![]() |
Siteyi canlandırmak
Arkadaşlar Bu konuyu açmamdaki neden Sitedede üye sayısı gün geçtikçe azalıyor ayrıca konulara Site durgun bir hal aldı bu son aylarda görmekteyiz Sitede yenilik yapmak lazım Sivaslılar bu kadar az olmaması lazım Site Sivasın Sorunlarına daha yararlı bilgiler olması lazım Üye sayılarını artırmak lazım Site görünümü olabilir başk yenilikler olabilir bu konuyu bu yüzden açtım mesela Sivasspor Sitesi daha aktif. Buranında en az ora kadar aktif olması lazım ve yeni üyelerin olması lazım Yöneticilerin bu konu hakkında düşünmelerini öneriyorum Sitenin üyelerini arttırmayı ve Siteyi daha aktif hale getirmeyi.
|
Cevap: Siteyi canlandırmak
Kesinlikle bu sitenin Sivas'ta kamuoyu oluşturabilmesi lazım ama maalesef daha site içerisinde bile fikir üretilmediği için, bunu beklemek hayal olur. Ama yenilenme şart bence.
|
Üye Potansiyeliolmasa Ben bu başlığı açmazdım var ama Üye olumuyor bende bunun nedenlerini merak ettiğim için bu konuyu açtım Mesela Sivasspor Sitesi bu Siteden daha canlı nedemi Futbolmu sadece acaba Bu sitede en az o kadar canlı ve aktif olması lazım Sivasın Haberleri cevaplama 6 kişiyi geçmiyor bu da üzücü Sivaslı az olsa neyse bu yüzden Siteyi canlandırmak lazım tasarımımı yenilemek konularımı yenilemek bilmiyorum Hangi sebepden bu siteye üye olunmuyor Yeterince bilinmiyormu bu site bu da düşük ihtimal bu yüzden Sitenin canlanması lazım bazen çok dugun oluyor bunun bir nedeni olmalı ben bir türlü bulamadım.
Bu konu Hakkında Fikirlerinizi bekliyorum. |
Guzel konuya deginmisiniz.bence ozellikle haberler bolumu hergun guncellenmeli,yeni haberler surekli eklenmeli,cunku bu siteye girenlerin cogunlugu oncelikle haberler icin giriyor,diger konulara haberlerden sonra bakiliyor.benim dusuncem bu yönde
|
[QUOTE=H_Turan;593228]Üye Potansiyeliolmasa Ben bu başlığı açmazdım var ama Üye olumuyor bende bunun nedenlerini merak ettiğim için bu konuyu açtım Mesela Sivasspor Sitesi bu Siteden daha canlı nedemi Futbolmu sadece acaba Bu sitede en az o kadar canlı ve aktif olması lazım Sivasın Haberleri cevaplama 6 kişiyi geçmiyor bu da üzücü Sivaslı az olsa neyse bu yüzden Siteyi canlandırmak lazım tasarımımı yenilemek konularımı yenilemek bilmiyorum Hangi sebepden bu siteye üye olunmuyor Yeterince bilinmiyormu bu site bu da düşük ihtimal bu yüzden Sitenin canlanması lazım bazen çok dugun oluyor bunun bir nedeni olmalı ben bir türlü bulamadım.
Bu konu Hakkında Fikirlerinizi bekliyorum.[/QUOTE] sayın h turan çok güzel bir başlık açmışını önce sizi tebrik ediyorum doğru bir fikir sivaslılar 7 milyon nufuslu büyük bir ilimiz tabiki bu üye sayısı çok az geçen sene ramazan ayında gece sahura kadar en az onbeş yiğirmi üye ile sahura kadar sohbet ederdik ve hergün sayımız katlanıyordu bu sene ramazandaikiüç kişi ile sohbet edildi ve her gün sayımız azalmaya başladı son beş aydır bir sayfa dahi atlamadı ayni yerde sayıyoruz bizim ağırlık ozanlar sitesinde idi hergün beş altı sayfa ful doluyordu şu an hiç kimse kalmadı her birimizi bir yere savurdular yani savrulduk ben istiyorumki tekrar eski düzen toplanıp sizingibi duyarlı arkadaşların sayesinde tekrar toplanıp düzen kuralım saygılar |
Bende Kendi çapımda Sitenin tanırımını yapıyorum bugünden itibaren Facebookta Sivas guruplarında Sivaslılara mesaj çekiyorum Sitenini reklamını yapıyorum.
|
emeğine sağlık yürekten kutluyorum
|
Kendi Çapımda Elimden geleni yapıyorum Sitenini üyelerini çoğaltmak ve canlandırmak için Site yönetimininde ve diğer üyelerinde bu konuda katkıda bulunması lazım.
