Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Ulaş (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=137)
-   -   ULAŞ-Karasar (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11735)

SivasLady 11.05.2007 16:36

ULAŞ-Karasar

Sivas iline 40 km, Ulaş ilçesine 12 km uzaklıktadır.

Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardir. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

sivasli_ciko 19.05.2007 21:45

--->: ULAŞ-Karaşar

arkadaş köyün ismini yanlış yazmış adı karasar. ben karasarlıyım.vede köyde sağlık ocağı var.

GuNaY 19.05.2007 21:57

[QUOTE=sivasli_ciko;209139]arkadaş köyün ismini yanlış yazmış adı karasar. ben karasarlıyım.vede köyde sağlık ocağı var.[/QUOTE]

[B]Daha fazla bilgiyi ve hataları bilgileri bu köyden olanlar yani sizler vereceksiniz ;)
Resimleride atarsanız daha iyi olacaktır.[/B]

atilla5873 28.05.2007 17:24

[QUOTE=GuNaY;209140][B]Daha fazla bilgiyi ve hataları bilgileri bu köyden olanlar yani sizler vereceksiniz ;)
Resimleride atarsanız daha iyi olacaktır.[/B][/QUOTE]

resimleri nasıl atacaz? bir açıklama yaparsan seviniriz.

akinsirin 25.06.2007 22:24

--->: ULAŞ-Karasar

Arkadaşlar merhaba ben yenikarahisarlıyım.beldemizin web sitesini ben kurdum.
yenikarahisarlı hemşehrilerimi sitemize bekleyerek tanışmayı isterim.Saygılarımla

[url]www.yenikarahisar58.net.tc[/url]

kertmeli 19.11.2007 09:46

--->: ULAŞ-Karasar

merhaba arkadaşlar ..........karasarmı yoksa karaşarmı..........ben karaşarlıyım
fakat birde karasar var.kertme ve eski köye yakın ........karaşar ise hacımırza tutmaç ve kulamköy arasında kalıyor.bilgilerinize..

şimdi karasarda saglık oçağı var olabilir ..........ama karaşarda yok.GUNAY kardeş sen nerelisin

altuntas58 08.12.2007 17:52

-->: ULAŞ-Karasar

[B]Benim baba köyüm YENİKARAHİSAR kÖYÜ Çok güzel bir köy hayatım boyunca 3 veya 4 sefer gitmişliğim var çok beğendim tekrar gitmeyi düşünüyorum köyümün güzel insanları burdan herkese selamlar saygılar[/B]

adil10 01.01.2009 20:02

Cevap: ULAŞ-Karasar

bütün herkesin yeni yılını kutlar sağlık mutluluk esenlikler dilerim.gurbette olan bir karasarlı olarak diyorumki insanın dogup büyüdüğü yer gibi si yoktur.kıymetini bilenlere ve sahip çıkanlara

vahdet58 13.03.2009 17:05

selamun aleykum ben karaşar karaşar aman karışmasın karasar degil karaşar karaşar karaşarlıyım istanbulda oturuyorum kamberaganın ogluyum insan köyünün ismini yanlış yazarmı hiç ne ayıp ya herkese selamlar ulaşa yakın sahipsiz bir köy işte

FatihCan 13.03.2009 17:23

ben eski karahisarlıyım

şimdi bu civarda bi karaşar var birde eskive yeni karahisar var karahisar demez kimse karasar derler acaip olmuş burası herkez birşey diyo ama herkez kendince haklı :D:D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:16.