![]() |
ÇINAR AĞACI
[B][I][COLOR="DarkSlateGray"][FONT="Verdana"]
>>Ulu bir cinar agacinin yaninda bir kabak filizi boy gostermis. >>Bahar ilerledikce bitki cinar agacina sarilarak yukselmeye >>baslamis. Yagmurlarin ve gunesin etkisiyle muthis hizla buyumus ve >>neredeyse cinar agaciyla ayni boya gelmis. Bir gun dayanamayip >>sormus cinara:"Sen kac ayda bu hale geldin agac?" "82 yilda" demis >>cinar. "82 yilda mi?" diye gulmus ve ciceklerini sallamis kabak. >>"Ben neredeyse 2 ayda seninle ayni boya geldim bak!"... "Dogru" >>demis agac, "dogru"...Gunler gunleri kovalamis ve sonbaharin ilk >>ruzgarlari basladiginda kabak once usumeye sonra yapraklarini >>dusurmeye, soguklar arttikca da asagiya dogru inmeye baslamis. >>Sormus endiseyle cinara:"Neler oluyor bana agac?" "Oluyorsun" demis >>cinar..."Nicin?""Benim seksen iki yilda geldigim yere sen iki ayda >>gelmeye calistigin icin"... [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: ÇINAR AĞACI
Haklısın kardeşim.Hiç bir olay birden bire olmaz.Merdivenleri birer,birer, cıkacaksın.altını doldura dolduracıklıması gereki yoksa çok çabuk inersin.Tıpkı kabak misali kısadan hisseler.paylaşımın için sağol kardeşim
|
--->: -->: ÇINAR AĞACI
[QUOTE=altuntas58;215556]Haklısın kardeşim.Hiç bir olay birden bire olmaz.Merdivenleri birer,birer, cıkacaksın.altını doldura dolduracıklıması gereki yoksa çok çabuk inersin.Tıpkı kabak misali kısadan hisseler.paylaşımın için sağol kardeşim[/QUOTE]
[B][I][COLOR="DarkOrange"]umarım küçük kardeşlerimizin kulağına küpe olur[/COLOR][/I][/B] |
--->: ÇINAR AĞACI
TEPPPRRRRRRRİİİİKKK ALKIIIIŞŞŞŞŞ
paylaşım için tşk |
--->: ÇINAR AĞACI
[QUOTE=orhanakbulut_58;215601]TEPPPRRRRRRRİİİİKKK ALKIIIIŞŞŞŞŞ
paylaşım için tşk[/QUOTE] [B][I][COLOR="Blue"]..................eyvallah kardeşim :)..................[/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:42. |