Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başkan Sorunları Dinledi (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29871)

Sivaslilar.Net 01.07.2009 23:17

Başkan Sorunları Dinledi

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/urgup_vatandas.jpg[/IMG]

Sivas Belediyesi tarafından haftada bir gün yapılan halk gününde vatandaşların sorun ve talepleri dinleniyor.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda yapılan halk gününde vatandaşlar, başkan Ürgüp'den ağırlıklı olarak iş ve gıda talebinde bulundu. Ürgüp, vatandaşların, istek ve taleplerine belediye imkanları ölçüsünde cevap vermeye çalıştıklarını söyledi. Genellikle vatandaşların işsizlik konusunda geldiğini ifade eden Ürgüp, Sivas'ta işsizliğin bir sorun olduğunu, kendilerine başvuran kişilerin iş taleplerini gidermek için çeşitli yerlere yönlendirdiklerini kaydetti.

goramaz 01.07.2009 23:20

Cevap: Başkan Sorunları Dinledi

ben de susuzluğu dinliyorum başkan bey... mutfakta bulaşıklar bekliyor.. acep ne zaman gelecek sularımız...

H_Turan 02.07.2009 00:30

Sami Aydın Bu kadar Hizmet yaptı fakat halkın sorunlarını pek dinlemezdi.

besyo_cu 02.07.2009 00:44

[B]Sayın başkanım dinleme ile sorunlar bitmez ve sadece dinleme ilede sorunlar çözülmez. Bakalım zaman ne gösterecek.

Ben Doğan Beyden ümitliyim. Biraz geç olacak ama Sivas'a güzel şeyler yapacak... Yani İnşallah...[/B]

H_Turan 02.07.2009 00:51

Doğan Ürgüp iyi niyetli olduğunu gösterir Fakat bazı şeyler vardır Yapacak güç veya imkan yoktur bu yüzden yetersiz gelebilir.

Belediye başkanımız Hükümetten olmadığı için ödenek az gelebilir bunuda düşünmek gerekir.

LaEdri 02.07.2009 10:41

[B]H_Turan@[/B]

İkide bir ödenek deyip duruyorsun..Yok aynı partiden değil,hizmet edemezse makul görün diyorsun.Ödenek verilmediğini,ya da daha az verildiğini nereden biliyorsun?

Hizmet edememenin bahanesi olmaz.Tğrkiye'de iktidarla aynı partiden olmayıp,çok iyi hizmetler eden bir sürü belediye var..Sen Doğan ürgüp'ü sefillere oynuyor gibi göstermen çok çirkin.Doğan ürgüp Sami Aydın kadar çalışamazsa mantıklı,makul görün diyorsun daha şimdiden..Olmaz ya!

Madem aynı partiden olmayan belediyelere az para veriliyor,daha az hizmet ediliyor ne demeye başkan ettiniz Ürgüp'ü.Doğan Ürgüp Sivas'ın daha mı üstünde,Sivas'tan daha mı önemli?

Salim58 02.07.2009 10:49

[QUOTE=goramaz;437776]ben de susuzluğu dinliyorum başkan bey... mutfakta bulaşıklar bekliyor.. acep ne zaman gelecek sularımız...[/QUOTE]

sivasta susuzluk sorunu varmı bilmiyorum ama sokaklarda bi sürü tatlı su çeşmeleri var ben türkiyenin başkentinde susuzluk sorunu yaşayabiliyorsam aradaki farkı anlatmama hiç gerek yok bence

H_Turan 02.07.2009 11:02

[QUOTE=Yiğiter;438203][B]H_Turan@[/B]

İkide bir ödenek deyip duruyorsun..Yok aynı partiden değil,hizmet edemezse makul görün diyorsun.Ödenek verilmediğini,ya da daha az verildiğini nereden biliyorsun?

Hizmet edememenin bahanesi olmaz.Tğrkiye'de iktidarla aynı partiden olmayıp,çok iyi hizmetler eden bir sürü belediye var..Sen Doğan ürgüp'ü sefillere oynuyor gibi göstermen çok çirkin.Doğan ürgüp Sami Aydın kadar çalışamazsa mantıklı,makul görün diyorsun daha şimdiden..Olmaz ya!

Madem aynı partiden olmayan belediyelere az para veriliyor,daha az hizmet ediliyor ne demeye başkan ettiniz Ürgüp'ü.Doğan Ürgüp Sivas'ın daha mı üstünde,Sivas'tan daha mı önemli?[/QUOTE]

Var tabi Bunu her kez bilir Hükümette olan parti daha çok ödenek alır meclisde olmasıda yeterlidir o na göre ödenek alınabilir bu da hizmeti etkiler fakat asfalt gibi hizmetleri her belediye yapabilecek güçtedir ama bazı büyük projeler karşısında ödenek bulamazlar bunu sende bilmen gerekirdi.

