![]() |
Basin sagolsun Hasan Abi..
Sitemizin degerli uyelerinden herkesin ve benim canim gibi sevdigim saydigim Sandalli yani hasan abinin ablasi Husniye Er yakalandigi amansiz hastaligi yenik duserek yuce Allahin rahmetine kavusmustur.Kendisine rahmet Hasan abi ve ailesine sabir ve bassagligi diliyorum acisini yurekten paylasip yuce Allahtan sabirlar diliyorum..
|
Cevap: Basin sagolsun Hasan Abi..
[B][COLOR=darkorange]Ben de acısını paylaşıyorum ablamıza allahdan rahmet ,canım abime sabırlar diliyorum hakikaten enteresan bir gün oldu [/COLOR][/B]
|
[COLOR=black]Hasan başın sağolsun duyunca çok üzüldüm,[/COLOR]
[COLOR=black]Allah'ım mekanını cennet eylesin dualarımızı kabul etsin, Acınızı sizinle paylaşıyor, yakınlarınıza sabırlar diliyorum. [/COLOR] |
[B][COLOR="DimGray"]basın sağolsun hasan abi Allah sabır versin[/COLOR][/B]
|
:(
Allahım cennetine girmeyi nasip eylesin Allah sabırlar versin Başınız sağolsun :( |
[B]senin acın bizim acımızdır hepimizin başı saolsun
Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin...[/B] |
Çok üzgünüm,duygularımı ifade etmek gerçekten zor,can dostuma başın sagolsun diyorum,Allah geride kalanlara uzun ömür ve sabır versin.
|
değerli arkadaşım ablana yüce ALLAH,dan rahmet diliyorum sizlerinde başı sağolsun ALLAH,ım başka acı göstermesin tüm ilter ailesinin başı sağolsun
|
[B]Hasan kardeşim allah rahmet eylesin size ve bütün yakınlarınıza baş sağlığı ve sabırlar dilerim allah sizlere uzun ömürler versin[/B]
|
[B]Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... [/B]
|
Ölüm cihanı gezmiş, yeşil başlı engerek,
Ölenle ölünmezmiş, ölenle ölmek gerek. Hangi cümle dindirir senin acını Üstadım. Ne yazılsa, hafifler yürek sızın. Sadece ve sadece Rabbimin emri ile ölüm sevdiklerimizi alıverir ansızın. Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince. O'ndan geldik, O'na döneceğiz. Acımızın sabrını da yine O'ndan dileyeceğiz. Rabbim ablana rahmet eylesin. Kabri nur, mekanı cennet olsun. Senin ve yakınlarının başı sağolsun. |
çok üzüldüm, başın sağolsun HASAN...,Rabbim rahmet eylesin, geride kalanlara uzun ömür versin.Sabır diliyorum ve acını paylaşıyorum :(
|
Allah rahmet eylesin başın sagolsun hasan kardeşim
Rabbim yakınlarına ve sana sabır versin |
[B]Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Rabbim sizlere sabırlar versin.[/B]
|
[B][I]ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun sizlered Rabbim büyük sabırlar versin...[/I][/B]
[B][/B] [B][I]Başınız sağolsun[/I][/B] |
Hay Allah çok üzüldüm abi... Başın sağolsun... Allah sizlere uzun ömür versin...
|
giden memnunki yerinden,dönen yok son seferinden.....
hiç güzel olmasaydı ölürmüydü PEYGAMBER..... kıymetli abicim,başınız sağolsun,ALLAH sabrı cemil niyaz etsin. istisnasız(ölümde dahil)her nefis ölümü tadacak. RABBİM hayırlı ölümler nasip etsin. yapabileceğimiz tek ve en önemli şey,merhume nin ruhu için fatihalar ve yasinler okumaktır. başınız sağolsun. |
[B][I][COLOR="DarkRed"]Degerli Hemserim Sandalli basiniz sag olsun.
