![]() |
Hangi ünlüye benziyorsun?
[B]Resmini yükle ve hangi ünlüye benzediğini gör.[/B]
[URL="http://www.myheritage.com.tr/unlu-yuzleri-tanima"][B]http://www.myheritage.com.tr/unlu-yuzleri-tanima[/B][/URL] [B]Not: üyelik sistemi vardır.[/B] [B]giriş için e mail adresi: [/B][EMAIL="eg@eg.com.tr"][B]eg@eg.com.tr[/B][/EMAIL] [B]giriş için şifre : sivas[/B] |
Cevap: Hangi ünlüye benziyorsun?
[B]Jason Biggs e %75 benziyomuşum. aslında o bana benziyo :)[/B]
|
[B]% 70 Roger Federer[/B]
[B]% 70 Rick Martin[/B] [B]% 70 Mark Ruffalo[/B] [B]% 68 Raoul Bova[/B] [B]% 67 Michael Vartan[/B] [B]% 67 Christopher Reeve[/B] [B]% 67 Luke Perry[/B] [B]% 64 Lauri Ylonen[/B] [B]% 63 Luke Vilson[/B] [B]% 63 Ryan Philippe[/B] |
şener şenin resmiyle aradım:D % 70 Rick Martin çıktı:D:D:D
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=9090&token=40600][img]http://resimzade.com/Show.html?i=9090&token=40600[/img][/url]
[B]Bu kişilere benziyormuşum :)[/B] |
[B][FONT=Century Gothic]%80 Alyson hannigan (bu alakasız kalıyor)[/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic]%73 Ninet Tayeb ( bu ismi ilk defa duydum ama gercekten benziyo bana sanki:) )[/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic]:D:D[/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic]guzel bi program kaş,göz v.b şekline göre benzetme yapıyor..[/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic]emeğinize sağlık..[/FONT][/B] |
[quote=Cley;433856][URL="http://resimzade.com/Show.html?i=9090&token=40600"][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=9090&token=40600[/IMG][/URL]
[B]Bu kişilere benziyormuşum :)[/B][/quote] [B][COLOR=darkorange]sonuncu resim senden çok beşyo-cu 'ya benziyor bence onun resmini mi ekledin yoksa [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;433861][B][COLOR=darkorange]sonuncu resim senden çok beşyo-cu 'ya benziyor bence onun resmini mi ekledin yoksa [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]Sonuncu resim bana en az benzeyenmiş zaten besyo_cu ya en fazla benzeyendir belki :)[/B] |
[QUOTE=Cley;433862][B]Sonuncu resim bana en az benzeyenmiş zaten besyo_cu ya en fazla benzeyendir belki :)[/B][/QUOTE]
[B] Yüzde 89 o adama benzıyormuşum yani Peter Sarsgaard 'a :) Kronik abla daha tanışmadan nerden bildin yav :)[/B] |
[QUOTE=besyo_cu;433864][B] Yüzde 89 o adama benzıyormuşum yani Peter Sarsgaard 'a :)
Kronik abla daha tanışmadan nerden bildin yav :)[/B][/QUOTE] [B]Üye resimlerindekı resimler bu bilgi için yeterli degil mi ?? :)[/B] |
yabancı ünlü olması şartmı beni yerli bir ünlüye benzetiolardı sivasda gerçi burdada benzetiyolar ama ben kızıyordum başta bir günde aynaya bakacağım tuttu sonra deim allah allah gerçekten benziyorum avatarıma bakın bakalım sizde benzetebilecekmisiniz şimdi botoks falan yaptırdı yanaklarını doldurttu biraz aramız açıldı benzerlik yönünden ama dur yazayım bakalım siz ne diyceksiniz ceylana benzetirler pek sevmem ama kendisini sizce benziyormuyum bence ben bu yaşta daha güzeli ondan diyorum ya siz.
|
son cümlenize katılıyorum........
