Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=203)
-   -   Hesap Değişti (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32693)

Aksu 04.01.2010 22:04

Hesap Değişti

[IMG]http://www.sivaspostasi.com.tr/resim/ultra/c051dacb7d44654a3f0810370b1b2bf4.jpg[/IMG]

[B]İl Başkanı Olarak Başladığı Siyasete Belediye Başkanı Olarak Devam Etti Milletvekilliği İçin Kolları Sıvadı[/B]

Ak partinin kurucuları arasında yer alan daha sonra Sivas il başkanlığı göreviyle ödüllendirilen Mimar Sami Aydın’ın içerisindeki Milletvekilliği aşkı hiç solmadı.
Hafta içerisinde katıldığı Radyo programında hayatından kesitleri dinleyicilerle paylaşan ve Siyasetteki yaşadıklarını ve bundan sonraki düşüncelerini paylaşan Sivas Eski Belediye Başkanı Sami Aydın, 2002 Milletvekilliği seçimlerinde Ak partiden aday adayı olduğunu söyledi. Aydın, o gün Ak partide söz sahibi olan dönemin teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Doç.Dr. Abdüllatif Şener tarafından isminin listeden çıkarıldığını söyledi.
Aydın, partisinin kendisini daha sonra Sivas Belediye Başkanı adayı yaptığını ve seçimleri kazanarak Sivas’a uzun bir dönem hizmet ettiğini söyledi. 29 Mart 2009 seçimlerinde Belediye Başkanlığı seçimini hesapta olmayan gelişmeler ve yaşanan üzücü kaza sonrası birazda duygusallığın vermiş olduğu nedenlerden dolayı kaybettiklerini ifade eden Sami Aydın, partisinin vereceği göreve hazır olduğunu belirtti.
Sivas Eski belediye Başkanı Sami Aydın, Ak parti genel merkezinin,” erken seçim yok. Seçimler normal zamanda ve tarihte yapılacak.”açıklamalarına rağmen çalışmaların startını Radyo programına katılarak vermesi dinleyicilere, "Ben Sami Aydın’ım. Vekillik için hazırım”. mesajı verdi.

Kaynak:Sivas Postası

EyüphanAydın 04.01.2010 22:10

Cevap: Hesap Değişti

[B]Sami Aydın Sivas için önemli bir şahsiyet.Bundan sonraki Siyaset hayatında başarılar dilerim[/B]

MUTLU İTİK 09.01.2010 20:33

Valla hiç şaşırmadım ama iyi olacağı kanaatinde değilim çünkü biz artık halktan yana siyasetçileri istiyoruz halkla barışık olsun başkan olduğu dönemlerde dahi kendisine ulaşamadığımız bir vekil daha istemiyoruz şuanki mecliste bulunan vekillerede ulaşamadığımız gibi sami bey belediye başkanı ikende yanında korumayla gezerdi basın olmadığında halkı muhatab almazdı kesinlikle ben size oy verdim diye yardım isteyenlere siz partiye oy verdiniz şahsıma değil deyip hedef şaşırtan birisi seçim yaparken vekil bizim vekilimizdir bizden hiçbir fazlası yoktur kendini bizden farklı görenin bize hiç bir faydası olmayacaktır
sivassporda çıkıştayken hilton oteline yer göstermediği için sivasa yaptığı en büyük darbedir memleketin gelişmesine darbe vuran orada çalışacak 3-5 kişi dahi olsa işsiz kalmasına sebeb olan kişi aday dahi olması bence

altuntas58 09.01.2010 20:55

[QUOTE=MUTLU İTİK;511225]Valla hiç şaşırmadım ama iyi olacağı kanaatinde değilim çünkü biz artık halktan yana siyasetçileri istiyoruz halkla barışık olsun başkan olduğu dönemlerde dahi kendisine ulaşamadığımız bir vekil daha istemiyoruz şuanki mecliste bulunan vekillerede ulaşamadığımız gibi sami bey belediye başkanı ikende yanında korumayla gezerdi basın olmadığında halkı muhatab almazdı kesinlikle ben size oy verdim diye yardım isteyenlere siz partiye oy verdiniz şahsıma değil deyip hedef şaşırtan birisi seçim yaparken vekil bizim vekilimizdir bizden hiçbir fazlası yoktur kendini bizden farklı görenin bize hiç bir faydası olmayacaktır
sivassporda çıkıştayken hilton oteline yer göstermediği için sivasa yaptığı en büyük darbedir memleketin gelişmesine darbe vuran orada çalışacak 3-5 kişi dahi olsa işsiz kalmasına sebeb olan kişi aday dahi olması bence[/QUOTE]
[B]Tespitlerinize katılmamak mümkün değil teşekkürler[/B]

LaEdri 09.01.2010 22:39

[QUOTE=MUTLU İTİK;511225]Valla hiç şaşırmadım ama iyi olacağı kanaatinde değilim çünkü biz artık halktan yana siyasetçileri istiyoruz halkla barışık olsun başkan olduğu dönemlerde dahi kendisine ulaşamadığımız bir vekil daha istemiyoruz şuanki mecliste bulunan vekillerede ulaşamadığımız gibi sami bey belediye başkanı ikende yanında korumayla gezerdi basın olmadığında halkı muhatab almazdı kesinlikle ben size oy verdim diye yardım isteyenlere siz partiye oy verdiniz şahsıma değil deyip hedef şaşırtan birisi seçim yaparken vekil bizim vekilimizdir bizden hiçbir fazlası yoktur kendini bizden farklı görenin bize hiç bir faydası olmayacaktır
sivassporda çıkıştayken hilton oteline yer göstermediği için sivasa yaptığı en büyük darbedir memleketin gelişmesine darbe vuran orada çalışacak 3-5 kişi dahi olsa işsiz kalmasına sebeb olan kişi aday dahi olması bence[/QUOTE]

Sami Aydın'ın başkanlığı döneminde ben de Erzurum'daydım.Yani yılın 3-4 ayı Sivas'ta olabiliyordum.Buna rağmen istediğim zaman görüşebildim,ulaşabildim.Bu açıdan hiç sorun yaşamadım ben..

