![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=bilal kose;561244]Elinize Yureginize Herikinizinde Saglik. Allah Hic Eksik Etmesin Yureginizdeki Sevgi Ve Mutlulugu Allah Nice Mutlu Yillar Yasamayi Birlikte Yasamayi Nasip Etsin.[/QUOTE]
çok teşekkür ederim bilal canım allah cümlemize nasip etsin |
selam osman abi ve yapalı köyü nasılsınız abicim yengeme teşekkürlerimi iletin elinize yüreğinize sağlık çok güzeldi şiiri.yengemin,başarılarının devamını dilerim.
|
herkes bilsin burda kendi yerini
bitsin artık bizim sitenın sorunu aşık ruhsati babanın torunu delik taşlı salim hoş safa geldin |
[QUOTE=OSMAN ECE;565329]herkes bilsin burda kendi yerini
bitsin artık bizim sitenın sorunu aşık ruhsati babanın torunu delik taşlı salim hoş safa geldin[/QUOTE] [I][B]Mesafe koyarım bazen araya Gel demişsin geldim bende buraya Benden selam olsun Diyarı Babaya Uğrarız bazen üzülme Abim.[/B][/I] |
aydınım bu gün yolun şaşırdı
beni sıcakta yakıp pişirdi atişmayı bugün akla düşürdü bize bir ayak verhele siyahi |
Bir ayak verelim yollar açılsın,
Güzel gönüllerden neşe saçılsın, Gurbetten silaya doğru kaçılsın, Sen söyle Yapalı coşsun bu akşam. |
[QUOTE=sandalli;565340]Bir ayak verelim yollar açılsın,
Güzel gönüllerden neşe saçılsın, Gurbetten silaya doğru kaçılsın, Sen söyle Yapalı coşsun bu akşam.[/QUOTE] epeydir atişmada uzadı ara sizlerden uzak yürekte yara ancak buldum sizi ben sora sora kuruyan güllerim açsın bu akşam |
[I][B]Diyarı Babanın O Güzelim Köyüne
Doyulmaz Yapalının Soğuk Suyuna Saygı duyuyorum Güzel huyuna Salim'de Buradan Gitsin Bu Akşam...[/B][/I] |
Aşık Aydın vursun sazın teline,
Bağlama yakışır yiğit eline, Özlemle doluyuz biz Sivas iline, Hasret çeken herkes koşsun bu akşam. |
[QUOTE=Salim58;565344][I][B]Diyarı Babanın O Güzelim Köyüne
Doyulmaz Yapalının Soğuk Suyuna Saygı duyuyorum Güzel huyuna Salim'de Buradan Gitsin Bu Akşam...[/B][/I][/QUOTE] yanık diyarimin bağrı çok yanık haziyran ayında dizleri donuk sandallı salim köyümde konuk haneme misafir başsın bu akşam |
Haydi Aşık Aydın sendedir sıra,
Diyari babanın köyüdür bura, Peşe peşe sırala verme hiç ara, Yüreklerden sevgi taşsın bu akşam. |
anaaaam birben eksikmişim kele burda selam osman abicim salim beycim ve hasan kardeşim ve yeni kardeşimiz aşık aydın bey selam olsun sizlere hoş geldiniz hadiyin siz söyleyin ben alkışlayım eliniz yüreğiniz dert görmesin inşallah.
|
dertler içimde gayet derindi
aşık aydın uzaklardan görundü gahi yürüyerek gahi süründü bizlere çığır açsın bu akşam |
[B][I]
[/I][/B] SELAM OLSUN SİZE CANIM OZANLAR AYDIN RAKİBİNİ SEÇSİN BU AKŞAM HER DERDE DEVA ŞİİR YAZANLAR BIRAKIN SALİMİ KAÇSIN BU AKŞAM |
Yapali daglari sira sira sirali
Yitirdik akli sivastan ayrilali Mert insanlar hep yurekten yarali Gurbette yine dertlendik bu aksam. |
bıraktık salimi kaçtı bile bu akşam.
|
Aysima hoş geldin mekan şenlensin,
Dostlukla bu site artık ünlensin, Aşık saza vursun, türkü dinlensin, Kardeşim başıma taçsın bu akşam. |
[QUOTE=aysima58;565348]anaaaam birben eksikmişim kele burda selam osman abicim salim beycim ve hasan kardeşim ve yeni kardeşimiz aşık aydın bey selam olsun sizlere hoş geldiniz hadiyin siz söyleyin ben alkışlayım eliniz yüreğiniz dert görmesin inşallah.[/QUOTE]
işte geldi karasarın güzeli atışma yapardık biz ezeli oanlar burdan yozdu yozalı kötülük dillerden düşsün bu akşam |
çok teşekkür ederim kardeşim aman efendim iltifat ediyosunuz sizlersiniz baş taacı kardeşim yinede sağolun vaarolun allah ömürünüzü uzun etsin inşallah hepinizin.