Doğan ürgübü niye başkan ettik Muhsin Yazıcıoğlunun Helikopter kazası sonrası Sivas halkı birazda duygusal hareket edip Muhsin yazıcıoğluna vefasını ödemek için seçildi.

LaEdri 02.07.2009 11:12

Hükümetle aynı partiden olmayıp,büyük projeler yapan belediyeler var..Sivas Belediyesi 140 trilyonluk bütçeye sahip bir belediye.
Hem hadi diyelim ki ödenek verilmiyor..Bunu seçimlerden önce bilmiyor muydunuz?Hangi sahış Sivas'ın üzerinde yahu..Hizmet edememenin mantıklı sebebi olmaz..Ben hizmete adayım deyip geliyorsun,o kadar!

H_Turan 02.07.2009 11:16

[QUOTE=Yiğiter;438223]Hükümetle aynı partiden olmayıp,büyük projeler yapan belediyeler var..Sivas Belediyesi 140 trilyonluk bütçeye sahip bir belediye.
Hem hadi diyelim ki ödenek verilmiyor..Bunu seçimlerden önce bilmiyor muydunuz?Hangi sahış Sivas'ın üzerinde yahu..Hizmet edememenin mantıklı sebebi olmaz..Ben hizmete adayım deyip geliyorsun,o kadar![/QUOTE]

Tamam sende haklısında Olmuyor işte Sami aydın Aksu projesini sonra kent meydan projesini sonra istasyon caddesi ve atatürk caddesini nasıl yeniledi tabikide Hükümetle aynı parti olduğu için ödeneği fazla aldğı için yinede bazı şeyleri eksikti kenar mahallelere bakmıyordu o da ayrı bir konu Bundan önceki belediye başkanları bunları niye yapamadı hiç düşündünmü onlar çokmu kötüydü Onlarda kendi çapında yaptılar fakat dediğim gibi bütçe önemlidir.

LaEdri 02.07.2009 11:26

Şuan hükümetle aynı partiden olup da hizmet etmeyen belediyeler var..
Sivas daha önce iktidarla aynı partiden olan belediyeleri de gördü..Hangisi ne yaptı?
Aynı partiden değilim diye bazı şeyleri makul gösteremezsin!

Gerçekten bilmediğim için soruyorum,önümüzdeki 5 yılda [B]belediyece[/B] yapılacak projeleri bana bir anlatır mısın?Resimlerle,projelerin olduğu bir link falan var mı?Gerçekten anlat da rahatlayayam ben de?Sorun dinlemek maharet değil ki.Halk sana hep işsizim diye gelecek..Bu da zaten senin mesuliyetin değil..Evde zırt bırt sular gidiyor!Parkımız bakımsız!Bunları gelip söylemem mi lazım benim?Görevini hatırlatmam mı lazım?

goramaz 02.07.2009 11:56

deliktaşlısalim bey ben sivasa geleli bir gün oldu ve sularımız kesikti su sorunu var mı bilemem neyse dediğin gibi tatlı sulardan su taşırım ne yapalım ...
Sivas emanet e sahip çıktı da keşke belediye de kendisine emanet edilen şehre sahip çıksa...

Salim58 02.07.2009 12:06

[QUOTE=goramaz;438244]deliktaşlısalim bey ben sivasa geleli bir gün oldu ve sularımız kesikti su sorunu var mı bilemem neyse dediğin gibi tatlı sulardan su taşırım ne yapalım ...
Sivas emanet e sahip çıktı da keşke belediye de kendisine emanet edilen şehre sahip çıksa...[/QUOTE]
korkmayın kardeşim herkes nezaman nerde nasıl sahip çıkacağını bilir siz rahat olun yeter sivasa geleli birgün olmanıza rağmen hemen isyan etmenizi gerektirmez orda yaşayanlarıda unutmamak lazız bu gibi sıkıntılar her yerde olabilir bizler eleştirmek yerine yardımcı olabilsek bak güzelliğe ama nerde

seva 02.07.2009 12:14

Güzel gelişmeler bekliyorum inş...

goramaz 02.07.2009 12:18

eleştirmeyim diye ben de bir güne bakarak su sorunu var demek istemedim.
ikincisi doğan ürgüp beye ben de oyumu verdim...ayda bir sivas'a gelirim ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim sivas geriye gitmiş.
ha kimseyi eleştirmeye hakkım yok ben verdim oyumu ben de çekecem sıkıntıları kimseye bişey demeye hakkım yok..ben çok pişmanım açıkçası.. inşallah utanan ben olurum...

