![]() |
AKP anketinden Abdüllatif Şener çıktı
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//politika/secim.2011.jpg[/IMG]
AKP tarafından yaptırılan anket sürpriz sonuçlar doğurdu. AKP'nin yaptığı ankette %18 oy aldığı bilinen Bağımsız Milletvekili Adayı Abdüllatif Şener, AKP'lileri hem şaşırttı hem kızdırdı. Seçim öncesi yapılan anketlerde vahim sonuçlarla karşılaşan TP cephesi bu defa AKP'nin anketi ile sevindi. Kamuoyunda AK Parti listesinin kabul görmemesi anketlere de büyük ölçüde yansıdı. Seçim öncesi çeşitli araştırma merkezleri tarafından yapılan anketlerde olumsuz sonuçlar alan TP eski genel başkanı Abdüllatif Şener, genel seçimlerde çok şansız görülüyor, barajın çok altında kalacağı tahmin ediliyordu. Anketler Şener’in kendi memleketi olan Sivas’ta bile karamsar bir tablo izlenmesine neden oluyordu. Seçim çalışmaları kapsamında Sivas’a gelen ve seçime kadar burada kalacağını belirten Şener’in kapı kapı gezmesi işe yaradı. Sivaslılara kendini ifade edebilmek adına her gün esnaflarla bir araya gelen Şener, halkın güvenini yeniden kazanmaya başladı. Seçmenin sandıkta da Şener’in yer alacağı düşüncesi giderek artarken AKP tarafından yaptırılan bir anket de bu fikri destekledi. Yaptırılan anketin sonuçları AKP cephesini hem şaşırtır, hem de kızdırırken Şener açısından sevindirici sonuçlar ortaya çıktı. Ankete göre Şener, %18 oy alabilecek. Sivaspostası |
Cevap: AKP anketinden Abdüllatif Şener çıktı
[B]Burda çoğu arkadaşımınız ortak kanaati Şenerin milletvekili çıkmasının biraz zor olacağı yönündeydi, yanlız yukarda ki verilere göre Şener gayet rahat çıkacak gibi. Hayırlısı göreceğiz 13 Haziranda..[/B]
|
[B]Sayın Şenere başarılar dilerim,Büyük ihtimal Sivastan tekrar seçilerek meclise gidecek.[/B]
|
Şuan mecliste Sivas ve Sivas'lıyı en iyi şekilde temsil edecek isimlerin başında geliyor, büyük olasılıklla seçilecek, şimdiden hayırlı olsun der başarılar dilerim.
|
Sayın Abdullatif Şener'in seçileceğine ben de çok ihtimal vermiyordum, hala da işinin çok zor olduğunu düşünüyorum. Ancak her halükarda Abdüllatif Bey'in mecliste Sivas'ı en iyi temsil edecek, maddi-manevi katkısı en büyük olacak vekil adayımız olduğunu düşünüyorum.
Sivaslı hemşerilerimin her evden bir oyu Sayın Abdüllatif Şener'e vermeleri halinde kendisini mecliste göreceğimizi ve Sivasımızın sesinin daha gür çıkacağını, şehrin sorunlarına daha vakıf ve duyarlı bir kişi tarafından el atılacağını biliyorum. Kendisine başarılar diliyorum! |
herhalde şenere vereceğiz kime vereceğiz tarih kenti sivasın bütün tarihi eserlerini restorasyon yaptırıyorum diye rezil eden senelerdirki bir harabeye dönderen ak parti hukumetinemi vereceğim_
6 yıldırki bir bölge hastanesi için yer bulamayan 1200 yatakla başlayıp 900 yatağa kadar düşürülen ve en son 27 nisanda ihaleye çıkması beklenen yanlız tekrar çıkan sorunlar nedeniyle 6 yıl önce şenerin bıraktığı noktaya dönen bölge hastanesi içinmi ak parti hukumetine oy vereyim_ projesi devasa bir şekilde hazırlanan sivasa yakışacak bir adliye sarayı hazırlatırken şener ,sonra proje yarı yarıya küçültülerek ilçeye yapılan bir adliye sarayı hüviyetine bürünen bir yatırım içinmi ak parti hukumetine oy vereydik_ senelerdirki sivası karadenize bağlama projesi ağızlarda sakız olmaktan öteye gitmedi sivas sanayicisinin önünü açacak proje unutulmaya terkedilirkenmi ak partiye oy vereydim_ kayseri erciyes kayak tesisleri için 50 trilyon para hibe eden bir akp hukumeti sivas yıldız dağı için 5 trilyon parayı yatırım olarak gönderdi hibe değil benim şehrimi benim insanımı ikinci sınıf bir şehir ikinci sınıf insan olarak gören bir akp hukumeti içinmi oy vereydim_ tarih kenti,kaplıcalar kenti,kış truzmi kenti ,her mevsim için bir aktivasyon düzenlemesi hiçde zor olmayan bir şehir için milletvekillerin bu şehre