|
[B]VALLA Bİ ZAMANLAR BU SİTE TADINDAN YENMIYODU .. HERKEZ BIRBİRİNİ TANIYODU VE BULUŞMALAR DÜZENLENİP HALISAHA MAÇLARI YAPILIYORDU . AMA ŞIMDI ÇOĞU SÜREKLİ AKTİF OLAN, KİMİ ÜYEMİZ BANLANDI KİMİ ÜYELERİMİZDE SİTEYİ PROTESTO EDİP GİRMİYO. SİTE YÖNETİMİ Bİ AN ÖNCE FAALİYETE GEÇSİN YOKSA GİT GİDE SİTE ÜYE SAYISI MİNİMUMA DÜŞECEK..[/B]
|
Ben bugün Facebookda Sivas guruplarını Araştırarak Yaklaşık 100 kişiye Sitenin adresini yazarak davet ederek Mesaj yolladım tek amacım Site sayısını arttırmak Sivaslılar Sitesinin tanıtımını yapmaktı bu sayede Yeni üyeler gellir azda olsa site canlanır diye düşündüm ve mesaj çekmeye devam edeceğim.
Sitede üyeler çoğalırsa Konulara cevap verenler artar bu sayede yeni fikirler ortaya çıkar. Birde Sivasspor sitesinde başlık açtım ordakilerinin şikayeti farklıdı Bu siteye Tarafsız olmadığı için yönetimin girmediğini söylediler tamamen haksızlar bence bu sebep olamaması lazım ordakilerinide buraya tekrar dönmesini sağlamaya çalışıyorum. Sivassporun üyelerinin çok olmasındaki avantaj Takımın Sitesi olması buda üye çoğalmasını sağlıyor ister istemez Sivaslılar Sitesi öyle değil malasef |
Neden yorum yapasın ki, sen yaz onlar kafalarına göre silsinler diyemi.:):)
|
[QUOTE=Kamera;593290]Neden yorum yapasın ki, sen yaz onlar kafalarına göre silsinler diyemi.:):)[/QUOTE]
yüreğine sağlık sevgili arkadaşım ne güzel belirtmişsin bir çoğumuzun düşüncelerine tercüman olmuşsun ama ne yazıkki neden böyle olduğunu araştırıp soranda yok soranlarında bir önlem almaya niyeti yok yinede sana binlerce teşekkürler |
Ben Siteyi Canlandırmak İçin Uğraşıyorum Sizin tartıştığınız konulara Bakın Mesaj silinmesi hoş bir durum değil ama Her sitenini kuralları vardır buna göre yöneticiler silerler Doğrudur yanlıştır tartışırız zaten yöneticilerinde kasıtlı yaptıklarına inanmıyorum.
Ayrıca dün kendi gayretimle yaklaşık 100 kişiye mesaj çektim facebookta onlardan cevap yazanlar oldu üye olacaklar bu sayede yeniüyelerde kazanacağız bugünde devam edeceğim mesaj atmaya. Sitede küsüp gidenlerde rasladım Üyeyi küstürmemek lazım bu konudada yöneticilerin daha dikkatli olması lazım Adeletli olması lazım hiç bir partiyi tutmaları lazım bunlar tabiki tavsiye Siteyi canlardırmak için. |
[QUOTE=haythuyt;593282][B]VALLA Bİ ZAMANLAR BU SİTE TADINDAN YENMIYODU .. HERKEZ BIRBİRİNİ TANIYODU VE BULUŞMALAR DÜZENLENİP HALISAHA MAÇLARI YAPILIYORDU . AMA ŞIMDI ÇOĞU SÜREKLİ AKTİF OLAN, KİMİ ÜYEMİZ BANLANDI KİMİ ÜYELERİMİZDE SİTEYİ PROTESTO EDİP GİRMİYO. SİTE YÖNETİMİ Bİ AN ÖNCE FAALİYETE GEÇSİN YOKSA GİT GİDE SİTE ÜYE SAYISI MİNİMUMA DÜŞECEK..[/B][/QUOTE]
Sivaslılar .net üyeleri maalesef buluşmalarda,organizelerde hep pasif kaldı.Hep gönülsüz oldu üyeler.. |
O zaman Buluşmalar düzenlemek Sitenini ne kadar aktif olduğunu gösterir ama şimdi pasif bir site konumunda.
Küsenler gider anladımda Yeni gelende olmuyor bunu düzeltmek lazım her sitede küsen olacak herkezi memnun etmek zor önemli olan gidenini yerine yeni gelen olmasıdır. |
sayın h.turan bir küsme sözü tutturmuşsun gidiyor ne küsmesi gönül umduğuna küser kimsenin kimseden bir şey beklediği umduğu yok kardeşim herkesin talebi demokrat bir yönetim emeğe saygı siyasal düşüncelere hoş görü bir başkaları gibi düşünmeyenlere tahammül göstermesi ve sivas için yararlı işler yapmasıve görevinin ve sorumluluğunun bliincinde olması
|
NECMEDDİN ÖZBEK Küsenler var sözüm onlara Sizler için değil .
