![]() |
Ömer Yalçın geçmiş olsun...
Sitemiz üyelerinden [B]Ömer Yalçın[/B] 26-01-2010 Tarihinde beyin amaliyatı olmuştur. Şaun hastanede yoğun bakımdadır. Kendisine geçmiş olsun der Allahtan acil şifalar dilerim.
|
Cevap: Ömer Yalçın geçmiş olsun...
[B]bildiğim kadarı ile daha öncede bi amaliyat geçirmişti.
Ömer kardeşimize geçmiş olsun der, Allah'tan acil şifalar dilerim..[/B] |
Geçmiş olsun .. Allah şifalar versin..
|
ALLAH SIFAINI VERSIN COK GECMIS OLSUN .........
|
omer kardesime acil sifalar diliyorum insallah tez zamanda iyi olur aramiza doner aylesinede gecmis olsun dilerim
|
Gecmis olsun Ömer, Allah acil sifalar versin..
|
[B][I]Geçmiş olsun ...[/I][/B]
|
geçmiş olsun
dualarımız seninle ömer abimmmm... |
Ömer kardeşim, Rabbim yanında olsun, dualarımız şifa bulmana yönelik.
|
omer kardas gecmis olsun allahtan acil sifalar diliyorum
|
merhaba arkadaşlar sizden bir ricaam olacak umarım beni kırmazsınız bugün perşembe site ailesi olarak bu gece yatmadan önce ömer kardeşime birer yasini çok görmezsiniz dimi lutfen bugün kardeşim için tek yürek olalım ve dualarımızı onun acil şifa bulması için yapalım canım kardeşime geçmiş olsun der allahtan acil şifalar dilerim ve dilek kardeşime ayrıca ailesine yine geçmiş olsun diyor ve sabır diliyorum rabbimden beni kırmıyacağınızı bildiğim için size şimdiden çok teşekkür ederim allah okuyandanda okumayandanda razı olsun hayırlı akşamlar hepinize.
|
[QUOTE=ayten58;517189]merhaba arkadaşlar sizden bir ricaam olacak umarım beni kırmazsınız bugün perşembe site ailesi olarak bu gece yatmadan önce ömer kardeşime birer yasini çok görmezsiniz dimi lutfen bugün kardeşim için tek yürek olalım ve dualarımızı onun acil şifa bulması için yapalım canım kardeşime geçmiş olsun der allahtan acil şifalar dilerim ve dilek kardeşime ayrıca ailesine yine geçmiş olsun diyor ve sabır diliyorum rabbimden beni kırmıyacağınızı bildiğim için size şimdiden çok teşekkür ederim allah okuyandanda okumayandanda razı olsun hayırlı akşamlar hepinize.[/QUOTE]
size katiliyorum ayten baci simdi bende yasin okur ve dua edrim duamiz deegrli kardesimiz omer ve butun hastalara gelsin |
saygi degerli kardesim omere gecmis olsun rabbimden acil sifalar diliyorum insallah eskisinden daha ii olup aramaiza donmek umidiyle rabbim yardimcisi olsun ailesine ve esine gecmis olsun
|
[B] Hastalıklar, insanlar arasında ki hürmet, merhamet ve sevgi tohumlarını yeşertir, ayrıca eski dostluk ve muhabbetleri de tazeler sıhhatin ehemmiyetini hissettirir ve Allah’ın bize verdiği nimetleri hatırlayıp şükrümüzü artırmamız gerektiğini hatırlatır bu vesile ile Ömer kardeşime acil şiflar dilerim allah yuvasına ve sevdiklerin bağışlar inşallah
Eshâb-ı kirâm, bu duâyı hep okurdu. Bu duâda, dileğin kabûl edilmesi için, Muhammed aleyhisselâmı vesîle edilmektedir. [COLOR="Red"] Bismillâhirrahmânirrahîm ve lâ-havle ve lâ-kuvvete illâ billâhil’ aliyyil’azîm [/COLOR][/B] [B] Bizde ömer kardeşimiz için bu duayı okuyalım şifa olur inşallah[/B] |
[B]Geçmiş olsun Allah şifa versin...[/B]
|
ömer emmim gecmis olsun, rabbim acil sifalar versin
|
[I][COLOR=black]Ömer büyük gecmis olsun,cok üzüldüm, bütün dualarim seninle ALLAH im acil sifalar versin. Aramiza dön seni cok özledik.[/COLOR][/I]
|
ilginizden dolayı başta dost gülü ve altuntaş abim olmak üzere ayrıca bu konuyu beni kırmayıp açtığı için arif bey kardeşime çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinizden allah razı olsun allah sizlere sağlık sıhhat versin hepinize kardeşime tekrar geçmiş olsun diyor ve rabbimden acil şifalar diliyorum dilek kardeşimede sabır diliyorum.
