![]() |
Bugün Ölseniz Gözünüz Açık Gider mi?
bugün ölseniz gözünüz açık gider mi?
evet;gider hayır;gitmez düşünmem lazım bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.... metinciğim katkın için saol:D |
Cevap: bugün ölseniz gözünüz açık gider mi?
[B]çokkk düşünmem lazım :)[/B]
|
[B]Evet böyle bir anketle:) yada direk ölümle karşılaştığımız da terettüd etmememiz için "HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYAYA YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRETE ÇALIŞMALIYIZ!"...[/B]
|
[B]ölüme her an hazırım nezaman nasıl ve ne şekilde gelir orası meçul arkama bakmam ilerisi için ne götürebileceğim ona bakarım bana azık lazım burda ek orda biç rabbim güzel ve hayırlı ölümler nasip eder inşallah[/B]
|
BEN ÖLÜRSEM GÖZÜM AÇIK GİDER........
HAYATTAN ALACAKLARIMI ALAMADIM DAHA.... ALMADANDA GİTMEYE NİYETİM YOK:D |
Aslında hiç düşünmedim böyle birşey elbet ölüm heran var ama gözüm açık gider diye hiç geçmedi aklımdan ve gözlerim açık gitmem diy düşünüyorum Rabbim hayrından merhamet ve mağfiretinden ayırmasın inşallah hayırlı ölümü nasip etsin dilerim.....
|
[B]İlginç........................[/B]
|
seve seve giderdim heralde.
diğer tarafta daha mutlu olurdum... |
[B][I]Bu ankete hazirlayan kardesime cok tesekkür ederim.[/I][/B]
[B][I]Bugün ölseydim,gözüm acik giderdim cünki[/I][/B] [B][I]cok günahlarim var benimde. yüce Rabbim tüm günahkar kullarini af etsin.[/I][/B] [B][I]En büyük istegim ALLAH yolunda ölmek.[/I][/B] [B][I]Insallah yüce Rabbim bu duami kabul eder............[/I][/B] [B][/B] [B][I]AMIN[/I][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] |
EVET ....................................................
|
insan bu dünyaya hizmet için gelmiştir...
kendinden yola çıkıp insanlığa hizmet etmek için... ben bugün ölsem gözüm açık gider.benim daha yaşayacağım ve yaşatacağım çok güzel günlerim var allahın izniyle |
[B][I]ÖLÜME HER AN HAZIR OLMAMIZ GEREK...........[/I][/B]
[B][I]HER SEY BIR ANLIK[/I][/B] [B][I]ÖLÜMÜ YATTIGIN ZAMAN YASTIGIN ALTINDA,KALKINCADA KARSINDA BIL[/I][/B] [B][I]PAZARLIK YOK,HANI YAZMISLARYA BAZI ARKADASLAR DAHA YASAYACAK COK [/I][/B] [B][I]SEYIM VAR DIYE.[/I][/B] [B][I]ÖLÜM GELDIGI AN BITMISTIR HER SEY,YÜCE RABBIM BIZI UTANDIRMASIN[/I][/B] [B][I]AMELI GÜZEL KULLARDAN EYLESIN,PEYGAMBERIMIZIN YANINDA SAF TUTAN KULLARDAN EYLESIN..................................[/I][/B] [B][/B] [B][I]AMIN[/I][/B] |
[QUOTE=ömer yalcin;449514][B][I]ÖLÜME HER AN HAZIR OLMAMIZ GEREK...........[/I][/B]
[B][I]HER SEY BIR ANLIK[/I][/B] [B][I]ÖLÜMÜ YATTIGIN ZAMAN YASTIGIN ALTINDA,KALKINCADA KARSINDA BIL[/I][/B] [B][I]PAZARLIK YOK,HANI YAZMISLARYA BAZI ARKADASLAR DAHA YASAYACAK COK [/I][/B] [B][I]SEYIM VAR DIYE.[/I][/B] [B][I]ÖLÜM GELDIGI AN BITMISTIR HER SEY,YÜCE RABBIM BIZI UTANDIRMASIN[/I][/B] [B][I]AMELI GÜZEL KULLARDAN EYLESIN,PEYGAMBERIMIZIN YANINDA SAF TUTAN KULLARDAN EYLESIN..................................[/I][/B] [B][/B] [B][I]AMIN[/I][/B][/QUOTE] daha çok yaşayacak ve yaşatacağım.... |
Kader'e inanırım ama kaderci değilim, Ölümün nasıl ve kimden geleceği önemli. Eğer ölüm şuan için gelecekse gözüm arkada gider , nedeni : özel.
