![]() |
Buyrun Görüntülü Canli Sohbete ;)
[CENTER][B][FONT="Comic Sans MS"]Esselamü Aleyküm arkadaslarim,
canli yayin sohbet dinlemek isterseniz buyrun,:) suan devam ediyor hocaefendi[/FONT][/B] [url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url] [B][FONT="Comic Sans MS"]sohbetler oldukca güncelleyim,hatirlayim siz insaallah.. Allaha emanetsiniz..:) [/FONT][/B][/CENTER] |
Cevap: Buyrun Görüntülü Canli Yayin Sohbete ;)
[CENTER][url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url]
[B][FONT="Comic Sans MS"]Canli yayina 20 dakika var,bir aksilik cikmazsa. Sohbeti dinlemek isteyen kardeslerimiz icin hatirlatma[/FONT][/B] :)[/CENTER] |
Cevap: Buyrun Görüntülü Canli Sohbete ;)
[B]Bende 10 dk var yazıyor saatim ileri mi acaba :):)[/B]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]:)
birazdan baslar sohbet,bu arada IE den izleyin ins.; )[/FONT][/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]sizlerde üye oldugunuz diger sitelere duyuru yaparsaniz cok hayirli olur ins.. :) [/FONT][/B]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Arkadaslarim bugünki sohbet sakin kacirmayalim,cok bereketli gececegini umuyorum,bugün terviye gecesi imis.[/FONT][/B]
|
[B][I]Bu adama sepmati duymaya başladım...:) İyi bir hatip...[/I][/B]
|
Çok hoş sohbet, sohbeti yormuyor.
|
[QUOTE=sandalli;484216]Çok hoş sohbet, sohbeti yormuyor.[/QUOTE]
[B][I]En azından ağlayıp sızlayıp bağırıp çağırmıyor...[/I][/B] |
Bu hergün mü acaba....
|
[QUOTE=seva;484641]Bu hergün mü acaba....[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B]:) haftanin bir kac günü var kardesim,canli yayin sohbetler,ayrica sonradan siteyede dinleyemeyenler icin ekleniyor.. her zaman radyodan verilmiyor ama kontrol edilirse [url]http://www.lalegulfm.com/[/url] dan radyodan dinleyebilir görüntüsü takilanlar.. Bugünde var sohbet buyrun; [url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url] birazdan baslar ; )[/B][/FONT] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Üyeliginiz olan diger forumlarada duyuru yaparsaniz cok hayirli olur ins.. :) herkes faydalansin.. :)[/FONT][/B]
|
[CENTER] Görüntülü =>> [url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url]
izleyemeyenler icin Radyodan=>> [url]http://www.lalegulfm.com/[/url] [B][FONT="Comic Sans MS"] Dinlemek isteyen kiymetli kardeslerime hatirlatma ;)[/FONT][/B][/CENTER] |
[B]çok güzel sohbetleri var bazen dinliyor bazende izliyorum bi programda bi sohbetini dinledim sunucu nerden girsem konuya sinirlendirsem diye uğraştı durdu ama olmadı tatlı mantıklı cevaplarla karşılık verdi ben olsan o kadar sabredemez canlı yayın filan dinlemez gözüne yapıştırırdım ama çok sabırlı ve bilgili hemen hemen bütün sorulara hadislerle cevap veriyor ve gerekli cevabıda anında yapıştırıyor en güzelide bu takdir ediyorum..[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][FONT="Verdana"]böyle kisileri asla dinlemem vede seyretmem onlarin ne saltanatliklari var kim bilir!?
BIR NIHAT HATIBOGLU HEPSINE BEDEL ÖYLE GIZLI KÖSELERDE DEGIL! birde hazretleri diye hitab ediliyor töbe töbe...[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;486205][COLOR="DarkRed"][FONT="Verdana"]böyle kisileri asla dinlemem vede seyretmem onlarin ne saltanatliklari var kim bilir!?
