![]() |
BELEDİYEDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ...
29 Mart yerel yönetimler seçimlerinden sonra Sivas belediye başkan yardımcılıklarından birine atanmış olan belediye meclis üyesi Mustafa ÇİMEN, Sivas Belediye Başkanı Doğan ÜRGÜP'ün takdirleriyle görev değişikliği yapılarak, Sivas belediyesi başkan yardımcılığından ayrılmış, yerine yine Sivas Belediye Meclis üyelerinden Cafer ÇONGAR atanmış bulunmaktadır.
Sivas kamuoyuna saygıyla duyurulur. Sivas Belediye Başkanlığı |
Cevap: BELEDİYEDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ...
İsabetli olmuş sonunda başkan ekipte revizyon yapılması gerektiğini anladı, bakalım Sayın Çongar nasıl olacak?
|
Zaten Başkana Sivas halkı oldukça sıcak bakıyor. Ama yardımcılarının yetersiz olduğunu düşünüyor çoğu kişi. Yardımcıların yüzünden başkan , kendisinin sorun yaşayacağını anlarsa bu değişiklikler devam edebilir bence.
|
Yeni gelen kişi Jeoloji Mühendisiymiş...Umarım yeni görevinde başarılı olur...Umarım yeni gelen başk. yardımcımız plan,proje,yatırım,altyapı konularında bilgi sahibidir...Bakalım yeni kan değişikliği Sivas Belediyesine neler sağlayacak?Zaman herşeyin ilacıdır...
|
Belediye başkan yardımcısı M.Çimen görevden alındı
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//belediye/mustafa.cimen.sivas.JPG [/IMG]
[B]Sivas Belediyesi'nde şok görev değişimi. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çimen Belediye Başkanı Doğan Ürgüp tarafından görevden alındı. [/B] Belediyeden yapılan yazılı açıklamada Mustafa Çimen'in yerine belediye meclis üyelerinden Cafer Çongar'ın atandığı bildirildi. Yapılan görev değişikliği ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan eski Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çimen, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün kendisi ile görüşerek istifası istendiğini kendisinin de istifa etmeyeceğini söyleyerek, 'istiyorsanız siz görevden alın' dediğini söyledi. Çimen, yaşanan bu gelişmenin kendisini kesinlikle üzmediğini belirterek ‘ben çok mutluyum' dedi. Konuyla ilgili olarak Perşembe günü kapsamlı bir basın açıklaması yapacağını söyleyen Çimen'in açıklaması merakla bekleniyor. [B]BELEDİYEDEN YAZILI AÇIKLAMA…[/B] Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 29 Mart yerel seçimlerinin ardından Sivas Belediye Başkan yardımcılıklarından birine atanmış olan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çimen'in Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün takdirleriyle görev değişikliği yapılarak Sivas Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayrıldığı, yerine yine Sivas Belediye Meclis üyelerinden Cafer Çongar'ın atandığı bildirildi. [B]“BAŞKAN,ÇOK KİBARSIN'DEDİ"[/B] Eski Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çimen, görevden alınması ile ilgili olarak, kapsamlı bir bilgi vermese de 'Perşembe günü gerekli açıklamayı yapacağım' diyerek, yapacağı açıklamanın çok önemli olduğunun sinyallerini verdi. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün kendisi ile görüşerek, ilk önce; “Sen çok kibar, çok nezaketli bir insansın. Ailen de öyle. Çok da başarılısın" dediğini ardından da istifa etmesini istediğini söyleyen Çimen, Bende kendisine istifa etmeyeceğimi söyledim. Başkanım istifa etmiyorum, istiyorsan sen kendin görevden al dedim. Bu şekilde görevden alındım. Perşembe günü bu konuyla ilgili kapsamlı bir açıklama yapacağım” dedi. Belediye Başkan Yardımcılığı görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını söyleyen Çimen, “Şahsım ve bana bağlı birimlerle uyumlu ve başarılı bir çalışma yürüttük. Benim bu konuda vicdanım rahat. Huzurluyum” dedi. Çimen'in Perşembe günü yapacağı açıklamada belediye ile ilgili gündem oluşturacak konuları ortaya koyacağı tahmin ediliyor. Sivasın Sesi |
Cevap: Belediye başkan yardımcısı M.Çimen görevden alındı
Bence AKP den milletvekili adaylığı söz konusu..
