![]() |
Sami Aydın'ın zulmü ??
""AKP'li Sivas Belediye başkanı Sami AYDIN'dan zulüm!
Belediye başkanı AYDIN, sırf siyasi görüşü bahane edilerek Alperen Ülkücü olduğu için insanların ekmekleriyle oynuyor, görevlerine son veriliyor. Bu neyin kini, bu neyin hesaplaşması ey AYDIN?!!!"" Gündüz Gazetesi, Sivas Belediye Başkanı Aydın hakkında böyle bir iddaa da bulunmuş, ne derece doğrudur bilmiyorum ama, Akplilerden beklenecek bir davranış. Şaşırmamak lazım... |
Cevap: Sami Aydın'ın zulmü ??
[QUOTE=amazon10;624346]....ne derece doğrudur bilmiyorum ama, Akplilerden beklenecek bir davranış. Şaşırmamak lazım...[/QUOTE]
Sen baştan kabul etmişsin zaten. Senin için olay yüzde yüz doğru. Böyle olmasını umuyor ve buna inanıyorsun, kolay gele. Öte yandan düşününce çok da absurd gelmiyor, alperen olduğu için işe alınan, alperen olduğu için gönderilebilir. Belediye istihdam kapısı değildir, bir kişilik kadroya üç kişi alındıysa Sami Aydın ne yapsın??? |
Neden şaşırım belediyeye giden arkadaşımı akpli değil diye işe almadılar. Tek sorulan soru hangi partilisin olmuş.
Sanki sadece alperenler bu işi yapıyor akpli olan belediyelerde başka partiyi tutan kimseyi çalıştırmıyorlar onu napıcaz. |
[QUOTE=amazon10;624348]Neden şaşırım belediyeye giden arkadaşımı akpli değil diye işe almadılar. Tek sorulan soru hangi partilisin olmuş.
Sanki sadece alperenler bu işi yapıyor akpli olan belediyelerde başka partiyi tutan kimseyi çalıştırmıyorlar onu napıcaz.[/QUOTE] İşe alım yaparken "liyakat"i değil "parti aidiyeti"ni üstün tutan kim varsa Allah onun belasını versin, evine ateş salsın, birşey olmasına fırsat vermesin... ;) Bu konuya bakışım bu kadar net! |
Ben belediyelerle çalışıyorum, belediye başkanı nereli ve hangi partiye mensupsa alınan elemanlarda oralı, o partili. Zamanında akpnin cemaatçileri sözleşmeli alıp, çıkarmasınlar diye acil kadrolu yapması gibi işte. Haksızlık almış başını gidiyor, bu habere onun için şaşırmıyorum.
|
Bu her belediyede olan bir durum. Burda maksat karşıt görüşlü olduğunuz bir belediyeyi eleştirmek. Nerde kim adaletsiz bir işe alım yapıyorsa BOUN un dualarına katılıyorum
|
[QUOTE=amazon10;624350]Ben belediyelerle çalışıyorum, belediye başkanı nereli ve hangi partiye mensupsa alınan elemanlarda oralı, o partili. Zamanında akpnin cemaatçileri sözleşmeli alıp, çıkarmasınlar diye acil kadrolu yapması gibi işte. Haksızlık almış başını gidiyor, bu habere onun için şaşırmıyorum.[/QUOTE]
[B] Siz kendiniz diyorsunuz belediye başkanı nereli ve hangi partiyse oranın elemanlarını alıyor diye Demekki her parti bunu yapıyor.MHP'si CHP'si AKP'si daha neyin hesabını yapıyorsun anlamış deilim seninki sadece laf olsun torba dolsun yazıkkk.:)))[/B] |
[QUOTE=BekirBayrak;624352][B]
Siz kendiniz diyorsunuz belediye başkanı nereli ve hangi partiyse oranın elemanlarını alıyor diye Demekki her parti bunu yapıyor.MHP'si CHP'si AKP'si daha neyin hesabını yapıyorsun anlamış deilim seninki sadece laf olsun torba dolsun yazıkkk.:)))[/B][/QUOTE] Valla bunları genelde akp nin belediyelerinde görüyorum. Yukardaki iddaa da belli zaten. Ayrıca kpss olmadan yapılan atamalara hiç bir akp li vekil cevap veremedi onu napıcaz. Çok biliyorsanız bu haksızlığa siz cevap verin. Ayrıca cevap veremedikleri gibi üstüne birde başkasının suçunu bulma çalışması yaptılar. Elle tutulur bir şey bulamadılar ama bu davranışlarıylada iddaaların doğru olduğu ispatladılar. |
[B]Şu anda AKP iktidarda olduğu için göz önünde olduğu için sana öle geliyor yada çekemediğinizden öle geliyor size belliki.Kendi tezini kendi sözünü sırf AKP diye çürütmekte zaten sizlere mahsustur.[/B]
|
:) :) neden aksini iddaa edemiyorsunuz da gözün önünü arkasını konuya karıştırıyorsun. Versene diğerlerinden de örnekler verebiliyorsan.
