![]() |
AK_SU ya SEYİR TERASI
[IMG]/images/stories/syrteras.jpg[/IMG]
Sivas Belediyesinin büyük projelerinden birisi olan AK-SU çalışmaları bir yandan tamamlanırken diğer yandan yeni çalışmalar devam ediyor. AK-SU projesinin bir kısmı tamamlanmış durumda. Yapılması gereken diğer çalışmalar ise tüm hızıyla devam ediyor. Şu aşama itibariyle AK-SU bünyesine vatandaşların oturabilecekleri, seyir terası, adı verilen teraslar yapılıyor. Yeşil keresteden ahşap olarak yapılan seyir terasları 6 adet ve AK-SU boyunca kenar kısımlarda büyük bir alanı kaplıyor. Kaynak:Hürdoğan</font /></td /></tr /><tr></tr><td height="8" colspan="2"></td></td /></tr /><tr></tr><td colspan="2"></td></td /></tr /><tr></tr><td height="8" colspan="2"></td></td /></tr /><tr></tr><td colspan="2"></td></td /></tr /><tr></tr><td colspan="2"></td></td /></tr /><tr></tr><td colspan="2"></td> |
-->: AK_SU ya SEYİR TERASI
[B]İnşaAllah bu büyük proje bittiğinde çok güzel bir görünüme sahip olacaktır,[COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]a gittiğimde bayağı bir inceleme fırsatım olacak tüm yeni şeyleri görmek istiyorum ama zamanım yetecek mi bilemiyorum![/B]
|
-->: AK_SU ya SEYİR TERASI
Sivasa yapılan bu aksu projesi bittiğinde inanıyorumki çok güzel olacak belediyemizi bu titiz calışmalarından dolayı kutlar sivasıma hayırlı olsun derim
|
--->: AK_SU ya SEYİR TERASI
BITMESINI DÖRT GÖZLE BEKLIYORUM
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:42. |