H_Turan 02.07.2009 12:44

[QUOTE=Yiğiter;438231]Şuan hükümetle aynı partiden olup da hizmet etmeyen belediyeler var..
Sivas daha önce iktidarla aynı partiden olan belediyeleri de gördü..Hangisi ne yaptı?
Aynı partiden değilim diye bazı şeyleri makul gösteremezsin!

Gerçekten bilmediğim için soruyorum,önümüzdeki 5 yılda [B]belediyece[/B] yapılacak projeleri baan bir anlatır mısın?Resimlerle,projelerin olduğu bir link falan var mı?Gerçekten anlat da rahatlayayam ben de?Sorun dinlemek maharet değil ki.Halk sana hep işsizim diye gelecek..Bu da zaten senin mesuliyetin değil..Evde zırt bırt sular gidiyor!Parkımız bakımsız!Bunları gelip söylemem mi lazım benim?Görevini hatırlatmam mı lazım?[/QUOTE]

Birtürlü anlamak istemiyorsun Eğer O kaza olmasaydı Seçilemezdi Doğan ürgüp Sami aydın yine seçilirdi İktidar partisi olduğu için daha kolay ödenek aldı ve yeni projeleri hemen uyguladı Doğan ürgüp ise iktidarda olan parti değil ayrıca Sivaslının sorununu dinliyor ne güzel fakat iş sorun dinlemekle olmuyor ama ne yapsın elinden fazla bir şey gelmiyor duyduğuma göre Sami aydın dan kalma borçda çokmuş ne kadar doğru bilemem.

gul-i_ahmer 02.07.2009 17:24

[B]DOĞAN ÜRGÜP ELİNDEN GELENİ YAPIYOR AMA NE YAZIKKI MADDİYAT YÜZÜNDEN BU KADAR ELİNDEN GELİYO KABUL EDİNKİ İKTİDARIN PARTİSİNDE OLMADIĞI İÇİN BÜYÜK PROJELERDE PARA VERMEZLER DOĞAN ÜRGÜPE YARDIM ETMEZLER İŞİN İÇİNİ BİLMEDEN YORUM YAPMAYIN ÇOK BİLMİŞLİK TASLIYORSUNUZ FARKLI PARTİDE OLANLAR EVET BAZI İSTİSNALAR ÇOK GÜZEL FALİYETLER YAPIYO AMA BUNUN SEBEBİDE PARTİYE HALKIN PARTİ GÖNÜLDAŞLARIN YARDIM ETMESİ!!HANİ BBPYE YARDIM EDEN KİMKİ BİR AVUÇ İNSANLA AYAKTA DURUYO BIRAK YARDIMI DÜN OY VERENLER BUGUN UTANIYO BU PARTİ DEVLET HAZİNESİNDEN HİÇ BİŞEY ALMIYO ÇALIŞANLARIN HEPSİ ALIN TERİYLE KAZANDIKLARI CEPTEKİ PARALARINI KOYUYO ORTAYA AYRICA SİVASTA 1 GÜN SULAR KESİK OLMASIYLA KİMSE SUSUZLUKTAN ÖLMEZ ÇEŞMELER VAR GİDİN ORDAN ALIN BÖYLE UFAK TEFEK ŞEYLERİ SORUN ETMENİZE GEREK YOK AYRICA BEN İSTANBULDA OTURUYORUM VE BİZİM MAHALLENİN BELEDİYE BAŞKANIDA AK PARTİDEN VE 3 GÜNDE BİR SU KESİLİYO BUNA NE DEMELİ??BİZİM SİVASTAKİ GİBİ ÇEŞMEMİZDE YOK !! [/B]

[B]Ayrıca Filistin'deki mavi emzikli bebeklerimizi katleden, askerlerimizin şehit olmasında önemli rolü olan İsrail'in, mayınlı tarlalarına ayak basturarak oraya şirket kurdurup ordan gelen paralarla akp benim çeşmemi açık tutacaksa hiç tutmasınlar o su bana zehir zıkkım olsun söz yerini bulmuştur umarım!!!!!

[/B]

[B]Ayrıca Filistin'deki mavi emzikli bebeklerimizi katleden, askerlerimizin şehit olmasında önemli rolü olan İsrail'in, mayınlı tarlalarına ayak basturarak oraya şirket kurdurup ordan gelen paralarla akp benim çeşmemi açık tutacaksa hiç tutmasınlar o su bana zehir zıkkım olsun söz yerini bulmuştur umarım!!!!!

