![]() |
Temizliğe erkek eli değdi
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//insan/tamizlik.iscisi.sivas.jpg [/IMG]
[B]Bir temizlik firmasında kadın işçilerle birlikte erkek işçilerde görev alıyor. [/B] [B]Temizlik için gelen gittikleri yerlerde önce şaşkınlıkla karşılanan erkek temizlik işçileri, titiz çalışmaları sonucundan müşterilerinin memnuniyetini kazanıyor[/B]. Sivas’ta 3 yıldır faaliyet gösteren Felix Temizlik adlı iş yerinde, erkek çalışanlar kadın işçilerle birlikte temizliğe gidiyor. Firma sahibi Ahmet Yüksektepe, firmalarının ev, iş yeri, okul, cami gibi yerlerde mekan temizlikleri yaptıklarını belirtti. Son dönemde firmalarında kadın elemanlarla birlikte erkek elamanlarında çalışmaya başladığını ifade eden Yüksektepe, erkek çalışanlarla temizliğe gittiklerinde insanların şaşırdığını söyledi. Daha sonra bu duruma alışıldığını belirten Yüksektepe, erkek elemanların çalışmasından müşterilerinin çok memnun kaldığına dikkati çekti. Firma elamanlarından Kamil Dursun ise kadın elemanlarla birlikte ev, iş yeri, okul ve cami temizliklerine gittiklerini belirterek, gittikleri yerlerde olumlu tepkiler aldıklarını söyledi. Mevlüde Özer ise erkek çalışanların da temizliği iyi yaptıklarını belirterek, erkek elemanlarla çalışmanın sıkıntısını yaşamadıklarını kaydetti. Kaynak: Sivas İzci |
Cevap: Temizliğe erkek eli değdi
[B]bu zamanda kadın ya da erkek işi diye bişe kalmadı mecbur kalındığı zaman her işde yapılıyo...[/B]
|
Neden şaşılıyormuş anlamadım ki,
Biz seneler önce ilkokuldayken hademeler erkek degilmiydi, hastanede görev yapmakta olanlar erkek degilmi...??? |
İşyeri, cami ve okul tamam da eve gitmeleri tuhaf geldi bana.Şahsen ben evime yabancı bir erkegin gelip temizlik yapmasını istemem, eşim hiç istemez...
|
[B]Evlerede gidiyorlarmış. Enteresan.:)[/B]
|
[B]Şöyle birşey söylesem nasıl olur acaba.. Temizlik şirketinde ki bayanlar (kocaları çalışmayanlar hariç) çalışmasalarda onların yerine işsiz, iş bulamayan erkek vatandaşlarımız çalışsalar iyi olmaz mı. Sadece bu konu için değil diğer tüm kurumlarda ve özellerde de geçerli. Tabi bayana mutlaka ihtiyaç duyulur ama onların dışında da çalışmlarını pek uygun görmüyorum şahsen.
Neyse temizlik şirletindeki arkadaşlarımıza kolay gelsin diyorum işleri çok zor :) [/B] |
İşe o açıdan bakarsak o zaman evelere gelen bayanların kocalarıda göndermek istemez o evde erkekte olabilir.
Bence kadını erkeği olmaz herkes pek ala o işi yapabilir, burada tanıdığım temzilik şirketleri var çalıştırıyolar. |
[B]Yok işi yapamamazlıklarından değil de. Haberi okuduktan sonra aklıma bir tartışma geldi "Kocamız çalışıyo ama geçinemiyoruz para yetmiyor. Bizde o yüzden çalışmak zorunda kalıyoruz" diyen bir bayan üzerine tartışma açılmıştı. O yüzden söyledim bende. [/B]
|
[QUOTE=Arif Coşkun;584532]İşe o açıdan bakarsak o zaman evelere gelen bayanların kocalarıda göndermek istemez o evde erkekte olabilir.