kazandırdıkları bir vizyon yok seninde kazandıracağım bir şey yok sayın recep tayyip erdoğan sen türkiyeyi rize,vede trabzondan ibarek görüyorsun bunun içinmi sana oy vereyim ,hindistanda tacmahali görmek için yılda 1 milon turist gidiyor ya divriği ulucamiyi görmeye kaç kişi gidiyor hani senelerdirki konuşuyorsunuz divriği yolunun kısaltılması projesi ne oldu 4 yıla yakın bir süre önce meydanda sivasın bakanı benim elim boş gelmedi size 35.000 kişilik stadyum yapacağım dedin bende dahil herkes alkışladık helal olsun dedik sonra anladıkki senin amacın bize yatırım yapmak değilmiş tokiye istihdam sağlamakmış 130 trilyon edecek 4 eylül stadyumunun vede atatürk kapalı spor salonunun yerini tokiye ucuza kapatmakmış amacın 70.000 nufuslu rizeye 20.000 kişilik stadyum yaparken 320.000 nufuslu sivasa 25.000 kişilik stadyum yapmaya kalkıyorsun sayın başbakanım biz aptal değiliz bize yapacağın stadyum 25.000 kişilikse 25 trilyon yapıyor yüzme havuzu,güreş eğitim merkezi,7 adet lojman,gençlik spor idari binası tamamı 45 trilyonu bulmuyor siz hangi vicdana sığarak 130 trilyonluk değer karşılığında 45 trilyonluk yatırım yapıyorsunuz bizi aptalmı sandınız maden sivası seviyorsunuz nasıl trabzondan denizi doldurmak için 40 trilyon harcıyorsanız birde 42.000 kişilik stadyum yapacaksınız ettimi sana 82.trilyon o zaman stadyumun yerinede bölge hastanesini yapında sivasın bakanı olduğunuzun farkına varalım bizi sevdiğinizi görelim artık bu devletin lazlara,kürtlere hizmet edip bizi enayi yerine koymasından bıktık vede yukarda saydığım sivasın meseleleri hallolmadığı sürecede size oy yok |
[QUOTE=kuzu_58;599556]herhalde şenere vereceğiz kime vereceğiz tarih kenti sivasın bütün tarihi eserlerini restorasyon yaptırıyorum diye rezil eden senelerdirki bir harabeye dönderen ak parti hukumetinemi vereceğim_
6 yıldırki bir bölge hastanesi için yer bulamayan 1200 yatakla başlayıp 900 yatağa kadar düşürülen ve en son 27 nisanda ihaleye çıkması beklenen yanlız tekrar çıkan sorunlar nedeniyle 6 yıl önce şenerin bıraktığı noktaya dönen bölge hastanesi içinmi ak parti hukumetine oy vereyim_ projesi devasa bir şekilde hazırlanan sivasa yakışacak bir adliye sarayı hazırlatırken şener ,sonra proje yarı yarıya küçültülerek ilçeye yapılan bir adliye sarayı hüviyetine bürünen bir yatırım içinmi ak parti hukumetine oy vereydik_ senelerdirki sivası karadenize bağlama projesi ağızlarda sakız olmaktan öteye gitmedi sivas sanayicisinin önünü açacak proje unutulmaya terkedilirkenmi ak partiye oy vereydim_ kayseri erciyes kayak tesisleri için 50 trilyon para hibe eden bir akp hukumeti sivas yıldız dağı için 5 trilyon parayı yatırım olarak gönderdi hibe değil benim şehrimi benim insanımı ikinci sınıf bir şehir ikinci sınıf insan olarak gören bir akp hukumeti içinmi oy vereydim_ tarih kenti,kaplıcalar kenti,kış truzmi kenti ,her mevsim için bir aktivasyon düzenlemesi hiçde zor olmayan bir şehir için milletvekillerin bu şehre kazandırdıkları bir vizyon yok seninde kazandıracağım bir şey yok sayın recep tayyip erdoğan sen türkiyeyi rize,vede trabzondan ibarek görüyorsun bunun içinmi sana oy vereyim ,hindistanda tacmahali görmek için yılda 1 milon turist gidiyor ya divriği ulucamiyi görmeye kaç kişi gidiyor hani senelerdirki konuşuyorsunuz divriği yolunun kısaltılması projesi ne oldu 4 yıla yakın bir süre önce meydanda sivasın bakanı benim elim boş gelmedi size 35.000 kişilik stadyum yapacağım dedin bende dahil herkes alkışladık helal olsun dedik sonra anladıkki senin amacın bize yatırım yapmak değilmiş tokiye istihdam sağlamakmış 130 trilyon edecek 4 eylül stadyumunun vede atatürk kapalı spor salonunun yerini tokiye ucuza kapatmakmış amacın 70.000 nufuslu rizeye 20.000 kişilik stadyum yaparken 320.000 nufuslu sivasa 25.000 kişilik stadyum yapmaya kalkıyorsun