Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başkan Ürgüp Fas'a Gitti (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32306)

Sivaslilar.Net 15.12.2009 12:32

Başkan Ürgüp Fas'a Gitti

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/belediye/1.bsknn.gif[/IMG]

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Tarihi Kentler Birliği΄nin Antalya Side΄de düzenlenen seminerin ardından Fas΄a gitti.

Tarihi Kentler Birliği΄nin 13-16 Aralık tarihlerinde Fas΄ta düzenlenecek toplantısına katılmak üzere Fas΄a giden Başkan Ürgüp, 21 Aralık Pazartesi günü kente tekrar dönecek.

Fas΄ta yapılacak toplantıya katıldıktan sonra Fas΄ın tarihi ve turistik yerlerini gezecek olan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, 17 Aralık Perşembe günü İstanbul΄a geçerek Sivas Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen programa katılacak. Başkan Ürgüp, İstanbul΄daki diğer temaslarının ardından 21 Aralık Pazartesi günü kente tekrar dönecek.

Başkan Ürgüp΄ün şehir dışı programları boyunca Belediye Başkan Vekilliği görevini Mustafa Çimen yürütecek.

Yeni Ülke

ayten58 15.12.2009 12:43

Cevap: Başkan Ürgüp Fas'a Gitti

güle güle gitsin gelsin inşallah iyi şeylerle döner sayın ürgüp.

EyüphanAydın 15.12.2009 13:00

[B]Sağ sağlim gidip,tez vaktiyle hayırlı haberlerle gelmesi dileğiyle.[/B]

tskfn 15.12.2009 13:22

Fas'tan eli boş dönmemeniz dileği ile.

Salim58 15.12.2009 14:24

[B]güle güle hayırlı yolculuklar.

dilerim güzel çalışmalar sonucu güzel izlenimlerle döner.[/B]

seva 15.12.2009 15:36

İnşallah hayırlı haberlerle döner....

-Alp- 16.12.2009 07:56

[QUOTE=tskfn;491640]Fas'tan eli boş dönmemeniz dileği ile.[/QUOTE]

Dönmez dönmez. Fas'ın kültürel ve turistik yerlerinden bir paket yapar getirir Sivas'a.:D

Başlığı görünce "belediye başkanımız başbakanımıza mı özeniyor" dedim.:)

H_Turan 16.12.2009 17:23

yanlış bir gezi

58_SEMİH_58 16.12.2009 17:41

[QUOTE=H_Turan;492455]yanlış bir gezi[/QUOTE]
[B]Yanlış olan nedir acaba?
Onlarda insan degil mi onlarında gezmeye hakkı yok mu?[/B]

Abdurrahman 58 16.12.2009 17:42

doğru bir gezi
....

H_Turan 16.12.2009 17:46

[QUOTE=58_SEMİH_58;492472][B]Yanlış olan nedir acaba?
Onlarda insan degil mi onlarında gezmeye hakkı yok mu?[/B][/QUOTE]

Ben O yönden Bakmadım Belediye başkanı görevine baksın Gezecekse yararlı yerleri gezsin Mesela Avrupa Gezisi OrdakiŞehirlerden örnek alsın Yoksa Fas gezisini bir anlam veremedim.

Bu Arada Çoğu İllerin Kardeş şehirleri vardır Niye Sivasın yok

58_SEMİH_58 16.12.2009 17:52

[QUOTE=H_Turan;492480]Ben O yönden Bakmadım Belediye başkanı görevine baksın Gezecekse yararlı yerleri gezsin Mesela Avrupa Gezisi OrdakiŞehirlerden örnek alsın Yoksa Fas gezisini bir anlam veremedim.

Bu Arada Çoğu İllerin Kardeş şehirleri vardır Niye Sivasın yok[/QUOTE]

Yorum yazmadan önce bilgili olmak gerekir..Nereden biliyorsunuz acaba Sivas'ın kardeş şehirleri olmadıgını? Buyrun size kardeş şehirler ;)

[B][COLOR="Black"]1.Adama – Etiyopya
2. Alicenta – İspanya
3. akü – Azerbaycan
4. Grozni – Çeçenistan
5. Grodaçaç – Bosna Hersek
6. Medine – Suudi Arabistan[/COLOR][/B]

[COLOR="Red"][B]Sivas’ın kardeş şehirleriyle kültürel, ekonomik, ticaret, eğitim ve turistik olarak önemli ilişkiler mevcuttur.[/B][/COLOR]