Osmanlı 09.01.2010 22:41

[QUOTE=Ötüken;511389]Sami Aydın'ın başkanlığı döneminde ben de Erzurum'daydım.Yani yılın 3-4 ayı Sivas'ta olabiliyordum.Buna rağmen istediğim zaman görüşebildim,ulaşabildim.Bu açıdan hiç sorun yaşamadım ben..[/QUOTE]

Esnaflarından Dinlediğime Göre Yaptığı Projelerden kaynaklanan Şikayetler için Kimseyi yanına kabul etmezmiş Bir nevi zorla Kabul ettirme

LaEdri 09.01.2010 22:45

[QUOTE=Osmanlı;511393]Esnaflarından Dinlediğime Göre Yaptığı Projelerden kaynaklanan Şikayetler için Kimseyi yanına kabul etmezmiş Bir nevi zorla Kabul ettirme[/QUOTE]

Kardeşim öyle olacaksın.Bin kafadan bir ses çıkarsa ben nasıl yapacağım işimi.Bir proje halkın yüzde yüzünü tatmin edemez zaten.öyle halkın görüşünü alacağım,onlar ne derse o olur yöntemiyle iş yapılamaz.Hele ki belediye işleri...

Osmanlı 09.01.2010 22:48

[QUOTE=Ötüken;511400]Kardeşim öyle olacaksın.Bin kafadan bir ses çıkarsa ben nasıl yapacağım işimi.Bir proje halkın yüzde yüzünü tatmin edemez zaten.öyle halkın görüşünü alacağım,onlar ne derse o olur yöntemiyle iş yapılamaz.Hele ki belediye işleri...[/QUOTE]

Ne oıldu Oblardan İzinsiz Allah Nasip Etmedi bir daha onu oraya kazayı vesile kıldı.

[QUOTE=Ötüken;511400]Kardeşim öyle olacaksın.Bin kafadan bir ses çıkarsa ben nasıl yapacağım işimi.Bir proje halkın yüzde yüzünü tatmin edemez zaten.öyle halkın görüşünü alacağım,onlar ne derse o olur yöntemiyle iş yapılamaz.Hele ki belediye işleri...[/QUOTE]

Ne oıdu Onlardan İzinsiz yaptıda Allah Nasip Etmedi bir daha seçilemedi kazayı vesile kıldı.

altuntas58 09.01.2010 22:49

[QUOTE=Osmanlı;511393]Esnaflarından Dinlediğime Göre Yaptığı Projelerden kaynaklanan Şikayetler için Kimseyi yanına kabul etmezmiş Bir nevi zorla Kabul ettirme[/QUOTE]

[B]Bende bu tür şikayetleri halktan,esnaftan çok duydum [/B]

Osmanlı 09.01.2010 22:51

[QUOTE=altuntas58;511408][B]Bende bu tür şikayetleri halktan,esnaftan çok duydum [/B][/QUOTE]

Hatta O zamanlar Osman Seçilmişi Örnek Gösterirlerdi Şikayetlerimizi Dinler ona göre hareket eder Halkın ahını almaz madur etmez derlerdi

LaEdri 09.01.2010 22:56

[QUOTE=Osmanlı;511402]Ne oıldu Oblardan İzinsiz Allah Nasip Etmedi bir daha onu oraya kazayı vesile kıldı.

Ne oıdu Onlardan İzinsiz yaptıda Allah Nasip Etmedi bir daha seçilemedi kazayı vesile kıldı.[/QUOTE]

Allah adına söz söyleme cesaretini nereden buldum bilmiyorum ama işsizlik envanteri çıkarıp,iş vereceğim deyip,dün işsizlikten yakınan halka isyan eden belediye reisimizi de gördük.Dert dinlemek çözüm değildir ki.İş isteyene iş yok diyorsun,toplu taşımaya zam istemiyoruz diyen öğrenciye ,bu işlerin maliyeti var,zam gerekli diyorsun.Burda nerde dert dinleme var ki?
Belediye işlerinde dert dinlemek,tek tek halkı dinlemek zaman kaybıdır!

Osmanlı 09.01.2010 22:59

[QUOTE=Ötüken;511416]Allah adına söz söyleme cesaretini nereden buldum bilmiyorum ama işsizlik envanteri çıkarıp,iş vereceğim deyip,dün işsizlikten yakınan halka isyan eden belediye reisimizi de gördük.Dert dinlemek çözüm değildir ki.İş isteyene iş yok diyorsun,toplu taşımaya zam istemiyoruz diyen öğrenciye ,bu işlerin maliyeti var,zam gerekli diyorsun.Burda nerde dert dinleme var ki?
Belediye işlerinde dert dinlemek,tek tek halkı dinlemek zaman kaybıdır![/QUOTE]

Ben Ne demek İstediğimi Gayet İyi biliyorsun Sen bir Proje Yapıyorsan İnsanları Mağdur ediyorsan İyi Belediye başkanı değilsin Ekmeğiyle oynuyorsan Çünkü kul hakkı var Ama Çok güveniyordu seçileceğine Arkasında Akp vardı ne oldu

LaEdri 09.01.2010 23:02

Senin mantığında her iktidar geldiği gün yıkılmak zorunda.Zira her iktidar çok kulun hakkına giriyor.O kadar kul hakkına bir gün bile müsade etmez Allah,değil mi?
ya da 30.000 insanı öldüren dolayısıyla milyonalrca insanın hakkına giren PKK'nın 30 yıl varlığını sürdürememesi lazım değil mi?

Osmanlı 09.01.2010 23:07

[QUOTE=Ötüken;511424]Senin mantığında her iktidar geldiği gün yıkılmak zorunda.Zira her iktidar çok kulun hakkına giriyor.O kadar kul hakkına bir gün bile müsade etmez Allah,değil mi?
ya da 30.000 insanı öldüren dolayısıyla milyonalrca insanın hakkına giren PKK'nın 30 yıl varlığını sürdürememesi lazım değil mi?[/QUOTE]

Konuyu Çarpıtma Ben Sami Aydının Yanlışlarını Söylüyorum Demekki Sen halkdan uzaksın Esnaftan uzaksın.