sayın başbakanım biz aptal değiliz bize yapacağın stadyum 25.000 kişilikse 25 trilyon yapıyor yüzme havuzu,güreş eğitim merkezi,7 adet lojman,gençlik spor idari binası tamamı 45 trilyonu bulmuyor siz hangi vicdana sığarak 130 trilyonluk değer karşılığında 45 trilyonluk yatırım yapıyorsunuz bizi aptalmı sandınız maden sivası seviyorsunuz nasıl trabzondan denizi doldurmak için 40 trilyon harcıyorsanız birde 42.000 kişilik stadyum yapacaksınız ettimi sana 82.trilyon o zaman stadyumun yerinede bölge hastanesini yapında sivasın bakanı olduğunuzun farkına varalım bizi sevdiğinizi görelim artık bu devletin lazlara,kürtlere hizmet edip bizi enayi yerine koymasından bıktık vede yukarda saydığım sivasın meseleleri hallolmadığı sürecede size oy yok[/QUOTE] Üstad ağzına sağlık. Herhangi bir ideolojiye saplanıp kalamdan sadece Sivas'ı odak noktasına koyup pragmatist bir düşünce ile Ak Parti'ye bu seçimde yüklü bir ceza kesilmesi gerektiği gerçeği gün gibi aşikar. Ama yok Sivaslı hemşerilerim gidip bir kez daha aynı yerden ısırılırlarsa bu defa artık, küçülmeyi, fakirleştirilmeyi haketmişler demektir. Bu durumda güzel bir söz var: [B]'Zarara rızası ile girene merhamet edilmez!'[/B] |
Abdullatif Sener tum Turkiye'de "durust" bilinen siyasetcilerden.
Akp'nin ilimli, aydinlik ve temiz yuzu idi.. ama islerine gelmedi.. meclise yakisir tabi ki. |
Doğan Kitap, Doğan Medya Grubu içinde yer alan ve bugünkü adıyla 1999 yılından beri faaliyet gösteren, [COLOR="Red"]"özerk"[/COLOR] bir yayınevidir.
Evlere dağıttığı kitabın yayınevi Sayın Şener'in Sivas'a değil kimlere hizmet ettiğini ve edeceğinin göstergesidir... |
[QUOTE=oz.can;599565]Doğan Kitap, Doğan Medya Grubu içinde yer alan ve bugünkü adıyla 1999 yılından beri faaliyet gösteren, [COLOR="Red"]"özerk"[/COLOR] bir yayınevidir.
Evlere dağıttığı kitabın yayınevi Sayın Şener'in Sivas'a değil kimlere hizmet ettiğini ve edeceğinin göstergesidir...[/QUOTE] Gerçekten inanılmaz bir yorum yapmışsınız! Bazıları kitap düşmanlığı yapıp basılmamış kitaplardan korkarken siz işi bir derece daha ileriye götürüp yayınevini infaza kalkışmışsınız! Bravo! |
[QUOTE=Sivaslilar.Net;599537][IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//politika/secim.2011.jpg[/IMG]
AKP tarafından yaptırılan anket sürpriz sonuçlar doğurdu. AKP'nin yaptığı ankette %18 oy aldığı bilinen Bağımsız Milletvekili Adayı Abdüllatif Şener, AKP'lileri hem şaşırttı hem kızdırdı. Seçim öncesi yapılan anketlerde vahim sonuçlarla karşılaşan TP cephesi bu defa AKP'nin anketi ile sevindi. Kamuoyunda AK Parti listesinin kabul görmemesi anketlere de büyük ölçüde yansıdı. Seçim öncesi çeşitli araştırma merkezleri tarafından yapılan anketlerde olumsuz sonuçlar alan TP eski genel başkanı Abdüllatif Şener, genel seçimlerde çok şansız görülüyor, barajın çok altında kalacağı tahmin ediliyordu. Anketler Şener’in kendi memleketi olan Sivas’ta bile karamsar bir tablo izlenmesine neden oluyordu. Seçim çalışmaları kapsamında Sivas’a gelen ve seçime kadar burada kalacağını belirten Şener’in kapı kapı gezmesi işe yaradı. Sivaslılara kendini ifade edebilmek adına her gün esnaflarla bir araya gelen Şener, halkın güvenini yeniden kazanmaya başladı. Seçmenin sandıkta da Şener’in yer alacağı düşüncesi giderek artarken AKP tarafından yaptırılan bir anket de bu fikri destekledi. Yaptırılan anketin sonuçları AKP cephesini hem şaşırtır, hem de kızdırırken Şener açısından sevindirici sonuçlar ortaya çıktı. Ankete göre Şener, %18 oy alabilecek. Sivaspostası[/QUOTE] YALAN HABER YALAAAN Yalandan kim ölmüş,12 Hazinada görüşürüz, 4 akparti 1 chp digerleri boş, |
Bence yalan bi haber, ap partiyi bölmek için çıkarılmış yalan bi anket akparti 4-1 olarak sivasta 1.çıkar,bu da sivasa faydalı bir sonuç olur.Her zaman iktidarın yanında olmak lazim.
