![]() |
Dogan Bulut............
[I][COLOR=darkred]Bir süredir akciger sorunu yasan Dogan Bulut kardesimiz abimiz, bugün hastahaneye yatti,durumu hic degil,dün aksam üzeri helalesti ve ankaranin yolunu tuttu,sizlerede cok selam söyledi.Arkadaslar sizden ricam dualarinizi eksit etmeyin,isterimki Dogan Bulut icin tek yürek olalim Allah tan dileyelim sapa saglam aramiza geri dönsün,Allah onu sevenlerine bagislasin.Kendisine ALLAH tan acil sifalar diliyorum ..........[/COLOR][/I]
|
Cevap: Dogan Bulut............
[B][I][COLOR=darkred]Dogan abiye acil sifalar diliyorum[/COLOR][/I][/B]
|
doğan kardeşime allahtan acil şifalar diliyorum dualarımız seninle kardeşim
|
[I][COLOR=darkred]Dogan abi cok büyük gecmis olsun insallah en kisa zamanda saglikli aramiza dönersin[/COLOR][/I]
|
Dogan kardesim gecmis olsun
|
[B]Doğan kardeşimize geçmiş olsun der, Acil şifalar dilerim.
Buraya geldiğine göre bizede haftasonu bi ziyaret etmek düşer.[/B] [B]Şu an kendisi ile bi görüşme yaptım, durumu biraz iyi ama yatacakmış biraz.[/B] |
[B]Gecmis Olsun , Allah acil sifalar versin insaAllah .[/B]
|
[B]Geçmiş olsun...
Rabbim şifa versin.[/B] |
[I][COLOR=darkred]Salim abi hastahaneye gidip ziyaret edersen Dogan abiyi benden cok selam söyle.[/COLOR][/I]
|
[B][COLOR=darkorange]Allah şifalık versin, gerçekten çok üzüldüm ! [/COLOR][/B]
|
Rabbim acil şifalar nasip etsin inşallah abicim tez zamanda sağlığına kavuşursun temennim aramızda tekrar seni görmek ve sağlıklı olduğunu bilmek bizim için çok önemli unutma....
|
Doğan Kardeşim çabuk iyileşip bir an evvel aramıza dönmen dileğiyle...Allahtan acil şifalar dilerim.
|
ABII COK GECMIS OLSUN ALLAH SIFANI VERSIN ....... ALLAH GUC KUVET VERSIN ...
|
PEYAMBER EFENDIMIZIN SIFA DUASI
Âise (r.a.)”den rivâyete göre Rasûllah (s.a.v. kendilerine bir hasta getirildiginde söyle duâ ederlerdi; “Ezhib”l be’’se Rabbin”nasi esfi ve entes’’safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama” (Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin) Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin |
[B]Allah şifa versin. Hangi hastanede yattıgını bilen varsa yzarsa ziyarete gideriz.[/B]
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=17004&token=21425][img]http://resimzade.com/Show.html?i=17004&token=21425[/img][/url]
[B]Sanatoryum.....[/B] |
[B][I][COLOR="Red"]tüm hastalara acil sifalar dilerim ayrica rahatsiz olan dogan bey gecmis olsun[/COLOR][/I][/B]
|
üç kardeşimin dördüncüsü olan canım kardeşim doğana rabbimden acil şifalar diler ve bir an önce ailesine ona muhtaç durumda olan yatalak annesi ve dialize bağlı babasına kavuşmasını dilerim
yarabbim kimseleri korktuğuna uğratma doğan kardeşime acil şifalar nasiip et rabbim ana babasının ve yavrularının içine sağlıklı bir şekilde dönmesini nasiip et inşallah amiin. zül celali vel ikram. |
Allah tan acil sifalar Dogan Kardesim.Dualarimiz seninle... Bir an once iyilesip aramiza donmeniz dilegiyle.
|
[B][I][COLOR="Black"]ALLAHIM hic bir kuluna kapi ardinda yol bekletme hakkinda ne hayirliysa onu kil acil sifalar hastalarimiza[/COLOR][/I][/B]
|
az önce aradım konuştum iyi olduğunu henüz acilde olduğunu bir saate kadar servise yatacağını söyledi ve sizlere öok selam söyledi süreklide tekrarladı siteye selamını cleycim seni bekliyomuş salim beyle ikinizi görmeyi çok istiyor bana öyle dedi yarın siteden salimle arkadaşlar geleceklermiş kardeşim siteye yazrmısın cleyde gelsin istiyorum eğer işi yoksa dedi bende meraak etmemesini yazacağımı söyledim.
|
[B]teşekkürler kardeşim sağol. dün bende görüştüm ,yarın veya pazar günü inşallah ziyaretimizi yapar, durumu ile ilgili bilgi alır sizlerle paylaşırız.[/B]
|
geçmiş olsun doğan abim dualarımız seninle tez zamanda dönersin inş.....