Park Yaparak Kaldırım genişleterek Belediyeceilik olmuyor Biraz Kayseriye Bakta Öğren nasıl olurmuş

LaEdri 09.01.2010 23:08

Mazlumun ahı aheste aheste çıkıyorsa madem ABD dünyanın en büyük gücü olmamalıydı!:)
Çarpıtmayla alakası yok!Sadece senin mantığın bu!

Osmanlı 09.01.2010 23:10

[QUOTE=Ötüken;511433]Mazlumun ahı aheste aheste çıkıyorsa madem ABD dünyanın en büyük gücü olmamalıydı!:)
Çarpıtmayla alakası yok!Sadece senin mantığın bu![/QUOTE]

Körü Körüne Sami Aydını Korumak Bu olsa Gerek

Ama Seçilmedi kabul et artık Sen istesende İstemesende Hlk Doğan Ürgübü seçti Çok güveniyordu Seçileceğine Çok şey yapmıştıya

LaEdri 09.01.2010 23:13

Ben Sami Aydın'ı senden daha çok eleştirdim.Yeni üye olduğun için bilmiyorsundur.Sami Aydın'ı eleştirdiğim zamanalr da "körü körüne saldırmak bu oluyor demek ki" diyorlardı.Halbuki ben sadeec doğru bildiğimi söylüyor,güzel olanı alkışlarken,yanlış gördüğüm durumları eleştiriyorum.Ne ampülüm,ne gülüm ne de ok,ben Sivas sevdalısıyım..;)

Osmanlı 09.01.2010 23:16

[QUOTE=Ötüken;511444]Ben Sami Aydın'ı senden daha çok eleştirdim.Yeni üye olduğun için bilmiyorsundur.Sami Aydın'ı eleştirdiğim zamanalr da "körü körüne saldırmak bu oluyor demek ki" diyorlardı.Halbuki ben sadeec doğru bildiğimi söylüyor,güzel olanı alkışlarken,yanlış gördüğüm durumları eleştiriyorum.Ne ampülüm,ne gülüm ne de ok,ben Sivas sevdalısıyım..;)[/QUOTE]

Sami Aydın boru döşedik alt yapıyı bitirdik diyordu Daha yeni yaptığı caddeler Atatürk Caddesi ve İstasyon Caddeleri Yağmurda Su bastı esnaf mağdur oldu demekki göz boyamakla olmuyormuş dimi ötüken

LaEdri 09.01.2010 23:26

Kardeş işsizliğe çare bulacağım,envanter çıkardım bilmem ne çıakrdım deyip,şimdi yanına gelip iş isteyenlere isyan etmek, neyi boyamak oluyor peki?:)

Osmanlı 09.01.2010 23:28

[QUOTE=Ötüken;511472]Kardeş işsizliğe çare bulacağım,envanter çıkardım bilmem ne çıakrdım deyip,şimdi yanına gelip iş isteyenlere isyan etmek, neyi boyamak oluyor peki?:)[/QUOTE]

İnsanları Düşünüyor Kötümü Diğeri Gbi göz boyamıyor Yaptığı kaldırımları görüyoruz ne hallerde Sanki Sami aydın gibi belediye başkanı yok biraz çevrenizdeki illere bakın uzağa gitmeye gerek yok Kayseriye Nasıl belediyecilik yapılıyor öğreninin Kaldırım Genişletmekle,Park yapmakla göz boyamakla olmaz

LaEdri 09.01.2010 23:33

[QUOTE=Osmanlı;511474]İnsanları Düşünüyor Kötümü Diğeri Gbi göz boyamıyor Yaptığı [B]kaldırımları görüyoruz ne hallerde[/B] Sanki Sami aydın gibi belediye başkanı yok biraz çevrenizdeki illere bakın uzağa gitmeye gerek yok Kayseriye Nasıl belediyecilik yapılıyor öğreninin Kaldırım Genişletmekle,Park yapmakla göz boyamakla olmaz[/QUOTE]

Daha 2-3 ay önce yapılan Mevlana Caddesi asfaltının nasıl kırıldığını görmek için oraya gitmen lazımsa,git..:)...
İnsanları düşünüyorsa,kendi maaşına 350 lira zam yapmayacak dostum..
Bir dahaki seçimlerde Doğan ürgüp oy vereceğim muhtemel kişiler arasında.bakarsın ilk yılını ne kadar kötü geçirmişse,4 yılını o derecede iyi geçirri,biz de veririz oyumuzu.Sami Aydın babmın oğlu değil..:):rolleyes:

BOUN 09.01.2010 23:34

Halkla her gün görüşüp halka hiç bir hizmeti dokunmayan başkandansa, halkla hiç görüşmeyip hatta halkı adam yerine koymayıp ancak halka hizmet üreten başkanı tercih ederim. Canım, cicim hesabı karın doyurmuyor!

Diğer bir husus eğer Sami Bey'in otogarı satmasına engel çıkartmasaydı Sivas'taki hainler, şimdi beş yıldızlı otel açılmış olacaktı. Sivas'tan haberiniz olmadan Sivas'ın menfaatine bir şey söylüyormuş havasına girmeniz garip kaçtı doğrusu!