BIR NIHAT HATIBOGLU HEPSINE BEDEL ÖYLE GIZLI KÖSELERDE DEGIL! birde hazretleri diye hitab ediliyor töbe töbe...[/FONT][/COLOR][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]muhterem kardesim bu konu zaten dinlemek izlemek,sirf Allah icin faydalanmak isteyen kardeslerim icin acilmis bir konu,bu forumdada salim kardesim gibi (Allah razi olsun kendisinden)hocamizi seven kardeslerimin oldugunu bildigim icin sohbet duyurusu yapiyorum,sohbet günlerini kacirmamalari icin... dinlemek ve izlemekte herkes serbesttir,amma velakin hocamizi tanimadan hakkinda SUI ZAN da bulunmaniza müsade edemem bunda serbest degilsiniz.. ilgi alaniniz degilse baska konularla ilgilenin veya cok yorum yapmak icinizden geliyorsa,önce bir kac sohbetini birebir dinleyin kendisini medyadan duyduklarinizla degil kendisinden taniyin ondan sonra yorumunuzu yapin,terbiye cercevesi icerinde.. selam ve dua ile.. Not:Nihat Hatiboglu hocaefendiyi bizde dinleriz.Fikhi konularda degil ama Peygamber efendimiz Sallallahu aleyhi vesellemi ve ashab-i kirami anlatirken cok etkilenirim..Rabbim ondanda razi olsun,yanliz dedigim gibi fikhi konularda dikkat etmek lazim..[/FONT][/B] |
[QUOTE=Naksidamlasi;486235][B][FONT="Comic Sans MS"]muhterem kardesim bu konu zaten dinlemek izlemek,sirf Allah icin faydalanmak isteyen kardeslerim icin acilmis bir konu,bu forumdada salim kardesim gibi (Allah razi olsun kendisinden)hocamizi seven kardeslerimin oldugunu bildigim icin sohbet duyurusu yapiyorum,sohbet günlerini kacirmamalari icin...
dinlemek ve izlemekte herkes serbesttir,amma velakin hocamizi tanimadan hakkinda SUI ZAN da bulunmaniza müsade edemem bunda serbest degilsiniz.. ilgi alaniniz degilse baska konularla ilgilenin veya cok yorum yapmak icinizden geliyorsa,önce bir kac sohbetini birebir dinleyin kendisini medyadan duyduklarinizla degil kendisinden taniyin ondan sonra yorumunuzu yapin,terbiye cercevesi icerinde.. selam ve dua ile.. Not:Nihat Hatiboglu hocaefendiyi bizde dinleriz.Fikhi konularda degil ama Peygamber efendimiz Sallallahu aleyhi vesellemi ve ashab-i kirami anlatirken cok etkilenirim..Rabbim ondanda razi olsun,yanliz dedigim gibi fikhi konularda dikkat etmek lazim..[/FONT][/B][/QUOTE] [B]bazen güzel sözler bile insanlara dokunur hale gelmiş, kime ne anlatıyorsun kardeşim ,yorum olsun torba dolsun . herkes birşeyler bulmuş o yolda devam ediyorlar doğru yolu bulana kadarda devam ederler tabi bulabilecek zaman kalırsa..[/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url]
Hatirlatma bugün biraz gec kaldik..[/CENTER][/FONT][/B] |
JETSKİ İLE İTALYA SEYAHATİDE VARMI CANLI YAYINDA
İSVİÇREDEKİ BANKA HESAPLARINI VE YEŞİLİN KUTSALLIĞINI ANLATIYORMU AMA AĞABABALARI AMERİKAN DOLARIN ÜSTÜNDEKİ |
[B]var var anlatıyor tabi ama sana açıp dinlemek izlemek nasip olmaz heveslenme :)senden bile bahsediyor kulağına pamuk tıka bi bak istersen neler söylüyor.:rolleyes:[/B]
|
[CENTER][B][FONT="Comic Sans MS"] [url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url]
duyuru yapmayi unutmayalim ins.tanidiklarimiza ve diger sitelere..:)[/FONT][/B][/CENTER] |
[QUOTE=Naksidamlasi;484750][FONT="Comic Sans MS"][B]:) haftanin bir kac günü var kardesim,canli yayin sohbetler,ayrica sonradan siteyede dinleyemeyenler icin ekleniyor..
