Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   DTP'liler Alperen ocağını taşladı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32172)

Salim58 05.12.2009 16:06

DTP'liler Alperen ocağını taşladı

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=15465&token=10670][img]http://resimzade.com/Show.html?i=15465&token=10670[/img][/url]

[COLOR="DarkOliveGreen"][FONT="Arial Black"]Terör örgütü yandaşları, Öcalan'ın cezaevi koşullarını bahane ederek olay çıkarıyor. Güneydoğu'da birçok yerde eylem vardı.[/FONT][/COLOR]

[B] Bugün Şanlıurfa, Şırnak'ın Cizre, Hakkari'nin Yüksekova ve Ağrı'nın Doğubayazıt ilçelerinde öğle saatlerinde PKK terör örgütü yandaşları ile güvenlik güçleri arasında çıkan arbedeler halen devam ediyor.

ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da DTP'li vekillerin de katıldığı yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı, "Özgür irade, demokratik çözüm" yürüyüşü sırasında bir grup, kendilerini protesto eden Alperen Ocakları binasını taşladı.

Aralarında DTP'li milletvekillerinin de bulunduğu grup, Alperen Ocakları'nın önünden geçerken protesto edildi. Alperen Ocakları'nın balkonundan Türk bayrağı salındı ve bozkurt işareti yapıldı.

Buna tepki gösteren bir grup DTP'li, binayı taşa tuttu. Binanın camları atılan taşlardan zarar gördü. Olaylarda 25 kişi gözaltına alındı
[/B]

Dilsad Hatun 05.12.2009 23:06

Cevap: DTP'liler Alperen ocağını taşladı

[B] "Özgür irade, demokratik çözüm" [/B]
Özgürlügü verdikce iyice kudurdunuz zaten ...Ürüyeceginiz tek mekan sokaklar zaten . Böyle yapmakla ellerine ne geçti aceba ?

LaEdri 05.12.2009 23:09

Dağ ova,çukur bayır gezip terörist aramaya ne lüzum var ki.

goramaz 05.12.2009 23:15

kurban olsunlar o bayrağa..

alperenleri takdir ettim valla haberi izleyince..

doğan bulut 05.12.2009 23:30

HELE ŞÜKÜR ARTIK GERÇEKLERİ GÖRMEYE BAŞLADINIZ DEĞİLMİ TÜRKİYEDE TÜRK BAYRAĞI AÇTIRMIYORLAR GÖRDÜNÜZ DEMİ

goramaz 05.12.2009 23:41

[QUOTE=doğan bulut;487908]HELE ŞÜKÜR ARTIK GERÇEKLERİ GÖRMEYE BAŞLADINIZ DEĞİLMİ TÜRKİYEDE TÜRK BAYRAĞI AÇTIRMIYORLAR GÖRDÜNÜZ DEMİ[/QUOTE]

abi siz bizi ne zannediyordunuz ki? Kürt açılımını destekliyordum( şuanki haliyle dğil ) bizi resmen pkk sempatizanı ilan ettiniz.Sizin kadar biz de bu ülkeyi bu bayrağı seviyoruz.Akp li olsun Chp li olsun Mhp li olsun herkes için bayrak kutsaldır vatan kutsaldır. Türkiyede artık bişeyler değişsin diye yazdık söyledik.Süreç iyi işleseydi fikrimce Türkiye de çok şey değişebilirdi. ben haberde Türk bayrağı açmalarını takdir ettim.Bu ülkede tek bir bayrak vardır. Ona taş atılması nasıl bir Mhp liyi rahatsız ediyorsa hepimizi rahatsız ediyor . Siz de bu gerçeği görün artık

Klimasuyu 05.12.2009 23:46

[QUOTE=doğan bulut;487908]HELE ŞÜKÜR ARTIK GERÇEKLERİ GÖRMEYE BAŞLADINIZ DEĞİLMİ TÜRKİYEDE TÜRK BAYRAĞI AÇTIRMIYORLAR GÖRDÜNÜZ DEMİ[/QUOTE]

[B][I]Aaa olur mu Doğan abi adamlar demokrasi istiyorlar bebek katilinin hapishanesi 17 cm. küçültülmüş..:)[/I][/B]

Kibrisli 05.12.2009 23:49

Kıbrıs'ta da aynı şey benim başıma gelmişti... Annan Planı döneminde Kuzenlerim Balkona Türk bayrağı asmışlardı eylem varken evi taşlamışlardı Plan yanlıları...