Osmanlı 09.01.2010 23:36

[QUOTE=Ötüken;511480]Daha 2-3 ay önce yapılan Mevlana Caddesi asfaltının nasıl kırıldığını görmek için oraya gitmen lazımsa,git..:)...
İnsanları düşünüyorsa,kendi maaşına 350 lira zam yapmayacak dostum..
Bir dahaki seçimlerde Doğan ürgüp oy vereceğim muhtemel kişiler arasında.bakarsın ilk yılını ne kadar kötü geçirmişse,4 yılını o derecede iyi geçirri,biz de veririz oyumuzu.Sami Aydın babmın oğlu değil..:):rolleyes:[/QUOTE]

Takım tutar gibi Sami aydını tuttuğun belli Sanki Sivası Çok yükseltti genişletti

LaEdri 09.01.2010 23:39

Dsotum daha dün siteye gelmişsin ve hemen tanımışsın insanları.Biz site kurulduğundan beri burdayız haal tanıyamadık.Helal olsun sana!Yetenek Sizsinize katılabilirsin bu yeteneğinle..:)

Osmanlı 09.01.2010 23:41

[QUOTE=BOUN;511481]Halkla her gün görüşüp halka hiç bir hizmeti dokunmayan başkandansa, halkla hiç görüşmeyip hatta halkı adam yerine koymayıp ancak halka hizmet üreten başkanı tercih ederim. Canım, cicim hesabı karın doyurmuyor!

Diğer bir husus eğer Sami Bey'in otogarı satmasına engel çıkartmasaydı Sivas'taki hainler, şimdi beş yıldızlı otel açılmış olacaktı. Sivas'tan haberiniz olmadan Sivas'ın menfaatine bir şey söylüyormuş havasına girmeniz garip kaçtı doğrusu![/QUOTE]

Hiç yoktan İyi Niyetli Doğan Ürgüp Her Şeyi ben bilirim sadece benim dediğim olacak başkası mağdur olursa banane demiyor Kurumlarla Kavgalı değil Valiliyle kavgalı değil Tuturmuşsunuz Sami Aydın Diye Alt yapıyı ve temel sorunları bitirmeden üst yapıya geçti sami aydın göz boyadı Biraz Halkı dinle anlarsın Ama nerde PARK BAHÇE YAPMAKLA BELEDİYECİLİK OLMAZ

[QUOTE=Ötüken;511485]Dsotum daha dün siteye gelmişsin ve hemen tanımışsın insanları.Biz site kurulduğundan beri burdayız haal tanıyamadık.Helal olsun sana!Yetenek Sizsinize katılabilirsin bu yeteneğinle..:)[/QUOTE]

şİMDİDE Karşındakini Küçümsemeyemi başladın Yeni Üye Olabilirim Senden Az bilgili olacağımı göstermez ötüken

BOUN 09.01.2010 23:43

[QUOTE=Osmanlı;511486]Hiç yoktan İyi Niyetli Doğan Ürgüp Her Şeyi ben bilirim sadece benim dediğim olacak başkası mağdur olursa banane demiyor Kurumlarla Kavgalı değil Valiliyle kavgalı değil Tuturmuşsunuz Sami Aydın Diye Alt yapıyı ve temel sorunları bitirmeden üst yapıya geçti sami aydın göz boyadı Biraz Halkı dinle anlarsın Ama nerde PARK BAHÇE YAPMAKLA BELEDİYECİLİK OLMAZ

şİMDİDE Karşındakini Küçümsemeyemi başladın Yeni Üye Olabilirim Senden Az bilgili olacağımı göstermez ötüken[/QUOTE]

Arkadaşım benim eşim, dostum, akrabalarım Sivas'ta yaşıyor, ben halkı dinliyorum, Yazıcıoğlu'nun kazası nedeniyle yeni başkana oy verenler elim kırılsaydı da vermeseydim diyor! Acaba farklı halkla mı muhatap oluyoruz?

LaEdri 09.01.2010 23:45

Az bilgilisin demedim bile.Ama siteyi ve sitedeki üyeleri tanımada senden daha iyiym.Bu kesin!:)
Bize iyi niyet lazım değil.
Futbolcumuz Hayrettin'in iyi niyetinden şüphe yok aam çok hata yapıyor ve takıma zarar veriyor.Bu yüzden hayrettin'in iyi niyeti değil,az hata yapması,iyi oynaması,kısaca iş yapmasıdır baan lazım olan!

Osmanlı 09.01.2010 23:56

[QUOTE=BOUN;511491]Arkadaşım benim eşim, dostum, akrabalarım Sivas'ta yaşıyor, ben halkı dinliyorum, Yazıcıoğlu'nun kazası nedeniyle yeni başkana oy verenler elim kırılsaydı da vermeseydim diyor! Acaba farklı halkla mı muhatap oluyoruz?[/QUOTE]

Vardır Bundada Hayır Çok güveniyordu Seçileceğine ne oldu Bir dahada gelemez Belediyeye.

Daha İlk senesi doldurmadı Halk iyi niyetli olanları seçer boun Sen hiç merak etme Osman Seçilmiş örneği açıktır.

Bu arada Sami Aydın Ne yapmış Ben öyle Belediye Başkanları bilirimki Türkiyede Yeni Belediye binası yapar Şehri genişletir Alt geçitli çarşılar yapar raylı sistemler döşetir caddeleri büyütür alt yapıyı bitirir bunları yaptıktan sonra Görsellik veriri en sonra şehrin sorunları bitince park yapar Sami ne yaptı bütçeyi parka gömdü hala koruyun körü körüne sanki siz biliyorsunuz

[QUOTE=Ötüken;511492]Az bilgilisin demedim bile.Ama siteyi ve sitedeki üyeleri tanımada senden daha iyiym.Bu kesin!:)
Bize iyi niyet lazım değil.
Futbolcumuz Hayrettin'in iyi niyetinden şüphe yok aam çok hata yapıyor ve takıma zarar veriyor.Bu yüzden hayrettin'in iyi niyeti değil,az hata yapması,iyi oynaması,kısaca iş yapmasıdır baan lazım olan![/QUOTE]

Onu demeye getirdin Yeni Üye Olabilirim ama Bilgisiz değilim az çok Şehirler gördüm 7 sene yalovada 3 sene kayseride,4 ay bursada,istanbulda,antalyada,izmitte,samsuna,ankaraya,eskişehire gitmişliğim var az çok şehirlerin yapısını belediyelerin görevini bilirim.