Takım tutar gibi parti tutmaya devam ediyorsunuz hatta üstüne koymuş üstünden almamışsınız. Biraz hakkı hukuku bilin, bugün başkalarına yarın size. |
Sasirtici degil her gelen belediye oraya gelmek icin diyet odedikleri kesime yer acmaya calisacaktir. Onlar buna vefa diyor ve bu sayede birbirlerine daha cok baglaniyorlar. Insanlarin ekmekleri ile oynamak guzel bir sey degil ama duzen bozuk.. belediyeler hakim siyasi partilerin diyet odemek icin ise aldigi yandaslarla dolu.. yani ne iddialar ayyuka cikti bu sehirde bu parti %70'i zorladi.. simdi o isten cikmis bu ise girmis kimsenin umrunda olmaz.. olmasin da zaten.. ulke hayrina tepki gostermeyen sehir kendi cikari icin hic tepki gostermesin.. bu da bir devirdir boyle gececektir.
|
[QUOTE=blacksky;624356]Sasirtici degil her gelen belediye oraya gelmek icin diyet odedikleri kesime yer acmaya calisacaktir. Onlar buna vefa diyor ve bu sayede birbirlerine daha cok baglaniyorlar. Insanlarin ekmekleri ile oynamak guzel bir sey degil ama duzen bozuk.. belediyeler hakim siyasi partilerin diyet odemek icin ise aldigi yandaslarla dolu.. yani ne iddialar ayyuka cikti bu sehirde bu parti %70'i zorladi.. simdi o isten cikmis bu ise girmis kimsenin umrunda olmaz.. olmasin da zaten.. ulke hayrina tepki gostermeyen sehir kendi cikari icin hic tepki gostermesin.. bu da bir devirdir boyle gececektir.[/QUOTE]
Bu devir böyle geçecek veya geçmeyecek kendi partileri diye haksızlığa göz yummakta neyin nesi. Ondan sonra din edebiyatı yaparlar anlamadıkları kitap üzerinden.:mad::mad: |
[QUOTE=amazon10;624357]Bu devir böyle geçecek veya geçmeyecek kendi partileri diye haksızlığa göz yummakta neyin nesi. Ondan sonra din edebiyatı yaparlar anlamadıkları kitap üzerinden.:mad::mad:[/QUOTE]
[B]Amazon sen kisin ki anlamadıkları kitap diye yazmışşın.Edebini adabını topla adam gibi yorum yap insanlarıda kışkırtma tamam mı Hem kendin diyorsun belediyeler kendi adamlarını alırlar diye sonrada sadece AKP ye laf atarsın. Senin yaşın kaç bilmem ama ben istanbul büyük şehir belediyesinde Nurettin Sözen ( CHP'li ) zamanında köyünden hiç istanbula gelmemiş ama maaş alan insanları biliyorum sen neyden bahsediyorsun.Büyük şehir belediyesinde Alevi olmayanları almadıklarını biliyorum sen neyden bahsediyorsun.Kendi kendine konuşuyorsun işin gücün çamur at izi kalsın.Sizin genel müdürünüz ( CHP'nin ) kemalcıkda SGK nin altına üstüne getirdi azcık ondanda şahşiyet varsa çıkar istifa eder ama nerdeeeee.[/B] |
[QUOTE=BekirBayrak;624358][B]Amazon sen kisin ki anlamadıkları kitap diye yazmışşın.Edebini adabını topla adam gibi yorum yap insanlarıda kışkırtma tamam mı