|
[B]Evet Ceylan'a benziyorsunuz. Nazlı ILıcak'a da benziyorsunuz[/B]
|
yabancı ünlü olması şartmı beni yerli bir ünlüye benzetiolardı sivasda gerçi burdada benzetiyolar ama ben kızıyordum başta bir günde aynaya bakacağım tuttu sonra deim allah allah gerçekten benziyorum avatarıma bakın bakalım sizde benzetebilecekmisiniz şimdi botoks falan yaptırdı yanaklarını doldurttu biraz aramız açıldı benzerlik yönünden ama dur yazayım bakalım siz ne diyceksiniz ceylana benzetirler pek sevmem ama kendisini sizce benziyormuyum bence ben bu yaşta daha güzeli ondan diyorum ya siz.
|
[QUOTE=guldane;433890]yabancı ünlü olması şartmı beni yerli bir ünlüye benzetiolardı sivasda gerçi burdada benzetiyolar ama ben kızıyordum başta bir günde aynaya bakacağım tuttu sonra deim allah allah gerçekten benziyorum avatarıma bakın bakalım sizde benzetebilecekmisiniz şimdi botoks falan yaptırdı yanaklarını doldurttu biraz aramız açıldı benzerlik yönünden ama dur yazayım bakalım siz ne diyceksiniz ceylana benzetirler pek sevmem ama kendisini sizce benziyormuyum bence ben bu yaşta daha güzeli ondan diyorum ya siz.[/QUOTE]
......Kardeşim sizin yaşınızı bilmiyorum ama siz daha genç ve güzelsiniz ceylandan,zaten onun benzitilecek yüzüde kalmadı estetikten sevgiler.;););) |
ay canlarım ya hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.salim kardeşim çok teşekürler canım benim,setencim yaşım ağustosta 46 olacak bitanem cleycim saol canım nazlı ılıcak hiç aklıma gelmedi ama sivasta kızılayda çalışırken doktorlar bile ceylanla bir bağın varmı derlerdi çok kızardım dalga geçiyolar sanırdım falan hepinizde çok naaziksiniz ben dalgasına demiştim .ben daha güzelim diye ,arkadaşlar beni şımartıyosunuz vaarolun sevgiler hayırlı akşamlar hepinize
|
[QUOTE=guldane;433900]ay canlarım ya hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.salim kardeşim çok teşekürler canım benim,setencim yaşım ağustosta 46 olacak bitanem cleycim saol canım nazlı ılıcak hiç aklıma gelmedi ama sivasta kızılayda çalışırken doktorlar bile ceylanla bir bağın varmı derlerdi çok kızardım dalga geçiyolar sanırdım falan hepinizde çok naaziksiniz ben dalgasına demiştim .ben daha güzelim diye ,arkadaşlar beni şımartıyosunuz vaarolun sevgiler hayırlı akşamlar hepinize[/QUOTE]
rica ederiz ne ise onu söylemek amacımız sizlerede hayırlı akşamlar |
[B][I]benim benzerim henüz bulunamadi:D[/I][/B]
|
[B]Bendede site hata verdi :)
Hayırdır inşallah :D[/B] |
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=9094&token=94353][img]http://resimzade.com/Show.html?i=9094&token=94353[/img][/url]
bunlarda bana benziyoruş ama araya bayanlarda karışmış :) |
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=9095&token=101403[/IMG]
|
[B]Kronik@[/B]
Song Hye-Kyo neyin oluyor?:D Bu kadar benzerlik olmaz yahu? |
[B]% 59 Ron Livingston
% 56 George Clooney Pek benzeyen yok galiba[/B] |
[quote=Yiğiter;433954][B]Kronik@[/B]
Song Hye-Kyo neyin oluyor?:D Bu kadar benzerlik olmaz yahu?[/quote] [B][COLOR=darkorange]anne tarafımdan uzak bir akraba :D[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]hangi akla hizmet benzeştirselerse artık kullanıcı hatasımı desek ,teknik hata mı desek bilmiyorum [/COLOR][/B] |
Çok da uzağa benzemiyor hani..:)
|