|
[B]
[I][/I][/B]BURA ER MEYDANI DARILMAK OLMAZ ATILAN TAŞLARDAN KIRILMAK OLMAZ BİR KAÇ ATIŞMAYLA YORULMAK OLMAZ HASANIM BAŞIMA TAÇSIN BU AKŞAM |
Ozanlar sayfası çoktan kapalı,
Sesimiz çıkmıyor sarpa sapalı, Yeni mekan açmış bize Yapalı, Herkes kendisini aşsın bu akşam. |
ARKADAŞLAR TAÇSIN AYAĞI KULLANILMIŞ DİKKATİMDEN KAÇMIŞ ÖZÜR DİLERİM ORAYA HASANIM ÇAYINI İÇSİN BU AKŞAM AYAĞINI KOYALIM
|
siva burs ustadı görmek isterim
hal ve hatirini sormak isterim bir demli çayda ona vermek isterim dostlar çayımı içsin bu akşam |
BABA DİYARI NERDE KALDIN GELMEDİ
YOKSA YENGEM SANA ÇAYMI DEMLEDİ BEN BİLİRİM TA EZELDEN GÜLMEDİ TA EZELİ GÖNLÜNDEN GEÇSİN BU AKŞAM |
tamam osman abi çayları ben demleyim ama siteye nasıl koyacağım onu bilmiyom kele.
|
Aşık Aydın söyler sözün hasını,
Bırak ben cekeyim ağam yasını, Sen ağrıtma boş işlerle başını, Mertlik dergahında uçsun bu akşam. |
osman abim şımartıyosunuz beni hasanla sen çok teşekkür ederim mahcup etmeyin beni lutfen o güzellikler size ait canlarım benim.
|
yaşlı dizlerim hemen yoruldu
en ağır yükler bana verildi bu gün burda düzen kuruldu herkes eylenip coşsun bu akşam |
Yaylalarda köyün kuzu yemlensin,
Diyari yorgundur biraz dinlensin, Har ateşte gönül çayı demlensin, Koyverin önünü taşsın bu akşam. |
KİMİ GÖÇE KİMİ KONA
SAAT GELİYOR ONA BU GÜN YİNE SONA KALDI BİZİM OZAN DOSLAR |
[QUOTE=OSMAN ECE;561237]köyümde gördüm bir delik taşlı
can salim gardaş akıllı başlı gurbette diyarinin gözleri yaşlı hasretim köyüme hasretim hasret[/QUOTE] [I][B]Deliktaş'tan Baktım Yapalı Köye, Sivasa Giderken Vereyim Mola, Diyarı Babanın Gönlü Hoş Ola, Uzakta Olsamda Hasretim Hasret..[/B][/I] |
ATAMIZA ŞİKAYET MEKTUBU
buraktığın mirasa oldular sazan haksızın önüne dur atam yetiş kariştı adalet bozuldu düzen bunların hesabını sor atam yetiş gençliğe emanet ettiğin vatan aldiği emaneti ucuza satan deveyi bile hamutla yutan kurduğun düzeni gör atam yetiş mefsimsiz avlanıyor avcılar yine filizleniyor eski mavcular ne yapacağını şaşırdı savcılar adalet masası kur atam yetiş aşık diyari baba bir garip yolcu kimi sağcı olmuş kimisi solcu kaçakcı mal satıyor görmüyor kolcu bunların dersini ver atam yetiş |
CANIM ABİM ÇOK GÜZEL ELİN DİLİN DERT GÖRMESİN SAYGILAR ELLERİNDEN ÖPÜYORUM
|
[QUOTE=AŞIK AYDIN;565481]CANIM ABİM ÇOK GÜZEL ELİN DİLİN DERT GÖRMESİN SAYGILAR ELLERİNDEN ÖPÜYORUM[/QUOTE]
sizin gibi dosta kıymet verilir ayağının altına atlas serilir bu dervirde artık nadir görülür senin gibi asil ozan aydınım iki kanat çırpıp yüksekten öttü birazcık atışıp burakıp gitti yalnızlık sitede canıma yetti kur burada bir düzen aydınım |
BÜTÜN YAPALI KÖYÜNÜN BAŞI SAĞ OLSUN EBUSEYİT ABİMİZİ BU GÜN ULAŞ SİVAS
KARA YOLUNDA VAHİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU KAYIP ETTİK ACILI AİLESİNE BAŞ SALIĞI DİLİYORUM YARALILARA ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM |
Basiniz sagolsun senin ve tum yapalilarin.Allahtan rahmet ailesini basligi diliyorum.
|
[QUOTE=bilal kose;565862]Basiniz sagolsun senin ve tum yapalilarin.Allahtan rahmet ailesini basligi diliyorum.[/QUOTE]
SAĞ OL BİLAL BEY ALLAH RAZI OLSUN |
selam yapalı selam osman abicim nasılsın
evet ulaştaki kazada bir kişi vefat etmiş ama ben tanımıyorum merhuma allahtan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun abicim sizinde başınız sağolsun takdiiri ilahi ecel gelince cihana biliyosun oluyor baş ağrısı bahane. |
[QUOTE=aysima58;565886]selam yapalı selam osman abicim nasılsın
evet ulaştaki kazada bir kişi vefat etmiş ama ben tanımıyorum merhuma allahtan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun abicim sizinde başınız sağolsun takdiiri ilahi ecel gelince cihana biliyosun oluyor baş ağrısı bahane.[/QUOTE] SAĞ OLASIN HEMŞERİM BAŞTA SANDALLI DOSTUM OLMAK ÜZERE BÜTÜN DOSTLARDAN ALLAH RAZI OLSUN İLİG ALAKA İÇİN HEPSİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM |
[B]Allah rahmet eylesin, başınız sagolsun Osman Abimm[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:40. |