![]() |
Sivasta Karate-do
Merhaba arkadaşlar, Sivasta kaarte-do yapılan kaç salon var acaba. Benim bildiğim S.Mahmut GÜMÜŞSOY un çalıştırdığı Uzay Spor Merkezi vardı.
Başka kulüp varmı merak ettim. Bu konuda bilgilendirirseniz memnun olurum. Saygılarımla. |
--->: Sivasta Karate-do
ben eski karateciyim kahverengi kuşakta bıraktım :D
stadda yapılan karate salonu var , kümbette mehmet hocanın salonu vardı şuan noldu bilmiyorum , sofra kebabın karşısında ersin hocanın salonu vardı kapadı , senin dediğin mahmut hoca o da çok iyi bir hoca uzay sporun çalıştırıcısıydı ama kapattı orayı şimdi akademi sporu çalıştırıyor orayı öneririm güzel bir salon hocasıda dediğim gibi çok iyi (kız imam hatip lisesi arkasında ) başarılar karate hayatında |
Merhaba Samet kardeş, ben istanbuldayım, memleketimde durum nedir onu merak etmiştim sadece. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.
|
rica ederim fatih abi
aydınlatabildiysem ne mutlu bana |
Ya bende taekwon-do kırmızı kuşakta bıraktım. Reklam olmasın. Uzakdoğu Spor Kulübü vardı, belki kapanmıştır. Lisansımı vermediler bi türlü çıkmıştım bende. Bi Sivas 3. lüğüm vardır bu arada ;) 1997 ya da 1998 olcak
|
[QUOTE=arikarinkuchi]ben eski karateciyim kahverengi kuşakta bıraktım
stadda yapılan karate salonu var , kümbette mehmet hocanın salonu vardı şuan noldu bilmiyorum , sofra kebabın karşısında ersin hocanın salonu vardı kapadı , senin dediğin mahmut hoca o da çok iyi bir hoca uzay sporun çalıştırıcısıydı ama kapattı orayı şimdi akademi sporu çalıştırıyor orayı öneririm güzel bir salon hocasıda dediğim gibi çok iyi (kız imam hatip lisesi arkasında ) başarılar karate hayatında __________________[/QUOTE] [B]bilgi icin soul samet sivasa ugradigimda ordaki kulüplerden birisine ugramayi dusunuyorum. senin önerdigin spor salonunu nerde oldugunu fazla anlayamadim azdaha ifade edebilirmisin ? [/B] _________________ |
Sivasa gidersem ilk uğrayacağım yer Karate-Do dojosu olacaktır.
|
fatıh abi su anda 5 yerde dojomuz var mahmut hoca valkan spor dıye bır dojo actı orayı calıstırıyo aynı zamanda kumbette, statta, klavuzda ve ece mahallesende olmak uzere 4 dojo klubumuz daha bulunmaktadır.
|
Teşekkürler haythuyt bu haberin beni çok sevindirdi. Ben Sivasta sadece Mahmut hoca var sanıyordum. İnan çok heyecanlandım.
|
[QUOTE=58memo;267248][B]bilgi icin soul samet sivasa ugradigimda ordaki kulüplerden birisine ugramayi dusunuyorum. senin önerdigin spor salonunu nerde oldugunu fazla anlayamadim azdaha ifade edebilirmisin ? [/B]
_________________[/QUOTE] [B][COLOR="Red"]mehmet abi (hayhuyt)[/COLOR] çok güzel ifade etmiş ayrıca mahmut hoca yeni yer açmış hiç haberim yoktu[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:11. |