Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Selam Sivas'lı Hemşerilerim (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13746)

58divrigi 24.10.2007 22:16

Selam Sivas'lı Hemşerilerim

Selam Sivas'lı Hemşerilerim
Ben yeni üyeniz Ayşe :)Güzel bir site hazırlamışsınız ellerinize sağlık:) Siteyi tesadüfen buldum gerçekten çok iyi :) Aranızda olmak güzel:) Sanalda olsa memleketimi sanalda yaşatılması çok güzel gidemesekde en azından görebiliyoruz:)
Sevgilerimle
Ayşe

orhanakbulut_58 24.10.2007 22:19

--->: Selam Sivas'lı Hemşerilerim

[QUOTE=58divrigi;217970]Selam Sivas'lı Hemşerilerim
Ben yeni üyeniz Ayşe :)Güzel bir site hazırlamışsınız ellerinize sağlık:) Siteyi tesadüfen buldum gerçekten çok iyi :) Aranızda olmak güzel:) Sanalda olsa memleketimi sanalda yaşatılması çok güzel gidemesekde en azından görebiliyoruz:)
Sevgilerimle
Ayşe[/QUOTE]

ilk hoşgeldiniz partisini ben veriyim
iyi paylaşımlar sitede bol zman geçirmen dileklerimle hoşgeldin...

58divrigi 24.10.2007 22:22

Selam
Hoş karşılama için çok teşekkür ederim hoşbulduk hemşerim.

arikarinkuchi 25.10.2007 06:00

hoşgeldin
yorumlarını sivaslıların sitesinden eksik etme

SivasLady 25.10.2007 08:27

[B]a. slm
aramizsa hosgeldiniz
:) bayanlarin cogalmasini görmek cok güzel
iyi forumlar, paylasmalar dilerim[/B]

nebis_58 25.10.2007 08:52

aramıza hoş geldin umarım iyi vakit geçirirsin

izmirliyiğido 25.10.2007 08:55

hoş geldin hemşerim dost kervanına bizleri de aldın yanına sende çıkan sivas dağlarına gardaş sen sivasın neresinden (izmirden cihan)
umarım hoş vakit geçirirsin

altuntas58 26.10.2007 10:45

-->: Selam Sivas'lı Hemşerilerim

Sevgilerimle
Ayşe[/QUOTE]

sitemize hoş geldiniz umarım hoşca vakit gecirirsiniz size bir sır vereyim aman dikkat et bu site bağımlılık kazandırıyor ona göre hareket et tekrar hoş geldiniz

Arif Coşkun 26.10.2007 10:54

Sevgilerimle
Ayşe[/QUOTE]

Hoş geldin aramıza Ayşe kardeşim. Tesadüf bulmuşun ama tesadüfle ne yazıkki gidemeyeceksin:) Bağımlılık yapaan bir site çünkü. Yarım saatliğine gireyim diyen 5 saatte zor çıkar:D Tekrar hoşgeldin.

Sungurhan 26.10.2007 11:35

Hos Geldin Yigidolar Diyarina....

Sultan Sehrin Yigidolarina Selamlar.....

WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:20.