her zaman radyodan verilmiyor ama kontrol edilirse [url]http://www.lalegulfm.com/[/url] dan radyodan dinleyebilir görüntüsü takilanlar.. Bugünde var sohbet buyrun; [url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url] birazdan baslar ; )[/B][/FONT][/QUOTE] bilgi için tşk ederim.... |
[B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url]
Cok az kaldi sohbete, kalan zamani linke tikladiginizda görebilirsiniz,takip edin insaallah..:) [/CENTER][/FONT][/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]Duyuru yapmayida unutmayalim kardesler :)[/CENTER][/FONT][/B]
|
Cübbeli Ahmed Hocamız Canlı Yayında Habertürk'te(13 aralik)
[B][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][COLOR="DarkRed"]Cübbeli Ahmed Hocamız Canlı Yayında Habertürk'te....
Ahmet Mahmut Ünlü Hocamız 13 Aralık 2009 Pazar günü saat 22:00'de canlı yayında Teke Tek programına konuk olacaktır. İstifadenize sunuyoruz. [url]http://www.lalegulfm.com/[/url] [url]www.cubbeliahmethoca.tv[/url] diger bütün sitelere ve tanidiklarimizada duyuru yapalim,ins..[/COLOR][/CENTER][/FONT][/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Sohbete buyrun muhterem kardeslerim :)
[url]http://www.lalegulfm.com/[/url] [url]http://www.cubbeliahmethoca.tv/canliyayin.html[/url] birazdan baslar ; )[/FONT][/B] |
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=15522&token=60975[/IMG]
Hala bu kişiyi ciddiye alıp dinleyenmi var. Sırf Reyting olsun diye Çağdaş geçinen Fatih Alaylı ve kanalını kınıyorum. |
[B][I]Şimdi Eceli58 bir kimseyi yüzüyor diye yargılamak ne kadar doğrudur..? Herkes yüzebilir gayet doğal... Dini açıdan bakacak olursak olaya Erkeklerin avret yerleri göbeğinin altından diz kapaklarının altına kadar olan kısımdır aslında burasıda bizi ilgilendirmez ama dini anlatan birisinin bu konularda daha hassas olması gerekir... [/I][/B]
|
[B]Cübbeli Hoca insan değil mi tatil yapamaz mı? Jetskiye binemez mi? Ya katılmayım diyorum böyle konulara sabır da biryere kadar. Bazıları biner çağdaşlık olur bazıları biner olay olur. İlginçsiniz cidden...[/B]
Ayrıca burdan istediğininz kadar kınayın Fatih Altaylı'yı üyemiz değil maalesef okuyamaz. Mensubu olduğu kanala veya gezeteye mail atabilirsiniz. |
[QUOTE=YILDIRIM;489422][B][I]Şimdi Eceli58 bir kimseyi yüzüyor diye yargılamak ne kadar doğrudur..? Herkes yüzebilir gayet doğal... Dini açıdan bakacak olursak olaya Erkeklerin avret yerleri göbeğinin altından diz kapaklarının altına kadar olan kısımdır aslında burasıda bizi ilgilendirmez ama dini anlatan birisinin bu konularda daha hassas olması gerekir... [/I][/B][/QUOTE]
Yıldırım kardeş, Derlerya hani "Ya olduğun gibi görün, yada göründüğün gibi ol" bizde bişe demiyoruz. Parası olan yüzerde gezerde. Bu kişi ne olmuş neyi bulmuş geçmişte neyi başarmışki bu insanı örnek alayım. Görünce bile sinir olduğum bir tip ben dinimi böylerindenmi öğrencem, |
[QUOTE=eceli58;489430]Yıldırım kardeş,
Derlerya hani "Ya olduğun gibi görün, yada göründüğün gibi ol" bizde bişe demiyoruz. Parası olan yüzerde gezerde. Bu kişi ne olmuş neyi bulmuş geçmişte neyi başarmışki bu insanı örnek alayım. Görünce bile sinir olduğum bir tip ben dinimi böylerindenmi öğrencem,[/QUOTE] hemşerim zaten seni zorlayan yok.Ahmet hoca ve onun gibiler bence çok önemli bir görev üstleniyorlar.21.yüzyılda bu işi yapmak çok zor bişeydir.Ama benim hocam merhum Timurtaş Uçar'dı onun üstüne tanımam.Allah mekanını cennet eylesin |
[B][FONT="Comic Sans MS"]eceli kadesim,gündemi takip edememissiniz tam olarak,eskide kalmissiniz kardesim..
