![]() |
12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
[FONT="Tahoma"][INDENT]12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?[/INDENT][/FONT]
|
Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
tabiki evet başka yolu yok yaralar deşildi 12 eylül aklıma geldi
|
Benden de [B]"EVET"[/B]
|
ilk hayır bendenn olsn
|
ülkücü hareket mensubu olara koskoca bir evet benden
|
[QUOTE=doğan bulut58;565955]ülkücü hareket mensubu olara koskoca bir evet benden[/QUOTE]
TEŞEKKÜRLER ÜLKÜDAŞIM OLMASI GEREKENDE BU |
Akp dayatması ve hanedanlığa son vermek için kocaman bir HAYIR da benden
|
BİN SEFER EVET EVET EVET ? 1967 SİVAS KAPALI CEZA EVİNDE TINAKLARIM SÖKÜLDU
SUÇ ? YOK YOK YOK BİR SİLAHLI ÇATIŞMANIN ARASINDA KALDIM SUÇLULAR KAÇTI BENİ YAKALADILAR YEMİNLERT EDERİM SİZE BÜTÜN SUÇUM BUDUR 1971 SAKARYA CEZA EVİ FALAKIYA YATIRDILAR PENSE GELDİ TIRNAK ARIYOR SÖKECEK BULAMADI ÇÜNKÜ SÖKÜLEN TINAKLARIM HENÜZ ÇIKMAMIŞTI 90 KİLOLUK GARDIYAN SNİRLENDİ AYAKLARIMIN ALTIN BAŞLADI VURMAYA VE YORULDU KENDİNE BİR KAHVE SÖYLEDİ GÖĞÜSÜMÜN ÜSTÜNE OTURDU KAHVESİNİ İÇTİ KALKIP YİNE BAŞLADI KISACA HİÇ SUÇSUZ 9 KÜRÜR SENE İŞGENCE GÖRDÜM HAYATIM SÖNDÜ KİMSEDEN DAVACI OLAMADIM BİN SEFER EVET DİYORUM GEÇTE OLSA BİR BAŞBAKANIN AKLINA DÜŞÜP YILLAR ÖNCE YAPILAN İŞGENCELERİN HATIRLANMASI BİLE YETER |
ÜLKÜCÜ HAREKET TABANI OLARAK BİR MLYON SEVER EVET LİDERLER HEMEN KONUŞSUN MİLLET ESKİ MİLLET DEĞİL HERSEYİ BİLİYO GÖRÜYO DOĞRUYUDA EĞRİYİDE BOSA YORULUYORLAR EVET EVET EVET EVET
|
Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
Hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sana Hayır hayır yüzbin kere hayır acı çektirme bana Hayır hayır yüzbin kere hayır inanmıyorum sana Sen hiçbir zaman dost olmadın Hiçbir zaman destek olmadın Yıllarca hep sustum ama bir tek şey istiyorum senden Onurlu bir yabancı gibi lütfen artık çık git bu evden Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana Hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sana Hayır hayır yüzbin kere hayır acı çektirme bana Hayır hayır yüzbin kere hayır inanmıyorum sana Barış Manço'dan ne güzelde uymuş. |
OLMAZ OLMAZ BÖYLE İKİLİ BARIŞ
GEZDİM CEZA EVİ BEN KARIŞ KARIŞ İNŞALLAH OLUR BU SON YARIŞ EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET |
Kimimiz evet kimimiz hayır desekte evet çıksa ne olur hayır çıksa ne olur, sanki asgari ücret 1000 TL olacaktıda bu yasayamı takılıyodu, sanki emekli maaşları 1500 TL olacaktıda bu yasamı engel oluyodu sanki fabrikalar açılıp iş imkanı yaratılacaktıda bu yasalaramı takılıyodu ya bunlar işte ordaki 550 milletvekili kral gibi yaşayıp devletten en güzel şekilde faydalanırken, biz kredi borcu mağdurları emeklisi işçisi köylüsü garibi fakiri ağzımıza bir sakız verip çiğnetiyorlar iyi dostlar EVET olsun bakalım herşeyde vardır bir hayır daha çok şeyler gelir geçer hepimizde burdayız biz sakızımızı iyi patlatmaya bakalım.