|
[QUOTE=elbeyli09;599569]Bence yalan bi haber, ap partiyi bölmek için çıkarılmış yalan bi anket akparti 4-1 olarak sivasta 1.çıkar,bu da sivasa faydalı bir sonuç olur.Her zaman iktidarın yanında olmak lazim.[/QUOTE]
Değil mi değil mi? Tıpkı son 9 senede olduğu gibi :) Örneğin elbeye köprünün yapılmadan atıl durması gerek değil mi? |
abdullatif şener partiden istifa etmeden önce eleştirilenlerin en başındaydı şimdi nasıl olduda şener hayranlığı başladı sizler değilmiydiniz kardeşini sağlık müdürü yaptı diyen çerkezleri işe aldı diyen şimdide şener şöyle şener böyle çevirin kaz yanmasın akpartinin oyları bölünsünde nasıl bölünürse bölünsün 13 haziranda görürsünüz. fazla değil referandumda hayır çıkacak diyenler ne çabuk unuttunuz şimdi aynısı 13 hazirandada olacak değişen birşey olmayacak kimileride akıl veriyor oy vereceği partiyi chp olarak belirtiyor ama şenerin kazanmasını istiyor kendin oy vermiyorsun insanlara neden öneriyorsun
|
Maalesef bazı çok önemli noktalar hala kaçırılıyor, gizleniyor!
Ak parti Sivas'a 'ulaştırma' hariç geçen 9 yılda hiçbir katkı sunmamış bir partidir. Bir şehir düşünün, 9 yıl boyunca iktidar partisine en büyük desteği vermiş ama - 2000 yılında 750 bin olan nüfusu 2010 yılında 642 bine düşmüş, - Abdüllatif Şener'li 4 yıl hariç sanayisi hemen hemen hiç gelişmemiş, - Birçok şehire hükumet tarafından 2. devlet üniversiteleri kurulurken bu şehire kurulmamış, - Birçok şehire devlet tarafından bölge hastaneleri kurulmuş, birçoğunun inşaatı devam ederken, Sivas'ın ki tam 4 yıldır kuruldu kurulacak yalanlarıyla hala başlamamış, - Bölge hastanelerine ek olarak, 22 şehire sağlık kampüsleri kuracak olan Ak parti, Sivas'ın komşuları olan Kayseri ve Yozgat'a bu kampüsleri kuracakken Sivas'ı birkez daha dışlamış, - Bizzat başbakan tarafından sözü verilen 35 bin kapasiteli stadyum sözü, yalancı çıkmak pahasına gözlerden kaçırılmış, hala ortada bir gelişme yok ve kapasitesi 25 bine düşürülmeye çalışılmış, - Sivas turizminin umudu olan tarihi eserler ödenek yokluğundan yıllardır bitirilemeyen restorasyonlara maruz kalmış ve iyice yıpranmış, - Kayseri Erciyes kayak merkezi için 50 milyon; Erzurum kış oyunları için 600 milyon harcayan hükumet Sivas Yıldızdağı kış turizmi için lütfedip ancak 10 milyon lira gönderebilmiş. Bakın bunları anlamanız için çok zeki olmanıza gerek yok. Bunlar basit gerçekler, çarpıtmayın, ortalama geri zekalı birisi bile bunları anlar. Kimse kimsenin oyunu bölmeye çalışmıyor. Sadece Sivas'a yapılmayan hizmetlerden dolayı, bu hizmetleri getirmeyen bu iktidar Sivas'ta birkez daha ödüllendirilmemeli! Ödüllendirilirse ne olur? Cevap: Zarara rızası ile girene merhamet edilmez! O zaman ne haliniz varsa görün. |
aynen şu 8 senedeki değişimi görmek için dediğin gibi çok zeki olmaya gerek yok önceki seçim vaadleriyle bugünkiler arasında çok fark var analiz et bakalım önceki seçimlerdeki seçim kampanyalarına enflasyon inecek kişi başı milli gelir artacak yolsuz elektriksiz köy kalmıyacak işçiyi memuru enflasyon canavarına ezdirmeyeceğiz vs bak 8 ylda çok şey değişti hükümet oakdar çok atılım yaptıki artık muhalefet böyle propagandalar yapamaz oldu şimdi neymiş vekiller sivası temsil edemiyormuş diğer illere yatırım varmış sivasa yokmuş şu 8 senede yapılan yatırımı hanginiz son 30 -40 senede gördü sivas yeteri kadar yatırım almadı haklısınız ama bunda tek suçlu vekiller değil halk sivil toplum örgütleri iş adamları tso kısacası hepimizin suçu var birlik beraberlik yok şu 8 yılda önceki döneme göre yaşam standartım düştü diyen çıkabilirmi memuru işçisi emeklisi engelli kardeşlerimiz...türkiye eskisi gibi yüksek faizli borç alıp ödeyemeyen türkiye değil artık borç silebilecek seviyede olan bir türkiye savaş gemisi uçağını helikopterini silahını üretebilen bir türkiye var artık bunlar yatarak çalarak çırparak olmadı önceden neredeydiler hepsi denendi zamanında ne hizmet aldınız o yüzden bunları görüp anlamak için zeki olmaya gerek yok