Futbolla Belediyeyi kısayaslaman yanlış Halk iyi niyetli olanı seçer heleki bu Muhsin Yazıcıoğlunun Yadigari ise halk bilir ötüken sen istesende istemesende Osman Seçilmiş örneği gibi halk sevdiğini tekrar seçer yeterki gönlünü alsın Doğan bey sen merak etme.

LaEdri 09.01.2010 23:59

"[B]Onu demeye getirdin [/B]"

Kardeş sen bizim niyetimiz de bizden iyi biliyorsun maaşallah.Ee tartışmaya gerek yok o vakit!:)

Osmanlı 10.01.2010 00:02

[QUOTE=Ötüken;511499]"[B]Onu demeye getirdin [/B]"

Kardeş sen bizim niyetimiz de bizden iyi biliyorsun maaşallah.Ee tartışmaya gerek yok o vakit!:)[/QUOTE]

Yeni Üye Olduğumu Söyleyerek Başka türlü ne anlarım Sayın Ötüken Karşındakini küçümsediğin açık.

LaEdri 10.01.2010 00:09

[QUOTE=Osmanlı;511500]Yeni Üye Olduğumu Söyleyerek Başka türlü ne anlarım Sayın Ötüken Karşındakini küçümsediğin açık.[/QUOTE]

Kardeş,
Yeni üye olduğun için siteyi henüz tanıma aşamaındasın.Hangi üye kimdir,ne iş yapar,yaşı nedir,siyasi görüşü nedir,hangi konulara yazmayı sever gibi şeyleri bilmiyorsun haliyle.Buna rağmen daha ikinci günüde çıkıp benim takım tutar gibi ya da körü körüne Sami Aydın'ı desteklediğimi söylemen tuhaf.halbuki benim Sami Aydın'ı eleştiren onlarca mesajım var.beni tanımadığın için körü körüne ikilemesini kullanabiliyorsun.Demek istediğim buydu.Ne yani; siteye dün gelmiş birisi olarak 4 yıllık üyeden daha mı çok tanıyorsun siteyi ve üyelerini?

Osmanlı 10.01.2010 00:13

[QUOTE=Ötüken;511501]Kardeş,
Yeni üye olduğun için siteyi henüz tanıma aşamaındasın.Hangi üye kimdir,ne iş yapar,yaşı nedir,siyasi görüşü nedir,hangi konulara yazmayı sever gibi şeyleri bilmiyorsun haliyle.Buna rağmen daha ikinci günüde çıkıp benim takım tutar gibi ya da körü körüne Sami Aydın'ı desteklediğimi söylemen tuhaf.halbuki benim Sami Aydın'ı eleştiren onlarca mesajım var.beni tanımadığın için körü körüne ikilemesini kullanabiliyorsun.Demek istediğim buydu.Ne yani; siteye dün gelmiş birisi olarak 4 yıllık üyeden daha mı çok tanıyorsun siteyi ve üyelerini?[/QUOTE]

Ben Siteyle İlgili Yorum Yapmadım Ben Sami Aydının Yanlışlarını Söyledim Bunu Söylemek İçin 4 yıldır üye olmaya hiç gerek yok sayın ötüken Bu arada Geçmişte eleştirdiğin beni ilgilendirmez Şu anki takım tutar gibi tutman yanlışlıklarını görmemen körü körüne tutman bunu gösteriyor Ben diyorumki Yeni Yapılan Caddelerin su basması normal bir durum değil sen ahala koruyorsun bu ne demek oluyor Körü körüne korumak oluyor

LaEdri 10.01.2010 00:19

[QUOTE=Osmanlı;511504]Ben Siteyle İlgili Yorum Yapmadım Ben Sami Aydının Yanlışlarını Söyledim Bunu Söylemek İçin 4 yıldır üye olmaya hiç gerek yok sayın ötüken Bu arada Geçmişte eleştirdiğin beni ilgilendirmez Şu anki takım tutar gibi tutman yanlışlıklarını görmemen körü körüne tutman bunu gösteriyor Ben diyorumki [B]Yeni Yapılan Caddelerin su basması normal bir durum değil[/B] sen ahala koruyorsun bu ne demek oluyor Körü körüne korumak oluyor[/QUOTE]

[QUOTE=Ötüken;323203][B]Bugün Sivas'ta yine yağmur vardı ve belediyenin şu yağmur suyu hattını yaptığını hala anlayamadım.Pek çok yer resmen göl olmuş.Üstelik yeni yapılan yerler.Anlamak güç.[/B][/QUOTE]

24.10.2008 tarihli bir mesajım.Umarım derdimi anlatır.Anlatamazsa daha da çaba sarfetmeyeceğim zaten!

Bu arada yeni yapılan bir caddenin çökmesi de normal değil.!Hani su basmasını eleştirirken ,bunu da söylemezsek haksızlık etmiş oluruz!

Osmanlı 10.01.2010 00:25

[QUOTE]Bu arada yeni yapılan bir caddenin çökmesi de normal değil.!Hani su basmasını eleştirirken ,bunu da söylemezsek haksızlık etmiş oluruz[/QUOTE]

o zaman sayın Ötüken Sami Aydını Yükseltip Doğan ürgübü küçültme veya beceriksiz gözterme

Şimdi Soruyorum Ötüken Sivasın Temel bazı sorunları varken bütçeyi ucu açık parka gömmenini ne mantığı vardı bu sivasın geleceğini hiç etkilemedimi sence

Sivasın Tek Sorunu Parkmıydı

Kibrisli 10.01.2010 00:44

Arkadaşlar belediyecilik ap ayrı bir durum, herkes başkanların beğenmediği yönlerini yadırgar ve eleştirir bende burada çoooook Sami Aydın'ı eleştirdim halende eleştiririm, AKSU olsun, Kent Meydanı olsun ama onun dışında da Paşafabrikası ve yine AKSU diyeceğim bu konular gibi konularda da övmüşümdür, siyasi görüşümü herkes biliyor o bakımdan şaşırabilirler Doğan Ürgüp'e neden karşı çıkmıyor bu diye söyleyeyim çok iyi olduğundan değil veya Sami Aydın'dan iyi olduğundan değil ya da kötü... 1 sene olmamış seçileli ben kendimce nacizane 1 sene verdim kendisine bir seneden sonra yaptıkları ve yapmadıkları ile eleştirir ya da överim ama sitemizde hiç karşılaşmadığım ve hiçte yakıştıramadığım bir durumla karşılaştım söylemeden geçemeyeceğim ben önce geldim sen sonra geldin buna gerek yok zira olay Sami Aydın meselesi yani Doğan Ürgüp'e bile gelmesi bence yanlışken olay site üyelik zamanlarına gelmiş...

