![]() |
DAVETLİSİNİZ :)
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=13128&token=45861[/IMG]
BUYURUN İFTARI BİRLİKTE YAPALIM :) Menü: 1- Kuru ve taze yeşil soğan 2- Köy ekmeği 3- Çökelek 4- Ayran 5- Yemekten sonra nostaljik ortamda gaz ocağında demlenmiş mis gibi çay :D 17 Eylül 2009 Yer özel tasarlanmış sivaslilarnet yemek salonu:) Rez. İçin acele edin yerimiz sınırlı sayıdadır. :) |
Cevap: DAVETLİSİNİZ :)
[B][I]Abicigim böyle bir davete elbette geliriz ,sagol abicim yarin sivaslilar salonundayim[/I][/B]
|
[B]Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana :)...[/B]
|
Islerim cok yogun ama bu iftar kacmaz, kesinlikle katilmak istiyorum, düzenleyene, emegi gecenlere sonsuz tesekkürler.
|
sofran halil ibrahim sofrası olsun allah kabul etsin
yerim uzak bodrum hanen şen olsun allah gönlüne göre versin |
[QUOTE=sandalli;462648]Islerim cok yogun ama bu iftar kacmaz, kesinlikle katilmak istiyorum, düzenleyene, emegi gecenlere sonsuz tesekkürler.[/QUOTE]
Bekliyoruz Hasan'cım teşekkür ederiz. Fazla rağbet olamdığına göre demek menü beğenilmedi, eh ne yapalım sağlık olsun bizde bir dahakine daha farklı bir menü sunarız :) |
1- Kuru ve taze yeşil soğan
2- Köy ekmeği 3- Çökelek 4- Ayran 5- Yemekten sonra nostaljik ortamda gaz ocağında demlenmiş mis gibi çay :D [B][I][COLOR=blue]süpermis ya uzun zamandir özledigim iftar tsk [/COLOR][COLOR=red]ama cok uzaktayim nasil gelirim:((((([/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=arifcoskun;462645][IMG]http://i29.tinypic.com/14tqbdu.jpg[/IMG]
BUYURUN İFTARI BİRLİKTE YAPALIM :) Menü: 1- Kuru ve taze yeşil soğan 2- Köy ekmeği 3- Çökelek 4- Ayran 5- Yemekten sonra nostaljik ortamda gaz ocağında demlenmiş mis gibi çay :D 17 Eylül 2009 Yer özel tasarlanmış sivaslilarnet yemek salonu:) Rez. İçin acele edin yerimiz sınırlı sayıdadır. :)[/QUOTE] [B]gerçek çok özlediğim bi menü on çeşit yemek göreceğime bu menüyü tercih ederim yufka ekmek arası çökelekle soğan bide soğuk su üzerine bu dileğimi son bi hafta içinde gerçekleştireceğim inşallah[/B] [B]not..davete icabet edenlerdenim varım varım varım tam benim menü[/B] |
[QUOTE=seheresma;462881]1- Kuru ve taze yeşil soğan
2- Köy ekmeği 3- Çökelek 4- Ayran 5- Yemekten sonra nostaljik ortamda gaz ocağında demlenmiş mis gibi çay :D [B][I][COLOR=blue]süpermis ya uzun zamandir özledigim iftar tsk [/COLOR][COLOR=red]ama cok uzaktayim nasil gelirim:((((([/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Ne kadar uzak olursa olsun yeterki kalpler, gönüller bir olsun, biz senin orada olduğunu kabul edicez, teşekkür ederiz .:) |
5- Yemekten sonra nostaljik ortamda gaz ocağında demlenmiş mis gibi çay :D
ben bu kısmına katılmak isterim.... |
Yeşil soğan ve çökelek mükemmel bir uyum..Geliyoruz..:)
|
[B][I]Tatlilar baklavalar benden.....................................[/I][/B]
|
[QUOTE=arifcoskun;462876]Bekliyoruz Hasan'cım teşekkür ederiz.
Fazla rağbet olamdığına göre demek menü beğenilmedi, eh ne yapalım sağlık olsun bizde bir dahakine daha farklı bir menü sunarız :)[/QUOTE] oooo bu menü iyi bence abi değiştirme senin elinden kuru ekmek bile olsa iftar ederim seve seve... beni de ekle.. ben beyzacığımı da alır gelirim... iftardan sonra bize saz da çalar mısın abi çok güzel olur... |
[QUOTE=goramaz;462902]oooo bu menü iyi bence abi değiştirme senin elinden kuru ekmek bile olsa iftar ederim seve seve...
beni de ekle.. ben beyzacığımı da alır gelirim... iftardan sonra bize saz da çalar mısın abi çok güzel olur...[/QUOTE] Ne demek yeterki siz isteyin hocam, çayları yudumlarken "saza niye gelmedin söze niye gelmedin" türküsünüde hep bir ağzıdan koro şeklinde de söyleriz evet çok güzel olur.:) |
geliyom valla....
|
[QUOTE=arifcoskun;462910]Ne demek yeterki siz isteyin hocam, çayları yudumlarken "saza niye gelmedin söze niye gelmedin" türküsünüde hep bir ağzıdan koro şeklinde de söyleriz evet çok güzel olur.:)[/QUOTE]
[B][COLOR=darkorange]böyle sitemli bir şarkıya sitem kaynağı olmak ,niye gelmedin sorusuna yanıt bulmak için uğraşmak istemem .geliyorummmm ![/COLOR][/B] |
doğrusu sitede gördüğüm en güzel yemek ve menü.. içinde samimiyet var, alçakgönüllük var..benim abime de bu yakışırdı...