|
[QUOTE=amet_58;599574]aynen şu 8 senedeki değişimi görmek için dediğin gibi çok zeki olmaya gerek yok önceki seçim vaadleriyle bugünkiler arasında çok fark var analiz et bakalım önceki seçimlerdeki seçim kampanyalarına enflasyon inecek kişi başı milli gelir artacak yolsuz elektriksiz köy kalmıyacak işçiyi memuru enflasyon canavarına ezdirmeyeceğiz vs bak 8 ylda çok şey değişti hükümet oakdar çok atılım yaptıki artık muhalefet böyle propagandalar yapamaz oldu şimdi neymiş vekiller sivası temsil edemiyormuş diğer illere yatırım varmış sivasa yokmuş şu 8 senede yapılan yatırımı hanginiz son 30 -40 senede gördü sivas yeteri kadar yatırım almadı haklısınız ama bunda tek suçlu vekiller değil halk sivil toplum örgütleri iş adamları tso kısacası hepimizin suçu var birlik beraberlik yok şu 8 yılda önceki döneme göre yaşam standartım düştü diyen çıkabilirmi memuru işçisi emeklisi engelli kardeşlerimiz...türkiye eskisi gibi yüksek faizli borç alıp ödeyemeyen türkiye değil artık borç silebilecek seviyede olan bir türkiye savaş gemisi uçağını helikopterini silahını üretebilen bir türkiye var artık bunlar yatarak çalarak çırparak olmadı önceden neredeydiler hepsi denendi zamanında ne hizmet aldınız o yüzden bunları görüp anlamak için zeki olmaya gerek yok[/QUOTE]
Gardaş sen nerde yaşıyon? Türkiye'de değilsin heralde... Benzinin ne kadar olduğun farkında mısın? Sivas'ta Devletin yaptığı konutlara kendi bağladığı elektiriğin kaçak olduğu gerekçesi ile halka ceza kestiğini biliyor musun? Ya da yine Sivas'ta hala yolu olmayan köylerin olduğunu elektiriklerin haftanın 3 günü geldiği köylerin olduğundan bilgin var mı? Su tesisatının olmadığı yerlere Çamaşır makinesi verildi biliyorsun değil mi? Ya da bu dönem kaç tane devlet kurumunun satıldığının ve buradan gelen paraların nerelerde kullanıldığının hiçbir katma değer katmayan hizmet yatırımlarında yandaşlara ne kadar büyük paylar ile o paraların dağıtıldığının farkında mısın? Türkiye'de milyonlarca kişinin dinlendiğinin farkında mısın? Hapiste daha suçu bile belli olmadan yüzlerce yazarın, gazetecinin, subayın 3 senedir hapis yattığının farkında mısın? Sivas'a bundan 40 yıl önce yapılan yatırımlar ile şimdi "yapılan" yatırımlar arasında ne kadar büyük farklar olduğunun farkında mısın da 40 sene önce ülkeyi ve Sivas'ı yönetenler ile şimdikileri kıyaslıyorsun? Sen devlete ait onlarca kamu kurumunu arsaları, binaları tüm teknolojileri ile sat, onlar ile yandaşları kalkındır sonra gel bana ben hizmet ettim de... İstanbul'a 2. boğazdan bahset... Ülkede 4 kişilik ilenin açlık sınırı 931 lira... 931 liranın altında para girmeyen tüm evler açlık sınırın altında... 12 milyon kişi Açlık sınırının altında... ülkenin yaklaşık %16'sı aç bu rakam 3. dünya ülkelerinin bile altında... Afganistan'ın %11 bu sınırın altında... Bu boğazlar doymadan İstanbul'a hangi para ile o boğaz yapılıyor? Lale Devrinden ne farkı var bunun? |
[B]Türkiye Genelini alırsanız AKP gerçekten çok faydalı şeyler yaptı. Yanlışları olmuştur, doğruları daha çoktur. Bu bir gerçektir inkar etmeye gerek yok. Sivasa gelirsek evet ulaştırma dışında çok fazla bir etki gösterdiği söylenemez. Bunu da kimse inkar edemez. Şunu düşünmek lazım bence, biz Sivası mı daha çok düşüneceğiz yoksa Türkiye Geneline göre mi oy kullanacağız. O size kalmış birşey..[/B]
|
Abdullatif Şenerin sivasımıza çok yararı dokunmuştur, inşallah meclise girer.