Hem kendin diyorsun belediyeler kendi adamlarını alırlar diye sonrada sadece AKP ye laf atarsın. Senin yaşın kaç bilmem ama ben istanbul büyük şehir belediyesinde Nurettin Sözen ( CHP'li ) zamanında köyünden hiç istanbula gelmemiş ama maaş alan insanları biliyorum sen neyden bahsediyorsun.Büyük şehir belediyesinde Alevi olmayanları almadıklarını biliyorum sen neyden bahsediyorsun.Kendi kendine konuşuyorsun işin gücün çamur at izi kalsın.Sizin genel müdürünüz ( CHP'nin ) kemalcıkda SGK nin altına üstüne getirdi azcık ondanda şahşiyet varsa çıkar istifa eder ama nerdeeeee.[/B][/QUOTE] Birincisi anlasaydın hakkı hukuku ayırabilirdin, o yaptı bunlarda yapsın deyip geçmezsin anlamadığın buradan belli. Kul hakkı yemek ne tatlı geliyor size. İkincisi ben chp li değilim yani kemal kılıçdaroğlu beni bağlamaz. Üçüncüsü bu ülkeyi bu duruma getirenler akp ile chp nin anlaşmalı çalışıyor olmasıdır. Ve bunu anlamayan şakşakçılar ve aptallar topluluğudur. İşte sen o aptallardansın. Sen onların birlikte çalıştıklarını fark edemeyecek kadar aptalsın yani. |
Hırsızlık yapıyor diyorsun. Yapıyorsa çalışıyor diyorlar. Usulsüz sınav oluyor diyorsun. Onlarda alıyordu diyorlar. Hırsız hırsızdır, suçlu suçlu suçludur. Böyle savunma şekli mi olur? O zaman gelecek seçimlerde başka hırsızlar gelsin gelen düzeltmeyecek se gelen aynı devam edecek se.. Savunmaya geçenlerin zekası bunu gerektiriyor.
|
[QUOTE=BekirBayrak;624358][B]Amazon sen kisin ki anlamadıkları kitap diye yazmışşın.Edebini adabını topla adam gibi yorum yap insanlarıda kışkırtma tamam mı
Hem kendin diyorsun belediyeler kendi adamlarını alırlar diye sonrada sadece AKP ye laf atarsın. Senin yaşın kaç bilmem ama ben istanbul büyük şehir belediyesinde Nurettin Sözen ( CHP'li ) zamanında köyünden hiç istanbula gelmemiş ama maaş alan insanları biliyorum sen neyden bahsediyorsun.Büyük şehir belediyesinde Alevi olmayanları almadıklarını biliyorum sen neyden bahsediyorsun.Kendi kendine konuşuyorsun işin gücün çamur at izi kalsın.Sizin genel müdürünüz ( CHP'nin ) kemalcıkda SGK nin altına üstüne getirdi azcık ondanda şahşiyet varsa çıkar istifa eder ama nerdeeeee.[/B][/QUOTE] Yav bi bildiginiz sgk, hay kemalinde kafasina tukureyim, ama sgk da olanlar bir aksaray etmez onu ne yapicaz? Bekir bi de bakiim sen, adam kayirmak iyi mi kotu mu? Sende su dangalak imam yazar gibi yolsuZluk hırsızlık degildir diyenlerin tarafinda misin? Ya da benim hırsızın iyi dir mi? |
[QUOTE=amazon10;624359]Birincisi anlasaydın hakkı hukuku ayırabilirdin, o yaptı bunlarda yapsın deyip geçmezsin anlamadığın buradan belli. Kul hakkı yemek ne tatlı geliyor size.
