişiyler imalata gidip gelirken ama mesleğini tercih etmedi tabii ama çok güzel oluyor paylaşımın için teşekkürler hoşçakal
|
[B]Anneme söleyimde aksama yapsında yiyelim :D[/B]
|
[QUOTE=58_S€M!H_58;427510][B]Anneme söleyimde aksama yapsında yiyelim :D[/B][/QUOTE]
tarifini vermeyi unutma |
[quote=deliktaşlısalim;427511]tarifini vermeyi unutma[/quote]
salim abi tarif yukardaya :D |
[QUOTE=barikat58;427514]salim abi tarif yukardaya :D[/QUOTE]
biliyom semih annesine yaptıracakmışya onun için söyledim |
Benim gibi limonu seven biri icin mutlaka denenilmesi gereken bir tarife benziyor,
ellerine saglik ablacim eminimki serinletici ferah bir tadi vardir. |
[B][COLOR="DarkOrange"][url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img230.imageshack.us/img230/7569/tsk115wt8.gif[/img][/url]
Emeginize saglik Kronik Bacim. Yazin vazgecilmezi olabilir bu tarif..........:)[/COLOR][/B] |
emeğinize sağlık çok güzel duruyor yesekmi
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;427950]01: bahar5834
02: club7house 04: HaKaaN 05: Kardelencicegi 06: metin 0758 07: nurcansl[/QUOTE] salim abi ne bunlar tatlıyı yiyecek olanlar mı?:) abi sen heralde karıştırdın işine karışmak gibi olmasın ama çiçek vereceğin kişileri buraya yazdın sanırım:D |
[B][COLOR="DarkRed"]Bizi davetmi ediyorsun
limonlu pelte yemege deliktaslisalim kardesim. Geliriz ins. Önce kalite kontrol yapalim. begenirsek ne ala...............:D:D[/COLOR][/B] |
beğenmezmiyiz kronik abla yaptıysa beğenmemek mümkün mü:)
|
[QUOTE=metin 0758;427961]beğenmezmiyiz kronik abla yaptıysa beğenmemek mümkün mü:)[/QUOTE]
kötümü ettik hepinizi yiyin diye davet ettik gelmesseniz ben yerim |
[B][COLOR="DarkRed"][QUOTE=deliktaşlısalim;427969]kötümü ettik hepinizi yiyin diye davet ettik gelmesseniz ben yerim[/QUOTE]
Kardeslim salim kardes yapmis pelteyi Bizi davet ediyor Kronik degil.:D Kendisi yerse Peltenin tamamini hasta olur paylasalim dimi.:rolleyes::rolleyes::[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;427973][B][COLOR="DarkRed"]
Kardeslim salim kardes yapmis pelteyi Bizi davet ediyor Kronik degil.:D Kendisi yerse Peltenin tamamini hasta olur paylasalim dimi.:rolleyes::rolleyes::[/COLOR][/B][/QUOTE] gelin gelin metine yok o beğenmedi |
[QUOTE=deliktaşlısalim;427969]kötümü ettik hepinizi yiyin diye davet ettik gelmesseniz ben yerim[/QUOTE]
iyi ettmişs,n salim abi saol.......... |
[B]Yeni güzel ya allahım bi yapan olsada yesem şimdi canım çekti [/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:15. |