Danışıklı dövüş... |
Merhum Muhsin başkanın bile desteklediği birini neden görevden alsınki.Başkanın vardır bi bildiği yakında ortaya çıkar.
|
Belediye başkan yardımcısı M. Çimen görevden alındı.
[COLOR="Blue"]"...
Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz. Dik duracağız, doğru gideceğiz. Allah’ın izniyle hayatım boyunca hep böyle gittim. ..." Muhsin Yazıcıoğlu - 19 Mart 2009 [/COLOR] Gerçekten ilginç bir olay. Perşembe günü yapılacak olan basın açıklamasını bekleyelim bakalım. |
Bende Bu görevden almayı anlayamadım Sebebi ne olabilir çok merak ediyorum.
|
bbp akp anlaştı en az 5 milletvekilliği verecek
refarandumdaki evetlerin karşılığı |
iyice saçmalamışsın ne alaka yok akp bbp ye vekil verecek yol akp den vekil olacak.başkan yardımcısının işe yaramadığını anladı görevden aldı bence.gayette doğru yaptı.keşke diğer yardımcılarınıda değiştirse.
|
[QUOTE=burak5866;593485]iyice saçmalamışsın ne alaka yok akp bbp ye vekil verecek yol akp den vekil olacak.başkan yardımcısının işe yaramadığını anladı görevden aldı bence.gayette doğru yaptı.keşke diğer yardımcılarınıda değiştirse.[/QUOTE]
Kendiside Yaramıyor Ne olacak Burak ????? |
[QUOTE=H_Turan;593495]Kendiside Yaramıyor Ne olacak Burak ?????[/QUOTE]
seçimlere ne kaldı oda gider |
Seçimlere az kaldıda Olan Sivasın kayıp senesine oldu Bin Pişmanım oyumu verdiğime Dedimki emanet olarak bakarda hizmet yapar bırak yapmayı yıkma derdinde Köprü yapıldı bağlantısı yok yapamam diye bıraktı o değilde Muhsin Başkanın Sayesinde geldi Emanet böylemi olur acaba
|
arkadaşlar bence abartıyorsunuz.doğan ürgüp başarılı mı derseniz bencede değil.ama önünde daha 3 senesi var ve bu zamanda birçok şey başarılabilir.dikkatinizi çekerim sami aydın da en başlarda birşey yapmamıştı.son zamanlarda yaptı bütün projelerini ya da ben öyle hatırlıyorum.kent meydanı olsun aksu olsun paşabahçe olsun hepsini son zamanlarında gerçekleştirdi.samşi aydında en başta hep kaldırım yapıyordu herkes eleştiriyordu.sami aydının yaptığı projeleri doğan ürgüpte yaptı veya benzerlerini yapacak.mesela aksu mesela paşabahçe kent meydanı yerine akle evleri ve ulu cami etrafı gibi.ha aralarında ki en önemli fark neydi sami aydının bundan sonra ki projeleri çok büyüktü.mesela kuzey çevre yolu vardı mesela yeni belediye binası vardı mesela mevlanaya tünel vardı mesela güney bulvarı vardı katlı otoparklar vardı şimdilik bu kadar hatırlıyorum bunlar çok büyük projelerdi ha yaparmıydı sami aydın 5 senelik zaman zarfında bir çoğunu başarabilirdi.yoksa sami aydında pek fazla birşey yapmadı bence ilk döneminde aynılarını doğan ürgüpte 5. senesi sonunda yapabilir.ama bu sivasa yetmez sivasa artık büyük mega projeler lazım.aralarındakş fark buydu bence.inşallah sivas için hayırlısı olur.