Salim58 06.12.2009 06:34

[B]içimizdeki terör guruplarına biber gazı ,su sıkarak, uzaklaştırırsak bunlar yine yapar. sık suyu kurusun yine gelsinler.sıkılacak şeyi sıkacaksınki bidaha bayrağa saygısızlık yapmasınlar [/B]

Klimasuyu 06.12.2009 06:58

[QUOTE=Kibrisli;487915]Kıbrıs'ta da aynı şey benim başıma gelmişti... Annan Planı döneminde Kuzenlerim Balkona Türk bayrağı asmışlardı eylem varken evi taşlamışlardı Plan yanlıları...[/QUOTE]

[B][I]Bayrak şereftir! Ama şeref yoksunları ne bilsin...

Hani meşhuur bir söz vardı "birgün hepinizi o bayrağın önüne dikecez" diye..:) Artık hayal oldu...
Adamlar sağda solda bayrak yakıp gelip teslim oluyorlar, hem de "pişman değiliz" diye anıra anıra! Bizim başımızdakilerin "ŞEREF" seviyesinden midir? Nedir? Serbest bırakılıyorlar ve o da yetmezmiş gibi il il mitinlerdeler hadi onu da geçtik ülkenin başındaki adam çıkıp yüzü kızarmadan diyor ki; "bunlar güzel görüntüler"...

Hadi tüm bunları da geçtik :) Bütün bu olanlara rağmen Cumhuriyetin temelinin atıldığı ilin sitesinde açılan ankette hala ısrarla (vicdanları nasıl rahat olacak bilmiyorum) bu adama oy veren yatsınamayack bir kitle var..:)[/I][/B]

doğan bulut 06.12.2009 08:39

[QUOTE=goramaz;487912]abi siz bizi ne zannediyordunuz ki? Kürt açılımını destekliyordum( şuanki haliyle dğil ) bizi resmen pkk sempatizanı ilan ettiniz.Sizin kadar biz de bu ülkeyi bu bayrağı seviyoruz.Akp li olsun Chp li olsun Mhp li olsun herkes için bayrak kutsaldır vatan kutsaldır. Türkiyede artık bişeyler değişsin diye yazdık söyledik.Süreç iyi işleseydi fikrimce Türkiye de çok şey değişebilirdi. ben haberde Türk bayrağı açmalarını takdir ettim.Bu ülkede tek bir bayrak vardır. Ona taş atılması nasıl bir Mhp liyi rahatsız ediyorsa hepimizi rahatsız ediyor . Siz de bu gerçeği görün artık[/QUOTE]

acılım cısınız işde bu olaylar açılım tavizinden meydana gelen olaylar değilmi ben size teröre destek veriyorsunuz demedimki açılımı desdekliyorsunuz ne oldu dtp liler açılım falan bitti dediler ama başbakan hala açılmaya devam ediyor sokakdaki olayları çizgi filden ibaret zannediyor adamlar türkiyede türk bayrağı açtırmıyorlar ALPPEREN LERİN İŞARETİNİ GÖRDÜNÜZMÜ BOZKURT İŞARETİYDİ BE et tırnakdan ayrılırmı demi ama

barikat58 06.12.2009 11:15

[B][I]Reis hayattayken kimse alperen ocaklarına taş atmıyordu,çamur atmaya çalışanlar çok oluyordu ama reis hepsini ufalayıp toz ediyordu ama yinede taş atmaya kimse cesaret edemiyordu çünkü biliyorlardı taşın gediğini nasıl bulduğumuzu !!! Bugün atılan taşlar alperenlerin sahipsiz kaldıklarından sebep değildir,atılan taşlar reis hayattayken gündeme getirilemeyen konular,moda olamayan ihanet planları ve açılım saçmalıklarıdır...[/I][/B]

seva 06.12.2009 12:29

[QUOTE=YILDIRIM;487973][B][I]Bayrak şereftir! Ama şeref yoksunları ne bilsin...

Hani meşhuur bir söz vardı "birgün hepinizi o bayrağın önüne dikecez" diye..:) Artık hayal oldu...
Adamlar sağda solda bayrak yakıp gelip teslim oluyorlar, hem de "pişman değiliz" diye anıra anıra! Bizim başımızdakilerin "ŞEREF" seviyesinden midir? Nedir? Serbest bırakılıyorlar ve o da yetmezmiş gibi il il mitinlerdeler hadi onu da geçtik ülkenin başındaki adam çıkıp yüzü kızarmadan diyor ki; "bunlar güzel görüntüler"...