Bence kadını erkeği olmaz herkes pek ala o işi yapabilir, burada tanıdığım temzilik şirketleri var çalıştırıyolar.[/QUOTE] evlere gelen bayanların kocaları bile bile gönderiyor, ama ben bile bile neden erkek temizlikçi alıyım ki eve kadını erkeği olmaz ama, bir kadında bir evde yabancı bir erkekle olmaz.. |
[B][I]İşsizlik almış başını giderken bu durum komik olmasa gerek..[/I][/B]
|
[QUOTE=HasreT;584534]evlere gelen bayanların kocaları bile bile gönderiyor, ama ben bile bile neden erkek temizlikçi alıyım ki eve kadını erkeği olmaz ama, bir kadında bir evde yabancı bir erkekle olmaz..[/QUOTE]
O zaman bir iş için eve hiç bir erkek gelmemeli, mesela mobilya tamiri, musluk tamiri, boya badana ne bilim başkaa çamaşır bulaşık buzdolabı tamiricleirde bayan olmalı onlarıda istemezler:) |
[QUOTE=HasreT;584534]evlere gelen bayanların kocaları bile bile gönderiyor, ama ben bile bile neden erkek temizlikçi alıyım ki eve kadını erkeği olmaz ama, bir kadında bir evde yabancı bir erkekle olmaz..[/QUOTE]
[B]Niye o insan değil mi? Her erkeği sapık yada ahlaksız falan mı görüyor bayanlar? Evinize gelen bayanların da hırsızlık yapabileceklerini, evinizden bir eşya götürebileceklerini düşündünüz mü hiç? Ya da "nede olsa bayan erkeklerden daha iyi temizler" diye düşünüp, bu düşüncenizde haksız çıktığınızı erkeklerin belki de bayanlara göre daha iyi temizlik yapabileceklerini aklınızdan geçirdiniz mi hiç?[/B] |
bizim eve tamirci genelde eşim evdeyken gelir, onun dışında gelen olursa komşulara müracat edilir, gelir komşu bekler adamın işi bitene kadar 5 bilemedin 10 veya 15 dk ama sabahtan akşama kadarda komşu bekletilmez ki
[QUOTE=_DuMaN_58;584539][B]Niye o insan değil mi? Her erkeği sapık yada ahlaksız falan mı görüyor bayanlar? Evinize gelen bayanların da hırsızlık yapabileceklerini, evinizden bir eşya götürebileceklerini düşündünüz mü hiç? Ya da "nede olsa bayan erkeklerden daha iyi temizler" diye düşünüp, bu düşüncenizde haksız çıktığınızı erkeklerin belki de bayanlara göre daha iyi temizlik yapabileceklerini aklınızdan geçirdiniz mi hiç?[/B][/QUOTE] ben insan degil, sapık ahlaksız diye demedim ki, kim olsa kabul etmez hele sivas erkegi hiç kabullenmez.. eve bayan gelince de kadınla beraber olundugundan eşya çalma riski ortadan kalkmış oluyor, ha bak bu yönden hiç düşünmemiştim işi daha iyi yapabilirmi diye ben şahit olmadım ev işini dört dörtlük yapan bi erkege, bu yöndende bakarsak ev işini bayan işi :D |
[B]:) Sivas erkeği kabbullenmez değil bence. Temizlikçi erkek geldiği zaman "aman git uzaklaş bu evden sakın girme! bayan birini gönder" mi diyecez adama :D Temizliğini yapar gider.[/B]
|
[QUOTE=_DuMaN_58;584543][B]:) Sivas erkeği kabbullenmez değil bence. Temizlikçi erkek geldiği zaman "aman git uzaklaş bu evden sakın girme! bayan birini gönder" mi diyecez adama :D Temizliğini yapar gider.[/B][/QUOTE]
yok onu baştan söyleriz telefon açınca sakın erkek göndermeyin deriz, olay çıkmaz :D |
[B]Ne bu erkek düşmanlığı. Özgürlükleri konuşuyoz. Yok bayan şurda çalışsın yok bayan burayada el atsın, yok bayanlar okula gitsin, yok bayanlar meslek öğrensin.
