![]() |
Tebrikler Sandalli
[B]Bir internet sitesinde yapılan şiir yarışmasında sitemiz üyelerinden Sandalli birinci olmuştur.
Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Kalemine yüreğine sağlık...Birinciliği kazandığı şiirini paylaşıyorum...[/B] [B][CENTER][COLOR="Navy"]Beni Sensiz Eyleme Ahu gözlüm beni sensiz eyleme Sevdamızı dinle, haydi sez beni Kalbi dağlatacak bir şey söyleme Sevindirsin dilden çıkan söz beni Aşkını merhem et yürek yarama Sevdan ışık olsun kalpte karama Mutluluğu başka yerde arama İlhamın yap,şiir diye yaz beni İhsan et sevdanı yürekte dursun Sevgimiz bitmesin ömrünce sürsün Saklama gerçeği tüm dünya görsün Gökyüzünü tuval eyle çiz beni Aşkın ateş olsun kalbimi yaksın Gönlümden gönlüne sevdalar aksın Bırak ela ela gözüme baksın Bakışlara köle etsin göz beni Mah cemalin buram buram gül gibi Leblerden dökülen şeker, bal gibi Unutma gurbette beni el gibi Sevdam diye yüreğine kaz beni Al da benliğimi sende ben olsun Aşkın tüm izleri sinemde kalsın Yeter ki Siyahi bir murat alsın, İster canın eyle, ister üz beni.[/COLOR] Hasan İlter[/CENTER][/B] |
Cevap: Tebrikler Sandalli
Tebrik ederim sandalli abimizi.
Siiride gercekten cok güzelmis. |
[B]hece ölçüsü-kafiye-redif
hepsi çok güzel dört dörtlük bi şiir olmuş tebrik ederim hasan abi[/B] |
[B]Mah cemalin buram buram gül gibi
Leblerden dökülen şeker, bal gibi Unutma gurbette beni el gibi Sevdam diye yüreğine kaz beni[/B] Harika bir siir , sahsen çok begendim. Tebrikler . |
tekrar tebrik ederim hasan şiir mükemmel fazlasıyla haketmişsin yüregine saglık ........
|
[B][I][COLOR=red]Abi tebrik ederim ,siirlerin cok güzel begenerek okuyorum eline yüregine saglik[/COLOR][/I][/B]
|
sandalli tebrik ederim, siirin guzel:)
|
Yarışmaya girdi oldu birinci,
Şiiri okudum sanki bir inci, Cley´de sağolsun açmış topici, Yüreğine sağlık tebrikler kankam. |
Bence şair; şiir yazma eylemini sürekli kılan kişidir. Hayata dair bakışını, izlenimini, hislerini şiire döken kişidir. Adeta şiiri hayatının merkezine oturtan kişidir. Çünkü o şiirin safından, şiirin gözlüğünden bakar hayata. Günlük hayatta kullanılan kelimelerin onda daha derin anlamları vardır. Ben buna "kelimelerin arkasını görmek" diyorum.
Hasan İlter, kelimelerin arkasını görebilen ender insanlardan biri. Yüreğini insanlara, sevgiye, dostluğa parselleyen duygu adamı. Bence bu birincilik gecikmiş olmakla beraber ilk olmayacak. Ozanın, şairin her zaman en iyisini çıkaran Sivas, Hasan İlter’le ileride daha çok gururlanacak. Tebrikler abi, yüreğin ve kalemin hiç susmasın. |
abicim tebrik ederim seni
|
[B][COLOR=darkorange]bu ilk başarının devamını diliyor, can-ı gönülden kutluyorum hasan abimi [/COLOR][/B]
|
Bu başarından dolayı tebrik eder devamını dilerim.
Yüreğine sağlık kalemin daim olsun ozanım. |
sandali kardesim siir harika olmus yuregine saglik devamini bekleriz
|
Tebrikler Sandallı
|
sevgili kardeşim sandallı SİVAS lı dediğin böyle olur işte, boşuna dememişler aşıklar diyarı diye, inan seninle gurur duydum, bu şiirinden aldığın birincilik bize 2010 yılının ilk hediyesi oldu. Başarılarının devamını diliyorum EY GÜZEL DUYGU İNSANI...
|
[B]Hocam tebrikederim yüreğinize sağlık şiir gercekten harika...[/B]
|
teprik ediyorum abi süpersin gene
|
[B]Tebrikler . Başarılarınızın devamını diliyorum[/B]
|
tebrik ediyorum hasan abi ..
yürekten süzülen her şey güzeldir hele ki sizin yüreğinizden süzülüyorsa... |
[B]Tebrik ederim hasan kardeşim siz daha nice şiirler yazıp birinci olacaksınız sitemiz seninle gurur duyuyor[/B]
|
[B]Sitemizin sandallısı, Hasan İlteri,
Yazdığı şiirler O'nundur, alın teri, Kendini insanlığa adayan hemşeri, Tebrikler, olmuş yarışmanın lideri... Hasan hocam tebrik ediyorum, yeni yıla nasıl girilirse öyle sürer derler ya... 2010 yılınız ödüllerden ödüle koşmaktan yorulma yılınız olur inaşaallah....[/B] |
Hocam tebrik ediyorum sizi, çok güzel bir şiir, bunuda zaten haketmissiniz.