|
[B][I]Dün yokum inşALLAH geç kalmamışımdır bende geliyorum Arif abim çökelek, ekmek birde yanında çay varsa yemede yanında yat ooofff oruç oruç nasıl da canım çakti .[/I][/B]
[B][I]Teşakkürler ellerne sağlık abim.[/I][/B] |
arif abi davet ne zamandı goramaz beni ekti sivas a gitti :(
|
[QUOTE=beyza66;463463]arif abi davet ne zamandı goramaz beni ekti sivas a gitti :([/QUOTE]
Öyleymiş dün akşamdı malesef çok bekledik :) |
[QUOTE=arifcoskun;463466]Öyleymiş dün akşamdı malesef çok bekledik :)[/QUOTE]
kaçırdık mı yani neyse kısmet artık |
Arif abi iftar veriyonda ne haber veriyon ne haber gönderiyon :)
Sofrada maşallah bir kuş sütü eksikmiş :D |
[QUOTE=barikat58;463475]Arif abi iftar veriyonda ne haber veriyon ne haber gönderiyon :)
Sofrada maşallah bir kuş sütü eksikmiş :D[/QUOTE] Davet ettimya :) resimde bir sorun var sanırım açılmıyor düzeltmeye çalışıyorum :) |
[QUOTE=arifcoskun;463477]Davet ettimya :)
resimde bir sorun var sanırım açılmıyor düzeltmeye çalışıyorum :)[/QUOTE] Resim gözükmüyor abi ben mönü defterinde yazanları gördüm :D |
[QUOTE=barikat58;463475]Arif abi iftar veriyonda ne haber veriyon ne haber gönderiyon :)
Sofrada maşallah bir kuş sütü eksikmiş :D[/QUOTE] [B][I]Kardeşim geç kaldık bir dahasına inşALLAH gözümüzü dört açalım :D[/I][/B] |
[QUOTE=HaZaN;463483][B][I]Kardeşim geç kaldık bir dahasına inşALLAH gözümüzü dört açalım :D[/I][/B][/QUOTE]
Böyle ziyafet 10 senede bir verilir abla :D Ölmez sağ kalırsak 2019'da gideriz :D |
[B]biz iftara gidenlerdeniz geç kalanlara iki bayram arası bi daha yemek veririz[/B]
|
Ooo bu davet kaçmaz menü süper , yalnız kafama bişey takıldı bu menüdekilerin hangileri garnitür , hangisi ana yemek :))
|
[QUOTE=barikat58;463481]Resim gözükmüyor abi ben mönü defterinde yazanları gördüm :D[/QUOTE]
Sofram nazara uğradığından geçici olarak resim kaybolmuştur, uzun süren çabalar sonucu resim görüntümüz ortaya çıkmıştır. :D Barikat gör ve kararını ver, yoğun istek üzerine tekrarlayabilirim :) |
[QUOTE=arifcoskun;463522]Sofram nazara uğradığından geçici olarak resim kaybolmuştur, uzun süren çabalar sonucu resim görüntümüz ortaya çıkmıştır. :D
Barikat gör ve kararını ver, yoğun istek üzerine tekrarlayabilirim :)[/QUOTE] Allah soframıza Halil ibrahim bereketi versin abi :D |
tabi ki peygamber sofrası bu ...
|
[IMG]http://i37.tinypic.com/307oolk.jpg[/IMG]
Beni kırmayıp davetime katılan tüm dostlarıma cani gönülden teşekkür ediyorum. Ve yemeğimizden bir kare ekliyorum. Bir başka iftar da buluşmak dileğiyle. Herkese sevgi ve saygılarımla. . |
[QUOTE=arifcoskun;465639][IMG]http://i37.tinypic.com/307oolk.jpg[/IMG]
Beni kırmayıp davetime katılan tüm dostlarıma cani gönülden teşekkür ediyorum. Ve yemeğimizden bir kare ekliyorum. Bir başka iftar da buşuşmak dileğiyle. Herkese sevgi ve saygılarımla. .[/QUOTE] Gercekten harika bir yemekti, özellikle katmerleri Salim´in yavasligindan yararlanarak icine sogan koyup yedim. Caylar tavsan kani, emegi gecenlere sonsuz tesekkürler. |
arif abi'cim sagolasin ne tatli bisey olmus bu ya,
cok hos gercekten eee böyle günler de gelecek insallah... keske daha güzel güldügüm bir resim ekleseymissin :p |
[B][COLOR=darkorange]hem çok sanal hem de çok güzel birgündü birde şu mutfak işlerinden elimi eteği çekebilsem yemekler önüme gelse daha güzel olacak o kadar boynuz var ama kulağımı geçemediler henüz :D[/COLOR][/B]
|
[B]Harika bir yemekti. Emeği geçen herkese teşekkürler. En fazla Hasan abi yedi :) Kocaman katmeri çekti önüne kimseye vermedi[/B]
|
ask olsun ya hic mi yardimim dokunmadi sana : (
bu arada sahi ya ablacim senin makinada bir resim olacakti hani su yazin piknikta biberleri kulaklarima taktigim duruyor iste bir ara at bana msn den onu : )) herkes cok gülmüstü |
Abi bizi niye fotolamadın ya :)
|
[QUOTE=club7house;465647]Abi bizi niye fotolamadın ya :)[/QUOTE]
kareler gelecek sen halay çekerken avrsın Yalçın :) |
yok ya :D .
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:25. |