Erkeklerin de hakkı dimi tüm bunlar :) bırakın onlarda istedikleri gibi bayan sektöründe çalışabilsinler bence.. [/B] |
erkek düşmalığımı ??? ben öyle bişey dediğimi hatırlamıyorum.. tabi ki herkes özgür istedigi işi yapabilir yalnızca bu durum bana ters, ben tutmuyorum kimseyi çalışsınlar :) bana gelmesinler de :D
|
[B]Tamam gelmesinler :) banada bayan gelmesin. Çene yapmaktan işlerini yapamıyorlar :)[/B]
|
gelen bayan sen çene yapmazsan, çene yapacak kimse yoksa çene yapmaz merak etme :D
|
Geçen sene amcamın kızı almıştı bunları berbat etti gittiler.:)Erkek ne anlar ev işinden eline bile yakışmaz.:):)
|
Gelin biz bunu çalışanlara ve ailelere bırakalım nasıl istiyoarlarsa öyle seçsin yada çalışdırsınlar.
|
[QUOTE=_DuMaN_58;584547][B]Ne bu erkek düşmanlığı. Özgürlükleri konuşuyoz. Yok bayan şurda çalışsın yok bayan burayada el atsın, yok bayanlar okula gitsin, yok bayanlar meslek öğrensin.
Erkeklerin de hakkı dimi tüm bunlar :) bırakın onlarda istedikleri gibi bayan sektöründe çalışabilsinler bence.. [/B][/QUOTE] Bu konuda size katılıyorum,sigara molası dedikodu faslı iş görmeye vakit kalmıyor,sonrada 70 tl'yi alıp gidyorlar,ne demişler kör kendi işini kendin gör.:) |
[QUOTE=HasreT;584553]gelen bayan sen çene yapmazsan, çene yapacak kimse yoksa çene yapmaz merak etme :D[/QUOTE]
[B]Ben ne çene yapacam. Kadın kendi kendine konuşuyo ben sadece kontrol ediyorum. yok halasının kızı şurda çalışıyomuş. yok halasının kızı şundan ayrılmış bunla evlenmiş :D[/B] |
[QUOTE=_DuMaN_58;584558][B]Ben ne çene yapacam. Kadın kendi kendine konuşuyo ben sadece kontrol ediyorum. yok halasının kızı şurda çalışıyomuş. yok halasının kızı şundan ayrılmış bunla evlenmiş :D[/B][/QUOTE]
He vallah :D |
[QUOTE=_DuMaN_58;584558][B]Ben ne çene yapacam. Kadın kendi kendine konuşuyo ben sadece kontrol ediyorum. yok halasının kızı şurda çalışıyomuş. yok halasının kızı şundan ayrılmış bunla evlenmiş :D[/B][/QUOTE]
Başka akrabası yokmu acep.:) |
[B]Var olmaz mı hala kızından başlıyor, emmi torunun sünnetine kadar devam ediyor :)[/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]
Ben hic sasirmiyorum. Erkek asci oluyorda Erkek temizlikci neden olmasin. Kendini gelistirmis erkek bayandan bazi isleri daha cok güzel ve itinali yapabiliyor. Erkeklerde bir gün her hangi bir sebeple yalniz kalacagini düsünüp bazi seyleri ögrenmeli. Bazi erkekler var her isi bayanlar yapar onlar hazir yer. Allah gecinden versin esi ölünce, yardima muhtac erkek kaliyor. Bayanlar icin bu hic sorun olmuyor. Erkeklerde pekala temizlik yapabilir. Azmin elinden birsey kurtulmazmis. yeterki azimli olsunlar. [URL=http://img227.imageshack.us/i/83944062ga3.gif/][IMG]http://img227.imageshack.us/img227/4800/83944062ga3.gif[/IMG][/URL][/COLOR][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;584563]
Ben hic sasirmiyorum. Erkek asci oluyorda Erkek temizlikci neden olmasin. Kendini gelistirmis erkek bayandan bazi isleri daha cok güzel ve itinali yapabiliyor. [/QUOTE] [B]işin özetine noktayı koymuşsunuz teşekkürler[/B] |
ben 2000 binde kızılayda temizlik şirketinde çalıştığımda hafta sonları evlere temizliğe beylerle birlikte giderdik yeni değilki beylerin temizliğe gitmesi ve ben yetmiş birde ilk okula başladığımda ehmet ve bekir adında iki temizlikçi vardı okulmuzda neden bu kadar şaşılmış anlamadım sanki ilk defa beyler temizlik yapıyomuş gibi bir hava verilmiş allah allah.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:57. |