H_Turan 16.12.2009 17:54

[QUOTE=58_SEMİH_58;492491]Yorum yazmadan önce bilgili olmak gerekir..Nereden biliyorsunuz acaba Sivas'ın kardeş şehirleri olmadıgını? Buyrun size kardeş şehirler ;)

[B][COLOR="Black"]1.Adama – Etiyopya
2. Alicenta – İspanya
3. akü – Azerbaycan
4. Grozni – Çeçenistan
5. Grodaçaç – Bosna Hersek
6. Medine – Suudi Arabistan[/COLOR][/B]

[COLOR="Red"][B]Sivas’ın kardeş şehirleriyle kültürel, ekonomik, ticaret, eğitim ve turistik olarak önemli ilişkiler mevcuttur.[/B][/COLOR][/QUOTE]

Belediye Sitesinde görmemiştimde o yüzden;)

Abdurrahman 58 16.12.2009 17:57

Bilende konuşuyor bilmeyende :)
..

H_Turan 16.12.2009 17:58

Gezeceğene belediyenini işine baksın

Abdurrahman 58 16.12.2009 18:01

ha gayret h_turan konuyu daha fazla kişi görecek,daha fazla kişinin kafasını bulandıracaksın hadi göreyim seni
.... :)

H_Turan 16.12.2009 18:04

[QUOTE=Abdurrahman 58;492506]ha gayret h_turan konuyu daha fazla kişi görecek,daha fazla kişinin kafasını bulandıracaksın hadi göreyim seni
.... :)[/QUOTE]

Ne yani Bir kavşak açıyor abartıyor Koskoca yaz belediyenini görevlerinden olan Yolları Asfalt yaptırıyor onuda abartıyor Ne yani bunlar zaten belediyenini görevi Şimdide Belediyi bırakmış geziyor Yani Seçimlerden önce iş verecem deyip Seçimden sonra İş için gelenleri yollamak zorunda kalıyor

altuntas58 16.12.2009 18:07

[B]Tarihi Kentler Birliği΄nin 13-16 Aralık tarihlerinde Fas΄ta düzenlenecek toplantısına katılacak olan sayın başkanımız doğan ürgüpün sivasımızı en güzel şekilde temsil edeceğinden hiç şüphem yoktur[/B]

barikat58 17.12.2009 19:20

[QUOTE=H_Turan;492500]Gezeceğene belediyenini işine baksın[/QUOTE]
[I][B]
önce demişin fas a gidecegine avrupaya gitsin falan filan sonrada gezecegine işine baksın :rolleyes: sen bence ne dedigini bilmiyorsun bi öyle bir böyle sırf muhalefet ;)[/B][/I]

LaEdri 17.12.2009 21:31

Kimsenin bir şey bulandırmaya çalıştığı yok.Belediye hakkında sadece BBP'li arkadaşlar bilgi sahibi değil,biz de çok şey biliyoruz aam hep belki yarın deyip susuyoruz.Bakalım,ilerleyen yıllar bizi mahcup eder inşallah!

Cley 17.12.2009 21:38

[B]Belediye maddi sıkıntı içerisindeymiş. Bu maddi kriz çözülmeden Sivasa hizmet edilebileceğini sanmıyorum.[/B]

Dogu 17.12.2009 21:50

Kebabçıdan Yönetici İş adamından Belediye başkanı olursa Fazla Umut bağlamamak lazım

ismail 58 18.12.2009 22:10

Sn. başkanın Fas'a gideceği haber veriliyorda,
bugün tgrt haberin konuğu olacağı neden haber verilmedi.

doğan bulut 18.12.2009 22:27

[QUOTE=Cley;493112][B]Belediye maddi sıkıntı içerisindeymiş. Bu maddi kriz çözülmeden Sivasa hizmet edilebileceğini sanmıyorum.[/B][/QUOTE]

akp li başkan ne koydu cley satınız yediniz doğan ürgüpede hesap ödemeyi bıraktınız

goramaz 18.12.2009 22:29

[QUOTE=doğan bulut;493637]akp li başkan ne koydu cley satınız yediniz doğan ürgüpede hesap ödemeyi bıraktınız[/QUOTE]

Abi Sami Aydın neyi sattı neyi yedi Allah aşkına.. Kesin bilgi sahibi olmadan bir insan hakkında böyle konuşmak ağır bir ithamdır. Siz resmen hırsızlık nitelendirmesi yapıyorsunuz. Ispat edebilir misiniz?