Her Sitenini kuralları olur ve bu kuralları her kişi sevmeyebilir bu doğal Öenmli olan Yeni üyelerin gelmesi Sitede aktif olmasıdır Yoksa Bir sitede herkezi memnun edemezsin bu her site için geçerli |
ben sitenin hiç bir kuralına aykırı hareket ettiğimi sanmıyorum kimseye hakaret asla etmem edenede hoş görü göstermem çünkü bu benim ne aile terbiyeme nede siyasal terbiyeme yakışır bu konu ile ilgili başka yorumda yapmıyacağım selamlar
|
[QUOTE=LaEdri;593299]Sivaslılar .net üyeleri maalesef buluşmalarda,organizelerde hep pasif kaldı.Hep gönülsüz oldu üyeler..[/QUOTE]
bakın doğru bir yorum gördüğüm zaman hemen nasıl teşekkür ediyorum bu sitede en çok tartıştığım biri bile olsa yorumunuza tüm içtenliğimle katılıp altınada imzamı atıyorum sayın LAedri |
Görüşleri önemli değil yeterki Site canlansın Sitenini üyeleri artsın.
|
Ben Sivas aşığıyım diyen hiçkimse bırakıp küsüp gitmez,Bende uzun bir süredir üyeyim vaktim müsait oldukça uğrar sivasla ilgili haberlere bakar yorumumu yapar çıkarım.
Yaptığım yorumlarda seviyemi koruduğum için hiç mesajım silinmedi,Demekki seviye şart Ben Sivaslıyım Sivas aşığıyım vaktim zamanım müsait oldukça uğramaya çalışacağım saygılar.. |
[QUOTE=H_Turan;593215]Arkadaşlar Bu konuyu açmamdaki neden [B]Sitedede üye sayısı gün geçtikçe azalıyor[/B] ayrıca konulara Site durgun bir hal aldı bu son aylarda görmekteyiz Sitede yenilik yapmak lazım Sivaslılar bu kadar az olmaması lazım Site Sivasın Sorunlarına daha yararlı bilgiler olması lazım Üye sayılarını artırmak lazım Site görünümü olabilir başk yenilikler olabilir bu konuyu bu yüzden açtım mesela Sivasspor Sitesi daha aktif. Buranında en az ora kadar aktif olması lazım ve yeni üyelerin olması lazım Yöneticilerin bu konu hakkında düşünmelerini öneriyorum Sitenin üyelerini arttırmayı ve Siteyi daha aktif hale getirmeyi.[/QUOTE]
[B][I][SIZE=3][COLOR=magenta]Merak edecek ve üzerinde çok fazla düşünülecek birşey yok.Sebep gayet basit değil mi sizlerce de?[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [QUOTE=H_Turan;593302]NECMEDDİN ÖZBEK Küsenler var sözüm onlara Sizler için değil . [B]Her Sitenini kuralları olur ve bu kuralları her kişi sevmeyebilir bu doğal Öenmli olan Yeni üyelerin gelmesi Sitede aktif olmasıdır Yoksa Bir sitede herkezi memnun edemezsin bu her site için geçerli[/B][/QUOTE] [B][I][SIZE=3][COLOR=magenta]Evet,her sitenin kendine özgü kuralları vardır ancak geniş bir kitleye hitab eden bir sitenin bu kadar üye kaybetmesindeki sebep düşündürücü değil mi???[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [QUOTE=H_Turan;593300]O zaman Buluşmalar düzenlemek Sitenini ne kadar aktif olduğunu gösterir ama şimdi pasif bir site konumunda. Küsenler gider anladımda Yeni gelende olmuyor bunu düzeltmek lazım her sitede küsen olacak herkezi memnun etmek zor [B]önemli olan gidenini yerine yeni gelen olmasıdır.[/B][/QUOTE] [B][I][SIZE=3][COLOR=magenta]İlla ki gelen oluyordur.Ama eğer 1 kişi yerine 10 kişi birden gidiyorsa bunun sebebi de bellidir.[/COLOR][/SIZE][/I][/B] [QUOTE=H_Turan;593294]Ben Siteyi Canlandırmak İçin Uğraşıyorum Sizin tartıştığınız konulara Bakın Mesaj silinmesi hoş bir durum değil ama Her sitenini kuralları vardır buna göre yöneticiler silerler Doğrudur yanlıştır tartışırız zaten yöneticilerinde kasıtlı yaptıklarına inanmıyorum. Ayrıca dün kendi gayretimle yaklaşık 100 kişiye mesaj çektim facebookta onlardan cevap yazanlar oldu üye olacaklar bu sayede yeniüyelerde kazanacağız bugünde devam edeceğim mesaj atmaya. [B]Sitede küsüp gidenlerde rasladım Üyeyi küstürmemek lazım bu konudada yöneticilerin daha dikkatli olması lazım Adeletli olması lazım hiç bir partiyi tutmaları lazım bunlar tabiki tavsiye Siteyi canlardırmak için.[/B][/QUOTE] [B][I][SIZE=3][COLOR=magenta]İşte asıl mesele de bu![/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]Eğer bir öneri bekleniyorsa üyelerdende,önce yönetim olarak silkelenilmesi gerek bence![/COLOR][/SIZE][/I][/B] |
Küfür, hakaret içermediği müddetçe her türlü yorum, düşünce, ideoloji vs herşey özgürce ifade edilebilmeli. Emek verilip yazılmış bir yorumu beğenmediği, kendi düşüncesine uymadığı için silmek, yorum sahibine yapılmış zulümdür, cinayettir. Bugün yazılan yoruma tahammül edemeyen kişi, yarın karşısındaki kişinin varlığından bile rahatsız olabilir! Sebep ne olursa olsun bir kişinin emek verip yazdığı yazı asla silinmemelidir. Sonra yana yakıla nerede hata yaptık diye böyle düşünülür!