Hadi tüm bunları da geçtik :) Bütün bu olanlara rağmen Cumhuriyetin temelinin atıldığı ilin sitesinde açılan ankette hala ısrarla (vicdanları nasıl rahat olacak bilmiyorum) bu adama oy veren yatsınamayack bir kitle var..:)[/I][/B][/QUOTE]

Bayrak Şeref değil bizim bağımsızlığımızdır onların bayrağı yakması acizlikten başka bir şey değil Koskoca Türkiye Cumhuriyeti başbakanın bildiği varki öyle diyor işte açılım olduğu için bak nasıl sokağa dökülüyorlar PKK yandaşları sırf Muhalefet için onların Hepside bir provokasyon ülkede kaos huzursuzluk yaratmak istiyorlar sırf itidarı düşürmek bakın sizde bunu hala anlamadınız değil mi sizde bunları söyleyerek ortak oluyorsunuz....

goramaz 06.12.2009 23:14

[QUOTE=doğan bulut;487979]acılım cısınız işde bu olaylar açılım tavizinden meydana gelen olaylar değilmi ben size teröre destek veriyorsunuz demedimki açılımı desdekliyorsunuz ne oldu dtp liler açılım falan bitti dediler ama başbakan hala açılmaya devam ediyor sokakdaki olayları çizgi filden ibaret zannediyor adamlar türkiyede türk bayrağı açtırmıyorlar ALPPEREN LERİN İŞARETİNİ GÖRDÜNÜZMÜ BOZKURT İŞARETİYDİ BE et tırnakdan ayrılırmı demi ama[/QUOTE]

Olayların bu şekilde gelişmesi sizin de işinize geldi. Oy potansiyeliniz çoğalmıştır. Hayırlı olsun.

Ancak bu mesele bir günün bir ayın bir yılın meselsi değil abi.Lisedeyken -tam hatırlamıyorum- hadep kongresinde Türk Bayrağını indirmişlerdi.
2004 ya da 2005 o yıllarda da nevruz kutlamalarında Türk Bağrağını çiğnemişlerdi. Byrağı bir polis onların ayaklarından altından almıştı. Diyeceğim şu ki bayrağa saldırı bu günün ortaya çıkardığı bir durum değil.Akp karşıtlarına malzeme çıktı.
pkk taraflarının sokağa inmesine gelince. Önceden pkk yoktu da şimdi Akp pkk ya taraftar mı üretti?
Buz dağının her zaman görünmeyen kısmından korkun abi görünen kısmından değil.Bu hainler her zaman vardı. O zaman yeraltındalardı şimdi yer üstünde. Akp nin hatası da burada .. Onlara fazla güven verdi.pkk nın Dtpsi hiçbir zaman muhatap alınmamalıydı.

Diğer taraftan, diyelim açılım hiç başlamamış olsaydı o zaman bu insanların ülkeyi bölmeyeceğini nasıl garanti edeceksiniz. Ben sizin kadar iyimser değilim kusura bakmayın. Cumhuriyetin kuluşundan beri bölgede bir huzursuzluk varsa ve giderek bu huzursuzluk artıyorsa bu kimin suçu.Askeriyle eğitim sistemiyle ekonmisiyle diyanetiyle vs. bütün kurumları elinde tutan devlet ve siyasi partiler giderek artan bu kopuşun taraflarından birsidir.
Hiç kusura bakmayın Türkiyenin bu noktaya gelmesinde sadece Akp nin değil hepimizin suçu var..
saygılar.

doğan bulut 06.12.2009 23:48

yav o vatandaşlık görevi onları yuhalamak naletlemek işinize geldiği gibi olayları nasıl yorumluyon vede konuyu kaydırıyon.HERZAMAN DAĞOS OLMAZKİ VAN MİNİZ DİYE BAŞBAKAN OY İŞDE ÖYLE TOLANIR.yoksa

gelelim bayrak yakma meselesine hay allah razı olsun ben onu unutmuştum
bayrak mersinde yakılmıya teşepbüs edildi onuda bir sivil polis memuru ellerinden aldı seyreden halkada kizdi ben o olayı çok iyi hatırlıyorum nasıl unuta bilirimki. O ANI TARİH TÜRKİYEDE İLKEZ TÜRK BAYRAĞINI YAKMA TEŞEPBÜSÜ OLARAK GÖSTERİYORDU NE YAZIKKİ İKDİDAR YİNE AKP Dİ

ismail 58 07.12.2009 00:17

Eceli gelen keçi, çobanın değneğine sürtünürmüş.....
derler.

Urumçi 07.12.2009 07:52

[QUOTE=goramaz;488363]Olayların bu şekilde gelişmesi sizin de işinize geldi. Oy potansiyeliniz çoğalmıştır. Hayırlı olsun.