|
[B][I]Evet ![/I][/B]
|
Bu güzel ülkeyi 100 yıl geriye atanlara karşı EVET...
|
Tayyip'le hesaplaşmak isteyenler bir yıl sonra genel seçimlerde hesaplaşsın. Referandumu Tayyip'le hesaplaşma olarak görenlere hayır, Türkiye'nin aydınlık yarınlarına kapı açacak olan referandumda anayasa değişikliğine EVET!
Pek sevmem bu konularda yazmayı ama konuyu önemsedim ve yazdım! :) |
kömüre buzdolabina evet ama referanduma hayır:)))
|
geçmişin çilelerini gelecek nesil yemizlemezse,yarınlarda çocuklarımız bizden hesap sorar.
ben soramazsam hesabı,o benden sorar [SIZE=7][COLOR=red]evet[/COLOR][/SIZE] |
[B]AKP ‘hayır’ çıkınca anketi siteden kaldırdı [/B]
[SIZE=+0][/SIZE][B][FONT=Arial][/FONT][/B] [FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]AKP İletişim Merkezi’nin partinin resmi internet sitesi [url]www.akparti.org.tr[/url] üzerinden 18 Temmuz 2010’da başlattığı ankette “Anayasa değişikliği [/SIZE][SIZE=2][B]için[/B][/SIZE][SIZE=2] yapılacak referandumda tercihiniz ne olacaktır?” sorusu soruldu. Bu tek soruya 22 Temmuz 2010 günü saat 17.00’ye [/SIZE][SIZE=2][B]kadar[/B][/SIZE][SIZE=2] katılan 3 bin 808 katılımcıdan 753’ü referandumda ‘evet’ oyu kullanacağını bildirdi. Bu rakam toplam katılımcı-ların yüzde 19’unu oluşturdu. Ankete katılan 3 bin 55 kişi ise referandumda ‘hayır’ oyu kullanacağını bildirdi. Hayırcıların oranı ise yüzde 80’i geçti. Bunun üzerine 15 gün sürmesi planlanan anket apar topar siteden çıkarıldı.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]VATAN GAZETESİ[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Kendi sitesinde bu sonuç çıkıyorsa işleri zor gerçi daha uzun bir zaman var tabiki çok şeyler değişebilir.[/SIZE][/FONT] |
Arif Abi CHP'nin sitesinde de "evet" çıkmış..:)
|
[QUOTE=LaEdri;566143]Arif Abi CHP'nin sitesinde de "evet" çıkmış..:)[/QUOTE]
Vuuuuuuuu acaba kıtalar bindirilmesimi yapıldı :D |
[QUOTE=arifcoskun;566145]Vuuuuuuuu acaba kıtalar bindirilmesimi yapıldı :D[/QUOTE]
VUUUUUUUUU ([B][COLOR="Red"]Ela[/COLOR][/B] nerelerdesin yaaa, vuuu diyince aklıma geliyorsun hep [COLOR="Red"]:([/COLOR]... ) |
KİMİSİ EVET DER KİMİLERİ HAYIR
C.H.P. RAMPADIR B.D.P. BAYIR İYİYİ KÖTÜYÜ HALKIM SEN AYIR HAK DOĞRUYA YARDIM ETSİN DOSTLARIM |
[QUOTE=HasreT;566146]VUUUUUUUUU ([B][COLOR=red]Ela[/COLOR][/B] nerelerdesin yaaa, vuuu diyince aklıma geliyorsun hep [COLOR=red]:([/COLOR]... )[/QUOTE]
Zaten patenti ela'ya ait ondan kalan hatıra ve eser gibi oldu :) |
[QUOTE=arifcoskun;566152]Zaten patenti ela'ya ait ondan kalan hatıra ve eser gibi oldu :)[/QUOTE]
onun için aklıma geliyor yaa, nerde acep özledim vallah :confused: |
Milyar kerede olsa HAYIR. Türk ün şehidine kelle, katiline sayın diyen adamın samimiyetini sorgularım ben.