[/B]

doğan bulut 02.07.2009 19:01

bundan önceki başkan sami aydındı ak partiliydi hükümette aldığı paralarla ne yaptı fışkıran havuz yapıyorum diye o ogüzelim cuhuriyet medanını ne hale koydu ya o ünlü itasyon cadesi aman allahım olmaz böyle katliyam o güzelim akasyalara nasıl kıdız vijdanınız sızlamadım ya o çay bacelerine nedemeli yazıklar olsun doğan ürgüp daha kendine gelemedi daha acımız taze .acele etmeyin sabırlı olun. bekleyin.görün.

Cley 02.07.2009 19:06

[B]Belediye hükümetten değil yapılmıyor hizmet diye bir bahane olabilir mi ya. Bunu bile bile neden seçildi Doğan Ürgüp. Sivasa 5 yıl hizmet yapılmayacağını bile bile seçildi yani. Ayrıca Sivasın gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanı Sami Aydın'dır.Yaptığı hizmetleri görmemek için kör olmak gerekir[/B]

goramaz 02.07.2009 19:13

[QUOTE=gul-i_ahmer;438477][B]DOĞAN ÜRGÜP ELİNDEN GELENİ YAPIYOR AMA NE YAZIKKI MADDİYAT YÜZÜNDEN BU KADAR ELİNDEN GELİYO KABUL EDİNKİ İKTİDARIN PARTİSİNDE OLMADIĞI İÇİN BÜYÜK PROJELERDE PARA VERMEZLER DOĞAN ÜRGÜPE YARDIM ETMEZLER İŞİN İÇİNİ BİLMEDEN YORUM YAPMAYIN ÇOK BİLMİŞLİK TASLIYORSUNUZ FARKLI PARTİDE OLANLAR EVET BAZI İSTİSNALAR ÇOK GÜZEL FALİYETLER YAPIYO AMA BUNUN SEBEBİDE PARTİYE HALKIN PARTİ GÖNÜLDAŞLARIN YARDIM ETMESİ!!HANİ BBPYE YARDIM EDEN KİMKİ BİR AVUÇ İNSANLA AYAKTA DURUYO BIRAK YARDIMI DÜN OY VERENLER BUGUN UTANIYO BU PARTİ DEVLET HAZİNESİNDEN HİÇ BİŞEY ALMIYO ÇALIŞANLARIN HEPSİ ALIN TERİYLE KAZANDIKLARI CEPTEKİ PARALARINI KOYUYO ORTAYA AYRICA SİVASTA 1 GÜN SULAR KESİK OLMASIYLA KİMSE SUSUZLUKTAN ÖLMEZ ÇEŞMELER VAR GİDİN ORDAN ALIN BÖYLE UFAK TEFEK ŞEYLERİ SORUN ETMENİZE GEREK YOK AYRICA BEN İSTANBULDA OTURUYORUM VE BİZİM MAHALLENİN BELEDİYE BAŞKANIDA AK PARTİDEN VE 3 GÜNDE BİR SU KESİLİYO BUNA NE DEMELİ??BİZİM SİVASTAKİ GİBİ ÇEŞMEMİZDE YOK !! [/B]

[/B]

[/B][/QUOTE]

çok duygulandım. ben de sular kesik aman ölmeyelim diye yazmadım yazdıklarımı..akp li başkan döneminde sular hiç kesildi mi Allah aşkına .. ben akp li değilim bunu da belirtiyim...ben de oy verdiğim partinin arkasında durmayı isterdim ama olmuyor bana'' bak sen oy verdin işte sivasın hali bu'' diyenlere başkan şunu şunu yaptı diyemiyorum.. bu benim suçum mu...herşeyi de maddiyat bağlamayın lütfen... acıyacağım nerdedeyse... aksunun suları niye yok ... para mı yok su mu yok yoksa belediyede şu şehirde ne olup bitiyor diye ilgilenen adam mı yok...kurbağalar yüzüyor yaa. zaten sivas yılın şu bir iki ayında turist görüyor.. kurbağaları görmeye mi gelecek millet.. kaç ay oldu . insaf...

H_Turan 02.07.2009 20:13

[QUOTE=Cley;438524][B]Belediye hükümetten değil yapılmıyor hizmet diye bir bahane olabilir mi ya. Bunu bile bile neden seçildi Doğan Ürgüp. Sivasa 5 yıl hizmet yapılmayacağını bile bile seçildi yani. Ayrıca Sivasın gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanı Sami Aydın'dır.Yaptığı hizmetleri görmemek için kör olmak gerekir[/B][/QUOTE]

Eğer Helikopter kazası Olmasaydı Sami Aydın Kazanırdı bu bir gerçek Sivaslılar vafa borcunu ödediler.