diger taraftan konumuza olumlu yorum yapacakcaksaniz buyrun yapin,fakat kisilerin yani muhterem hocamin yaptiklarini yani bizi ilgilendirmeyen kisimlari konusacaksaniz buna müsaade edemem.. ilgi alaniniz olan konulara yorum yapin..tavsiye ederim bendeniz öyle yapmaya gayret ediyorum.. Sunuda unutmayin kisi sevdigiyle beraberdir,kimleri sevdiginizi bir daha düsünün bakalim.. yönetici kardeslerimden konuyla alakasiz mesajlarin kaldirilmasini rica ediyorum,cünkü bu konu iyiligi emredip kötülükten ali koymak adina teblig amaclidir..kas yapalim derken göz cikarmayalim,kiymetli kardeslerimizin kalbini kirmak istemem..[/FONT][/B] |
[QUOTE=Abdurrahman 58;489447]hemşerim zaten seni zorlayan yok.Ahmet hoca ve onun gibiler bence çok önemli bir görev üstleniyorlar.21.yüzyılda bu işi yapmak çok zor bişeydir.Ama benim hocam merhum Timurtaş Uçar'dı onun üstüne tanımam.Allah mekanını cennet eylesin[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"] Abdurrahman kardesim onlarin hepsi ayni safta elh,bizde onlarin pesinde insaallah amelen layik olamasakta,hepsi birbirinden saglam hocalarimiz..:)[/FONT][/B] |
[QUOTE=Naksidamlasi;489454][B][FONT="Comic Sans MS"]eceli kadesim,gündemi takip edememissiniz tam olarak,eskide kalmissiniz kardesim..
diger taraftan konumuza olumlu yorum yapacakcaksaniz buyrun yapin,fakat kisilerin yani muhterem hocamin yaptiklarini yani bizi ilgilendirmeyen kisimlari konusacaksaniz buna müsaade edemem.. ilgi alaniniz olan konulara yorum yapin..tavsiye ederim bendeniz öyle yapmaya gayret ediyorum.. Sunuda unutmayin kisi sevdigiyle beraberdir,kimleri sevdiginizi bir daha düsünün bakalim.. yönetici kardeslerimden konuyla alakasiz mesajlarin kaldirilmasini rica ediyorum,cünkü bu konu iyiligi emredip kötülükten ali koymak adina teblig amaclidir..kas yapalim derken göz cikarmayalim,kiymetli kardeslerimizin kalbini kirmak istemem..[/FONT][/B][/QUOTE] Kıymetli kardeşim. Lütfen bu mesajımı eleştiri olarak almayın da bir kardeşinizin size tavsiyesi olarak kabul edin. Öyle tahmin ediyorum ki davete sadece bu sitede devam etmiyorsunuz. Ancak bu görüntüler her platformda karşınıza çıkacaktır. O zaman da konunun gidişatını uygun olmayan mesajları silin mi diyeceksiniz?Bakın burada Eceli kardeşimizin bir teredütü var. ve bu konuda bunun gibi retle karşı karşıya kalbilirsiniz. Makul bir cevap veriseniz davanızda daha çok kişiyi etkiler hem de Cübbeli Ahmet Hocayı eleştirenlerin kafasındaki soru işaretlerini gidermiş olursunuz.. Ancak dünya malından köşe bucak kaçan Ebu Zer Gıfariyi ve Mekkenin en zengini iken İslam dan sonra yamalı elbiselerle dolaşan ve şehit düştüğünde kefen olarak kullanlına elbisenin bedenini sarmaya yetmediğini de bilirsiniz. Evet Cübbeli Ahmet Hocaefendinin şu görüntüsü şeriate uygundur.Ancak bana göre takvaya uygun değildir. Saygılar |
şehit olarak kasttettiğim Musab bin Umeyr idi mesajda eksik yazmışım tekrar saygılar
|
Hemşerim diğerlerini küçümsemiyorm ayrı bir saftan olarakta görmüyorm.Ama Timurtaş hocamızın sohbetleri gibisini görmedim onun sohbetleriyle büyüdüm onun sohbetleriyle kendimi geliştirdim halada nerde bulursam videosunu cd sini büyük bir iştahla dinliyorum.