İkincisi ben chp li değilim yani kemal kılıçdaroğlu beni bağlamaz. Üçüncüsü bu ülkeyi bu duruma getirenler akp ile chp nin anlaşmalı çalışıyor olmasıdır. Ve bunu anlamayan şakşakçılar ve aptallar topluluğudur. İşte sen o aptallardansın. Sen onların birlikte çalıştıklarını fark edemeyecek kadar aptalsın yani.[/QUOTE] [B] Hadi canım sen ya misketlerini yada baby bebeklerini alda oyna çocuksun belliki benim lafını sözünü bilmeyenlerle işim olmaz.Kendi karekterini ortaya koymuşsun.[/B] |
[QUOTE=BekirBayrak;624366][B]
Hadi canım sen ya misketlerini yada baby bebeklerini alda oyna çocuksun belliki benim lafını sözünü bilmeyenlerle işim olmaz.Kendi karekterini ortaya koymuşsun.[/B][/QUOTE] Valla cevabı olmayanların verdiği cevabı vermişsin. :) :) Biz çocuk olmamıza rağmen herşeyin farkındayız, siz bilmiyorum kaç yaşınızı bekliyorsunuz olanları anlamak için. :confused: |
AKP'li Mehmet Metiner'den torpil savunması!
AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, torpili ayetle savunurken, gelen tepkiye "vallahi sen Allah'ın ayetine bile karşı geliyorsan ben sana ne diyeyim" yanıtını verdi. AKP’lilerin yakınları KPSS'ye bile girmeden torpille atanırken, AKP'li Mehmet Metiner'in torpili "ayetle" savunduğu ortaya çıktı. Yaklaşık iki ay önce Adıyaman'da yayın yapan Mercan TV'de bir programa katılan Mehmet Metiner, " Ayet diyor ki 'akrabalarını koru kolla'. Biz inançlı insanlarız değil mi? Cuma namazına gittiğimizde her hafta hutbede 'akrabalarını koru kolla' ayeti okunur" dedi. Bu sözler üzerine programın sunucusu "O zaman siz bu ayet doğrultusunda mı torpil yapıyorsunuz" diye sorarken, Metiner, "Vallahi sen Allah'ın ayetine bile karşı geliyorsan ben sana ne diyeyim" yanıtını verdi. Yaptıkları haksızlığı ayetlede desteklemişler ben daha ne diyeyim :)))) |
Amazon çok yaşa, tam bende bu haberi bekire soracaktım, acaba ne diyor?
Kendisi yerine böyle bir torpille milletvekili akrabasinin yerleştirilmesine ne der acaba? |
Bir yerde Akparti il başkanı da , yeni mezun çocuğunu kurum ilçe müdürü yaptırmış. Yazık çok yazık. Böyle olmamalı. Kul hakkı çok ağır bir yüktür.
|
[QUOTE=KAOS;624373]Amazon çok yaşa, tam bende bu haberi bekire soracaktım, acaba ne diyor?
Kendisi yerine böyle bir torpille milletvekili akrabasinin yerleştirilmesine ne der acaba?[/QUOTE] Yok bence bekir önce ayeti detaylı olarak açıklasın bize :) Kaçıncı dereceden akrabalara yardım edebiliriz? Ne dereceye kadar yükseltebiliriz? Allah'ın bu ayeti hangi kurumlar için geçerli? Bu ayet akp yemi indirilmiş, diğer partiler de yararlanabilir mi? Bunlara ona zahmet bi cevap versin aydınlatsın bizi :D :D |
[QUOTE=amazon10;624377]Yok bence bekir önce ayeti detaylı olarak açıklasın bize :)
Kaçıncı dereceden akrabalara yardım edebiliriz? Ne dereceye kadar yükseltebiliriz? Allah'ın bu ayeti hangi kurumlar için geçerli? Bu ayet akp yemi indirilmiş, diğer partiler de yararlanabilir mi? Bunlara ona zahmet bi cevap versin aydınlatsın bizi :D :D[/QUOTE] [B]ALLAH seni islah etsin Aslına bakarsan çok cümle geçiyor aklımdan buraya yazmak için ama benim edebim adabım buna el vermiyor.Senin kapasitene inecek kadar basit bir insan deilim. Sizin neye inandığınızı bir anlayabilsem ona göre yazacam da.Neyse.......[/B] |
[QUOTE=BekirBayrak;624378][B]ALLAH seni islah etsin
Aslına bakarsan çok cümle geçiyor aklımdan buraya yazmak için ama benim edebim adabım buna el vermiyor.Senin kapasitene inecek kadar basit bir insan deilim. Sizin neye inandığınızı bir anlayabilsem ona göre yazacam da.Neyse.......[/B][/QUOTE] Yanılıyorsun biz sizin daha neye inandığınızı çözemedik. Müslümanım diyorsunuz alakası yok yaptıklarınızın desteklediklerinizin kitaplarla, ayetlerle. Benim inanç sade ona göre yaz bekirciğim :) :) |
[QUOTE=amazon10;624379]Yanılıyorsun biz sizin daha neye inandığınızı çözemedik. Müslümanım diyorsunuz alakası yok yaptıklarınızın desteklediklerinizin kitaplarla, ayetlerle.