|
ne abartması burak Görünen Köy Kılavuz istemez
|
[QUOTE]arkadaşlar bence abartıyorsunuz.doğan ürgüp başarılı mı derseniz bencede değil.ama önünde daha 3 senesi var ve bu zamanda birçok şey başarılabilir.dikkatinizi çekerim sami aydın da en başlarda birşey yapmamıştı.son zamanlarda yaptı bütün projelerini ya da ben öyle hatırlıyorum.kent meydanı olsun aksu olsun paşabahçe olsun hepsini son zamanlarında gerçekleştirdi.samşi aydında en başta hep kaldırım yapıyordu herkes eleştiriyordu.sami aydının yaptığı projeleri doğan ürgüpte yaptı veya benzerlerini yapacak.mesela aksu mesela paşabahçe kent meydanı yerine akle evleri ve ulu cami etrafı gibi.ha aralarında ki en önemli fark neydi sami aydının bundan sonra ki projeleri çok büyüktü.mesela kuzey çevre yolu vardı mesela yeni belediye binası vardı mesela mevlanaya tünel vardı mesela güney bulvarı vardı katlı otoparklar vardı şimdilik bu kadar hatırlıyorum bunlar çok büyük projelerdi ha yaparmıydı sami aydın 5 senelik zaman zarfında bir çoğunu başarabilirdi.yoksa sami aydında pek fazla birşey yapmadı bence ilk döneminde aynılarını doğan ürgüpte 5. senesi sonunda yapabilir.ama bu sivasa yetmez sivasa artık büyük mega projeler lazım.aralarındakş fark buydu bence.inşallah sivas için hayırlısı olur.[/QUOTE]
Burak, Sami Aydın aksuya başladığında 2. dönemiydi ve insanlar dalga geçiyordu. Aksu bize çok yakın olduğundan çalışmaları an be an izleyebiliyorduk. Burası bitecek içinde su taşıtları olacak dediği zaman, adamla dalga geçmişlerdi. Yol yaptı yaranamadı, meydanı yaptı yaranamadı hep kötülendi ama o çalışmalara başladığında 2. dönemdi ve insanlara o ufku vermeye çalıştı. Ancak Sivaslılar hayal bile edemiyordu demek ki dalga geçtiler. |
ismail söylemek istediğimi anlayamamışsın galiba tekrar yorumu okumanı tavsiye ederim.aksu küçük proje değil ama aynısını doğan ürgüpte yapıyor veya devamda ettirecek.dediğin gibi meydanı yaptı gayette güzel oldu bence şu restorant bölümü hariç ve otopark olmasada olabilirdi.doğan ürgüpte yakın zamanda kale evleri projesi yapacağını söylüyor bugün trt de yine bahsetti ve bu alana gökmedrese ve ulucamiyide katarak sivasa 2.meydan kazandıracağız diyor.bu çok güzel proje doğan ürgüp için ama sadece bu yetmez.doğan ürgüp böyle mega projeleri artırması lazım.mesela dedebalı-ferhatbostan-kılavuz kentsel dönüşümünü keisn yapması lazım.önünde çok zaman var ama bence doğan ürgüp 1 tane anca büyük proje yapar birde sami aydının diğer projelerini devam ettirir tahminimce.smai aydın olsa ne olurdu dersen belki bu dediğim sami aydın 2.dönemki vaad ettiği projelerin bir çoğunu yapacaktı.bence aralarındaki fark buydu.sami aydın daha fazla büyük proje yapardı.doğan ürgüpte yapabilir ama sanmıyorum yapacağını bekleyelim ve görelim derim.olan olmuştur ve şimdiki zamanda birşeyler yapmalıyız.bence doğan ürgüp yeni projeler üretmelidir diye düşünüyorum.kalan 3 senesini çok iyi değerlendirmelidir.
