Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Merkez (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=173)
-   -   Kızılcakışla Köyü (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13174)

emiroglu 30.08.2007 11:55

Kızılcakışla Köyü

Sivas İlinde Merkeze Bağlı merkeze 22 km uzaklıkta KIZILCAKIŞLA KÖYÜ...

Mehmet KILIÇ

sivassporum58 15.12.2007 14:02

--->: Kızılcakışla Köyü

benim annemde kızılca kışlalı çellat lardan istanbulda yaşıyoruz ben ilkindiliyim çil lerden babam adı ibrahim (kıllı) eski ilkindi muhtarı yanii 1973 yılında vefat etmiş babam

asude 15.12.2007 14:17

bu kızılcakışla bizim şarkışla daki kızılcakışla mı yoksa merkeze bağlı başka bir kızılcakışla daha mı var? benim bildiğim yer değilse de hepinize selamlar arkadaşlar ,ben de şarkışlalıyım,k.maraş ta kalıyorum ...

sivaslıgenç 15.12.2007 14:22

Valla ben bu yıl merkeze bağlı kızılcakışla köyüne gittim başka yerde varsa bilmem ama hepsine selamlar...

SivasLady 15.12.2007 14:55

[QUOTE=asude;222031]bu kızılcakışla bizim şarkışla daki kızılcakışla mı yoksa merkeze bağlı başka bir kızılcakışla daha mı var? benim bildiğim yer değilse de hepinize selamlar arkadaşlar ,ben de şarkışlalıyım,k.maraş ta kalıyorum ...[/QUOTE]

[B]:) bizimki Sarkisla`ya bagli KIZILCAKISLA BELEDIYESI :)
bende Sarkisla`liyim :) ilk öyle düsündüm ama sanirim iki tane var[/B]

ismail 58 24.03.2008 03:17

bu kızılcakışla köyü şarkışlaya degil merkeze baglıdır.
hatırlayamadım ama yeni bir adı var bu köyün, kayak binasından herekli köyüne giden yola yakın bir köy.
Hayırbey köyü kadar olmasa da, güzel ve şirin bir köy

zafer51 02.04.2008 02:46

Benim bildiğım iki kızılcakışla var. Birisi Şarkışlaya bağlı olan diğeri Merkez ilçe Kayadibi nahiyesine bağlı Menşurlu köyü ile Eskiapardı köyleri arasında kalıyor.Sivasa 30 Km. uzaklıkta.Bende Eskiapardılı olduğum için oradan biliyorum.Ben Sivaslıyım diyen herkese kucak dolusu selamlar.

Kadir58 02.04.2008 03:00

Bende Sarkislali oldugumdan, ilk aklima gelen Sarkislaya bagli olan Kizilcakisla.

Merkeze bagli olaninida yeni duydum :rolleyes:

MaLamat_58 02.04.2008 10:00

Ben de Savcunluyum.Kızılcakışla bizim köye çok yakındır.Hem de kızılcakışla değil.Gızıcaaaşla derler :D

sivaslıgenç 02.04.2008 11:25

[QUOTE=MaLamat_58;249988]Ben de Savcunluyum.Kızılcakışla bizim köye çok yakındır.Hem de kızılcakışla değil.Gızıcaaaşla derler :D[/QUOTE]

Aynen Kızılcakışla demezler kızılcaaş derler bende 5 ay önce köyün adının kızılcaaş olduğnu snıyodum meğersem yöresel bir konuşma şekliymiş:D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:30.