Benim inanç sade ona göre yaz bekirciğim :) :)[/QUOTE] [B] İnancın sade derken _??? Neye inandığını belirtemiyormusun [/B] |
[QUOTE=BekirBayrak;624381][B]
İnancın sade derken _??? Neye inandığını belirtemiyormusun [/B][/QUOTE] Allaha inanıyoruz neye inanıcaz, Allah dururken puta tapınacak halimiz yok. Sade derken hacı hoca, tarikat, sıfır hurafe, şeyh şıh yok benim dini inancımda herşey benimle Allah arasında. Onun içindirki senden bu ayeti yorumlamanı istedim. Yani bu olayda bu ayet yerinde mi sence. Birde KAOS sana bir soru sormuş onunda cevabını merak etmiyor değilim. :) |
[QUOTE=amazon10;624382]Allaha inanıyoruz neye inanıcaz, Allah dururken puta tapınacak halimiz yok. Sade derken hacı hoca, tarikat, sıfır hurafe, şeyh şıh yok benim dini inancımda herşey benimle Allah arasında.
Onun içindirki senden bu ayeti yorumlamanı istedim. Yani bu olayda bu ayet yerinde mi sence. Birde KAOS sana bir soru sormuş onunda cevabını merak etmiyor değilim. :)[/QUOTE] Bir kere Dinde Hacı,hoca tarikat bunların yeri özeldir ve sen bunları anlamadığın için basit basit sorular sorup kendince bir şeyi ispatlamaya çalışıyorsun.Sen acaba dini nerden nasıl öğrenmeye çalışıyorsun.Tabi sizin derin ufkunuz kitaplardan çok basit şekilde öğrenmeye yeter.Bu arada Siz kimsinizki benden ALLAH ın ayetini yorumlamamı istiyorsun. Ben kimim ki ayeti yorumuyum. İşte böle milletin,insanların kafasını karıştırıyorsunuz.Yanı sizler tam bir kaos'cusunuz.Senle uğraşamayacam ha deve ha sen farkın yok. |
[QUOTE=BekirBayrak;624384]Bir kere Dinde Hacı,hoca tarikat bunların yeri özeldir ve sen bunları anlamadığın için basit basit sorular sorup kendince bir şeyi ispatlamaya çalışıyorsun.Sen acaba dini nerden nasıl öğrenmeye çalışıyorsun.Tabi sizin derin ufkunuz kitaplardan çok basit şekilde öğrenmeye yeter.Bu arada
Siz kimsinizki benden ALLAH ın ayetini yorumlamamı istiyorsun. Ben kimim ki ayeti yorumuyum. İşte böle milletin,insanların kafasını karıştırıyorsunuz.Yanı sizler tam bir kaos'cusunuz.Senle uğraşamayacam ha deve ha sen farkın yok.[/QUOTE] Öncelikle bekir beyciğim bana deve demişsin ama arapçada bekirin anlamı deve demek sana yıllardır etrafındakiler zaten deve diyor bana lüzum yok. :) Ben sana bu ayet bu olaya uygunmu diyorum ben kimin ki diyorsun ayet yorumlayayım. Doğru sen hiç bişeysin su sıra git kum sıra gel bekir. O kıt aklını kullanma sakın biter. Bizimlede UĞRAŞAMAYACAN belli :) ;) :D |
[QUOTE=amazon10;624385]Öncelikle bekir beyciğim bana deve demişsin ama arapçada bekirin anlamı deve demek sana yıllardır etrafındakiler zaten deve diyor bana lüzum yok. :)