|
[FONT="Comic Sans MS"]Sivasima faydali olacak biri secilsin, kim olursa olsun ama memleketime faydasi dokunsun, secilen vekilleri görüyoruz ne yaptilar ne basardilar hala göc vermekteyiz, bilincli secmen olup memleketimiz icin dogru olani düsünüp secelim[/FONT]
|
baştaki tahminimde ısralıyım neredeyse 2 ay önceki tahminim
1. abdüllatif şener 2 chp 1 mhp 1 akp |
Sayın abircan size katılıyorum sadece mhp nin bir vekilini akp alır diye düşünüyorum..hayırlısı diyelim.
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]Kim Halk icin calisacaksa o olsun hayirlisiyla.[/COLOR][/I][/B]
|
inşallah gidecek sayın apdulatif şener . herkes işne geldigi gibi konuşuyor hemide 2 milet vekilinin aldıgı oyu alıp gidecek inşallah
|
başbakanın cevap veremediği tek siyasetci sayın abdullatif şenerdir onun için meclise mutlaka girmeli inşallah girer sivası satsan 50 milyon etmez diyen tokinin eski başkanınada gerekli dersi vereceğine inanıyorum tabi malik beyle birlikte
|
AKP zaten yine iktidara gelecek Sivas'tan alacağı 4 milletvekili ile birşey değişmez. Neden denemeyelim ya da Abdüllatif ŞENER bir şansı hak etmiyor mu? AKP'nin Tayyip ERDOĞAN kadar ömrü var? Tayyip ERDOĞAN olmasaydı yine bu adaylara oy verir miydiniz acaba?
Abdüllatif ŞENER torpil yaptı da AKP hiç torpil yapmadı mı? AKP nin oyları bölünmesin diye nice güzel siyasetçi meclis dışında kaldı. Çıkmış Tayyip ERDOĞAN benim de partim %10 u geçti diye avrupada yorum yapıyor. Benim mecliste temsil edilmek için yüz kişiden en az 10 kişi gibi düşünmek zorunda mıyım? YGS de şifre olayları oldu çıkıp sorumlulardan hesap soracağı yerde , haklarını arayan gençler için ben de karşılarına şu kadar genç çıkarırım diyor. Bir başbakan bunu nasıl der Allah aşkına? |
sayın abdullatif şenere başarılar diliyorum inşallah istanbuldaki sivaslılarda oylarını verirler başta ne kadar mhpli olsamda sadece şener bey kazansın diye oyumu mhp ye vermiycem inşallah kazanır çünkü sivasın çok ihtiyacı var sayın şenere allah yolunu açık etsin.
hayatımda ilk defa mhp dışına oy kullanacağım ve çocuklarımada tp ye kullandıracağım. |
Akp nin bu adaylar ve yapmadıkları ile birlikte çok az oy alması lazım.