Sami Aydın Devletten Ak parti belediyesi olduğu için daha çok para alıyordu bu gerçeği her kez bilir Hükümet partisinden olan belediyeler daha çok alır büyükşehir olan belediyeler en çok alır bu da hizmeti etkiler şimdi diyeceksin Niye İzmir ak partinin değil niye ödenek alıyor veya hizmet yapılıyor diye Çünkü Büyükşehir ayrıca Anamuhalefet partisi mecliste bu da yeterli.

Ak parti kendi partisinden olmayan belediye başkanına destek verirmi sonra kendisi diğer seçimleri kazanamaz:)

Doğan Ürgüp Elinden Geleni Yapıyor zaten kendiside dedi Ben Başkanın emanetiyim onun bilincindeyim demişti seçildiğinde bu yüzden güveniyorum elinden geleni yapacaktır ama kimse boşuna Sami Aydın dönemindeki olan hizmetleri beklemesin.

Yerel yönetimler ödenek yasasını baksanız daha iyi anlarsınız İllerin nüfusuna göre kaç alıyor sonra büyükşehirler ne kadar alıyor ayrıca hükümetten kaç alıyor o da hükümet partisi olunca oluyor bunu araştırmanızı tavsiye ederim.

LaEdri 02.07.2009 22:16

[QUOTE=gul-i_ahmer;438477][B]DOĞAN ÜRGÜP ELİNDEN GELENİ YAPIYOR AMA NE YAZIKKI MADDİYAT YÜZÜNDEN BU KADAR ELİNDEN GELİYO KABUL EDİNKİ İKTİDARIN PARTİSİNDE OLMADIĞI İÇİN BÜYÜK PROJELERDE PARA VERMEZLER DOĞAN ÜRGÜPE YARDIM ETMEZLER İŞİN İÇİNİ BİLMEDEN YORUM YAPMAYIN ÇOK BİLMİŞLİK TASLIYORSUNUZ FARKLI PARTİDE OLANLAR EVET BAZI İSTİSNALAR ÇOK GÜZEL FALİYETLER YAPIYO AMA BUNUN SEBEBİDE PARTİYE HALKIN PARTİ GÖNÜLDAŞLARIN YARDIM ETMESİ!!HANİ BBPYE YARDIM EDEN KİMKİ BİR AVUÇ İNSANLA AYAKTA DURUYO BIRAK YARDIMI DÜN OY VERENLER BUGUN UTANIYO BU PARTİ DEVLET HAZİNESİNDEN HİÇ BİŞEY ALMIYO ÇALIŞANLARIN HEPSİ ALIN TERİYLE KAZANDIKLARI CEPTEKİ PARALARINI KOYUYO ORTAYA AYRICA SİVASTA 1 GÜN SULAR KESİK OLMASIYLA KİMSE SUSUZLUKTAN ÖLMEZ ÇEŞMELER VAR GİDİN ORDAN ALIN BÖYLE UFAK TEFEK ŞEYLERİ SORUN ETMENİZE GEREK YOK AYRICA BEN İSTANBULDA OTURUYORUM VE BİZİM MAHALLENİN BELEDİYE BAŞKANIDA AK PARTİDEN VE 3 GÜNDE BİR SU KESİLİYO BUNA NE DEMELİ??BİZİM SİVASTAKİ GİBİ ÇEŞMEMİZDE YOK !! [/B]

[/B]

[/B][/QUOTE]

Ağzımızdan Ak Parti çıkmadı bile..Hayatımda bir defa Ak Partiye oy verdim o da Sami Aydınaydı, Ak PArtiye değil..
Ne Ak Partinin politikası ne de sizin musluklarınız bizi ilgilendiriyor..Bu konuda [B]Sivas Belediyesini[/B] tartışıyoruz!
Sami Aydın döneminde sadece büyük asbest borular değiştiği gün planlı ve duyuru ile sular kesilmişti..Şimdi daha bir kaç ay oldu ve ben habersiz kaç kez suların gittiğini artık saymıyorum..Susuzluk ufak tefek bir sorun değildir ayrıca..Hem niye ben gidip çeşmeden su alayım ki?Sivas gibi her yerinden su ışkıran bir kentte de çeşmeden su dolacaksam,işimiz var demektir.
Konuyu saptırıyorsun.Biz ne Ak Partiyi ne BBP'yi tartışıyoruz.Acitasyon yapmana gerek yok.Biz Sivas Belediyesini tartışıyoruz!

goramaz 02.07.2009 23:09

saat 00.00 itibariyle sularımız yine kesik.. neyse önemli bir sorun değil iner çarşamba pazarından dolarım şimdi.. hatta köyde babannemim cakkolu vardı onu getiriyim de daha rahat dolarım suları .. ne olacak sanki.. belediyem den Allah razı olsun hiç olmazsa tatlı sularımız var...