|
Darbelere ve Darbeci zihniyete karşı ... EVET .
|
CAN DOSTLARIM SAĞI SOLU AMANHA BANA GÖNÜL KOYMAYIN
BEN ÇOK ESKİ BİR M.H.P. LİYİM AMA HİÇMİ HİÇ AYRIM YAPMADIM HERKESİMDEN CAN ARKADAŞLARIM VAR AMA HİÇ SUÇUM OLMADIĞI HALDE ÇOK İŞGENCELER GÖRDÜM YILLARIM İÇERDE GEÇTİ GENÇLİĞİM İÇERDE GEÇTİ YEMİN EDERİM O ZAMAN NE KANUN NE ADALET NE MERHAMET SUÇUN OLSUN OLMASIN SAĞCI POLİS SOLCUYU İŞGENCEYE ALIYORDU SOLCU POLİS SAĞCIYI İŞGENCEYE ALIYORDU O GÜNLER GİTSİN GERİ GELMESİN ŞİMDİ HEP BİR KARDEŞ GİBİ İÇ İÇE YAŞAYIP GİDİYORUZ İSTER EVET DE İSTER HAYIR DE AMA HOŞ GÖRÜLÜ OL KARDEŞ GİBİ DIŞ ŞER GÜÇLERE KARŞI TEK YUMRUK OLUN |
Amaç üzüm mü yemek bağcıyımı dövmek? Bence bu referandum a sunulan değişiklikler kabul edilirse daha az demokrasimiz olacak ve ulemaya danışalım diyen zihniyet daha çok hakim olacak. Biz bu kadarmı dargörüşlüyüz? Basiretiniz bağlanmasın ey Ülkücüler taşın nerden geldiğini iyi hesap edin.
|
[QUOTE=yadel;566156]Milyar kerede olsa HAYIR. Türk ün şehidine kelle, katiline sayın diyen adamın samimiyetini sorgularım ben.[/QUOTE]
[B][I] SSK yı milyonlarca dolar zarara sokan CHP nin liderinin samimiyetliğine ve sadece ve sadece yazılanları okuyarak muhalefet yapan MHP nin liderinin samimiyetliğinede ben inanmıyorum ve onun için Sadece ve Sadece [COLOR="Red"][SIZE="7"]EVET,EVET,EVET[/SIZE][/COLOR][/I][/B] [QUOTE=yadel;566163]Amaç üzüm mü yemek bağcıyımı dövmek? Bence bu referandum a sunulan değişiklikler kabul edilirse daha az demokrasimiz olacak ve ulemaya danışalım diyen zihniyet daha çok hakim olacak. Biz bu kadarmı dargörüşlüyüz? Basiretiniz bağlanmasın ey Ülkücüler taşın nerden geldiğini iyi hesap edin.[/QUOTE] [B][I] [COLOR="Red"][COLOR="Blue"][SIZE="5"]ULEMA[/SIZE][/COLOR]=İlmiye sınıfı, Ehl-i şer ya da Ulema (Alimin çoğulu Ulema), Osmanlı'da hukukçu, öğretim üyesi ve din adamlarının oluşturduğu zümre. Kaynak:VİKİPEDİ[/COLOR] Sizler neden halaaaa Ulema kısmından korkuyorsunuz anlamış deilim bide Ülkücü kesimini Ulemaya karşı lanse etmeye çalışıyorsun anlamış deilim.... [/I][/B] |
[QUOTE=yadel;566163]Amaç üzüm mü yemek bağcıyımı dövmek? Bence bu referandum a sunulan değişiklikler kabul edilirse daha az demokrasimiz olacak ve ulemaya danışalım diyen zihniyet daha çok hakim olacak. Biz bu kadarmı dargörüşlüyüz? Basiretiniz bağlanmasın ey Ülkücüler taşın nerden geldiğini iyi hesap edin.[/QUOTE]
ülkücüler zamanında daşın altına elini koydu eli kopuncaya kadar feryat etti c.h.p. gelip yardım edip o eli daşın altından kurtarmadı ve üzerine bir kayada kendi koydu o taşın altındaki el koptu yadel kardeşim bunlar zamanında olan yaşanan şeyler ama şimdiki gençlerimiz uyandı sağı solu bir oldu vatanını milletini savunuyor türk bayrağının bir ucunda sağcı bir ucunda solcu sloganı şehitler ölmez vatan bölünmez saygı ve sevgiler sunuyorum |
Arkadaşlar ben bir açıkoturum koliği olarak gece saat 3 lere 4 lere kadar tartışma programlarını kaçırmam dengeli bir şekilde fikir edinirim kim ne demek istedi diye.