|
Biliyordum hissetmiştim desem elden ne gelir ki,,,,
uzun zamandır ayrı kalmıştım doyumsuz muhabbetinden... Duydum ve içimde yanan ateşin sebebi demekki buymuş dedim.... Ömer abi. geçmiş olsun dileklerimle, YÜCE RABBİM'den acil şifalar dilerim.. Dua inmekte olan ve inecek olan musibetlere kalkandır.. İçimdeki tüm yakarışlar senin için, dilimden dökülen bildiğim tüm dualar ve niyazlar senin saglığına kavuşman için... çektiğim tüm özlemlerin ulaşacağı adres senin tekrar saglığına kavuşup sabahlara kadar devam eden sohbetlerimizin devamı için.. Canım abim geçmiş olsun... YÜCE RABBİM biz aciz ve noksan kullarının senin saglığın için yaptığımız duaları geri çevirmeyip, seni eski saglığına ulaştırmak için kabul eyleye.... |
ömer kardeşim ALLAH ım acil şifalar fersin inşallah tez zamanda kavuşuruz çok özledim seni her akşam msn ki sohbetini
|
[B]Bizde ömer kardeşimiz için bu duayı okuyalım şifa olur inşallah
[COLOR="Red"] Bismillâhirrahmânirrahîm ve lâ-havle ve lâ-kuvvete illâ billâhil’ aliyyil’azîm[/COLOR] [/B] |
ömer kardeşime allahdan acil şifalar dilerim dualarımız
seninle kardeşim |
Ömer abinin saglığına kavuşması için dualarımızı esirgemeyelim.
Ayrıca durumu hakkında bilgi sahibi olanlar varsa buraya yazarlarsa memnun oluruz. Benim 3 saat önce duyduğum kadarıyla hayati tehlikeyi atlatmış ve drurumu daha iyiye gitmekteymiş. |
[B][I]Rabbim şifasını verir inşaallah. Geçmiş olsun kardeşim...[/I][/B]
|
Ağır bir ameliyata benziyor.
Allah' tan acil şifalar dilerim, inşaallah bir an önce eski sağlığınıza kavuşursunuz. |
[B]Geçmiş olsun, Rabbim acil şifa versin...[/B]
|
Omer kardesim, cok gecmis olsun. Dualarimiz senin ve ailenle...........bir an once iyilesmen dilegiyle.
|
[B][COLOR=darkorange]Geçmiş olsun Allah acil şifalık versin [/COLOR][/B]
|
Ömer abinin sağlık durumu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşımız varsa,,
bizlerle buradan paylaşabilirmi..?? çok memnun oluruz. |
ÖMERIN SAGLIK DURUMU IYI SU ANDA. KENDINE GELMIS VE BILINCI YERINDEYMIS ......
|
evet arkadaşlar ömer kardeşim gayet iyi imiş eşi şimdi yazdı sağolsun konuşuyormuş selamımızı almış çok şükür rabbime böyle giderse kısa sürede aramıza dönecek inşallah.
|
Ömer çok zor bir ameliyat geçirdi, şu anda bilinci açık, Allah´a şükürler olsun durumu iyi ve gittikçe de iyiye gidiyor, hayatı bir tehlike söz konusu değil, buradan geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyor, o da bir an önce aranıza katılmak için sabırsızlanıyor, hayır dualarınızı eksik etmeyin.
Hepinize sonsuz teşekkürler. Sağ olun. |
[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img713.imageshack.us/img713/3458/a550.gif[/img][/url]
|
geçmiş olsun ömer abicim allah acil şifalar versin inşallah kısa zamanda aramıza dönersin
|
[B][I][COLOR=red]Arkadaslar hepinizden ALLAH razi olsun sagolun var olun. Bugün ciktim hastahaneden cok sükür iyiyim.[/COLOR][/I][/B]
|
[B]tekrardan geçmiş olsun kardeşim.[/B]
|
GEÇMİŞ OLSUN. ALLAH ACİL ŞİFALER VERSİN.
|
Gecmis olsun dileklerimi en samimi ve icten dileklerimle huzuruna sunuyorum.gecmis olsun canim arkadasim iyiki varsin :)
|
[QUOTE=ömer yalcin;518479][B][I][COLOR=red]Arkadaslar hepinizden ALLAH razi olsun sagolun var olun. Bugün ciktim hastahaneden cok sükür iyiyim.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
kardas tekrar gecmis olsun seni tekrar aramizda gormek cok guzel kendine iyi bak tekrar gecmis olsun |
ömer abi geçmiş olsun Allah acil şifa versin...
elimde olmayan nedenlerden dolayı biraz geç oldu.... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:16. |