LaEdri 02.07.2009 23:11

Sular yine gitmiş...:D...................

Cley 02.07.2009 23:14

[B]Ankarada 7 gün aralıksız yaşadım susuzluğu sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah en kısa zamanda gelir [/B]

GuNaY 03.07.2009 00:24

[B]Su konusunda Sivas Belediyesine e-posta gönderdim. Cevap geldiğinde buraya ekleyeceğim. Suların kesilmesinin sebebini hep birlikte öğrenmiş oluruz :)[/B]

Salim58 03.07.2009 09:32

birgün su kesilmiş belediye bütün çalışmalar buraya odaklanmış ben ankarada geçen yıl 15 gün dağlardan köylerden su taşıdım ama asla belediyeyi yıpratmadım kim ister sıcak havada suların akmamasını biraz insaf diyorum

LaEdri 03.07.2009 12:49

[QUOTE=deliktaşlısalim;438781]birgün su kesilmiş belediye bütün çalışmalar buraya odaklanmış ben ankarada geçen yıl 15 gün dağlardan köylerden su taşıdım ama asla belediyeyi yıpratmadım kim ister sıcak havada suların akmamasını biraz insaf diyorum[/QUOTE]

Abi su kesintisi bir gün değil.Doğan Bey'den sonra çok defa gitti.Aslında tüm suç Sami Aydın'ın.Sularımız hep aktı bizi de alıştırdı.:)
Bu arada Ankarayla Sivas'ı kıyaslamanız gerçekten tuhaf.Sivas'a yağan karın,yağmurun onda biri Ankara'ya yağmazken,Sivas'taki su kaynaklarının yine onda biri Ankara'da yok.Sivas'ta sularım zırt bırt kesilecekse,dünyanın sonu yakın demektir.:)

Salim58 03.07.2009 12:54

[QUOTE=Yiğiter;438947]Abi su kesintisi bir gün değil.Doğan Bey'den sonra çok defa gitti.Aslında tüm suç Sami Aydın'ın.Sularımız hep aktı bizi de alıştırdı.:)
Bu arada Ankarayla Sivas'ı kıyaslamanız gerçekten tuhaf.Sivas'a yağan karın,yağmurun onda biri Ankara'ya yağmazken,Sivas'taki su kaynaklarının yine onda biri Ankara'da yok.Sivas'ta sularım zırt bırt kesilecekse,dünyanın sonu yakın demektir.:)[/QUOTE]

güzel konuşuyonda sorun başkandamı yani başka yerlerdemi başkan şunumu demek istiyor acaba siz beni seçtiniz bende suyunuzu kesiyorum sivastaysanız nolur birgün gidin makamına bi ziyaret edin sorun nerden kaynaklanıyor bi dinleyin yargısız infaz yapmak okadar kolayki hep kolay olanı seçiyoruz nedense çünkü en çok işimize gelen tarafı bu

murat aydoğan 03.07.2009 12:56

sami aydından daha iyi hizmet eder en azından ben inanmaktayım doğan beye güveniyorum dürüst insandır doğan ürgüp akp den iyi olacak merak etmeyin

LaEdri 03.07.2009 13:03

[QUOTE=deliktaşlısalim;438951]güzel konuşuyonda sorun başkandamı yani başka yerlerdemi başkan şunumu demek istiyor acaba siz beni seçtiniz bende suyunuzu kesiyorum sivastaysanız nolur birgün gidin makamına bi ziyaret edin sorun nerden kaynaklanıyor bi dinleyin yargısız infaz yapmak okadar kolayki hep kolay olanı seçiyoruz nedense çünkü en çok işimize gelen tarafı bu[/QUOTE]

Ne Sami Aydın ne de Doğan Ürgüp umrumda.Benim sularım gidiyorsa eleştirimi de yaparım..Suların kesilmesinden direk sorumlu ben değilim herhalde.Tabi ki başkanadır lafımız!Ziyaretine gitmeme gerek yok zira bir insana görevini hatırlatmak kadar çirkin bir şey bence yok!
Sami Aydın döneminde sularımız kesilmiyordu diye ziyaret edip teşekkür etmedim.Tabi ki sularımızı akıtacak.Onu oraya otursun diye mi koymuştuk yani?
Bunun gibi sular akmıyor diye de Doğan Bey'in ofisine gidip sularımızı akıt demem.Görevidir ,yapmak zorunda!
Arıza varsa yap duyurunu suları keseceğim diye,biz de tedbirimizi alalım!