Doğan Ürgüp'ü eleştiren arkadaşlar eleştirilerinizde haklı olabilirsiniz ama Osmanlı sanırım Sami Aydın'a karşı Doğan Ürgüp'ü örnek vermemiş, siz Ürgüp'ü eleştirdiğinizde sahiplenme güdüsü ile cevap vermiş yani olay Ürgüp-Aydın farkı değil Aydın belediye de ne yaptı vekilliği bu karakteri ile nasıl yapar? Bu tartışılmalı... Halktan uzak birisi belki belediye başkanlığı yapabilir ama kesinlikle Vekillik yapamaz yani BOUN haklısın halkla görüşüp iş yapmayan belediye başkanı olacağına halkla görüşmeden çalışan başkan olsun ama vekillikte o kopuklukla çalışan vekil olamazsın ille de görüşcen ki bu beceri bana göre de Sami Aydın'da yok kendim yaşadım ondan biliyorum... Önceden ne yaşadığımı seçim dönem burada anlatmıştım şimdi tekrar gerek duymuyorum...

MUTLU İTİK 10.01.2010 00:44

[QUOTE=BOUN;511481]

Diğer bir husus eğer Sami Bey'in otogarı satmasına engel çıkartmasaydı Sivas'taki hainler, şimdi beş yıldızlı otel açılmış olacaktı. Sivas'tan haberiniz olmadan Sivas'ın menfaatine bir şey söylüyormuş havasına girmeniz garip kaçtı doğrusu![/QUOTE]

Şimdi arkadaşım ben sana ne desem bilmiyorum otogar fayda getirecek diye düşünüyorsan birde şu açıdan bak şu anki otogar yeri sivas a en faydalı konumda bulunuyor neredeyse sivas ın bütün muhitlerine eşit uzaklıkta ama götürmek istedikleri yer ise ahırlar bölgesi altıdaki arazi unutmadan tapuda tanığın varsa önce git bir bak ahırlar bölgesi ile terminal projesinin arasında kalan arazi kime ait, terminal gidecekti oraya ardından köy garajlarıda ardından merkezi otobüs durağıda ardından itfaiye zaten DMO kapalı ardından orada çıkacak rantı sen düşün haaa oraya gönderilen esnafı ve oraya dışarıdan gelecek insanların perişanlığınıda. Hilton otelleri terminalin yerini istedi diyorsan oradada yanılıyorsun onlar anadoluda hangi ilde şehir merkezine yakın bir yerde işletme kurmuşlar büyük şehirler hariç adam hiltonu kursun merkeze müşterileri gitsin 3 liraya tavk döner yesin böyle bir işletme anlayışı olmayan bir müessedir hilton.
Sen diyorsunki ben 3-4 ay sivas ta kalmama rağmen görüşüyordum sorun yoktu sen hangi yıllardan bahsediyorsun buraya tarih yaz ben yazın sami beyin yurt içi ve yurt dışına yaptığı gezilerin detaylarını vereyim sivas ta göremiyorduk bile başkanı nasıl görüşelim.
Sivas halkı dinlenmeye okadar açki boş dolu farketmez, sene 1994 te bir ateş yaktılar sivas ın ocağına o günden buyana sivas lıyı dinleyen yok kardeşim

Osmanlı 10.01.2010 00:50

[QUOTE=MUTLU İTİK;511513]Şimdi arkadaşım ben sana ne desem bilmiyorum otogar fayda getirecek diye düşünüyorsan birde şu açıdan bak şu anki otogar yeri sivas a en faydalı konumda bulunuyor neredeyse sivas ın bütün muhitlerine eşit uzaklıkta ama götürmek istedikleri yer ise ahırlar bölgesi altıdaki arazi unutmadan tapuda tanığın varsa önce git bir bak ahırlar bölgesi ile terminal projesinin arasında kalan arazi kime ait, terminal gidecekti oraya ardından köy garajlarıda ardından merkezi otobüs durağıda ardından itfaiye zaten DMO kapalı ardından orada çıkacak rantı sen düşün haaa oraya gönderilen esnafı ve oraya dışarıdan gelecek insanların perişanlığınıda. Hilton otelleri terminalin yerini istedi diyorsan oradada yanılıyorsun onlar anadoluda hangi ilde şehir merkezine yakın bir yerde işletme kurmuşlar büyük şehirler hariç adam hiltonu kursun merkeze müşterileri gitsin 3 liraya tavk döner yesin böyle bir işletme anlayışı olmayan bir müessedir hilton.
Sen diyorsunki ben 3-4 ay sivas ta kalmama rağmen görüşüyordum sorun yoktu sen hangi yıllardan bahsediyorsun buraya tarih yaz ben yazın sami beyin yurt içi ve yurt dışına yaptığı gezilerin detaylarını vereyim sivas ta göremiyorduk bile başkanı nasıl görüşelim.
Sivas halkı dinlenmeye okadar açki boş dolu farketmez, sene 1994 te bir ateş yaktılar sivas ın ocağına o günden buyana sivas lıyı dinleyen yok kardeşim[/QUOTE]

Ellerine Sağlık Ne güzel yazmışsın

MUTLU İTİK 10.01.2010 00:59

bir şey daha ekleyeyim ben sivas ta yaşıyorum burada büyüdüm hiçbir internet sitesindede değişik nick kullanmam ismim MUTLU soyismim İTİK ben burada bir şeyleri bilmeden konuşuyorsam senin gibi ismimi BOUN yazar kafadan sallar dururdum balonu şişirmesi benden patlatması başkalarından olurdu bende burada sivas için uğraşıyorum hergittiğim partidede elimden geldiği kadarı ile gayri resmi olmasın işlerimi yaptırırım.
nedenmi iyi yapana iyi deriz kötü yapanın karşısındayız.
Şahsım insanlığnda ve duruşunda Rahmetli MUHSİN YAZICIOĞLU'nu örnek alır onun karanlık bir yüzü yoktu bunu cenazesindede herkes gördü herkesimden halk vardı verkes ortak gözyaşı döktü bu memleketi ondan daha fazla sevende yoktu.