insanlar dini kullandıklarını görmeli artık. |
[B]Kişisel görüşüm eğer Şener seçilirse bu onun üstün nitelik veya kendisini halka sevdirmesinden çok, vatandaşın AKP'ye olan inancının zayıflamasına bağlarım..[/B]
|
Sayın Abdullatif Şener Sivas için bakanlığı döneminde çok faydalı işler yapmıştır.birçok yatırımlarda faydalı olmuştur.Kendisi AKP deyken zaten her dönem bakanlığı banko olan birisiydi.İcra makamındaydı.Benim anlayamadığım bu kadar elinde imkan varken Sivasa faydası oluyordu.Ama şimdi kendisini meclise gönderdiğimiz zaman nasıl faydalı olacak.Tek başına ne yapacak.Yarın mecliste muhalefet olunca chp ilemi ortak tavır alacak.Bence bunların hepsi bir soru işaretidir.Kendisinin bu konulara açıklık getirmesi lazım.Sonuçta mecliste Sivası temsil edecek.Kendisi AKP den ayrıldığında Tv de Fatih ALTAYLI ile yaptığı söyleşide ,ben AKP deyken hiçbir mitingde partim adına oy istemedim demiştir.Böyle bir tutarsızlık olmaz.O zaman kime oy istedin.İşin kısası kendini bu halka daha iyi anlatmak zorundadır.Hangi amaçla meclise gittiğini bu seçmenin bilmesi lazımdır.Saygılarımla...
|
[QUOTE=okkan;599694]Sayın Abdullatif Şener Sivas için bakanlığı döneminde çok faydalı işler yapmıştır.birçok yatırımlarda faydalı olmuştur.Kendisi AKP deyken zaten her dönem bakanlığı banko olan birisiydi.İcra makamındaydı.Benim anlayamadığım bu kadar elinde imkan varken Sivasa faydası oluyordu.Ama şimdi kendisini meclise gönderdiğimiz zaman nasıl faydalı olacak.Tek başına ne yapacak.Yarın mecliste muhalefet olunca chp ilemi ortak tavır alacak.Bence bunların hepsi bir soru işaretidir.Kendisinin bu konulara açıklık getirmesi lazım.Sonuçta mecliste Sivası temsil edecek.Kendisi AKP den ayrıldığında Tv de Fatih ALTAYLI ile yaptığı söyleşide ,ben AKP deyken hiçbir mitingde partim adına oy istemedim demiştir.Böyle bir tutarsızlık olmaz.O zaman kime oy istedin.İşin kısası kendini bu halka daha iyi anlatmak zorundadır.Hangi amaçla meclise gittiğini bu seçmenin bilmesi lazımdır.Saygılarımla...[/QUOTE]
Muhalefette olunca Sivas'a nasıl katkıda bulunacak demişsin. Olaya bir de şu açıdan bakar mısınız: Geçen 4 yılda 4 tane vekili Ak parti aldı da Sivas'a ne katkıları oldu? Şu an ki Ak parti vekil adaylarının 5'i de kazansa Sivas'a ne faydaları olacak? Cevap: Hiç O halde bostan korkuluklarını yenilemektense kişilik, karakter sahibi, duruşu belli ve tecrübesi olan 2-3 tane vekil Sivas için en azından 'güçlü ses' olur. Malik Ejder Özdemir, Abdüllatif Şener, İsmet Yılmaz, Hüsnü Yusuf Gökalp kaliteli isimler. Bence bu dördü meclise girsin, Sivas için gayet güzel olur. Beşinci vekil de büyük ihtimal Nursuna Hanım olacak ancak vekil olduktan sonra Sivas'a yılda bir kez uğrar mı onu bilemem!!! |
[QUOTE=goramaz;599658]AKP zaten yine iktidara gelecek Sivas'tan alacağı 4 milletvekili ile birşey değişmez. Neden denemeyelim ya da Abdüllatif ŞENER bir şansı hak etmiyor mu? AKP'nin Tayyip ERDOĞAN kadar ömrü var? Tayyip ERDOĞAN olmasaydı yine bu adaylara oy verir miydiniz acaba?