Salim58 03.07.2009 13:13

[QUOTE=Yiğiter;438964]Ne Sami Aydın ne de Doğan Ürgüp umrumda.Benim sularım gidiyorsa eleştirimi de yaparım..Suların kesilmesinden direk sorumlu ben değilim herhalde.Tabi ki başkanadır lafımız!Ziyaretine gitmeme gerek yok zira bir insana görevini hatırlatmak kadar çirkin bir şey bence yok!
Sami Aydın döneminde sularımız kesilmiyordu diye ziyaret edip teşekkür etmedim.Tabi ki sularımızı akıtacak.Onu oraya otursun diye mi koymuştuk yani?
Bunun gibi sular akmıyor diye de Doğan Bey'in ofisine gidip sularımızı akıt demem.Görevidir ,yapmak zorunda!
Arıza varsa yap duyurunu suları keseceğim diye,biz de tedbirimizi alalım![/QUOTE]

gidip gitmeme gibi bir özgürlüğe sahipsin ben kendim olsam bu tür eleştiri yapacağıma gider ziyaret eder ve derdimi anlatırım bu hangi parti olursa olsun
bunu yaparken asla küçülüyorum diyede düşünmem ve gurur duyarım kulaktan dolma sözlerle eleştireceğime bizzat cevap alırım yarın haklı bi nedenle suların kesildiğini açıklarlarsa bu defa ne yazacaksın merak ediyorum buyrun meydan sizin

gul-i_ahmer 03.07.2009 13:15

[QUOTE=H_Turan;438529]Eğer Helikopter kazası Olmasaydı Sami Aydın Kazanırdı bu bir gerçek Sivaslılar vafa borcunu ödediler.

Sami Aydın Devletten Ak parti belediyesi olduğu için daha çok para alıyordu bu gerçeği her kez bilir Hükümet partisinden olan belediyeler daha çok alır büyükşehir olan belediyeler en çok alır bu da hizmeti etkiler şimdi diyeceksin Niye İzmir ak partinin değil niye ödenek alıyor veya hizmet yapılıyor diye Çünkü Büyükşehir ayrıca Anamuhalefet partisi mecliste bu da yeterli.

Ak parti kendi partisinden olmayan belediye başkanına destek verirmi sonra kendisi diğer seçimleri kazanamaz:)

Doğan Ürgüp Elinden Geleni Yapıyor zaten kendiside dedi Ben Başkanın emanetiyim onun bilincindeyim demişti seçildiğinde bu yüzden güveniyorum elinden geleni yapacaktır ama kimse boşuna Sami Aydın dönemindeki olan hizmetleri beklemesin.

Yerel yönetimler ödenek yasasını baksanız daha iyi anlarsınız İllerin nüfusuna göre kaç alıyor sonra büyükşehirler ne kadar alıyor ayrıca hükümetten kaç alıyor o da hükümet partisi olunca oluyor bunu araştırmanızı tavsiye ederim.[/QUOTE]

evet bende bunu söylemek istedim allah razı olsun kardeşim yazıların için ama ne yazıkkkı siyaset içini bilmyeneler işin aslının bilmeyenler burda boş laf ediyo

LaEdri 03.07.2009 13:25

[QUOTE=deliktaşlısalim;438969]gidip gitmeme gibi bir özgürlüğe sahipsin ben kendim olsam bu tür eleştiri yapacağıma gider ziyaret eder ve derdimi anlatırım bu hangi parti olursa olsun
bunu yaparken asla küçülüyorum diyede düşünmem ve gurur duyarım kulaktan dolma sözlerle eleştireceğime bizzat cevap alırım yarın haklı bi nedenle suların kesildiğini açıklarlarsa bu defa ne yazacaksın merak ediyorum buyrun meydan sizin[/QUOTE]

Ne kulaktan dolması abi.Tekrar söylüyorum.Suların habersiz kaç kez gittiğini artık saymıyorum.Habersiz suyun kesilmesi her zaman beceriksizliktir.Arıza varsa haber vereceksin,duyuracaksın!Geçen gün duyuru yaptılar sabah 8 akşam 8 arası kesik diye aldık tedbirimizi.Ama haber vermeyi sadeec bir kez yaptılar.Arıza varsa bu arıza 1 aydır neden hala giderilemiyor.Bu da ayrı bir soru değil mi?Ben susuzluğu çekmişsim,rezilliği yaşamışım bundan sonra mantığı olsa ne olur?