Ancak bu mesele bir günün bir ayın bir yılın meselsi değil abi.Lisedeyken -tam hatırlamıyorum- hadep kongresinde Türk Bayrağını indirmişlerdi.
2004 ya da 2005 o yıllarda da nevruz kutlamalarında Türk Bağrağını çiğnemişlerdi. Byrağı bir polis onların ayaklarından altından almıştı. Diyeceğim şu ki bayrağa saldırı bu günün ortaya çıkardığı bir durum değil.Akp karşıtlarına malzeme çıktı.
pkk taraflarının sokağa inmesine gelince. Önceden pkk yoktu da şimdi Akp pkk ya taraftar mı üretti?
Buz dağının her zaman görünmeyen kısmından korkun abi görünen kısmından değil.Bu hainler her zaman vardı. O zaman yeraltındalardı şimdi yer üstünde. Akp nin hatası da burada .. Onlara fazla güven verdi.pkk nın Dtpsi hiçbir zaman muhatap alınmamalıydı.

Diğer taraftan, diyelim açılım hiç başlamamış olsaydı o zaman bu insanların ülkeyi bölmeyeceğini nasıl garanti edeceksiniz. Ben sizin kadar iyimser değilim kusura bakmayın. Cumhuriyetin kuluşundan beri bölgede bir huzursuzluk varsa ve giderek bu huzursuzluk artıyorsa bu kimin suçu.Askeriyle eğitim sistemiyle ekonmisiyle diyanetiyle vs. bütün kurumları elinde tutan devlet ve siyasi partiler giderek artan bu kopuşun taraflarından birsidir.
Hiç kusura bakmayın Türkiyenin bu noktaya gelmesinde sadece Akp nin değil hepimizin suçu var..
saygılar.[/QUOTE]

o zamanda siyasi iktidar akp idi. hatırlarsınız sevgili Goramaz. Şu açılım denilen şeyin yaradığı iki şey vardır ilki millet içinden millet çıkarmak, ikincisi PKK'nın DTP'sine propaganda yapma imkanını had sahfada sağlamak. Bunun neticesinden ileride PKK daha güçlü olarak karşımıza çıkacaktır. Üstelik bu hükümet iktidarı devraldığında PKK olayları neredeyse sıfırlanmıştı. Tekrar hatırlatırım 1 Sene boyunca sadece 6 Şehit vermiştik ve Doğu illerinde bu şekilde olaylar pek fazla görülmüyordu. Şimdi büyük şehirlere sıçradı her şey. Tamam Gazi mahallesinde olaylar oluyordu ama ikide birde değil. Şimdi bitme noktasına gelmiş bir PKK 7 yılda nasıl güçlendi bunu araştırmak gerek. 7 yıl önce de nasıl tükenme noktasına geldi onu araştırmak gerek. İleride milletlerin çatışma prensibine dayalı, PKK'yı kürt etnik kimliğinin temsilcisi gibi lanse ederek güçlenmesine vesile olacak bu açılıma ne sebepten başından beri karşı durduğumuz anlaşılmalı.

Saygılar.

CRAZY OSMAN 58 07.12.2009 08:48

SALİM ABİ SÜPER BİR KONU..
BURDA DA İST DA BU OLAYLAR MEDYAYA YANSITILMADI HABERİNİZ YOK..
İSTANBUL ÜMRANİYE VE BİZİM ATAŞEHİR OCAĞIDA SES BOMBALARIYLA TEHDİT EDİLDİ..
ALLAH'TAN OLU YARALI FALAN YOK..MADDİ HASAR VAR..
AMA BİZİ NE BOMBALAR NEDE BU ÇAKALLAR DURDURA BİLİR...
ORDA TÜRK BAYRAĞINI AÇAN ÜLKÜDAŞLARAIN ELLERİNDEN ÖPERİM..
HELAL OLSUN...

AMA BU OLAYLAR TAMAMİYLE BİR PLAN VE BİR DÜZEN HALİNDE İŞLEDİĞİNEDE İNANIYORUM...

AMA BİZİM İNSANIMIZIN UYANDIĞI FALAN YOKKKK..

Salim58 07.12.2009 09:09

[QUOTE=CRAZY OSMAN 58;488406]SALİM ABİ SÜPER BİR KONU..
BURDA DA İST DA BU OLAYLAR MEDYAYA YANSITILMADI HABERİNİZ YOK..
İSTANBUL ÜMRANİYE VE BİZİM ATAŞEHİR OCAĞIDA SES BOMBALARIYLA TEHDİT EDİLDİ..
ALLAH'TAN OLU YARALI FALAN YOK..MADDİ HASAR VAR..
AMA BİZİ NE BOMBALAR NEDE BU ÇAKALLAR DURDURA BİLİR...
ORDA TÜRK BAYRAĞINI AÇAN ÜLKÜDAŞLARAIN ELLERİNDEN ÖPERİM..
HELAL OLSUN...