BOUN 10.01.2010 11:16

[QUOTE=MUTLU İTİK;511513]Şimdi arkadaşım ben sana ne desem bilmiyorum otogar fayda getirecek diye düşünüyorsan birde şu açıdan bak şu anki otogar yeri sivas a en faydalı konumda bulunuyor neredeyse sivas ın bütün muhitlerine eşit uzaklıkta ama götürmek istedikleri yer ise ahırlar bölgesi altıdaki arazi unutmadan tapuda tanığın varsa önce git bir bak ahırlar bölgesi ile terminal projesinin arasında kalan arazi kime ait, terminal gidecekti oraya ardından köy garajlarıda ardından merkezi otobüs durağıda ardından itfaiye zaten DMO kapalı ardından orada çıkacak rantı sen düşün haaa oraya gönderilen esnafı ve oraya dışarıdan gelecek insanların perişanlığınıda. Hilton otelleri terminalin yerini istedi diyorsan oradada yanılıyorsun onlar anadoluda hangi ilde şehir merkezine yakın bir yerde işletme kurmuşlar büyük şehirler hariç adam hiltonu kursun merkeze müşterileri gitsin 3 liraya tavk döner yesin böyle bir işletme anlayışı olmayan bir müessedir hilton.
Sivas halkı dinlenmeye okadar açki boş dolu farketmez, sene 1994 te bir ateş yaktılar sivas ın ocağına o günden buyana sivas lıyı dinleyen yok kardeşim[/QUOTE]

Aslında senin yazının satır aralarında Sivas'ın son 40-50 yılına damgasını vurmuş ve şehri sürekli geri götüren anlayışın izlerini bulmak mümkün. Diyorsun ki otogarın götürülmek istendiği yer taaaaa neresi? Yani merkezi bir alanda bulunması gerektiğini ifade ediyorsun. İşte bu anlayış yüzünden Sivas büyüyemiyor, ufacık bir çarşı içerisine sıkışıp kalıyor. Sivas merkez çarşı dediğin zaman kepçeliden başlıyor, dört işletme kavşağında bitiyor. Daracık bir alan, şehir gelişemiyor, kendisini aşamıyor. Yeni yeni merkezler ortaya çıkamıyor. Yıllar geçiyor ve Sivas bu kısır döngü içerisinde kendisini toparlayamıyor. Ben Sami Aydın'la sadece bir kez karşılaştım ve el sıkıştım, o da görevi bırakmadan önceki bir hafta içindeydi, yani kişisel olarak kendisini tanımam bilmem. Ancak yiğidi öldür hakkını yeme. Sami Bey Sivas için yeni cazibe alanları oluşturmaya ve şehri büyütmeye çalıştı. Terminali taşımayı düşündüğü alana, otobüs terminaliyle birlikte, köy garajları gidecekti, hızlı tren istasyonu zaten oraya yapılacaktı. Ayrıca planladığı bir kuzey çevre yolu projesi vardı ki hayata geçirilebilseydi, Sivas'ın önümüzdeki yüz yılını etkileyecek ve şehri şekillendirebilecek bir yatırım olacaktı. Kısacası bu şehir için iyi olan yürüyerek gidebildiğin mesafelerin çok olması değildir, önemli olan şehirde cazibe alanlarının çok olmasıdır. Şehir metropol olsun da biz araçlarımızla, otobüsle, raylı sistemle Organize Sanayii'den Çimento Fabrikası'na, Kardeşler dağından Meraküm tepesine gidelim. Bu şehir büyüsün de meraküm eteklerinden çevre yolu geçsin, bu çevre yolu eteklerinde modern ve yeni bir Sivas oluşsun, hastaneler, alışveriş merkezleri, parklar bu geniş alanın dört bir yanına dağılsın. Sen yürüyüp gideceksin diye bu şehir kepçeliden dört işletmeye kadr olan dar alanda sıkışıp kalmasın! Bu şehir büyüsün de senin şehir dışına gönderilecek dediğin esnaf bugün için şehir dışında çalışsın ama baksın ki belli bir süre sonra artık bulunduğu yer zaten şehir olmuş, şehir büyümüş, kendisi gibi yüzlerce belki binlerce esnaf büyüyen şehrin dört bir yanında çalışıyor, ekmek parası kazanıyor.

Ayrıca son derece önemli bir husus da şu ki, şehrimizde olan yapılan bir yatırımdan sonra artık kimin bundan ne kazanacağını sormayı bırakalım, yok şu bina şuraya yapılırsa şu adam kazanacak, yok bu yatırım buraya yapılırsa bunun malı şu kadar edecek anlayışını terk edelim! Tabii ki bir yere yatırım yapıldığında civarında bulunan ev, arsa, dükkan vs vs değer kazanacak. Niye bundan gocunalım, neden Sivaslı komşusunun, arkadaşının, hemşerisinin kazanmasından rahatsız olur? Ekonomik kalkınma dediğimiz olayın baş aktörleri sermaye sahipleri değil midir? Elbette bu şehirde birileri zengin olacak, yatırım yapacak, ufku genişleyecek, dünyayı tanıyacak, sonra şehrine daha vasıflı yatırımlar yapacak. O halde terminalin gittiği yerde Ahmet'in, Mehmet'in kimin olursa olsun, malının, arazisinin değer kazanmasından rahatsız olmayacaksın. Aksu projesi yapıldı civarındaki gayrımenkullerin değeri yüzde yüz belki daha fazla arttı, kötü mü oldu benim hemşerilerimin malı değer kazandı. Eskiden dairesi 60 milyar olan adamın dairesi 120 milyar oldu. Eskiden kimsenin bakmadığı arsalar par eder oldu. Arsa sahibi kazandı, iki gün sonra müteahhit kazanacak kısacası Sivaslı kazanacak. İşte böyle katma değer artırılır, işte böyle zenginlik tabana yayılır. Sen bir arsa sahibi adama gidip 50 milyar para veremezsin, ancak yatırımları Çimento Fabrikası'ndan Organize Sanayii'ye, Kardeşler Dağından Merakum'a kadar olan bu geniş ovaya yayarsan nice arsa, arazi, daire, dükkan sahipleri senin cebinden beş kuruş para çıkmadan zengin olur. Daha çok kişinin malını mülkünü değerlendirmiş olursun. Katma değer buna denir.