Rabbim cümlesinden razı olsun |
[QUOTE=Naksidamlasi;489454][B][FONT=Comic Sans MS]eceli kadesim,gündemi takip edememissiniz tam olarak,eskide kalmissiniz kardesim..[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]diger taraftan konumuza olumlu yorum yapacakcaksaniz buyrun yapin,fakat kisilerin yani muhterem hocamin yaptiklarini yani bizi ilgilendirmeyen kisimlari konusacaksaniz buna müsaade edemem..[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]ilgi alaniniz olan konulara yorum yapin..tavsiye ederim bendeniz öyle yapmaya gayret ediyorum..[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Sunuda unutmayin kisi sevdigiyle beraberdir,kimleri sevdiginizi bir daha düsünün bakalim..[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]yönetici kardeslerimden konuyla alakasiz mesajlarin kaldirilmasini rica ediyorum,cünkü bu konu iyiligi emredip kötülükten ali koymak adina teblig amaclidir..kas yapalim derken göz cikarmayalim,kiymetli kardeslerimizin kalbini kirmak istemem..[/FONT][/B][/QUOTE] Bu sitedemokratik bir siteyse, farklı görüş ve fikirlere de saygı duyacağız elbet. Açılan bir konu yada kişiler her neyse olumlu yada olumsuz eleştiriye açık demektir. Küfür, hakaret tehtit olmadıkça yazan üyelerin mesajı neden silinsin ? Emeğe haksızlık olmazmı bu ? Hem herkes gazete okuyor tv. izliyor böyle bir haberi bu siteye açmanın ne gereği var ? Sitemiz Sivas'ımızla ilgili yurtta ve dünyada gelişen bir haber olur, Sivas'lı bir hemşerimiz bir olağan üstü bir başarıya imza atar haber değeri taşır. Son söz olarakta şunu eklemek isterim: [B]Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. [/B] [B]M.Kemal ATATÜRK[/B] |
Naksi Damlası gardaş EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN DEVAMINI BEKLİYORUZ !
BEĞENMEYEN İSTEMEYEN BAKMAZ ! BURASI BİR PAYLAŞIM SİTESİ.ARKADAŞTA ALLAH RIZASI İÇİN BİR PAYLAŞIMDA BULUNMUŞ ÇOKTA FAYDALI BİR PAYLAŞIM. |
[QUOTE=ÖnceVatan_58;489485]Bu sitedemokratik bir siteyse, farklı görüş ve fikirlere de saygı duyacağız elbet. Açılan bir konu yada kişiler her neyse olumlu yada olumsuz eleştiriye açık demektir. Küfür, hakaret tehtit olmadıkça yazan üyelerin mesajı neden silinsin ? Emeğe haksızlık olmazmı bu ?
Hem herkes gazete okuyor tv. izliyor böyle bir haberi bu siteye açmanın ne gereği var ? Sitemiz Sivas'ımızla ilgili yurtta ve dünyada gelişen bir haber olur, Sivas'lı bir hemşerimiz bir olağan üstü bir başarıya imza atar haber değeri taşır. Son söz olarakta şunu eklemek isterim: [B]Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. [/B] [B]M.Kemal ATATÜRK[/B][/QUOTE] Arkadaşım elbette Mustafa Kemal o zamanın şartları içinde bu sözü söylecektir. Ancak neden şeyhler dervişler diğer taraftan dedelere olan ilgi azalmıyor. Şarlatanlığa kaçmadığı ve insanları sömürmediği sürece şeyhli ve dervişliğin ne zararı var. şeyhimin illeri uzaktır yolları diyerek şeyhine bağlılığını anlatan derviş yunusun ne zararı vardı.İnsanın seyru sulukunda bir rehbere ihtiyacı vardır. bu yüzden insanların gönül erenlerine bağlıkları bitmiyor . tekrar hatırlatıyım insanların duygularını sömürmeyenleri kastediyorum |
[B]Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar...[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:00. |