Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Aşkı için bisikletle sınırları aşıyor (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=34864)

Sivaslilar.Net 28.04.2010 07:23

Aşkı için bisikletle sınırları aşıyor

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//spor/ingiliz-bisikletle-sivas.jpg[/IMG]

[B]İngiliz Robin McGregor, sevgisini ifade edebilmek amacıyla “Senin için bisikletimle Kore'ye gelirim” dediği Güney Koreli kız arkadaşına verdiği sözü tutabilmek için bisikletle İngiltere'den çıktığı yolda Güney Kore'ye ulaşabilmek hedefiyle pedal çeviriyor. [/B]

Edinilen bilgiye göre, 27 yaşındaki İngiliz vatandaşı McGregor, Güney Kore'de yaşayan kız arkadaşı Nana Ha'ya verdiği sözü yerine getirmek için bisikletiyle İngiltere'den yola çıktı. Birçok ülke geçen Robin McGregor, Sivas'ın Divriği ilçesine ulaştı. Divriği'de, Birleşmiş Milletler Eğitim Bilim ve Kültür Kurumu'nun (UNESCO) koruma çalışmaları kapsamında oluşturulan “Dünya Kültür Mirası” listesinde yer alan Ulu Cami ve Darüşşifası'nı da ziyaret eden ve yetkililerden eser hakkında bilgi alan McGregor, ilçeye caminin ününü duyduğu için uğradığını söyledi.
Türkiye'den geçmesinin asıl sebebinin bir aşk hikayesi olduğunu ifade eden McGregor, Güney Koreli kız arkadaşı Nana Ha ile İngiltere'de birlikte okudukları üniversitede tanıştıklarını anlattı.
Aşık olduğu Nana Ha'nın okul bitince ailesinin yanına Güney Kore'ye döndüğünü anlatan Robin McGregor, ''Ben ise sevgimi ifade edebilmek amacıyla 'Senin için bisikletimle Güney Kore'ye gelirim' dedim ama bana inanmadı. Kendisine söz verdim, aylardır yollardayım. Güney Kore'ye ulaşmayı hedefliyorum'' diye konuştu.
Edirne İpsala Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye girdiğini ifade eden McGregor, şöyle konuştu:
''Türkiye'ye ilk defa geldim. İlk dikkatimi çeken şey insanların sıcaklığı oldu. Çanakkale'yi ziyaret ettim, oradaki anıtları gezdim. Divriği Ulu Camii'nin ününü duymuştum ama hiç görmemiştim. Türkiye'nin güzelliklerini ve insanların sıcakkanlılığını her yerde anlatacağım.''
Daha sonra yoluna devam eden McGregor, Türkiye'den İran'a geçeceğini aktardı.

Sivasın Sesi

sandalli 28.04.2010 09:43

Cevap: Aşkı için bisikletle sınırları aşıyor

Bu avrupalilarin kafasi hic calismiyor. Ucakla gitseydin daha cabuk kavusurdun. Bence bu ask degil, zekasizlik, belki de meshur olmak. Bosuna[B][I][COLOR="DarkRed"] MAGDUR [/COLOR][/I][/B]oluyor

Arif Coşkun 28.04.2010 09:44

Sevginin Gücü,
Sevginin yaptırmayacağı hiç bir şey yok bence, gerçek bir sevgi için insan neler yapıyor. Kimine göre belki çılgınlık belki mantıksız ama sevginin önünde hiç bir şey durmuyor malesef.
Bende helal olsun diyorum, hak ediyor çünkü :)

rüzgar79 28.04.2010 09:48

helal olsun yabancilarda mejnun olurmus

...Gül... 28.04.2010 09:50

[QUOTE=arifcoskun;547917]Sevginin Gücü,
Sevginin yaptırmayacağı hiç bir şey yok bence, gerçek bir sevgi için insan neler yapıyor. Kimine göre belki çılgınlık belki mantıksız ama sevginin önünde hiç bir şey durmuyor malesef.
Bende helal olsun diyorum, hak ediyor çünkü :)[/QUOTE]

[B]Harfiyen katılıyorum :)

