![]() |
Batsın bu MSN!!!
[B]yazıklar olsun, yazıklar olsun
messenger'in böylesine yazıklar olsun herşey offline, nerde contact list tekiler photoshopa kulluk edene yazıklar olsun batsin bu msn, bitsin bu conversation smiley yollayıp da bye diyene yazıklar olsun yollanmamış nudgeler, sabahlanmamış geceler cam açan hatun benim mi olsun ben ne yaptim, bill gates sana mahkum ettin beni bu platforma her msg'da bin smile var şikayetim developera şikayetim developera slm nbr diyen sen miydin yoksa ben miyim bilemedim öyle bir jpeg yolladın ki kendime gelemedim çıkmaz bir dialogdayım yolumu bulamadım msn m-s-n ben mi yolladım ben mi yolladım smile'i gif'i ben mi yolladım siberalem populer olmuşsa,soursommitz kapanmışsa yonja bozulmuşsa, ben mi yarattım batsin bu msn, bitsin bu conversation smiley yollayıp da bye diyene yazıklar olsun yollanmamış nudgeler, sabahlanmamış geceler cam acana helal olsun[/B] :D :D :D [B]nasilmis ama :) :D[/B] |
-->: Batsın bu MSN!!!
Hehey :D SupermiS ya :)))
"Batsın Bu Avatar, Bitsin Bu İfadeLer, Msn'nin BöyLesine YazıkLar oLsun" :D :D |
--->: Batsın bu MSN!!!
[B]eee baska begenen yoqmu acaba :)[/B]
|
:D ya cok süper olmus eline saglık:)
|
[B]cok tsk.ler :)
------------------------------- [/B] |
[QUOTE=RaZZle;211168][B]cok tsk.ler :)
------------------------------- [/B][/QUOTE] orhan gencebağın şarkısını mesene ismi ile değiştirdin sen.duymasın vallaha orhan gencebağ,seni mahkemeye verir he.:) küzel olmus sağolasın çocuk:) |
[B]:D hehe
tsk.ler :) -----------------[/B] |
[QUOTE=RaZZle;211182][B]:D hehe
tsk.ler :) -----------------[/B][/QUOTE] her yerde bu çocuk var yav. ama iği oluyor.komik olsun.gülmeğe ihtiyacım vay.:) |
[B]heralde çocuklarla dalga geçmek hoşuna gidiyor !!
Lütfen artık herşeye Bahane Bulma Burda bunları okuyunca sinir oluyorum[/B] |
-->: Batsın bu MSN!!!
Ellerine sağlık razzele çoooook güzel olmuş!
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:13. |