|
[QUOTE=burak5866;593554]arkadaşlar bence abartıyorsunuz.doğan ürgüp başarılı mı derseniz bencede değil.ama önünde daha 3 senesi var ve bu zamanda birçok şey başarılabilir.dikkatinizi çekerim sami aydın da en başlarda birşey yapmamıştı.son zamanlarda yaptı bütün projelerini ya da ben öyle hatırlıyorum.kent meydanı olsun aksu olsun paşabahçe olsun hepsini son zamanlarında gerçekleştirdi.samşi aydında en başta hep kaldırım yapıyordu herkes eleştiriyordu.sami aydının yaptığı projeleri doğan ürgüpte yaptı veya benzerlerini yapacak.mesela aksu mesela paşabahçe kent meydanı yerine akle evleri ve ulu cami etrafı gibi.ha aralarında ki en önemli fark neydi sami aydının bundan sonra ki projeleri çok büyüktü.mesela kuzey çevre yolu vardı mesela yeni belediye binası vardı mesela mevlanaya tünel vardı mesela güney bulvarı vardı katlı otoparklar vardı şimdilik bu kadar hatırlıyorum bunlar çok büyük projelerdi ha yaparmıydı sami aydın 5 senelik zaman zarfında bir çoğunu başarabilirdi.yoksa sami aydında pek fazla birşey yapmadı bence ilk döneminde aynılarını doğan ürgüpte 5. senesi sonunda yapabilir.ama bu sivasa yetmez sivasa artık büyük mega projeler lazım.aralarındakş fark buydu bence.inşallah sivas için hayırlısı olur.[/QUOTE]
İşi biraz futbola dökelim.. Sami Aydın Messi ise ,Doğan Ürgüp Mehmet Yıldız'dır.. Sami Aydın doğuştan yetenekli ve 20 yaşında gelecek vaad eden bir oyuncu ise,Doğan Ürgüp hayatı boyu halı saha görmemiş,yeteneksiz bir oyuncu...Bizim halk olarak hatamız gelecek vaad eden bir oyuncuyu değil de sadece top diye bir şeyi bilen birisini transfer etmek oldu. -Sami Aydın'ın,ilk seçildiği yıl dahil, hangi projeleri yapacağını biliyorduk ve yaptı da..Ben hala Doğan ürgüp'ün hangi projesi var ve varsa da ne zaman başlayacak,nasıl uygulayacak bilmiyorum! |
[QUOTE]ismail söylemek istediğimi anlayamamışsın galiba tekrar yorumu okumanı tavsiye ederim.[/QUOTE]
Ben de sana Sivas'a geldiğimde gidip yapılanlara bakmayı öneriyorum:confused: [QUOTE]aksu küçük proje değil ama aynısını doğan ürgüpte yapıyor veya devamda ettirecek.[/QUOTE] Aksu küçük proje değil ama Sami Aydın o ufku Sivas'a kazandırdı bu bir. İkincisi proje yapılırken veya yapılmadan önce hem net hem basılı şekilde halka anlatıldı. Doğan Ürgüp kafasına göre yapınca görüyoruz. [QUOTE]dediğin gibi meydanı yaptı gayette güzel oldu bence şu restorant bölümü hariç ve otopark olmasada olabilirdi.[/QUOTE] Bence de restoran olmayabilirdi ama otopark gerekli Sivas'a. [QUOTE]doğan ürgüpte yakın zamanda kale evleri projesi yapacağını söylüyor bugün trt de yine bahsetti ve bu alana gökmedrese ve ulucamiyide katarak sivasa 2.meydan kazandıracağız diyor.bu çok güzel proje doğan ürgüp için ama sadece bu yetmez.[/QUOTE] Ürgüp sadece söylüyor elinde plan bile yok varsa açıklasın bilelim de destek olalım. Sami Aydın herşeyi açıklıyordu yapmadan, hatta seçilse neler yapılacağını bile açıklamıştı evlere dağıtılmıştı. [QUOTE]doğan ürgüp böyle mega projeleri artırması lazım.mesela dedebalı-ferhatbostan-kılavuz kentsel dönüşümünü keisn yapması lazım.