AMA BU OLAYLAR TAMAMİYLE BİR PLAN VE BİR DÜZEN HALİNDE İŞLEDİĞİNEDE İNANIYORUM...

AMA BİZİM İNSANIMIZIN UYANDIĞI FALAN YOKKKK..[/QUOTE]

[B]onlarıda takip ettim ediyorumda.

bunlar kudurmuş köpek gibi nereye saldıracaklarını bilmiyorlar yakında bilirler.
günlerdir kundaklamalar devam ediyor bizlerde onları kundaklarız artık.:)[/B]

Salim58 07.12.2009 09:26

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=15483&token=22812][img]http://resimzade.com/Show.html?i=15483&token=22812[/img][/url]

[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde göstericiler, Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulunda asılı Türk bayrağını indirerek, yaktı. Göstericiler, kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilerin görüntü almasına da engel oldu[/FONT][/COLOR]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=15484&token=55293][img]http://resimzade.com/Show.html?i=15484&token=55293[/img][/url]

H_Turan 07.12.2009 09:34

[QUOTE=Salim58;488416][url=http://resimzade.com/Show.html?i=15483&token=22812][img]http://resimzade.com/Show.html?i=15483&token=22812[/img][/url]

[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde göstericiler, Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulunda asılı Türk bayrağını indirerek, yaktı. Göstericiler, kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilerin görüntü almasına da engel oldu[/FONT][/COLOR]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=15484&token=55293][img]http://resimzade.com/Show.html?i=15484&token=55293[/img][/url][/QUOTE]

Bunların Gözü Önünde Asacan Apoyu ve bayrak yakanlarıda asacan o zaman bir daha Polise taş atıyor bayrak yakıyorlarmı Kürtler.

goramaz 07.12.2009 10:05

[QUOTE=doğan bulut;488367]yav o vatandaşlık görevi onları yuhalamak naletlemek işinize geldiği gibi olayları nasıl yorumluyon vede konuyu kaydırıyon.HERZAMAN DAĞOS OLMAZKİ VAN MİNİZ DİYE BAŞBAKAN OY İŞDE ÖYLE TOLANIR.yoksa

gelelim bayrak yakma meselesine hay allah razı olsun ben onu unutmuştum
bayrak mersinde yakılmıya teşepbüs edildi onuda bir sivil polis memuru ellerinden aldı seyreden halkada kizdi ben o olayı çok iyi hatırlıyorum nasıl unuta bilirimki. O ANI TARİH TÜRKİYEDE İLKEZ TÜRK BAYRAĞINI YAKMA TEŞEPBÜSÜ OLARAK GÖSTERİYORDU NE YAZIKKİ İKDİDAR YİNE AKP Dİ[/QUOTE]

bi bir kere şunu hatırlatmak isterim. Benim ülkeme sevgim parti sevgisinden öndedir. Hepimiz gibi.. Sizden böyle bbir yorum geleceğini tahmin etmeliydim.Ancak ülkemizin bir meselesini yok senin partin şöyle yaptı yok benim partim böyle yaptı diye küçük bir alana sıkıştırmak inanın beni rahatsız ediyor.Biz bu başlıkta partileri tartışmıyoruz en azından benim böyle bir derdim yok.Burada açılımın getirisini götürüsünü tartışıyoruz. Ben de dedim ki: Açılımdan önce de bayrağa saldırı yok muydu?
Diğer taraftan [B]urumçi[/B] kardeşim, mesele pkk sorununu da içeren bir mesele değil mi? Kürtler (in bazıları) Cumhuriyet döneminde de ayaklanmış bugün de ayaklanmışlar. 10 yılda onbeş milyon genç yaratan cumhuriyet 80 küsür yılda 12 milyon Kürt'ü kendine niye bağlayamadı. Sorumlu kim?Biz ülkemize onları sevrememişsek geçen onlarca yılda, bunda hepimiz suçluyuz.