Ben sana bu ayet bu olaya uygunmu diyorum ben kimin ki diyorsun ayet yorumlayayım. Doğru sen hiç bişeysin su sıra git kum sıra gel bekir. O kıt aklını kullanma sakın biter. Bizimlede UĞRAŞAMAYACAN belli :) ;) :D[/QUOTE] ALLAH'ıma her zaman şükrettim Anam babam bana bu ismi verdikleri için Sen kimsinki seninle uğraşayım sizin işiniz gücünüz laf bulamayınca ya iftiraya yada hakarete başvurursunuz.Çamur at izi kalsın.Düttürü dünya...Hadi canım hadi. Bu arada kişilerin yaptıkları tüm camiaya mal edilmemeli.Kasanın içinden illaki bir tane çürük çıkar. Ama sizin kasadan (camiadan) nasılsa sağlam bir tane çıkmıyor.Aslında çok sölenecek söz cümle var ama...neyse |
[QUOTE=BekirBayrak;624386]ALLAH'ıma her zaman şükrettim
Anam babam bana bu ismi verdikleri için Sen kimsinki seninle uğraşayım sizin işiniz gücünüz laf bulamayınca ya iftiraya yada hakarete başvurursunuz.Çamur at izi kalsın.Düttürü dünya...Hadi canım hadi. Bu arada kişilerin yaptıkları tüm camiaya mal edilmemeli.Kasanın içinden illaki bir tane çürük çıkar. Ama sizin kasadan (camiadan) nasılsa sağlam bir tane çıkmıyor.Aslında çok sölenecek söz cümle var ama...neyse[/QUOTE] İnsanların karakterine isimleride etki ediyormuş diye duymuştum seninkinede etmiş belli :) İsminin anlamını bilmeden deve diyen sensin şimdi sadece hakaret eden biz mi olduk. Aklında 7 adım sürüyor maşallah. Akp belediyelerinin %50 si bunu yapıyor sen bir çürük diyosun. :) Yaptığımız iddaalara verecek cevap bulamadıkçada iyice saçmaladın battın yani :) |
amazon kardesim adama sorarlar cumhuriyetten akp hükümetine kadar bu ülkeye kac civi cakildi ve son 12 senedir civileri sayamaz olduk...
neyin kafasini yasiyorsunuz siz? |
elestırı yapan arkadaşlar once sızlerde kımı destekledıgınızı belırtın ondan sonra fıkırlerınızı beyan edın.. sımdı sorsan ben kımseyı desteklemiyorum ortada olanı soyledım der.. Sızlerın daha kıme destek olduğunuzu söylemeye cesareti yok, savunduğunuz bır dusunce yok anca eleştiri yapın.. siz söylemesenızde bızler sızın hangi zihniyette olduğunuzu gayet iyi biliyoruz
|
[QUOTE=yigido_furkan;624389]elestırı yapan arkadaşlar once sızlerde kımı destekledıgınızı belırtın ondan sonra fıkırlerınızı beyan edın.. sımdı sorsan ben kımseyı desteklemiyorum ortada olanı soyledım der.. Sızlerın daha kıme destek olduğunuzu söylemeye cesareti yok, savunduğunuz bır dusunce yok anca eleştiri yapın.. siz söylemesenızde bızler sızın hangi zihniyette olduğunuzu gayet iyi biliyoruz[/QUOTE]
Neymiş zihniyetim çok bilmiş, |
[QUOTE=sivaslihakan;624388]amazon kardesim adama sorarlar cumhuriyetten akp hükümetine kadar bu ülkeye kac civi cakildi ve son 12 senedir civileri sayamaz olduk...