|
çok teşekkür ederim salim kardeşim vallahi sanki çok üzgündü yada bana öyle geldi sesi çok üzgün geldi size zahmet bize bilgi verirseniz teselli etmek daha kolay olur sordum kaç defa sesin üzgün geliyor diye ama yok iyiyim dedi inşallah iyidir birde çok selamımı söyleyin bi zahmet çok sağolun.
|
Allah hayırlı şifalar versin çok üzüldüm dualarımız dogan kardeşimle salim kardeşim yanına gidersen çok slmlarımı ilet acil şifalar...
|
[I][COLOR=darkred]Ben arayamadim ya Dogan abiyi telefon numarasini yalnislikla silmisim bana özelden noyu verirseniz sevinirim,ayrica verdiginiz bilgiler icin tesekkür ederim sagolun[/COLOR][/I]
|
Geçmiş olsun inşallah iyi olur aramıza döner abimizi çok özledim :((((
|
[I][COLOR=darkred]Allah hepinizden razi olsun böyle bir günde Dogan abiyi yalniz birakmadiniz , bende simdi aradim Dogan abiyi sesi iyi geliyordu 15 .20 gün yatacagini söyledi. herkese selami var.Dostluk böyle günlerde belli olurmus sagolunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/COLOR][/I]
|
verdiğiniz bilgiler için hepinizden allah razı olsun
|
[B][I][COLOR="Red"]gecmis olsun[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=ömer yalcin;523559][I][COLOR=darkred]Allah hepinizden razi olsun böyle bir günde Dogan abiyi yalniz birakmadiniz , bende simdi aradim Dogan abiyi sesi iyi geliyordu 15 .20 gün yatacagini söyledi. herkese selami var.Dostluk böyle günlerde belli olurmus sagolunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/COLOR][/I][/QUOTE]
Verdiğiniz bilgiler için sağolun bizdende selam söyleyin abi dualarımız onunla olduğunu söyleyin... |
ömer kardeşim sendende allah razı olsun doğana sayfa açtığın için çok teşekkür ederim ve site sakinleri sizlerde ayrıca dualarınızla doğana kardeşe verdiğiniz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun gerçek arkadaşlık ve kardeşlik işte böyle olur.
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=17104&token=33879][img]http://resimzade.com/Show.html?i=17104&token=33879[/img][/url]
[B]Sitemizin değerli üyelerinden Doğan BULUT'u tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettik. Sitemizdeki tüm arkadaslara selamı var.10-15 gün daha tadavisi devam edecekmiş.[/B] |
gecmis olsun allahtan acil sifalar dliyorum
|
[B]Ankarada bulunan kardeşlerimizle dün sitemiz adına,Doğan kardeşimize bir ziyaretimiz oldu.
Doğan kardeşimize moral açısından çok iyi oldu.dilerim biran önce iyileşir ve sağlıklı bi şekilde memlekete yolcu ederiz. Sitedeki tüm kardeşlerimize ayrı ayrı selamı var.[/B] |
[B][I][COLOR="Sienna"]aslm allahtan acil sifalar dilerim.gecmis olsun kardesim[/COLOR][/I][/B]
|
[B]Dün ziyaret sonrası canlı bilgi veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hastane ziyaretinde bulunan Sitemizin sevimli Ceo'su:) başta olmak üzere, Cley ve Salim dayıma:) teşekkür ediyorum.
Sanal alemde ne kadar, farklı görüş, düşünce ve fikir tartışmalarına da düşülse, Sivas'lı herhangi bir kardeşimizin sağlığı sözkonusu olduğunda akan suların durduğunun bir işareti olarak algılanlacağını düşünüyorum. Doğan kardeşimize, geçmiş olsun dileklerimizi yineliyoruz. Rabbim acil şifalar verir inşaallah. [/B] |
[URL="http://resimzade.com/Show.html?i=17104&token=33879"][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=17104&token=33879[/IMG][/URL]
[B][I][COLOR=darkred]Salim abi ve Cleye cok tesekkür ederim bize Dogan abiden iyi haberler getirdikleri icin Dogan abimide iyi gördüm. tekrar gecmis olsun abi[/COLOR][/I][/B] |
az önce konuştum bugün morali bozuktu yine hep bana denk geliyor moralinin bozuk olduğu anlar neyse resimlere çok sevindim kardeşlerim allah sizlerden razı olsun sizin gelmenize çok sevinmiş hemde nasıl anlatmakla bitiremiyor allah ne muradınız varsa versin salim bey ertuğrul bey ve cley kardeşlerim size çok teşekkür ederim bugün biraz rahatsızmış moral vereyim dedim ama azcık güldürdüm galiba diyoki sizler arayınca çok mutlu oluyorum moralim yerine geliyor eğer aramak isteyen olursa bana özelden yazsın nosunu alsın çok sevinir hasta moralini yükseltmek çok sevaptır yahu yazık bizler de ola bilirdik onun yerinde allah herkese sağlık versin de.
|
GERCEKTEN REZIMLER ICIN TESEKÜR EDERIM ... DOGAN ABIIII CABUK IYILESMENE BAK ..
ALLAH SENI ESINE COCUKLARINA BAGISLAIN .. ALLAH SIFANI VERSIN |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:04. |