H_Turan 07.12.2009 10:28

[QUOTE=goramaz;488421]bi bir kere şunu hatırlatmak isterim. Benim ülkeme sevgim parti sevgisinden öndedir. Hepimiz gibi.. Sizden böyle bbir yorum geleceğini tahmin etmeliydim.Ancak ülkemizin bir meselesini yok senin partin şöyle yaptı yok benim partim böyle yaptı diye küçük bir alana sıkıştırmak inanın beni rahatsız ediyor.Biz bu başlıkta partileri tartışmıyoruz en azından benim böyle bir derdim yok.Burada açılımın getirisini götürüsünü tartışıyoruz. Ben de dedim ki: Açılımdan önce de bayrağa saldırı yok muydu?
Diğer taraftan [B]urumçi[/B] kardeşim, mesele pkk sorununu da içeren bir mesele değil mi? Kürtler (in bazıları) Cumhuriyet döneminde de ayaklanmış bugün de ayaklanmışlar. 10 yılda onbeş milyon genç yaratan cumhuriyet 80 küsür yılda 12 milyon Kürt'ü kendine niye bağlayamadı. Sorumlu kim?Biz ülkemize onları sevrememişsek geçen onlarca yılda, bunda hepimiz suçluyuz.[/QUOTE]

Biz niye Suçlu olalım asıl suçlu onlar vatanına karşı geliyorlar Osmanlıda bir olan bir millet Çanakkalede aynı tarafta savaşmışız Yabancı devletlerin kışkırtması yüzünden isyan ediyorlar Apoyu assaydık böyle olmazdı inanın.

Abdurrahman 58 07.12.2009 12:17

[QUOTE=seva;488007]Bayrak Şeref değil bizim bağımsızlığımızdır onların bayrağı yakması acizlikten başka bir şey değil Koskoca Türkiye Cumhuriyeti başbakanın bildiği varki öyle diyor işte açılım olduğu için bak nasıl sokağa dökülüyorlar PKK yandaşları sırf Muhalefet için onların Hepside bir provokasyon ülkede kaos huzursuzluk yaratmak istiyorlar sırf itidarı düşürmek bakın sizde bunu hala anlamadınız değil mi sizde bunları söyleyerek ortak oluyorsunuz....[/QUOTE]

Akıllı ol !
söylediklerine dikkat et !

Abdurrahman 58 07.12.2009 12:19

[QUOTE=seva;488007]Bayrak Şeref değil bizim bağımsızlığımızdır onların bayrağı yakması acizlikten başka bir şey değil Koskoca Türkiye Cumhuriyeti başbakanın bildiği varki öyle diyor işte açılım olduğu için bak nasıl sokağa dökülüyorlar PKK yandaşları sırf Muhalefet için onların Hepside bir provokasyon ülkede kaos huzursuzluk yaratmak istiyorlar sırf itidarı düşürmek bakın sizde bunu hala anlamadınız değil mi sizde bunları söyleyerek ortak oluyorsunuz....[/QUOTE]

BAYRAK ŞEREFTİR , NAMUSTUR !
BUNU BİLMEYENDE Ş.EREFSİZDİR , N.AMUSSUZDUR !

Abdurrahman 58 07.12.2009 12:26

[QUOTE=goramaz;488363]Olayların bu şekilde gelişmesi sizin de işinize geldi. Oy potansiyeliniz çoğalmıştır. Hayırlı olsun.

saygılar.[/QUOTE]

Urfalı alperen gardaşlarımızla olayın olduğu akşam görüştüm.hepsi ailelerine varana kadar tehdit edildiğini söylüyor.hiç kimse böyle bir durumda oy potansiyelini düşünmez.1993'ten bu yana er meydanındayız ! oy potansiyeli için çalışsaydık bu zamana kadar çoktan iktidar olmuştuk.urfalı gardaşlarımızda bir TÜRK memleketinde bayrağımızı açtı diye taşlandı.bunu 70 milyonun şerefi için yaptı.böyle bir durumda nasıl bu cümleyi kullanabiliyorsunuz anlamadım !

sensetik 07.12.2009 12:39

yemin ettim açılım ile ilgili bir konu vardı forumda oraya birdaha yazmıyorum...o konuda da ayazmıştım bazı şeyleri ama ırkçılıkla suçlandığım için bir daha ne yazdım ne baktım...
bu gördüğünüz güzel günler daha başımıza gelecekler var...saçılımı destekleyenlerde bu işten sorumludur...kim ne derse desin...

goramaz 07.12.2009 13:25

[QUOTE=H_Turan;488427]Biz niye Suçlu olalım asıl suçlu onlar vatanına karşı geliyorlar Osmanlıda bir olan bir millet Çanakkalede aynı tarafta savaşmışız Yabancı devletlerin kışkırtması yüzünden isyan ediyorlar Apoyu assaydık böyle olmazdı inanın.[/QUOTE]

Bu bile bir sorun değil mi?senin toprağında yaşayan insanlara senden çok yabancıların etkisi varsa bu da bir problem.
ayrıca abdurrahman ben alperenleri takdir ettiğimi belirttim değil mi?
şunun garantisi kim verebilir? açılım olmasaydı ya da böyle bir şeye teşebbüs edilmeseydi bile garanti edebilir miydiniz bu halkın bizden kopmayacağını.. 80 yılda giderek açılan bir uçurum var.bunu siz görmezden geliyorsunuz.ha açılımlı ha açılımsız ,bölgede yıllarca süren bir problem var. ama malesef köklü bir çözüm önerisi yok

Salim58 07.12.2009 13:30

[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]Diyarbakır'da ve Hakkari'de DTP'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle izinsiz gösteri yapması sırasında büyüyen olaylar için DTP Genel Başkanı Ahmet Türk 'DTP'nin genel politikası değil" dedi. Açılım tartışmaları için de 'bitmiş gözüyle bakmıyorum" dedi.