Despotizme, baskıcılığa hayır! Çok sesliliğe, ifade hürriyetine, özgürlüğe evet! Tunus, Mısır, Sivaslılar.net... ;) |
[QUOTE=Kamera;593290]Neden yorum yapasın ki, sen yaz onlar kafalarına göre silsinler diyemi.:):)[/QUOTE]
SİZİ TEBRİK EDİYORUM BAŞTA BANA VE BİR ÇOK KİŞİYE TERCÜMAN OLDUNUZ |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;593301]sayın h.turan bir küsme sözü tutturmuşsun gidiyor ne küsmesi gönül umduğuna küser kimsenin kimseden bir şey beklediği umduğu yok kardeşim herkesin talebi demokrat bir yönetim emeğe saygı siyasal düşüncelere hoş görü bir başkaları gibi düşünmeyenlere tahammül göstermesi ve sivas için yararlı işler yapmasıve görevinin ve sorumluluğunun bliincinde olması[/QUOTE]
YÜREĞİNE SAĞLIK NECMEDDİN BEY YÜREKTEN KATILIYORUM KÜSENE DEYİL KÜSTÜRENE BAKSINLAR |
[QUOTE=H_Turan;593302]NECMEDDİN ÖZBEK Küsenler var sözüm onlara Sizler için değil .
Her Sitenini kuralları olur ve bu kuralları her kişi sevmeyebilir bu doğal Öenmli olan Yeni üyelerin gelmesi Sitede aktif olmasıdır Yoksa Bir sitede herkezi memnun edemezsin bu her site için geçerli[/QUOTE] SAYIN H. TURAN SÖZÜN BİZEDE BİR İNSAN DURURKEN NİYE KÜSERKİ O KÜSME DEYİL KIRILMADIR KÜSMEDİK KIRILDIK KIRDILAR YANİ? |
[QUOTE=OSMAN ECE;593346]YÜREĞİNE SAĞLIK NECMEDDİN BEY YÜREKTEN KATILIYORUM KÜSENE DEYİL KÜSTÜRENE BAKSINLAR[/QUOTE]
bende size yüzlerce kez teşekkür ediyorum sayın ece siyasal düşünceniz ne olursa olsun sonuna dek saygılı olduğumu bilmenizi istiyor başta sayın sandallı olmak üzere siteye verdiğiniz katkıdan dolayı tüm ozanlarımızı çok seviyor zevkle takip ediyorum selamlar |
Siteyi canlarmak Elimizde Sivasın Sorununu fikirlerin üretildiği farklı görüşlerin birlikte olabildiği yer yapabilmekte elimizde yoksa Sitenin durması önemli değil önemli olan aktif olmasıdır.
