![]() |
ÖSS Türkiye 2. si Sivas`tan
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//belediye/oss.jpg[/IMG]
Haziran ayında yapılan ve üniversite adayları tarafından merakla beklenen Öğrenci Seçme Sınavı’nın sonuçları açıklandı. Son Öğrenci Seçme Sınavı’nın sayısal 2 ekli puanda Türkiye 2’incisi ise Sivas’tan çıktı. Türkiye 2’incisi Sivas’tan. Selçuk Fen Dershanesi Türkiye ikincisi olan Sinan Öcalan’ı kamuoyuna tanıtıldı. Prof. Dr.Necati Erşen Anadolu Öğretmen Lisesi'nde okuyan Sinan Öcalan sayısal 2 ekli puanda Türkiye 2’inci oldu. Bir basın toplantısı düzenleyen Selçuk Fen Dershanesi Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt arıkan “Eğitimin her alanında başarılı olduklarını belirterek, bunlardan bir tanesi de bu yıl sonuncusu yapılan Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı'nda Türkiye 2’inci olarak Sinan Öcalan'ın çıktığını göstermiş olduk” dedi. Sayısal 2 ekli puan alan Türkiye ikincisi olan Sinan Öcalan'da 4 yıllık bir çalışma sonucu bu önemli başarıyı kazanmanın mutluluk verici olduğunu belirterek, tercihlerinin en başında Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi bölümü olacağını belirtti. Veli Abdullah Öcalan'da çocuğunun başarısında emeği geçen öğretmenlerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından Öcalan basın mensuplarına poz verdi |
Cevap: ÖSS Türkiye 2. si Sivas`tan
Sinan Öcalanı kutlar, başarılarının devamını dilerim.
|
[B]genç kardeşimizi canı gönülden kutluyorum dilerim bundan sonra daha güzel şeyler başarır inşallah[/B]
[QUOTE=deliktaşlısalim;442492][B]genç kardeşimizi canı gönülden kutluyorum dilerim bundan sonra daha güzel şeyler başarır inşallah[/B][/QUOTE] ayrıca bu başarıda desteği olan öğretmenleride kutlarım |
Gönülden kutluyorum başarıların daim olsun inşallah....
|
Sinan Öcalan kardeşimi kutlar , emeği geçenlere teşekkür eder ve sivasa katkılarından dolayı herkese şükranlarımızı sunarız...
|
tebrikler sinan dahada başarılı olursun inşallah
|
tebriklerr sinan kardesimm basarilarinin devamini diliurm ins
|
[B][COLOR=darkorange]hem başarısı ile hemde babasının ismi dolayısı ile hafızalara kazınacak bir haber ! Sinan'ın başarısı daim olur ,işsizler kervanına katılmaz umarım [/COLOR][/B]
|
Yavrumuzu evladımızı tebrik ediyorum , bütün hayatın böyle başarılarla dolu olur inşallah. Yolun ve bahtın açık olsun Sinan..
|
[B]ALLAH bizede nasip eder inş.
bu arada yine selçuk fenden çıktı yaff :D[/B] |
Sivas'ımız 145 puan barajını geçme sırasına göre-ki iller sıralamasında genelde baz alınan bu noktadır- Türliye'de [B]8[/B].olmuştur..Fena değil yani..:)
Sayısal puan ortalamalarına göre [B]38.[/B]olmuştur. Eşit ağırlıkt puan ortalamaalrına göre [B]27[/B]. olmuştur. Sözel puan ortalamalarıan göreyse [B]13[/B]. olmuştur. Kaynak için [URL="http://www.memurlar.net/haber/144245/"]tıklayın[/URL] Not:Bu sıralamarı kendim oluşturdum illerin puanalrına bakarak.1-2 sıra kayma olabilir gözden kaçıp da. |
yiğitere teşekkür ederiz emeğinden dolayı.....zaten büyüklerimiz bu kardeşimizin basarısını önümüzdeki günlerde makamlarında kutlayacaklardır...inş bizlere de rabbim bu kardeşimiz gibi olimpiyatlarda ve diğer sınvlarda derece sahibi çocuklar yetişdirmeyi nasip eder...basarının devamı meleketine yurduna edeceğin hizmetle ölçülecekdir ..bunları baz aldığımızda inş birincilik madalyasını da almaya hak kazanırsın ...
|
SİVASDA SON 2 YILDIR TÜRKİYE ÇAPINDA SINAVLARDA BAŞARILARINI GÖZLE GÖRÜLÜR ŞEKİLDE ÖNE SERİYOR. BU SENEDE 145 PUAN TÜRÜNDE EN İYİ 8. İL SEÇİLMİŞ. BUDA SİVASIN EĞİTİME NE KADAR ÖNEM VERDİĞİNİ GÖSTERİYOR.
|
[B]Tebrik ederim başarılarının devamını dilerim. Mezun olduğum lisenin böylesi bir başarıya imza atması beni ayrıca sevindirdi ve gururlandırdı. İnşaallah gelecek yıllarda Türkiye 1.'si çıkacak memleketimizden.[/B]
|
Kardesimizi kutluyorum ve basarilarinin devamini diliyorum :)
|
TEBRİK EDİYORUM SİNAN KARDEŞİMİ, AYRICA BEN LİSEDEYKEN ZEKİ BİR ARKADAŞIM VARDI ŞABAN ÖCALAN, ACABA BİZİM ŞABANIN NESİ OLUR SOYADI AYNI, SÜLALECE ZEKİLER GALİBA, HELAL OLSUN
|
helel olsun maşallahkardeşimize Rabim yolunu daima açık etsin
|
[B]Gurur verici bir tablo Sivas için...[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:36. |