Acini yürekten paylasiyorum degerli kardesim. üzüntümü ifade edecek kelime bulamiyorum. Ablanizin mekani CENNET olsun. Rabbim rahmetini esirgemesin Insaallah. Sizede de selamet diliyorum. Rabbim baska aci göstermesin size & sevdiklerinizede. Tekrar basiniz sag olsun Degerli kardesim... Hep yanindayim ben kendi adima, sadece sevincinizi degil acinizida paylasmak adina..... Bir baciniz oldugunu unutmayin olurmu..? [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img177.imageshack.us/img177/6192/83944062ga3a.gif[/img][/url] [/COLOR][/I][/B] |
[B]Allah rahmet eylesin , yakinlarinada sabir ihsan eylesin.....[/B]
|
[B][I][SIZE=3][COLOR=magenta]Abim Başınız Sağolsun,yeni duydum bende.Acını paylaşıyor,Allahtan rahmet,siz ailesine de sabırlar diliyorum...[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
|
Herkesten Allah razi olsun gercektende acimiz buyuk Hasan abi turkiyede oldugu icin sizlere onun adina ben tesekur ederim hepinizden Allah razi olsun Allah hepinize uzun omurler versin.
|
Başın sağolsun abi.Rabbim kusurlarını affeyleyip,cennetine koysun inşallah!
|
Başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin.
|
ALLAH RAHMET EYLESIN ... MEKANI CENNET OLSUN ..... ALLAHA KALANLARA SABIR VERSIN ...
|
değerli hemşehrim, yeni duydum inanki, şok oldum, acını paylaşıyor merhume ablanıza allahtan rahmet siz kederli ailesine sabırlar ve başsağlığı diliyorum. bilal kardeşim sizinde başınız sağolsun, allah mekanını cennet etsin, o yattıkça sizlere uzun ömür versin rabbim. üzülmeyin diyemiycem ama unutmayınki gideceğimiz yer orasıdır, allah imanımızdan ayırmasın ece,l yapacak bişiy yok, sırası gelen gidiyor, allah iman kur,an nasiip etsin, tekrar başınız sağolsun.
|
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Geride kalanlara Allah sabir versin.
|
Başın sag olsun Hasan abi allah mekanını cennet etsin siz geride kalanlarınada sabırlar ihsan etsin.Hepimizin sonunda gidecegi yer orası Allahın takdiri boynumuz kıldan ince acını yürekten paylaşıyorum geride kalanlarının ömrünü uzun etsin yarabbim
|
Dervişin birisine tabip demiş ki: Bir aylık ömrün kalmış
Derviş ağlamaya başlamış Onun bu halini görenler sormuşlar: Hani sen sevmezdin bu dünyayı niçin ağlarsın? Derviş de demişki: Bu dünyanın kahrını bir ay daha çekeceğim için ağlarım Biz gözü perdeliler için belki ölümün yüzü soğuk ama o perde kalkıp da ölümütadınca kim bilir belki kahırdan kurtulacağız. Rabbimizin rahmeti sonsuzdur.. Başınız sağolsun Hasan abi. Allah taksiratını affeleyyip salih kullarıyla haşretsin. Amin |
Başınız sağolsun abi, ALLAH geride kalanlarına sabırlar versin..........
|
Dostlar sag olsun, Allah hepinizden razi olsun. Gerek buradan, gerekse baska platformlardan bassagligi dileyen, acimizi paylasan, desteklerini esirgemeyen bütün degerli dostlarda sonsuz sükranlarimi sunuyorum. Saygilarimla.
|
basınız saolsun,allah geride kalanlara sabır versin
|
başınız sağ olsun hasan bey allah sizlere sağlık ve sabır versin
kardeşimizin mekanı cennet olsun |
YÜCE RABBİM taksiratını affedip, mekanını cennet eyleye,
Geride kalanlara başta siz olmak üzere sabır ve başsaglığı ihsan eyleye. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:55. |