Şimdi nerede böyle aşklar, sevdalılar, ahhh ahhh :)[/B]

ela58 28.04.2010 11:39

ne güzel ne büyük bir sevgiymiş işte sevginin gücü tüm engelleri aşıyor

SsİiVvAaSsLlIı 28.04.2010 11:46

[B]tek kelimeyle helal olsun..[/B]
[B]çok şaşırdım yani bu zamanda böyle bi sevgi[/B] [B][COLOR="Red"]vay beeee...[/COLOR][/B]

Salim58 28.04.2010 12:47

[B]Helal olsun tebrik ederim.:)[/B]

besyo_cu 28.04.2010 14:13

[B]İşte buna bu yüzden aşk denıyor...[/B]

Cley 28.04.2010 17:15

[B]Manyaklıktan başka bişey değil.[/B]

Vadideki_Diken 28.04.2010 17:26

[QUOTE=arifcoskun;547917]Sevginin Gücü,
Bende helal olsun diyorum, hak ediyor çünkü :)[/QUOTE]

:=)))Ask sen nelere kadirsin...

burak5866 28.04.2010 18:48

benim sevdiğim bana dese bende giderim bisikletle sivastan istanbula.gerçekten giderim.yeterki desin onu ne kadar sevdiğimi ispat etmiş olurum böylece.

Dilsad Hatun 28.04.2010 19:15

[B]Fedakar ingiliz he :rolleyes: Allah Allah ...[/B]

ONuR 28.04.2010 19:22

[B]Umarım benide böyle seven biri çıkar :D [/B]

58Sevda 28.04.2010 22:04

[COLOR="Red"][B]allah kavustursun ne diyelim:D[/B][/COLOR]

kronik 28.04.2010 23:19

[QUOTE=Cley;548002][B]Manyaklıktan başka bişey değil.[/B][/QUOTE]
[B][COLOR=darkorange]Yalnız aşkı vardır aşkı olanın ve kaybetmek
daha güç bulamamaktan (aşkı olmayan bilemez )[/COLOR][/B]

aysima58 29.04.2010 00:09

vay beeeeeeee aşka bak arkadaş,adam yollarda heder oluyor bizim türkiyede olsa amaaaaan bir gız için değermi derler ama bak değiyormuş kele allah bilir kızda tipsizin biridir haa çünkü aşık olanlar kesinlikle çirkinlere tutuluyor bunu bizzat bi kaç defa gördüm aşık olanların aşkını çirkinlerdi valla billa be

Sivaslisandy-58 29.04.2010 00:46

[COLOR="Black"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]ne diyeyim Allah kavustursun,su türkiyede tecavüz edilip öldürülen kadin gibi olmasinda !?gerci bu erkek ama bunuda soymadan bisey yapmadan ciksinda türkiyeyi karalanmayalim yine!!!!:rolleyes:[/B][/FONT][/COLOR]

ömer yalcin 29.04.2010 01:38

[B][I][COLOR=darkred]Helal olsun,derim sadece...[/COLOR][/I][/B]

aysima58 29.04.2010 03:11

hadi az galmış güney koreye varmıya çevir pedalları ingiliz efendi bakalım kavuşunca kıymetini bilecekmisin dört gün sonra bıkar başlarsın mızmızlanmaya.

ismail 58 30.04.2010 03:57

Aşk sen nelere kadirsin....

Sevda çeken arkadaşlara yeni bir slogan kazandırılmış...

""Senin için bisikletimle .......... gelirim.""

burak5866 30.04.2010 11:02

[QUOTE=aysima58;548206]hadi az galmış güney koreye varmıya çevir pedalları ingiliz efendi bakalım kavuşunca kıymetini bilecekmisin dört gün sonra bıkar başlarsın mızmızlanmaya.[/QUOTE]

bence öyle yapmaz.çünkü o kadar şeyi yapan emin ol çok seviyordur.Çünkü ben olsam bende giderdim.adam zaten onun için yapıyor onu bulunca hiç bırakır mı sence?bence bırakmaz ben olsam bırakmam yani.zaten bırakacak adam da onları yapmaz emin ol.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:49.