Şimdi kimse de kusura bakmasın.Sami Aydın'a hırsız bile denildi çok kişi tarafından,eğer benim sular kesik diye yaptığmı eleştiri insafsız,acımasız oluyorsa,o eleştiriler vicdansızdı herhalde.

Sami Aydın'ın da bir sürü eleştirisini Doğan Ürgüp'ün de..Şimdi eleştirmem neden kabul edilemez bir durum,anlayamıyorum!Dün eleştirenler bugün eleştirilmeyi neden kabul etmiyor?

"Doğan Bey bize başkanın emaneti aman laf söylemeyelim,cici başkanımız,kalbi kırılmasın ,üzülmesin ne yaparsa ya da ne yapmazsa makul görelim,el üstünde tutalım.."..Bunu istiyorsunuz herhalde?

Salim58 03.07.2009 13:49

[QUOTE=Yiğiter;438979]Ne kulaktan dolması abi.Tekrar söylüyorum.Suların habersiz kaç kez gittiğini artık saymıyorum.Habersiz suyun kesilmesi her zaman beceriksizliktir.Arıza varsa haber vereceksin,duyuracaksın!Geçen gün duyuru yaptılar sabah 8 akşam 8 arası kesik diye aldık tedbirimizi.Ama haber vermeyi sadeec bir kez yaptılar.Arıza varsa bu arıza 1 aydır neden hala giderilemiyor.Bu da ayrı bir soru değil mi?Ben susuzluğu çekmişsim,rezilliği yaşamışım bundan sonra mantığı olsa ne olur?

Şimdi kimse de kusura bakmasın.Sami Aydın'a hırsız bile denildi çok kişi tarafından,eğer benim sular kesik diye yaptığmı eleştiri insafsız,acımasız oluyorsa,o eleştiriler vicdansızdı herhalde.

Sami Aydın'ın da bir sürü eleştirisini Doğan Ürgüp'ün de..Şimdi eleştirmem neden kabul edilemez bir durum,anlayamıyorum!Dün eleştirenler bugün eleştirilmeyi neden kabul etmiyor?

"Doğan Bey bize başkanın emaneti aman laf söylemeyelim,cici başkanımız,kalbi kırılmasın ,üzülmesin ne yaparsa ya da ne yapmazsa makul görelim,el üstünde tutalım.."..Bunu istiyorsunuz herhalde?[/QUOTE]

güzel kardeşim eleştirmene birşey demiyorumki başkanın emaneti diye zaten birşey olamaz önce hizmet hizmet olduğu zaman zaten ozaman emanete sahip çıkıyor dersin benim anlamadığım hiç bir sorun yok bize su vermiyor demeye getiriyorsun imkanlar ne bi araştır sorun nedir ozaman haklı bi neden varsa beraber eleştirelim konu memleket meselesi başkan kayırma filan değil benim amacım kim olursa olsun önce hizmet

cawus58 03.07.2009 13:51

SAYIN BAŞKANIM SİVASA VERİLEN ÖNEM İ ANLAMANIZ LAZİM BEN İSTANBULDA YAŞIYORUM AMA SİVASA DAHA FAZLA ÖNAM VERİYORUM SİZLERİNDE SİVASA ÖNEM VERMENİZ DİLEĞİYLE BAŞARILAR DİLİYORUM:)

FatihCan 03.07.2009 13:51

[B]Doğan Ürgüp başkan seçildi esnaf bütün malzemelerini kaldırıma taşıdı.. Bunlara neden önlem almıyorlarlar anlamıyorum....

Böyle bir boşvermişlik seziyorum neden se...

[/B]

H_Turan 03.07.2009 18:49

Sorun Dinlemekle Olmuyorki Eskiden Sami Aydın Sorun dinlemezdi ama Güzel şeyler yaptı Sivasın şehresini değiştirdi.

H_Turan 05.07.2009 17:39

[URL=http://img44.imageshack.us/i/halkgrmesi1.gif/][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/7879/halkgrmesi1.gif[/IMG][/URL]

[URL=http://img11.imageshack.us/i/halkgrmesi123.gif/][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/1629/halkgrmesi123.gif[/IMG][/URL]

Ne güzel Herkezi Dinliyor.

Siyahnur 05.07.2009 21:09

[QUOTE=H_Turan;440023][URL=http://img44.imageshack.us/i/halkgrmesi1.gif/][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/7879/halkgrmesi1.gif[/IMG][/URL]

[URL=http://img11.imageshack.us/i/halkgrmesi123.gif/][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/1629/halkgrmesi123.gif[/IMG][/URL]

Ne güzel Herkezi Dinliyor.[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkSlateGray"]Evet, zaten olmasi gereken bu...

Allah yardimcisi olsun.[/COLOR][/FONT]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:23.