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat’a “Son günlerde yaşanan Öcalan eylemlerinin DTP ile ilgisi yok, bu DTP’nin politikası değil” dedi.

CNN Türk'te Fatih Çekirge’nin sunduğu Perde Arkası'na konuşan Fırat, Türk ile arasında geçen diyalogu şöyle anlattı:

DTP İLE İLGİSİ YOK

"Ben şöyle sordum: Sokakta eylem var, eleştirilerin odağında siz varsınız. ‘Açılım’la ilgili önemli adımlar atılırken ne oluyor? Neden bu süreçte? Siz Meclis’te ‘destekliyorum’ dediniz. Her ihtimalde ‘destekliyoruz’ dediniz. Niye böyle oluyor? Sadece ‘oda’ meselesi midir?

Türk, soruma: DTP ile ilgisi yok bu DTP’nin politikası da değil bir yerlerden açıklama yapılıyor. Güneydoğu’da halk bu açıklamaları dinliyor. Halk doğrudan bunlara tepki veriyor” dedi.[/FONT][/COLOR]

Sivasprensi 07.12.2009 14:24

sıkıyönetim geri gelsin,polisin yerine askerin jandarmanin müdahelesi gerekli eskiden de böyleydi.cakallar dagdan sehre indi,sözde teslim olanlar butunn bu gruplari kişkirtanlardir adamlar türkiyeyi karistirmaya gelmişler kandilden sehir sehir geziyorlar,kukla basbakan istemiyoruz Amerikanin Kurdugu Partiyi de hic istemiyoruz.basbakan dedigin milletinin namusu olan bayraga el uzattirmaz devletin malina zarar verdirmez polisine tas attirmaz pkk bayragi actirtmaz,,demokratik haklariymiş pehhhh...

H_Turan 07.12.2009 14:31

[QUOTE=goramaz;488441]Bu bile bir sorun değil mi?senin toprağında yaşayan insanlara senden çok yabancıların etkisi varsa bu da bir problem.
ayrıca abdurrahman ben alperenleri takdir ettiğimi belirttim değil mi?
şunun garantisi kim verebilir? açılım olmasaydı ya da böyle bir şeye teşebbüs edilmeseydi bile garanti edebilir miydiniz bu halkın bizden kopmayacağını.. 80 yılda giderek açılan bir uçurum var.bunu siz görmezden geliyorsunuz.ha açılımlı ha açılımsız ,bölgede yıllarca süren bir problem var. ama malesef köklü bir çözüm önerisi yok[/QUOTE]

İyilikten maraz doğar goromaz Polisler o taş atanlara ve bayrak yakanlara Gerekli Müdahaleyi yapsalar böyle olmazdı Kapatacan dtpyi daha parti kurmasınıda engelliyecen sonra diyarbakır belediye başkanını ve diğer dtp li başkanıda görevden alacan Apoyuda asacan o zaman bak daha baş kaldırıyorlarmı Ve isyan eden hepsini devlete isyandan hapse atacan Bak o zaman kürt sorunu kalıyormu.

Salim58 07.12.2009 14:34

[QUOTE=H_Turan;488469]İyilikten maraz doğar goromaz Polisler o taş atanlara ve bayrak yakanlara Gerekli Müdahaleyi yapsalar böyle olmazdı [B]Kapatacan dtpyi daha parti kurmasınıda engelliyecen [/B]sonra diyarbakır belediye başkanını ve diğer dtp li başkanıda görevden alacan Apoyuda asacan o zaman bak daha baş kaldırıyorlarmı Ve isyan eden hepsini devlete isyandan hapse atacan Bak o zaman kürt sorunu kalıyormu.[/QUOTE]

[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Anayasa Mahkemesi'nin hakkında kapatılma davasını yarın görüşeceği DTP'nin kapatılması halinde partililerin faaliyetlerini Barış ve Demokrasi Partisi'nde (BDP) sürdürmesi bekleniyor[/FONT][/COLOR]