Abdüllatif ŞENER torpil yaptı da AKP hiç torpil yapmadı mı? AKP nin oyları bölünmesin diye nice güzel siyasetçi meclis dışında kaldı. Çıkmış Tayyip ERDOĞAN benim de partim %10 u geçti diye avrupada yorum yapıyor. Benim mecliste temsil edilmek için yüz kişiden en az 10 kişi gibi düşünmek zorunda mıyım? YGS de şifre olayları oldu çıkıp sorumlulardan hesap soracağı yerde , haklarını arayan gençler için ben de karşılarına şu kadar genç çıkarırım diyor. Bir başbakan bunu nasıl der Allah aşkına?[/QUOTE] Çoğu zaman görüşlerimizin benim açımdan %60-70'i örtüşürdü şimdi bu yazının altına imzamı atarım kardeşim... |
[QUOTE=okkan;599694]Sayın Abdullatif Şener Sivas için bakanlığı döneminde çok faydalı işler yapmıştır.birçok yatırımlarda faydalı olmuştur.Kendisi AKP deyken zaten her dönem bakanlığı banko olan birisiydi.İcra makamındaydı.Benim anlayamadığım bu kadar elinde imkan varken Sivasa faydası oluyordu.Ama şimdi kendisini meclise gönderdiğimiz zaman nasıl faydalı olacak.Tek başına ne yapacak.Yarın mecliste muhalefet olunca chp ilemi ortak tavır alacak.Bence bunların hepsi bir soru işaretidir.Kendisinin bu konulara açıklık getirmesi lazım.Sonuçta mecliste Sivası temsil edecek.Kendisi AKP den ayrıldığında Tv de Fatih ALTAYLI ile yaptığı söyleşide ,ben AKP deyken hiçbir mitingde partim adına oy istemedim demiştir.Böyle bir tutarsızlık olmaz.O zaman kime oy istedin.İşin kısası kendini bu halka daha iyi anlatmak zorundadır.Hangi amaçla meclise gittiğini bu seçmenin bilmesi lazımdır.Saygılarımla...[/QUOTE]
Valla bir soru sormuşsunuz muhalefet yaparken CHP ile mi beraber tavır alacak diye... CHP iktidarda olacağından öyle bir şey ile karşılaşmayız ama farz-ı mahal CHP muhalefette olursa yine Latif bey kendince doğru olan ne ise onu yapar... Merhum Yazıcıoğulu CHP ile hiç ortak hareket etmedi mi sanıyorsunuz? Dikimevi konusunda CHP vekili Malik Ecder Özdemir ile birlikte tüm kanaat önderlerini Ankara'da ikisi topladı, Genel Kurmay Başkanı ile savunma bakanı ile ikisi birlikte görüştü... Bunda yanlış birşey yok eğer Latif Bey'de böyle birşey yaparsa yadırgamam çünkü Sivas için doğru olan ne ise onu yapıyorlardır kendilerince derim... |
[B]Buna ek olarak o dönemde (kendisi kurulum aşamasından beri ) AKP'yi sonuna kadar kollayan ve laf gelmesinin karşısında duran birisi iken nasıl oluyor da şimdi AKP'nin karşısında durmaya başlıyor.
Enteresan şeyler var galiba işin içerisinde.[/B] |
aptallığa devam demek her yapılana ve yapılacağa davetiye çıkarmaktır,
basın mührü chp ye ve bağımsız abdüllatif şener hocamıza |
rizeden yıllarca mesut yılmaz,elazığdan mehmet ağar,tunceliden kamer genç,doğunun herbir ilinden kanı beş kuruş etmez kişiler vekil çıkarda
sayın apdüllatif şener çıkmazsa yazıklar olsun bu şehre ben hiçbir zaman at gözlükleri takıp siyaset yapmam doğru karşımdaki babam olsa söylerim kırılırsa kırılsın bu akp milletvekillerinin sivasa katacağı nokta kadar menfaat olmaz olamaz dün nursena memecan seçim gezisi yapıyor yanında bir başörtülü bayan birde açık bayan başka kimse yok iller bankasına,tarım il müdürlüğüne,mta ,ya gitti şöyle bir baktım bumu sivasa hizmet getirecek milletvekili seçimler öncesi yanlız bırakan il yönetimi acaba seçimlerden sonra hangi yüzle bu vekillere sivasın şu sorunları var diyecek ben artık bu vekil adaylarını suçlamıyorum suç bize bu vekil adaylarını dayatan ekrem erdem,ile burhanettin kuruda bunlara iyi bir ders verilmezse sivas bir yatırımsız 4 yılı daha kaldırmaz ismet yılmaz,malik bey,hüsnü bey,apdullatif şener,birde mecburen memecan sivasdan çıkacak vekiller bunlar olmalı ismet beyle memecan garanti,melikbeyde garanti,hüsnü beyde garanti gibi gürünlüler toptan gökalpi destekleyeceklermiş bencede haklılar ismet bey gürünlü zaten akp birinci sıradan gidiyor gökalpde giderse gürünün 2 vekili olacak haklılarda bence sivasın apdüllatif şenere bir borcu var bu şeçimlerdeo borç ödenmeli |
[QUOTE=abircan;599632]baştaki tahminimde ısralıyım neredeyse 2 ay önceki tahminim
1. abdüllatif şener 2 chp 1 mhp 1 akp[/QUOTE] tebessüm etmek gerekir bu tahmine:):):) |
[B]Tebessüm az gelir sağlam bir kahkaha iyi olur :D[/B]
|
[B]Bencede az gelir :)[/B]
|
son gülen iyi güler
hahahhaaa :) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:01. |