Site yönetimininde Şu anki yazılanlar karşısında önerileri Dikkate alacağını Düşünüyorum Benimde Bu başlığı açmamdaki amaçım budur Nedeni olmalı diyerek açtım Fikir üretebilmemiz lazım nasıl canlardırabilirz diye Şu anki yapılan görüşler öneriler olumlu Sitenini neden pasif olduğunu açıklıyor. Bende Sitenini reklamına devam ediyorum Facebookda ve Sitenini tanımını yapıyorum bir açıdan Yeni üyelerin gelmesini sağlıyorum Ayrıca Sivasspor Sitesinede Başlık açtım buraya yönlendiriyorum çünkü buranın durgunluğu bir Sivaslı olarak Üzüyor şahsen beni :( |
Saygıdeğer site üyeleri, yöneticileri,
03/11/2008 tarihinde siteye üye oldum.Başlangıçta sitedeki atmosfer beni öylesine büyüledi ki, düşünmeme rağmen siteden kopamadım. Gel zaman git zaman ömrüm boyunca unutmayacağım dostlukların tohumları ekilmeye başlandı, filizlendi koca çınarlara dönüştü. Şahsen tanımasam da kardeş, abi, anne, baba sevgisiyle bağlandığım insanlar oldu.(Onlar kendilerini bilirler ve her türlü övgüye layıktırlar.) Gelelim bunları yazmamın sebebine. “İyi olan şeyler çabuk tükenir” sözüne paralel olarak bizim site zaman geçtikçe kan kaybetmeye başladı. Üyeler çeşitli şekillerde zarar gördü ve birer birer siteden uzaklaştı. Ne yazık ki sonunda şimdiki haline geldi. Konuyla alakalı son olarak H Turan arkadaşımız durumdan üzüntü duyarak bir topic açtı siteyi canlandırma adına. Birkaç arkadaş görüş belirtti ancak dikkat edin hiçbir yönetici tek mesaj yazmadı. Mesajlarımın büyük bölümünü yazdığım ozanlar sayfasına ve ozanlara gereken değer verilmedi. Oraya herkesin her şeyi yazmasına, sataşmasına izin verildi fakat her seferinde ozanlar dizginlendi. Mesajları silindi. Ozanlık geleneğinde kimseye sataşmama, saygı ve sevgi çerçevesinde yazılar yazma ama sataşana da aynı dilde cevap verme vardır, yoksa ozan olunmaz. [B]Arı kovanına çomak sokulursa arının sokması doğal bir sonuçtur[/B]. Ancak siz çomak sokanı değil arıyı suçlarsanız ve balını yok ederseniz yanlış yaparsınız. Ozanlar sayfasında şu an itibarı ile 16.000 mesaj bulunmaktadır. Bunların 6.000 tanesini değersiz görün ve bir kenara ayırın. Geriye, o anda verilen konuya doğaçlama olarak o anda yazılmış 10.000 dörtlük kalır. Arkadaşlar bu küçümsenecek bir rakam değildir. Başka hiçbir sitede bu alanda bu rakamı göremezsiniz. Başta Sandallı, Osman Ece, Arif Coşkun olmak üzere birçok ozan emek verdi. Sivaslılar sitesine edebi katkıları olacak önemli bir arşiv kazandırdık. Hiç alçak gönüllülük yapmadan şu cümleyi yazmak istiyorum; El üstünde tutulmamız gerekirken, yukarıda belirttiğim karşılıkları gördük, üzüldük, soğuduk, yazmaz olduk. Lafı uzatmaya niyetim yok. Sonuç olarak diyorum ki; Ey yöneticiler, bu soğuk mevsimde siteyi ısıtacak sobaları yakma gayreti gösterin, çaba sarfedin ve bizler bunu görelim. Saygılarımla… |
sivaburs Dedikleri beni Düşündürdü Ben yoksa Boşamı kürek sallıyorum Yöneticilerin umrunda değilmi lütfen bu konu hakkında yorum yazmalarını bekliyorum.
|
sandalli 4.335
sivaburs 1.859 Arif Coşkun 1.585 OSMAN ECE 1.025 kronik 935 Sitemizin ozanları sayfasına en çok yazanların listesini sizin söylediklerinizi desteklemek adına paylaşma gereği duydum. Asıl dikkatimi çeken sadece bir konuda bu kadar çok mesaj yazan insanlar son dönemde haftada hatta ayda bir mesaj bile yazmamışlar. Ben sitenin bilinçli olarak bu hale getirildiğini düşünüyorum. İnternet gazetelerinden kopyalanan haberlerin yayınlandığı, birbiriyle alakasız konuların birleştirildiği bir site olmak için yapılan çalışmaları şahsen biliyorum. Ben yönetim kadrosunun da yeterli olmadığı kanaatindeyim. Siteye ayda yılda bir uğrayan, donanımsız, dilimizi iyi kullanamayan yöneticilerin varlığından da rahatsız olmuyor değilim. İşinin ehli olmayan, dar görüşlü yönetim kadrosunun siteyi ileriye taşıyacak ne gücü ne de misyonu var. Asıl düşünülmesi gereken konu bu. Siteyi eski canlılığına kavuşturacak kişiler küstürüldü, bunu yapanlar da yöneticiler ve bu bilinçli olarak yapıldı. |