[QUOTE=kronik;433964][B][COLOR=darkorange]anne tarafımdan uzak bir akraba :D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]hangi akla hizmet benzeştirselerse artık kullanıcı hatasımı desek ,teknik hata mı desek bilmiyorum [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Kullandıgın resimdeki saç şekli street fighterdaki japon kız varya chun li ona benziyor :)[/B] |
[quote=Cley;433971][B]Kullandıgın resimdeki saç şekli street fighterdaki japon kız varya chun li ona benziyor :)[/B][/quote]
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=9099&token=41533[/IMG] [B][COLOR=darkorange]bumu dur ?[/COLOR][/B] |
% 78 Cameron Diaz
% 83 Adriana Karembeu |
[QUOTE=GuNaY;433958][B]% 59 Ron Livingston
% 56 George Clooney Pek benzeyen yok galiba[/B][/QUOTE] [B][I]La ne George Clooney'isi hangi fotonu yolladın :D :D :D Brad Pitt yoğmuymuş gavurun sitesinde :D :D :D [/I][/B] |
:D:D ..............................
Ernesto Che Guevara diyip tartışmayı açıyorum :D |
[quote=club7house;433995]:D:D ..............................
Ernesto Che Guevara diyip tartışmayı açıyorum :D[/quote] [B][I][COLOR=magenta]Süperdi :D:D:D[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Ama bu konuda kapanır bu espirinin üzerine :D[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Şimdi konuya bu nedenle cevap yazmakla beraber kime benzediğimide yazmak zorunda mı kalıyorum :confused::D[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=madımak_58;434001][B][I][COLOR=magenta]Süperdi :D:D:D[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff00ff]Ama bu konuda kapanır bu espirinin üzerine :D[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Şimdi konuya bu nedenle cevap yazmakla beraber kime benzediğimide yazmak zorunda mı kalıyorum :confused::D[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Kime benzediğini yaz sende ya merak etti kamuoyu... :) |
[quote=club7house;434004]Kime benzediğini yaz sende ya merak etti kamuoyu... :)[/quote]
[B][I][COLOR=magenta]Ben niye ünlülere benziyormuşum,onlar bana benzesin.Hemde ünlüler yabancı,gavur.Günah değil mi bu resimlere benzetiyonuz kendinizi :D[/COLOR][/I][/B] |
Yalçın her sözün polemik yaratıyor kardeşim...
|
Benim resim eklememe gerek yok ben zaten ünlüyüm, aranizda bana benzeyen yok mu? :D
|
:D:D Dur daha yeni ortalık duruldu başlama şimdi :D
Hadi hadi fazla nazlandın :) |
[QUOTE=madımak_58;434007][B][I][COLOR=magenta]Ben niye ünlülere benziyormuşum,onlar bana benzesin.Hemde ünlüler yabancı,gavur.Günah değil mi bu resimlere benzetiyonuz kendinizi :D[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
Haklisin belki de carpilirsin.. |
[QUOTE=madımak_58;434007][B][I][COLOR=magenta]Ben niye ünlülere benziyormuşum,onlar bana benzesin.Hemde ünlüler yabancı,gavur.Günah değil mi bu resimlere benzetiyonuz kendinizi :D[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
Bu yorumu yapmanda kı amaç ney? |
[quote=sivaslıgenç;434023]Bu yorumu yapmanda kı amaç ney?[/quote]
[B][I][COLOR=magenta]Gayet amaçsız genç arkadaşım.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Konu dağılmasın,hadi sende yaz kime benzediğini :)[/COLOR][/I][/B] |
Brad Pitt'e benziyormuşum %99:D
Salman Khanmış%66 o kımse:) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:36. |