neyin kafasini yasiyorsunuz siz?[/QUOTE] Bu memlekete çivi çakan a sadece minnet duyariz, konuyu carpitma, varsa fikrin, konusulan konuya cevap ver. |
[QUOTE=BekirBayrak;624386]ALLAH'ıma her zaman şükrettim
Anam babam bana bu ismi verdikleri için Sen kimsinki seninle uğraşayım sizin işiniz gücünüz laf bulamayınca ya iftiraya yada hakarete başvurursunuz.Çamur at izi kalsın.Düttürü dünya...Hadi canım hadi. Bu arada kişilerin yaptıkları tüm camiaya mal edilmemeli.Kasanın içinden illaki bir tane çürük çıkar. Ama sizin kasadan (camiadan) nasılsa sağlam bir tane çıkmıyor.Aslında çok sölenecek söz cümle var ama...neyse[/QUOTE] Bekir bir noktaya geldik nihayet, göreceğiz bakalim curuk nasıl bulunup cikarilacak, ha bu arada ben sana milyon curuk sayarim ama sen basla bakalim kac tane sayacan ulusalcilardan. |
kaos bak hala dıyemıyosun bnım savunduğum dusunce su diye.. burda savunan ınsanların en azından savunduğu bır dusunce var cesaretın varsa sende dekı bnde sunu destekliyorum .. bızde ona gore konuşalım.. anca elestırı yapın
|
[QUOTE=yigido_furkan;624393]kaos bak hala dıyemıyosun bnım savunduğum dusunce su diye.. burda savunan ınsanların en azından savunduğu bır dusunce var cesaretın varsa sende dekı bnde sunu destekliyorum .. bızde ona gore konuşalım.. anca elestırı yapın[/QUOTE]
Yigidim sen yenisin galiba? Benim düşüncemi bilirler, sen laf ebeligi yapmada konu ile ilgili fikirlerini yaz, konumuz "senin fikrin ne benim fikrim su" degil. |
[QUOTE=sivaslihakan;624388]amazon kardesim adama sorarlar cumhuriyetten akp hükümetine kadar bu ülkeye kac civi cakildi ve son 12 senedir civileri sayamaz olduk...
neyin kafasini yasiyorsunuz siz?[/QUOTE] Sivaslıhakan burada konu ne yapılıp yapılmadığı değil, verecek cevabınız olmayınca konuları saptırmakta üzerinize yok. Çok merak ediyorsan aç bi konu başlığıda anlatalım sana uzun uzun ne yapılmış, ne satılmış. Yoksa konu ile ilgili yazacağın gölge yapma. |
[QUOTE=yigido_furkan;624389]elestırı yapan arkadaşlar once sızlerde kımı destekledıgınızı belırtın ondan sonra fıkırlerınızı beyan edın.. sımdı sorsan ben kımseyı desteklemiyorum ortada olanı soyledım der.. Sızlerın daha kıme destek olduğunuzu söylemeye cesareti yok, savunduğunuz bır dusunce yok anca eleştiri yapın.. siz söylemesenızde bızler sızın hangi zihniyette olduğunuzu gayet iyi biliyoruz[/QUOTE]
Yapılan haksızlığı söylemek için herhangi bir partiye, düşünceye gerek var mı? Ne yapacaksınız sizde Akp zihniyetinin yaptığı gibi mi yapacaksınız? |
[QUOTE=KAOS;624394]Yigidim sen yenisin galiba?
Benim düşüncemi bilirler, sen laf ebeligi yapmada konu ile ilgili fikirlerini yaz, konumuz "senin fikrin ne benim fikrim su" degil.[/QUOTE] uyelık zamanlamasına bakınca kım yenı kım eskı ortada zaten.. ben bılmıyorum senın dusuncenı soylede bılıyım .. nıye cesaretın yokmu tekrar soylemeye.. Sen daha su dusunceye sahıbım demeye cesaretin yok.. cunku senın zıhnıyetındekılerde sadece elestırı yapmak var.. iyi bişey olunca asla agzını acmassınız.. hep bır acık eksık gedık ararsınız.. söyle dusuncenı kımı destekledıgını kıyaslayalım.. yada daha ıyısı varsa su olsa daha ıyı olur dıyecegın bırı varsa söyle |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:04. |