buraya yorum yapmıyorum
yorumum yorumsuz olarak kalacak |
[B]üylerin küsme konusunda fazla birsey demiyecegim
cünkü herkes kendi kabahatini cok iyi biliyor, eskiyi karistirip gündeme getirmek istemiyorum, cogunun ne icin gittigi gayet iyi biliniyor, bazi konularda moderatör suclu olsada yinede her seferinde sadece moderatörlerde suc bulmayin mod arkadasin imzasinda bir söz var cok yerinde [QUOTE]Üyeye Bela Gelmez Mod. Kızmadıkça, Mod. Sinirlenmez Üye Azmadıkça... [/QUOTE] gelelim asil konuya, siz sitedeki yöneticilerin buraya yazmadikca umursamadigini saniyorsunuz ama hicte öyle degil biz günlerdir, aylardir sitenin canlanmasi icin neler yapabiliriz diye düsünmekteyiz sunuda unutmayin ki bizler gönüllü yöneticileriz, herkesin site yanisira bir hayati var, sorumluluklari var bu yüzden her zaman sitede olmayabiliriz haberlerin baska sitelerden alinip eklenmesi neden rahatsiz ediyor anlamiyorum profesyonel bir forum sitesi degiliz ki özel editörlerimiz olsun, Sivas`da sadece haber pesinde olup hemen yazip eklesin, ben olsam yaparim diyen varsa sözümü geri alirim, yoksa bu konuda gercekten anlayis göstermeniz lazim belkide icinizden buda kim oluyor aylardir mesaj yazmamis, sitede fazla görünmüyor bile diyenlerde vardir ben ilklerdenim, site kurulusunda, cogu konularin var olusunda emegim cok oldu ve onca emegim varken bu sitenin böyle halleri düsmesine en cok üzülenlerdenim ama Sivas sitemizin sadece eglence magazin oyun sitesine dönüsmesinede göz göre göre izin veremezdim eglence olmali tabi ama hersey dozuna göre, sitemizin seviyesi düsmemeliydi bu yüzden bazi üyelerin küsmesinede neden olmus olabilirim benim icin her zaman önemli olan seviye ve savgidir artik herkes düsünüp tartmali biz modlar ve üyeler bu sitede beraberiz her iki tarafin hatalarida oldu ve önümüze bakip daha iyi yapmak icin birlik olmamiz lazim, sonucta hepimiz Sivas icin memleket icin buradayiz son olarak sunu demek istiyorum susmakla yürümüyor bu isler, konusup tartisip cözüm bulmamiz gerek not: sandalli abi yazi hatalarim icin özür diliyorum, elimden geldigi kadar hata yapmamaya calistim [/B] |
[QUOTE=sandalli;593598]sandalli 4.335
sivaburs 1.859 Arif Coşkun 1.585 OSMAN ECE 1.025 kronik 935 Sitemizin ozanları sayfasına en çok yazanların listesini sizin söylediklerinizi desteklemek adına paylaşma gereği duydum. Asıl dikkatimi çeken sadece bir konuda bu kadar çok mesaj yazan insanlar son dönemde haftada hatta ayda bir mesaj bile yazmamışlar. Ben sitenin bilinçli olarak bu hale getirildiğini düşünüyorum. İnternet gazetelerinden kopyalanan haberlerin yayınlandığı, birbiriyle alakasız konuların birleştirildiği bir site olmak için yapılan çalışmaları şahsen biliyorum. Ben yönetim kadrosunun da yeterli olmadığı kanaatindeyim. Siteye ayda yılda bir uğrayan, donanımsız, dilimizi iyi kullanamayan yöneticilerin varlığından da rahatsız olmuyor değilim. İşinin ehli olmayan, dar görüşlü yönetim kadrosunun siteyi ileriye taşıyacak ne gücü ne de misyonu var. Asıl düşünülmesi gereken konu bu. Siteyi eski canlılığına kavuşturacak kişiler küstürüldü, bunu yapanlar da yöneticiler ve bu bilinçli olarak yapıldı.[/QUOTE] sayın sandallı sayın sivaburs sayın diyari ve diğer saygı değer ozanlarımız gün küsme darılma günü değil gün bu siteyi yaptırım gücüne sahip olacak bir site haline getirip yaklaşan seçimler arafesinde sivas için bir şeyler yapabilmek bunun içinde el birliği ile kenetlenmek gerek. site içi tartışmaları hiç olmazsa seçimlerin sonuna dek erteleyerek ortak hareket etmek diye düşünüyorum selamlar herkese |
Arkadaşlar herşeyden önce bizleri burada bir araya getiren, bir arada toplayan ortak bir noktamız var. Nedir bu? Elbetteki Sivas'lı olmamız aynı memleketi aynı toprakları temsil etmekteyiz..