doğan bulut 18.12.2009 22:33

[QUOTE=goramaz;493640]Abi Sami Aydın neyi sattı neyi yedi Allah aşkına.. Kesin bilgi sahibi olmadan bir insan hakkında böyle konuşmak ağır bir ithamdır. Siz resmen hırsızlık nitelendirmesi yapıyorsunuz. Ispat edebilir misiniz?[/QUOTE]

ben cleye dakılıyorum yoksa sami aydının yaptıklarını kabul etmemek insanlık ayıbıdır çok güzel çalışdı güzel şeyler yaptı ben takdir ediyorum yiğidi öldür hakını yeme

goramaz 18.12.2009 22:46

güzel abim söz insanı bağlar
hz. Ali ne demiş. kişi dilinin altındadır. iyi eğlenceler dilerim ama üçüncü bir insanın şerefi söz konusu..

Abdurrahman 58 20.12.2009 15:51

[QUOTE=goramaz;493640]Abi Sami Aydın neyi sattı neyi yedi Allah aşkına.. Kesin bilgi sahibi olmadan bir insan hakkında böyle konuşmak ağır bir ithamdır. Siz resmen hırsızlık nitelendirmesi yapıyorsunuz. Ispat edebilir misiniz?[/QUOTE]

11 Milyon TL Özbelsana, 4 Milyon 360 Bin Sidaş'a taktı gitti !

Dogu 20.12.2009 16:16

[QUOTE=Abdurrahman 58;494544]11 Milyon TL Özbelsana, 4 Milyon 360 Bin Sidaş'a taktı gitti ![/QUOTE]

Kaynak Dayanak???

goramaz 20.12.2009 19:09

[QUOTE=Abdurrahman 58;494544]11 Milyon TL Özbelsana, 4 Milyon 360 Bin Sidaş'a taktı gitti ![/QUOTE]

Sami Aydın %50 nin üzerinde bir oy ile tekrar göreve geleceğini biliyordu. Bunu bütün sivas biliyordu. Ama kader kısmet.Belediye kurumlarına borç yükleyip de gittiğini düşünmüyorum.
Bir de burada bir insanın izzeti nefsi söz konusu. Zanda bulunmak günahtır. zanna dayanarak bir insanı karalıyorsunuz.

H_Turan 21.12.2009 19:22

[QUOTE=barikat58;492987][I][B]
önce demişin fas a gidecegine avrupaya gitsin falan filan sonrada gezecegine işine baksın :rolleyes: sen bence ne dedigini bilmiyorsun bi öyle bir böyle sırf muhalefet ;)[/B][/I][/QUOTE]

Ne yapayım Muhsin yazıcıoğlunu seviyorum onun ölümünden sonra Doğan Ürgübe verdim biraz duygusal davrandım Yoksa Sami Aydına verirdim Sivasa çok yararı dokundu çehresini değiştirdi bu yüzden Doğan ürgüpten Bazı şeyler bekledim ama şu kısa sürede umduğumu bulamadım Tamam bütçe yok ama bazı şeyleri abartıyor İş verecem diyordu seçimden önce Şimdi Bana iş için gelmeyin diyor demekki yapamayacağın şeyi söylemeceksin sonra Selçuk parkını yapboza dönderdi bir kavşak yaptı abarttı ne yapsın ben bir şey yaptım demeye çalışıyor Şimdilerdede Nufusa kafayı taktı.

LaEdri 21.12.2009 22:16

Takıp gitmek nedir?
Bir kurumdan,işletmeden kendine ve yakınalrına menfaat sağlayıp ortadan kaybolmaktır.Halbuki Sami Aydın'ın [B]kaza[/B]ra seçilemediğini Doğan Ürgüp dahi herkes biliyordur eminim.Büyük Birlik Partisi elindeki tek belediye için borç var,harç var ,icraat yok diyeceklerse henüz 1 yıl geçti,çok geç değil bazı şeyler için.Sami Aydın geldiğinde belediyenin,Özbelsan'ın ne kadar içler acısı bir halde olduğunu,işçilerin maaşlarını bile veremeyen bir belde belediyesi kadar kötü olduğunu sağır sultan biliyordu.Laf değil,bahane değil,icraat bekliyoruz!Vesselam!

LaEdri 21.12.2009 22:18

Cumartesi günü bir afiş gördüm.Boru döşeyen belediye işçileri,Doğan Ürgüp ve bir yazı vardı.[B]"Belki siz görmediniz ama biz bilmem kaç km boru döşedik"[/B].Bu cümlede ben seçilememe kaygısı görüyorum,oy kaygısı görüyorum.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:29.