[/QUOTE] Bakalım bunun için toki ile anlaşması lazım ama buda Ürgüp'ün projesi değil dikkatini çekerim. [QUOTE]önünde çok zaman var ama bence doğan ürgüp 1 tane anca büyük proje yapar birde sami aydının diğer projelerini devam ettirir tahminimce.smai aydın olsa ne olurdu dersen belki bu dediğim sami aydın 2.dönemki vaad ettiği projelerin bir çoğunu yapacaktı.bence aralarındaki fark buydu.sami aydın daha fazla büyük proje yapardı.doğan ürgüpte yapabilir ama sanmıyorum yapacağını bekleyelim ve görelim derim.olan olmuştur ve şimdiki zamanda birşeyler yapmalıyız.bence doğan ürgüp yeni projeler üretmelidir diye düşünüyorum.kalan 3 senesini çok iyi değerlendirmelidir.[/QUOTE] Zaman gösterecek ama ben Sivas'ın kaybettiğini düşünüyorum. Proje dahi yapsa, bunu açıklamalı bize bir şekilde netten yazsın projelerim kısmında hala Sami Aydın'ın projeleri duruyor. İnsan 2 yılda hiç mi kendinden bir şey üretemez? |
arkadaşlar ben doğan ürgüpü savunmuyorum zaten yorumumun başında da yazdım başaralı değil diye.ama bazıları çok olumsuz düşünüyor daha adamın 3 senesi var ha ne yapar derseniz çok büyük işler yapmayacak.bende size demek istediğimi sayısal olarak anlatmak istiyorum.sivasın eski belediye başkanlarından başlıyım.
osman seçilmiş belediye başkanıyken puanı 10du.sonra sami aydın geldi 100 puanlık başarı yaptı.herkeste takdir etti ama kaderi gereği seçimleri kaybetti.tabi bizde sivaslılar olarka artık alışmıştık ve daha da fazlasını daha da güzelini istiyorduk.sonra doğan ürgüp geldi oda dönemini bitirince eminim 70-80 puanlık çalışma yapmış olacak.ha biz ne bekliyorduk artık sivasa 100 puanda yetmez 200 hatta 300-400 puanlık başarı bekliyoruz tabiki oda bize yetersiz görünüyor.sami aydın eğer ikinci dönemini bir daha kazansaydı eminim en az 200-300 puanlık çalışma yapardı yaapcağınada eminim.şimdi elimizde ne var onu iyi değerlendirelim bilmem anlatabildim mi???????? |
Helikopter kazasından önce ama seçim döneminde bir gün işten eve geldiğimde hem Doğan ürgüp hem de Sami Aydın taraftarları tarafından eve propaganda amaçlı broşörler bırakılmıştı.
-Sami Aydın'ın broşüründe 25 tane dev projeler vardı hatta nerdeyse ayrıntıları ile birlikte.. -Doğan ürgüp'ün broşüründe ise kapak kısmında kendi resmi içinde ise Sivas yemeklerinin tarifi vardı. O gün Doğan ürgüp'ün belediye reisi olamayacağına kanaat getirdim.Bugün işimie yarayacağını düşünseydim iki kitapçığı da saklardım ama yoklar.:) |
bende hala duruyor leadri projeler 4 eylül isimli dergide vardı.hepsinide görüyorum şu an gerçekten sami aydının çok güzel projeleri vardı.bende diyorum ki gidne gitmiş en azından mevcut yönetime biraz daha projeleri görsünde en azından o 80 lik puanını 100 ün üstüne çıkarsın kendi projeleri olmasada en azından gerçekleştirmiş biir olarak onu takdir edelim.
|
Sami Aydının bir projesi vardı olsa gelseydi çok güzel olurdu Şehre yeni harteller açmak başka mahalleri bağlamak :(
|
[QUOTE]O gün Doğan ürgüp'ün belediye reisi olamayacağına kanaat getirdim.Bugün işimie yarayacağını düşünseydim iki kitapçığı da saklardım ama yoklar.[/QUOTE]
Bende iki kitapçıkta var ama kaybedeninkine baktıkça üzülüyorum memleketim adına. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:32. |