[B]Ben başta sivasspor.com'u tesadüf sonucu bulmuştum. Orada uzun bir süre kaldıktan sonra sivaslilar nete geçtim. Ve öyle bir ortamımız oluşmuştuki adeta büyük bir aile gibiydik. Birbirimizi bir gün görmesek arar sorar acaba birşeymi oldu diye düşünürdük. Sadece bu sanal ortamda değil gerçekte de çeşitli etkinlikler yaparak tanışma kaynaşma birlikte haraket etmek için çabalarımız hep devam etmişti. [/B] [B]Şimdi üzülerek belirteyimki o günler uzaklarda kaldı, belki yaşam koşulları hayat mücadelesi böyle bir zorunluluk getirmiş olabilir.[/B] Burada elbetteki eleştiri olacak, eleştiri olmadan zaten doğrular bulunamaz. Her zaman söylerim bir söz var[B] "Herkes aynı şeyi düşünüyorsa orada kimse birşey düşünmüyor demektir"[/B] [B]diye[/B]. Eleştiriye elbetteki açık olmalıyız. Yönetici olsun üyeler olsun hatalarımız vardır, olacaktır da. Çünkü hatasız kul olmaz, ancak hataları anlayıp bir daha yapmamak ta yine bizlere düşüyor. [B]Bizlerde elbetteki bu durumun farkındayız, neden böyle oldu neden böyle oluyor gibi kendi aramızda çözüm, çareler arıyor neler yapabilirizin tartışamsını yapıyoruz.[/B] [B]Bu durgunluğu tek bir nedene bağlayamayız, bunun pek çok nedenleri mutlaka var, şimdi buraya neler yapabiliriz, canlılığı tekrar geri kazanabilirizin hesaplarını, görüşlerini, önerilerini yazarsak daha olumlu bir şey yapmış oluruz. Burada birilerini karalamak, kötülemek bir çözüm olacağını sanmıyorum.[/B] Birlik olmadan dirlik olmaz, önce birbirimize daha hoşgörülü, daha anlayışlı, saha saygılı, daha düzeyli yaklaşırsak bence aşılmayacak bir sorun problem olmaz, öncelikle bu hususa dikkat etmeliyiz. Bu sağlandığı taktirde göreceksinizki olumlu gelişmeler olacaktır. Herkese selam ve saygılar. |
Canlılıktan kasıt bolca oyun olması,bolca sohbet olması ise ben bu canlılık taraftarı değilim..Sohbet yok diye siteye küsenlerse kendini sorgulasın bence..
Modlar şunu yapsın,modlar bunu yapsın..Yöneticilerin asıl mesleği bu siteyi yönetmek değil hepsinin başka işleri var.Burası gönüllü yöneticiler ile yürütülmeye çalışılıyor. O kadar organize yapmaya çalıştık,günlerce duyurusunu yaptık sitemizden bu organizelere katılan üye sayısı 3'ten fazla değil..Sohbet konusuyla,oyun konularıyla gelecek canlılık kime ne katacak bilmiyorum! |
[QUOTE=LaEdri;593609]Canlılıktan kasıt bolca oyun olması,bolca sohbet olması ise ben bu canlılık taraftarı değilim..Sohbet yok diye siteye küsenlerse kendini sorgulasın bence..
Modlar şunu yapsın,modlar bunu yapsın..Yöneticilerin asıl mesleği bu siteyi yönetmek değil hepsinin başka işleri var.Burası gönüllü yöneticiler ile yürütülmeye çalışılıyor. O kadar organize yapmaya çalıştık,günlerce duyurusunu yaptık sitemizden bu organizelere katılan üye sayısı 3'ten fazla değil..Sohbet konusuyla,oyun konularıyla gelecek canlılık kime ne katacak bilmiyorum![/QUOTE] Her Şeyin Dozu olacak LaEdri Sohbette olacak Oyunda Kültürde bu yüzden siteyi öldürmedinizmi Yeni üye gelmiyor |
[QUOTE=H_Turan;593610]Her Şeyin Dozu olacak LaEdri Sohbette olacak Oyunda Kültürde bu yüzden siteyi öldürmedinizmi Yeni üye gelmiyor[/QUOTE]
Tadında yapılan sohbetten,tadında bırakılan oyunlardan kimse rahatsız değil.. Alttakinin hangi marka kot giydiğini tahmin etmek,üstekinin kaç tane beyaz saçı olduğunu merak etmek sitemize canlılık katmasın.Bunun için özel açılmış bir dünya forum var! |
[QUOTE=SivasLady;593603][B]üylerin küsme konusunda fazla birsey demiyecegim