Elbetteki sizlerinde görüşleri bakış açısı önemlidir. [B]Benim izlediğim ve edindiğim bilgi şöyle:[/B] Sanki ortaya atılan çıkarılmak istenilen yasa 12 Eylül'den öç alma, darbeyi yapanları yargılamak içinmiş gibi gösterliyor. Alakası yok bunu bir kere iyi bilelim. Zaten zaman aşımı diye bir şey var, zaten adamların çoğu ölmüş kalanlarda 90 yaşın üzerinde, 12 Eylül'cüler yargılanamaz, bu kadar yaygaranın koparılması sırf[B] " sivil otoritenin yargıya direk müdahale"[/B] olduğu yönündedir. Yani yargıyı siyasi otorite ele geçirmek istemektedir olayı gerende bu zaten. Yani sanki AKP 12 Eylülü istemiyormuş diğerleri istiyormuş gibi bir yanlış hava doğmuş yok böyle birşey herşey açık ortada zaten. [B]Adamlar 12 eylül darbesiyle AP'si CHP'si, MHP'si ülkücüleri diğer sol eksenli partiler en büyük darbeyi onlar yedi Öyle olsa onlar en başta EVET derler. Bugünün evetçileri o zaman darbeyi belkide ayakta alkışlıyolardı onlar darbeden ne görmüşkü. Burda büyük bir çelişki ve kavram kargaşası yaşanıyor bence.[/B] O da şundan yanıltıyor insanları 12 Eylül mağdurları Hayır diyor 12 Eylülle alakası olmayan evet diyor, burda bir yanlış anlaşılma var. Yani getirilmek istenen yasaların içinde 12 Eylülün yasalarını koruyan ve devamı olanlar daha çok. Keşke bizler neye evet neye hayır dediğimizi tam olarak kavrayabilsek çıkacak sonuç daha önemli ve anlamlı olur diye düşünüyorum. [B]Elbetteki her türlü fikirlere saygılı ve netice ne çıkarsa çıksın saygılı olmak ve benimsemeliyiz. Demokrasinin dediği olsun kazanan Türkiye olsun.[/B] |
Bu konuda kimlerin hayır kimlerin evet dedigine bakarsan.ne demen zaten ortaya çıkıyor
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=22291&token=30463][img]http://resimzade.com/Show.html?i=22291&token=30463[/img][/url]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=22292&token=31212][img]http://resimzade.com/Show.html?i=22292&token=31212[/img][/url] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=22293&token=39857][img]http://resimzade.com/Show.html?i=22293&token=39857[/img][/url] |
[COLOR="Red"] HAYIR
[/COLOR] AMA sandıktan evet cıkacagına eminim |
[QUOTE=Ebrulum;566323][COLOR="Red"] HAYIR
[/COLOR] AMA sandıktan evet cıkacagına eminim[/QUOTE] Bu kadar emin olmayın şuan moralleri sıfır, kendi sitelerinde bile hayır çıkıyor ama burası Türkiye yine akşam elektirikelr kesilirse onun için birşey diyemem :D |
[QUOTE=ÖnceVatan_58;566328]Bu kadar emin olmayın şuan moralleri sıfır, kendi sitelerinde bile hayır çıkıyor ama burası Türkiye yine akşam elektirikelr kesilirse onun için birşey diyemem :D[/QUOTE]
tememnnilerim isteklerim umutusuzluklarımda kayboluyor ne yazıkki bir ton kömüre muhtac olan o kadar cok insanımız var ki saglıklı bir referandum olacagını düşünmüyorum :( |
