![]() |
sigaranın faydaları bulundu(neymiş bakın:d)
[B][COLOR="Red"]Sigara içeni köpek ısırmaz[/COLOR]
Çünkü yanında baston taşır [COLOR="Red"]Evine hırsız girmez[/COLOR] Çünkü sabahlara kadar öksürür [COLOR="Red"]Üzerine sinek konmaz[/COLOR] Çünkü buram buram nikotin kokar [COLOR="Red"]Fazla yorulmaz[/COLOR] Çünkü yorulunca tıkanacağını bilir [COLOR="Red"]Yürümek için zorlanmaz[/COLOR] Çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir [COLOR="Red"]İhtiyarlamaz[/COLOR] Çünkü genç yaslarda sevdiklerine kavuşur Sigara içenlerin ayrıca: [COLOR="Red"]Yüzlerine renk gelir[/COLOR] Çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur [COLOR="Red"]Vücutları bir kus gibi hafifler[/COLOR] Çünkü ileri donemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları, sonra da el ve ayakları kesilir [/B] [COLOR="DarkOrchid"][B]Ben Sigara Icenlere, daha mutluluklar diliyorum :) Icenlere , birakmayi tavsiye ederim ;) Para ile Zehirlendiriyor iste![/B][/COLOR] |
-->: sigaranın faydaları bulundu(neymiş bakın:d)
İyiki İçmiyorum. İçenLer Varsa Lütfen Kendi SagLıkLarı İçin BıraksınLar. İyi bişey oLsaydı Herkezin eLinde BuLunurdu Zaten. Lütfen!!
|
--->: sigaranın faydaları bulundu(neymiş bakın:d)
sigarayı bırakmak artık çook kolay tiryakiyim diyenler hemen eczaneye gitsinler... ama saglıga yaralı diyen varsa bizede söylesinler bizde içelim.... Lütfen önce kendiniz sonra sevdikleriniz için tertemiz bir toplum için artık sigara içmeyin....Zaten neredeyse heryerde yasaklandı sigara içmek bu fırsatı değerlendirin.........
|
--->: sigaranın faydaları bulundu(neymiş bakın:d)
tebrikler..............................................
|
-->: sigaranın faydaları bulundu(neymiş bakın:d)
SİGARAYA HAYIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
--->: -->: sigaranın faydaları bulundu(neymiş bakın:d)
[QUOTE=serrrkan;266074]SİGARAYA HAYIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
???????????????????????bence de hayır.........yazıldığı gibi uygulanmalı da ;) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:37. |