cünkü herkes kendi kabahatini cok iyi biliyor, eskiyi karistirip gündeme getirmek istemiyorum, cogunun ne icin gittigi gayet iyi biliniyor, bazi konularda moderatör suclu olsada yinede her seferinde sadece moderatörlerde suc bulmayin mod arkadasin imzasinda bir söz var cok yerinde gelelim asil konuya, siz sitedeki yöneticilerin buraya yazmadikca umursamadigini saniyorsunuz ama hicte öyle degil biz günlerdir, aylardir sitenin canlanmasi icin neler yapabiliriz diye düsünmekteyiz sunuda unutmayin ki bizler gönüllü yöneticileriz, herkesin site yanisira bir hayati var, sorumluluklari var bu yüzden her zaman sitede olmayabiliriz haberlerin baska sitelerden alinip eklenmesi neden rahatsiz ediyor anlamiyorum profesyonel bir forum sitesi degiliz ki özel editörlerimiz olsun, Sivas`da sadece haber pesinde olup hemen yazip eklesin, ben olsam yaparim diyen varsa sözümü geri alirim, yoksa bu konuda gercekten anlayis göstermeniz lazim belkide icinizden buda kim oluyor aylardir mesaj yazmamis, sitede fazla görünmüyor bile diyenlerde vardir belki ben ilklerdenim, site kurulusunda, cogu konularin var olusunda emegim cok oldu ve onca emegim varken bu sitenin böyle halleri düsmesine en cok üzülenlerdenim ama Sivas sitemizin sadece eglence magazin oyun sitesine dönüsmesinede göz göre göre izin veremezdim eglence olmali tabi ama hersey dozuna göre, sitemizin seviyesi düsmemeliydi bu yüzden bazi üyelerin küsmesinede neden olmus olabilirim benim icin her zaman önemli olan seviye ve savgidir artik herkes düsünüp tartmali biz modlar ve üyeler bu sitede beraberiz her iki tarafin hatalarida oldu ve önümüze bakip daha iyi yapmak icin birlik olmamiz lazim, sonucta hepimiz Sivas icin memleket icin buradayiz son olarak sunu demek istiyorum susmakla yürümüyor bu isler, konusup tartisip cözüm bulmamiz gerek not: sandalli abi yazi hatalarim icin özür diliyorum, elimden geldigi kadar hata yapmamaya calistim [/B][/QUOTE] Yazacaklarım şahsım adına ve sadece ozanlar sayfasıyla alakalıdır. Düşünceler eyleme dökülmediği müddetçe kimse düşüncesinden dolayı yargılanamaz. İnsanların bu siteye ne için girdiği, nasıl biri olduğu, özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ne ilgilendirir biliyor musunuz? Buraya, bu siteye yazdıkları. Siteye ilk girdiğimde ilk tanıştığım insanlardan biriydiniz. Gayet olgun, ağırbaşlı tavrınız size hep saygı duymama neden olmuştur. Ama üzülerek söylüyorum ki bu yazıdaki üslubunuz beni epey hırpaladı. Ozanlar sayfası size ait, siz açtınız. Aynı zamanda yöneticisiniz. Bırakın diğer bölümleri, bu sayfada ortaya çıkan olumsuzluklara yönelik hangi tarihte hangi mesajı yayınladınız, insanları ne zaman birliğe çağırdınız? Bu mesajınızda bile ozanlar sayfasıyla alakalı tek bir cümle kullanmadınız. Yöneticinin elbette bazı yetkileri vardır. Ancak iyi bir yönetici bu yetkisini “Bakın ben yetkiliyim, kızarım haaaa” , “eski defterleri bir dökersem ortaya…..” şeklinde değil, “arkadaşlar, şunları yazarsanız silmek zorunda kalabilirim, lütfen kurallara uyalım” veya “ bizlere birbirinden değerli dörtlükleri kazandırdıkları için ozanlara minnettarız” şeklinde kullanmalıdır. Buradaki insanların çoğu belirli olgunluğa ve kariyere sahip insanlardır. Benim bu masajı yazmamdaki asıl amaç aşağıdaki sözün kullanılmasından duyduğum rahatsızlıktır, yoksa diğer tarafını anlayışla karşılayıp geçebilirim. Örnek verdiğiniz ve düstur edindiğinizi gördüğüm “Üyeye Bela Gelmez Mod. Kızmadıkça, Mod. Sinirlenmez Üye Azmadıkça...” sözünün orjinalini yazayım size; “Kula bela gelmez Hakk yazmayınca, Hakk bela yazmaz kul azmayınca” Siz aksini söylesenizde bu laftan çıkan sonuç, yöneticiler kendini Allah kadar yetkili, üyeleri ise kul kadar aciz görüyorlar . Bu lafın kullanılması ve de örnek alınması ne kadar talihsizliktir . Bir de sanki derdimizin oyun oynama, sohbet etme vb. konularla alakalı olduğunun ön plana çıkarılmasını esefle kınıyorum. Galiba bizler sizleri asla anlayamayacağız, sizlerin bizleri anlayamayacağınız gibi. Saygılarımla. |
[QUOTE=LaEdri;593614]Tadında yapılan sohbetten,tadında bırakılan oyunlardan kimse rahatsız değil..
Alttakinin hangi marka kot giydiğini tahmin etmek,üstekinin kaç tane beyaz saçı olduğunu merak etmek sitemize canlılık katmasın.Bunun için özel açılmış bir dünya forum var![/QUOTE] Oyun derken Kelime Yarışması Olaiblir veya yarışma olabilir Kültür arttırıcı oyunlar olabilir yoksa gereksiz oyunlara bende karşıyım. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:52. |