[QUOTE=Ebrulum;566331]tememnnilerim isteklerim
umutusuzluklarımda kayboluyor ne yazıkki bir ton kömüre muhtac olan o kadar cok insanımız var ki saglıklı bir referandum olacagını düşünmüyorum :([/QUOTE] Yaramı deşmeyin ahhh ahhh, o kadar çok bariz şeyler varki ebrulum kardeşim bunları görmemek nasıl oluyıor anlayamıyorum. Bunlar bilinçli yapılıyor,uluslararası de içler arasıda emperyalizmin ana teması budur. Aç insanın, yoksul insanın, kafası ekmek düşünmekten başka birşeye çalışmasın, aydınlanmasın, bilinçli kültürlü insanları yönetmek zordur. Ama siz yinede umudunuzu yitirmeyin, yılmayın dün yaşandı, bugün yaşanıyor yarın daha belli değil, her yarın bir umuttur. Osmanlı çöktüğünde , düşman 7 cepheden saldırdığında herşey bitti tükendi derken yeni bir güneş doğdu ülkenin üzerine ve insanlara yön verdi birleştirdi bizleri bir araya getirdi genç Cumhuriyeti kurdu. Azimli ol, umutlu ol, günler ne kadar zalim olursa olsun geçmeye mecburdur. |
etrafımızdaki çevreizdeki insanları bilinçlendirirsek elektrikleri kesselerde sandıktan hayır çıkasını engelleyemezler ama önce çevreizdekileri bilinçlendirmemiz lazım yoksa sonumuz ciddi anlamda İran gibi olacak
|
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=22298&token=104238[/IMG]
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=22299&token=54367[/IMG] [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=22300&token=68246[/IMG] |
[QUOTE=ÖnceVatan_58;566336]Yaramı deşmeyin ahhh ahhh, o kadar çok bariz şeyler varki ebrulum kardeşim bunları görmemek nasıl oluyıor anlayamıyorum. Bunlar bilinçli yapılıyor,uluslararası de içler arasıda emperyalizmin ana teması budur. Aç insanın, yoksul insanın, kafası ekmek düşünmekten başka birşeye çalışmasın, aydınlanmasın, bilinçli kültürlü insanları yönetmek zordur.
Ama siz yinede umudunuzu yitirmeyin, yılmayın dün yaşandı, bugün yaşanıyor yarın daha belli değil, her yarın bir umuttur. Osmanlı çöktüğünde , düşman 7 cepheden saldırdığında herşey bitti tükendi derken yeni bir güneş doğdu ülkenin üzerine ve insanlara yön verdi birleştirdi bizleri bir araya getirdi genç Cumhuriyeti kurdu. Azimli ol, umutlu ol, günler ne kadar zalim olursa olsun geçmeye mecburdur.[/QUOTE] umudumu hiç kaybetmedim lakin işte bazen karamsarlıga düşüyorum ;;) içimi aydınlattınız inşallah dediğiniz gibi olur herşey ;;) :) inşallah diyecegim evet ciler bana kızacak :))))))) herkes birbirne fikir empoze etmeye calışıyor :) tamamen samimiyetsiz buluyorum söylemlerini 12 eylül üzerinden giderek cile cekmiş insanımın duyguları ile oynanıyor yazık ya valla cok üzüülüyorum |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:56. |