İnşaallah devamını bekliyoruz :) |
Sevgili hemserim,
Elinize, yureginize saglik...........Ne kadar sansliyiz sizin gibi bir ozana sahip oldugumuz icin. Basarinizi yurekten kutluyorum. |
YÜGEGINE, DILINE VE KALEMINE SAGLIK ...........
|
[B]sevgili hasan kardeşimi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.[/B]
|
[B][I]Tebrikler
Çok güzel ŞİİR Sitemizin müdavimlerinden birinin böyle güzel bir birincilik elde etmesi ayrı bir güzellik Tekrar tşk ederim kardeşime[/I][/B] |
[B]tebrikler SANDALLI garda süper bir şiir yazmışsıın eline yüreğine sağlık nede olsa ozanların diyarından [/B]
|
Tebrikler çok begendim,yüregine saglık...
|
[B][I]Tebrikler Sayın Sandalli, siz şiir de mi yazıyordunuz..? :)[/I][/B]
|
Çok duygulandım tebrik ediyorum.
|
[B][I][COLOR=magenta]Ne kadar da hızlı yayılmış :)[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff00ff]Madem burada da tebrikler yağıyor,bir de buradan tebrik edeyim abimi dedim.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Umarım bu birinciliğin,düzenlenen daha farklı organizasyonlarla böyle devam eder abi.Böyle bir yeteneğe bu platformda da sahip çıkılmalı,emeklerinin hakkı verilmelidir.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Ayrıca belirtmek istediğim birşey daha var.Aynı yarışma da ilk 3'e giren Arif abimizi de yürekten kutluyorum.Ne mutlu ki 2 hemşerim yarışmada dereceye girdi...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Her ikinize de başarılar diliyorum abilerim...[/COLOR][/I][/B] |
Hasan abi tebrikler gerçekten yazdıgın şiirlerikeyfle okuyoruz eline diline saglık gülperi ve maraşta enaz bunlar kadar güzel sen bizim gururumuzsun teşekkürler abi.
|
abimizin yüreğine sağlık şiir mükemmelllll ;)
|
[B][FONT="Arial Black"][COLOR="Indigo"]İhsan et sevdanı yürekte dursun
Sevgimiz bitmesin ömrünce sürsün Saklama gerçeği tüm dünya görsün Gökyüzünü tuval eyle çiz beni [/COLOR][/FONT][/B][B]Süpersin hasan kardeşim aynı zamanda sitemizin gururusun başarılarının devamını dilerim[/B] |
[B][COLOR="Navy"]hasan abim çok güzel olmuş azına gönlüne kalemine salık devamını bekleriz [/COLOR][/B]
|
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]cok güzel olmus mükemmel tebrik ediyorum cani gönülden kutluyorum elinize dilinize saglik
basarilarinizin devamini dilerim:)[/B][/FONT][/COLOR] |
Beni Sensiz Eyleme
Ahu gözlüm beni sensiz eyleme Sevdamızı dinle, haydi sez beni Kalbi dağlatacak bir şey söyleme Sevindirsin dilden çıkan söz beni Aşkını merhem et yürek yarama Sevdan ışık olsun kalpte karama Mutluluğu başka yerde arama İlhamın yap,şiir diye yaz beni İhsan et sevdanı yürekte dursun Sevgimiz bitmesin ömrünce sürsün Saklama gerçeği tüm dünya görsün Gökyüzünü tuval eyle çiz beni Aşkın ateş olsun kalbimi yaksın Gönlümden gönlüne sevdalar aksın Bırak ela ela gözüme baksın Bakışlara köle etsin göz beni Mah cemalin buram buram gül gibi Leblerden dökülen şeker, bal gibi Unutma gurbette beni el gibi Sevdam diye yüreğine kaz beni Al da benliğimi sende ben olsun Aşkın tüm izleri sinemde kalsın Yeter ki Siyahi bir murat alsın, İster canın eyle, ister üz beni. Şiir gerçekten birinci olmaya değer tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum bundan sonraki şiirlerinizi bekliyoruz..... |
[B][I][B][I][I]Buradan ve msn´den şiir için yorumlarını esirgemeyen çok değerli hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Gerçekten bu kadar ilgi ve güzel eleştiri beklemiyordum, okudukça duygulandim. Hepiniz çok iyisiniz, şiirin aldığı dereceden ziyade sizlerin güzel yorumları beni sevindirdi.
@ Cley, sana ilgin için ayrıca teşekkür ederim. ____Sivaslilar.net______ Kimisi kardeşim, kimisi canım, Sizinle şenlendi döşte sol yanım, Burada geçiyor güzel zamanım, Sivaslılar.net´in hayranıyım ben. Yiğitler diyarı Sivas ilinden, Kötülük mü gelir yiğit elinden, Ayrılmayız asla Hakk´in yolundan, Sivaslılar.net´in hayranıyım ben. Hemşehri olmanın zevkine vardım, Bazen yaraları sizinle sardım, Gerckten dostluğu burada gördüm, Sivaslılar.net´in hayranıyım ben. Ozanlar diyarı ilimiz bizim, Türküler çığırır dilimiz bizim, Sizin gibi güzel gülümüz bizim, Sivaslılar.net´in hayranıyım ben. Biz sanal alemde dostluğu kurduk, Birlikte kırkbeşbin üyeye vardık, Hiç rekor koymadık gayretle kırdık, Sivaslılar.net´in hayranıyım ben. Hasan Ilter Saygımla [/I][/I][/B][/I][/B] |
[B][COLOR="Navy"]abi yine döktürmüşsün iyki varsın abi[/COLOR][/B]
|
[B]Biz sanal alemde dostluğu kurduk,
Birlikte kırkbeşbin üyeye vardık, Hiç rekor koymadık gayretle kırdık, Sivaslılar.net´in hayranıyım ben. Hasancığım sivaslılar.net sizinle gurur duyuyor[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:03. |