Bak bir haftadır Mersin'de geziniyorum, fazla değil 35 yıl öncesine kadar burasının nüfusu 45-50 binlerdeymiş, şimdi bir milyona yaklaşan merkez nüfusuyla büyük bir şehir olmuş. Şehir yaklaşık 25-30 kilometre uzunluğundaki sahil şeridi boyunca büyütülmüş. Modern binalar, geniş caddeler, mağazalar, alışveriş merkezleri her yerde. Yani kimse otogar ahırlar bölgesine gidiyor diye saçma sapan itirazlarda bulunmamış. İşte geldiği nokta! Sivas'ın 30 yıl önceki merkez nüfusu 180 bin civarında koskoca 30 yıl geçti hala 280 binlerde! Geri kalmışlık buna denir. Elli yıl önce Türkiye'nin 7. büyük şehri ve ekonomisi olan Sivas, bugün maalesef ikinci sınıf şehirler kategorisine düştü.

Ufkunuzu açın beyler, kimseyi küçük düşürmek, veya terslemek için yazmıyorum, yazmamdaki tek nedenim, yılda sadece bir kaç hafta da gidip kalabilsem de güzel şehrim Sivasımdır!

[QUOTE=MUTLU İTİK;511516]bir şey daha ekleyeyim ben sivas ta yaşıyorum burada büyüdüm hiçbir internet sitesindede değişik nick kullanmam ismim MUTLU soyismim İTİK ben burada bir şeyleri bilmeden konuşuyorsam senin gibi ismimi BOUN yazar kafadan sallar dururdum balonu şişirmesi benden patlatması başkalarından olurdu bende burada sivas için uğraşıyorum hergittiğim partidede elimden geldiği kadarı ile gayri resmi olmasın işlerimi yaptırırım.
nedenmi iyi yapana iyi deriz kötü yapanın karşısındayız.
.[/QUOTE]

Bu söylediklerine gelince nickim BOUN, açık ismimi kullanmıyorum ancak bu sitede yaklaşık 6 yıldır bulunuyorum, tanıyan tanıyor, ismimi, cismimi, işimi gücümü biliyor! İsmimi kullanmıyorum diye asla kimseye atıp tutmadım, karalamadım, iftira atmadım. Sadece doğru bildiklerimi söylerim, eleştirilecekse de gerektiğinde çok sert eleştiririm bu kadar!

LaEdri 10.01.2010 12:54

[B]Kıbrıslı@[/B]
Abi mesele sen önce geldin falan değil.Ama daha dün siteye girip de hemen üyeler hakkında yargıda bulunmak da doğru değil.2 mesajıma bakıp da "Sen körü körüne Sami Aydın'cısın" diyene ben de Sami Aydın'ı eleştiren mesajlarımı gösterip yanıltmalıyım değil mi?

[B]Mutlu İtik@[/B]
2004-2008 arası Sivas'ta yoktum.Buna rağmen Sami Aydınla defalarca karşılaştım,el sıkıştım,çoğu zaman da yanından gelip geçtim.Ayrıca terminal arazisinin bulunğu yere yaklaşık 100 milyon euro yatıracak şirketler vardı.Dev AVM'ler sıra bekliyordu ki bu da şehre yeni bir vizyon,yüzlerce insanın ekmek parası kazanamsı ve önemli bir eksiğimizin giderilmesi demekti.Artık küçücük yere yığılmayı bırakın.şehri yaymalıyız artık.çarşı trafik kaldırmıyor artık.Ayrıca Hilton hangi şehirde,şehir merkezine otel açmış diyorsun da yanı başımızda KAyseri'nin tam merkezindeki otelin Hülton olduğunu sanıyordum,yanılyor muyum?

[QUOTE=Osmanlı;511508]o zaman sayın Ötüken Sami Aydını Yükseltip Doğan ürgübü küçültme veya beceriksiz gözterme

Şimdi Soruyorum Ötüken Sivasın Temel bazı sorunları varken bütçeyi ucu açık parka gömmenini ne mantığı vardı bu sivasın geleceğini hiç etkilemedimi sence

Sivasın Tek Sorunu Parkmıydı[/QUOTE]

Kardeş senin mantığınla bu ülkede statlar,kültür merkezleri,AVM'ler yapılmamalı.Uluslararası organizasyonlar düzenlenmemeli.Önce fabrika yapılmalı,insanlar işe sokulmalı.Sinemalar,tiyatrolar yapılmamalı.Ülkemde 15 milyon işsiz varken neme lazım bunca şey?

Ben bu ülkeye vargi veriyorsam,amlak vergimi,ÇTV'mi,çöp vergini günün gününe yatırıyorsam,bunların karşılığında da parkımı da görmek isterim.Çünkü şahsi ihtiyacım iş değil.Bir doktorun belediyeden beklentisi işsizleri belediyeye alması değildir.Sonuçta bu şehirde sadeec işsizler yaşamıyor.Orta gelirlisi var zengini var.Onların ihtiyacı parktır,yoldur,sosyal alanalr,piknik yerleridir.belediye de bu ihtiyacı karşılamak zorundadır.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:37.