|
benim gayelerin var
benim hedeflerim var allah bunları yaptırmadan canımı almasın derim... |
[B][I]INSALLAH YÜCE ALLAHIM HERKESIN DUALARINI DUYAR VE KABUL EDER[/I][/B]
[B][I]BENIM DUALARIMDA SÖYLE YÜCE RABBIM SENIN YOLUNDA ÖLMEYI NASIP EYLE[/I][/B] [B][/B] [B][I]AMIN ............................[/I][/B] |
bugun olsem benimde gozum acikgider, gunahim cok diyebilirim, hangimizin gunahi yokki ,rabbim gunahlarimizi afetsin :)
|
[B][/B][B][I]AMIN SERHAT KARDESIM,[/I][/B]
[B][I]O BAGISLIYICIDIR O AF EDENDIR YETERKI DUALARIMIZDA SAMIMI OLALIM[/I][/B] |
[B]ölümü heran hatırlarım önemli olan ölüme hazırlanmak [/B]
|
hayat o kadar güzel ki...
ve hayatta o kadar yapılacak iş var ki.... şimdi ölsem gözüm açık gider........ |
...................................GİDER
|
yok bi kapatan bulunur :D
|
bugün ölsem gözüm açık gider
|
[B][I]Tabiki insanlar yaşadıkça hayattan beklentileri çoktur biz insanlar aç gözlüyüz azla yetinmeyi hiçbir zaman kabullanmiyoruz oldukça dahada çok şeylerimizin olmasını istiyoruz oysaki bu dünyü boş her ne kadar didinsek de gözümüzü doyuracak olan bir avuç kara toprak o yüzden derim ki; Rabbim hayırlı ölümler nasip eder inşALLAH.[/I][/B]
|
[QUOTE=65serdal58;451117]hayat o kadar güzel ki...
ve hayatta o kadar yapılacak iş var ki.... şimdi ölsem gözüm açık gider........[/QUOTE] peki bu güzel hayat ve nimetler için şükrediyor, Rabbine karşı görevlerini yerine getiriyor,Ahiret günü için hazırlıklarını yapıyormusun? |
bana soruyosun herhalde.
sorduklarına cevap..hepsine evet sen sorulan soruyu anlayabildin mi????? her konuyu din konusunda anlamak zorunda değiliz........ hani deriz ya şu olsun yoksa gözüm açık gidecek diye... işte o şekilde algılansın konu lütfen?????????? |
Evet anladım..
.. |
hani deriz ya şu olsun yoksa gözüm açık gidecek diye...
işte o şekilde algılansın konu lütfen?????????? |
Değişik bir şekilde algılayan yok zaten ??????????????
|
[QUOTE=Abdurrahman 58;454414]peki bu güzel hayat ve nimetler için şükrediyor, Rabbine karşı görevlerini yerine getiriyor,Ahiret günü için hazırlıklarını yapıyormusun?[/QUOTE]
senin yazdığın farklı bir şekil abdurrahman... yazdığını bi oku istersen yeniden... |
Zaman gösterdi ki, cennet ucuz değil; cehennem dahi lüzumsuz değil.
Cümleten hayrlı cumalar.. |
[QUOTE=Abdurrahman 58;454421]Zaman gösterdi ki, cennet ucuz değil; cehennem dahi lüzumsuz değil.
Cümleten hayrlı cumalar..[/QUOTE] anlamışsın belli soruyu......... |
bütün ölümler erkendir ve her insan yaşamak istediklerini yaşadıktan sonra hayata doyduktan sonra ölmek ister ve evet benim gözüm açık kalır yapmak istediklerimi yapamadan ölürsem gözüm açık kalır tabi ama herşey kader 5dk sonra ne olucağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz allah herşeyin hayırlısını versin
|
Bu güzel sitede ölümü düşünmek bence yersiz. İçimizde daha 15 ine bile gelmemiş bir sürü üyemiz var. Daha yapacağımız çok işler olmalı. ( Gerçi ben de ankette oyumu kullandım)
|
[B]evet açık gider herkesin alamadığı muradları vardır herhalde galiba sanırsam [/B]
|
bu gün gitmezdi...
herşey bugün çok güzeldi......... |
öleceğim için gözüm açık gitmezdi... benim günahımdan bin kat milyon kat kere milyon kat mevlamın rahmeti var...
diğer taraftan hep erdemli bir hayatım olsun istedim ama yapamadım.. bu yüzden gözüm açık gider |
evet bu senede sivasa gelemedim 25 yil yasadigim memleketime bu senede hasret kaldim
|
[B]Hayata doymadan gidersem gözüm acık gider[/B]
|
[B]düşünmem lazım :)[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:56. |