[B]adamlar herşeyi hazırlamışlar kapanırsa formül hazır çünkü kanunlar böyle...[/B]

H_Turan 07.12.2009 14:40

[QUOTE=Salim58;488473][COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Anayasa Mahkemesi'nin hakkında kapatılma davasını yarın görüşeceği DTP'nin kapatılması halinde partililerin faaliyetlerini Barış ve Demokrasi Partisi'nde (BDP) sürdürmesi bekleniyor[/FONT][/COLOR]

[B]adamlar herşeyi hazırlamışlar kapanırsa formül hazır çünkü kanunlar böyle...[/B][/QUOTE]

O zaman Mecliste hala besliyecez vergilerimizle pkk o zaman

Salim58 07.12.2009 15:14

[QUOTE=H_Turan;488477]O zaman Mecliste hala besliyecez vergilerimizle pkk o zaman[/QUOTE]

evet malesef öyle:)

her taraftan saldırı haberleri tokkatta 8 asker yaralı tuncelide bankalar tehdit altında ne olacak .vereceksin vur emrini kurşun çok ama karar çıkmaz çıksada uygulanmaz mahkeme kapısından geri döner....:)

doğan bulut 07.12.2009 15:14

[QUOTE=goramaz;488421]bi bir kere şunu hatırlatmak isterim. Benim ülkeme sevgim parti sevgisinden öndedir. Hepimiz gibi.. Sizden böyle bbir yorum geleceğini tahmin etmeliydim.Ancak ülkemizin bir meselesini yok senin partin şöyle yaptı yok benim partim böyle yaptı diye küçük bir alana sıkıştırmak inanın beni rahatsız ediyor.Biz bu başlıkta partileri tartışmıyoruz en azından benim böyle bir derdim yok.Burada açılımın getirisini götürüsünü tartışıyoruz. Ben de dedim ki: Açılımdan önce de bayrağa saldırı yok muydu?
Diğer taraftan [B]urumçi[/B] kardeşim, mesele pkk sorununu da içeren bir mesele değil mi? Kürtler (in bazıları) Cumhuriyet döneminde de ayaklanmış bugün de ayaklanmışlar. 10 yılda onbeş milyon genç yaratan cumhuriyet 80 küsür yılda 12 milyon Kürt'ü kendine niye bağlayamadı. Sorumlu kim?Biz ülkemize onları sevrememişsek geçen onlarca yılda, bunda hepimiz suçluyuz.[/QUOTE]

yorum yok sen kendi yorumunu kendin vermişsin zaten işine geldiği gibi yaz çiz ben usandım artık

Salim58 07.12.2009 15:21

[QUOTE=Salim58;488489]evet malesef öyle:)

her taraftan saldırı haberleri tokkatta 8 asker yaralı tuncelide bankalar tehdit altında ne olacak .vereceksin vur emrini kurşun çok ama karar çıkmaz çıksada uygulanmaz mahkeme kapısından geri döner....:)[/QUOTE]

[B]evet acı haber geldi tokat reşadiyede 6 askerimiz şehit

allah rahmet eylesin yaralı askerlerimizede acil şifalar..[/B]

doğan bulut 07.12.2009 15:28

KAHROLSUN.. PKK ...KAHROLSUN YANDAŞLARI .....KAHROLSUN DUYARSIZ KALANLARA

ŞEHİDİM HAKINI HELAL ET BİZLERE

Urumçi 08.12.2009 03:53

Sevgili goramaz, kürtler neden ayaklandı diyoruz. Hayır bunlar bir kürt ayaklanması değildi. Bölgesel dini içerikli ya da aşiret çıkarlarını güden ayaklanmalardı bugüne kadar. PKK ise bir kürt ayaklanması değil marksist leninist bir terör örgütüdür. Ha bugün gelinen nokta şudur açılım yapıp PKK'yı kürt kökenli vatandaşlarımıza maal etmek ve kürt kimliğine sahip bir millet oluşturacak propagandalara bizzat devletin eliyle imkan sağlamak bunun yanında ayrıştırmak ve kutuplaştırmak sonucu bundan sonra emin ol kürt isyanı gerçekleşecektir. Benim artık şu noktada tek çekincem vardır; Kürt ayaklanması gerçekleşmeden Türklerin ayaklanması... Zira şu şeraitten feyz alıp kendini görevli bilen ve hükümetin politikalarına bunun yanında provakatif, bölücü eylemlere tahammülü olmayan Türk gençliği eğer isyan ederse, bu çoğrafyada kimse rahat yaşayamaz. Tek çekincem bu ve olmamasını temenni ettiğim yegane şeyde bu.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:42.